Ainutlaatuisia uramahdollisuuksia insinööreille ja diplomi-insinööreille.

Oletko tekniikan tai teollisuuden alan osaaja insinööri, diplomi-insinööri tai ohjelmointialan taitaja? Jätä meille CV:si avoimeen hakuun tai hae suoraan avoinna olevia paikkoja. Satakunta tarjoaa ainutlaatuisia urapolkuja kasvavilla toimialoilla.

Autamme sinua asunnon haussa, puolison työpaikan etsimisessä tai missä sitten apua tarvitsetkin. Lue lisää elämästä Satakunnassa:

Satakunta.fi >>
Rakastuporiin.fi >>
Rauma.fi >>

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS > 

Työnantaja, tarvitsetko osaavaa, korkeasti koulutettua henkilökuntaa? Robocoastrekry tarjoaa rekrytointipalvelua ja mm. rekrykoulutuksia. Olemme erikoistuneet erityisesti automaatio-, ohjelmointi- ja robotiikka-alan tehtäviin sekä teollisuuden erikoisosaajiin. Tuemme myös työnantajamielikuvan rakentamisessa ja autamme rekrymarkkinoinnissa. Kutsu tiimimme paikalle, niin aloitetaan osaajatarpeiden määrittelystä! 

Avoimet työpaikat
Array
(
  [0] => Array
    (
      [jobOrigin] => Drupal
      [jobTitle] => KEHITYSINSINÖÖRI
      [jobStart] => 23.10.2018
      [jobEnds] => 31.10.2018
      [jobEndsRaw] => 20181031
      [jobLocation] => Harjavalta
      [jobDesc] => 

Quant

Meillä on yli 25 vuoden kokemus teollisuuden kunnossapidosta. Quantilla on toimintaa noin 30 maassa ja yhteensä yli 2900 työntekijää.

Tehtävä

Tarjoamme vakituista kunnossapidon kehitysinsinöörin tehtävää asiakkaamme Norilsk Nickelin kunnossapidossa Harjavallassa. Tehtäviisi kuuluvat vastuualueesi tuotantolaitteiden luotettavuuden ja elinkaaren hallinnan kehittäminen. Vastaat jatkuvan parantamisen toimintamallin toteuttamisesta yksikössä ja osallistut kunnossapidon raportointiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan tuotanto- ja projektiorganisaatioiden kanssa ja tuotat asiakkaalle lisäarvoa omilla ongelmanratkaisutaidoillasi ja oma-aloitteisuudellasi. Turvallinen työskentely ja asiakaspalvelu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kehittymään kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Vaatimukset

Edellytämme hakijalta DI-/insinööritutkintoa sähkö-/automaatio tai koneenrakennusalalta. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus kunnossapidosta tai teollisuuden projekteista. Aiemmin hankittu  luotettavuus-, elinkaaren hallinta-, jat-kuvan parantamisen ja digitalisaation osaaminen katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää kirjallista  ja suullista englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.10. mennessä osoitteeseen recruitment@quantservice.com

Viite: Kehitysinsinööri Harjavalta

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Haanpää, puhelin 050 540 1035, sähköposti: mikko.haanpaa@quantservice.com

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali johtaja. Olemme jo yli 25 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme hyödyntämään kunnossapidon koko potentiaalin. Quantin ammattilaiset erottuvat edukseen, oli kyseessä tinkimätön turvallisuus, kunnossapidon toimintatapojen kehittäminen, kustannusten optimointi tai tuotannon tehostaminen. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti.

[jobApply] => recruitment@quantservice.com [urlType] => email [jobStartRaw] => 20181023 ) [1] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => SÄHKÖ-/AUTOMAATIOINSINÖÖRI [jobStart] => 09.10.2018 [jobEnds] => 14.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181014 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

Haemme nyt Sähkö/automaatioinsinööriä UPM Rauman paperitehtaan automaatiokunnossapitoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Rauman tehdas valmistaa kolmella nykyaikaisella paperikoneella graafisia painopapereita. Tehtaan logistinen sijainti aivan sataman välittömässä läheisyydessä on osa kilpailukykyämme.

Rauma on pieni mutta eloisa kaupunki ja sen pitkä kaupunkikulttuuri, kaksi maailmanperintökohdetta ja meren läheisyys tarjoavat ainutkertaiset puitteet asumiseen ja elämiseen. Rauman Ol niingon gotonas -slogan kuvastaa hyvin elämää ja ilmapiiriä Raumalla.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja. Se tarjoaa laajan paperivalikoiman mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM Communication Papers:n pääkonttori on Saksassa, ja se työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com
  

Terveiset tulevalta kollegalta

"Rauman tehtaalle on tarve tulevaisuuden tekijöille, tervetuloa tiimiin. Raumalla on mukava työilmapiiri ja tekemisen meininki."


Mitä teet
                     
Sähkö- ja automaatioinsinöörinä vastaat koneiden ja laitteiden kunnossapidon kehityksestä ja toteutuksesta sekä töiden suunnittelusta ja valvonnasta koko Rauman tehtaan alueella. Osallistut ennakkohuollon suunnitteluun ja kehitykseen sekä projekteihin joko projektipäällikkönä tai osana projektiryhmää. Huolehdit myös oman vastuualueesi työturvallisuudesta.


Kuka olet

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa sähkötekniikan koulutusta (AMK-insinööri tai vastaava) ja mahdollisesti muutaman vuoden työkokemusta automaatiokunnossapidon tehtävistä. Suoriutuaksesi tehtävästä sinulla tulee myös olla osaamista sähkönjakelusta ja sähkökäytöistä sekä logiikka- ja automaatiojärjestelmistä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteellisuutta, joustavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.


Mitä UPM tarjoaa sinulle

-Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
-Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
-Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
-Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

[jobApply] => https://bit.ly/2zvm92k [urlType] => www [jobStartRaw] => 20181009 ) [2] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => RPA-ASIANTUNTIJA SENIOR/JUNIOR [jobStart] => 08.10.2018 [jobEnds] => 11.11.2018 [jobEndsRaw] => 20181111 [jobLocation] => Pori [jobDesc] =>

Haemme: RPA-asiantuntija Senior/Junior

Älykäs automaatio -tiimimme vastaa asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisestä uusimpien teknologioiden avulla. Toimitusprojekteissamme käytämme hyväksemme pääosin ohjelmistorobotiikkaa (RPA) ja koneoppimista (ML).

RPA -asiantuntijanamme toimit muuttuvan tietotyön etulinjassa. Tehtävässä pääset osallistumaan mielenkiintoisiin robotiikan hankkeisiin, joissa automatisoimme asiakkaittemme eri liiketoimintaprosesseja modernilla tavalla. Mukanamme pääsetkin tutustumaan laajasti eri toimialoihin, liiketoimintaprosesseihin sekä uusiin teknologioihin.

 

Haemme kahta tekijää eri tason tehtäviin:

Junior -tason tehtävä sopii tekijälle, joka on innokas oppimaan ohjelmistorobotiikan kehityksen salat. Voit olla esimerkiksi juuri valmistunut tai jo työkokemusta omaava. Tehtävässä pääset ensimmäisen kuukauden aikana kouluttautumaan ja sertifioitumaan ohjelmistorobotiikan oppeihin. Osaamisesi kasvaessa osallistut asiakasratkaisujen kehittämiseen. Teet kehitystyötä sekä osallistut jo olemassa olevien ratkaisujen tukeen ja ylläpitoon.

Odotamme sinulta

- kykyä hahmottaa nopeasti asiakkaan nykytila ja liiketoiminnan tavoitteet

- halua olla mukana kehittämässä tiimimme toimintaa yhdessä tiimin muiden jäsenien kanssa

- ymmärrystä IT palvelutuotannon prosesseista ja ketterästä projektityöstä

- uteliaisuutta oppia uutta, kehittää, laajentaa ja syventää omaa teknologiaosaamistasi

- aktiivista otetta ja kykyä kantaa vastuuta

- positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

- soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK tai yliopisto)

 

 

Senior -tason tehtävässä toimit asiantuntijana haastavissa ohjelmistorobotiikan kehitys- ja konsultointitehtävissä. Odotamme sinulta ymmärrystä ja kokemusta IT palvelutuotannon prosesseista sekä ketterästä projektityöstä.

Odotamme sinulta

-kykyä hahmottaa nopeasti asiakkaan nykytila ja liiketoiminnan tavoitteet

-halua olla mukana kehittämässä tiimimme toimintaa yhdessä tiimin muiden jäsenien kanssa

-ymmärrystä IT palvelutuotannon prosesseista ja ketterästä projektityöstä

-uteliaisuutta oppia uutta, kehittää, laajentaa ja syventää omaa teknologiaosaamistasi

-aktiivista otetta ja kykyä kantaa vastuuta

-positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

-sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

-soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK tai yliopisto)

 

Katsomme eduksi kokemuksen seuraavista

- liiketoimintaprosessien kehittäminen

- ohjelmistokehitys ja elinkaarihallinta

- RPA- työkalut

- myynnin tuki

 

Päätoiminen toimipisteesi sijaitsee tilanteesi mukaan joko toimitiloissamme Porin keskustassa tai Vantaalla, mutta työtehtävä edellyttää myös työskentelyä asiakkaidemme eri tiloissa.

Jos sinulla on kysyttävää, niin otathan yhteyttä Jorma Messoon. Hän kertoo sinulle mielellään lisää tehtävistä. Älä turhaa vitkastele, vaan hae mahdollisimman pian, sillä aloitamme kiinnostavien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana!

 

Jorma Messo

jorma.messo@festum.fi

puh. +358 (0)207 909 705

[jobApply] => rekry@festum.fi [urlType] => email [jobStartRaw] => 20181008 ) [3] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => FULL STACK-KEHITTÄJÄ [jobStart] => 08.10.2018 [jobEnds] => 11.11.2018 [jobEndsRaw] => 20181111 [jobLocation] => Pori [jobDesc] =>

Haemme: Full Stack -kehittäjä

Tehtävässäsi:

Olet uuden tuotesukupolvemme ohjelmistokehitystiimin jäsen osallistuen tuotteiden kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

 

Mitä odotamme sinulta:

- Toivomme sinulta JavaScriptin ja joidenkin JavaScript-kirjastojen esim. (React, jQuery, Angular, ReactNative) osaamista.

- Lisäksi muita toivottavia osaamisalueita ovat: Node.js, Go, SQL

- Hyvää asennetta ja intoa oppia uutta

- Visuaalisuuteen ja käyttöliittymän suunnitteluun liittyvät taidot katsotaan eduksi

 

Festumilla käytämme nykyaikaisimpia tekniikoita, kuten React, Node.js, Go, C# sekä Docker mainitaksemme muutamia. Annamme myös kattavan perehdytyksen käyttämiimme tekniikoihin ja prosesseihin.

 

Tarjoamme sinulle:

- Hyvää sijaintia Porin ydinkeskustassa, mukavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä innovatiivisten ihmisten parissa.

- Mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän työtehtävän aina uudistuvassa toimintakentässä erilaisten asiakkuuksien parissa

- Ajantasaiset työvälineet ja ohjelmistot

 

Lue lisää meistä ja uramahdollisuuksista Festumilla: https://software.festum.fi/yritys/ura-festumilla/

Jätä hakemuksesi osoitteeseen: rekry@festum.fi

(Huom! Haethan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!)

 

Mahdolliset lisäkysymykset avoimesta paikasta voi esittää tuotekehitysjohtajallemme Jani Alahongolle. Hän kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä.

jani.alahonko@festum.fi

puh. +358 (0)207909737

[jobApply] => rekry@festum.fi [urlType] => email [jobStartRaw] => 20181008 ) [4] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => TUOTEPÄÄLLIKKÖ [jobStart] => 07.10.2018 [jobEnds] => 12.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181012 [jobLocation] => Rauma, Pori [jobDesc] =>

BMH Technology Oy on alansa johtavia energia- ja ympäristöalan järjestelmä- ja laitetoimittajia. Yrityksemme kehittää, markkinoi ja toimittaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä globaalisti. Yli 60 vuoden kokemus alalta sekä energia- ja ympäristöalan vilkas kysyntä ovat luoneet perustan yhtiön voimakkaalle kasvulle. Liikevaihtomme on n. 50 milj.€ ja työllistämme Suomessa n. 140 henkilöä.

Suunnitteluosastomme hakee nyt Poriin tai Raumalle

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluu koulutusjakson jälkeen vastata sinulle osoitettujen materiaalinkäsittelyn laitteiden mitoituksesta/suunnittelusta.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. konetekniikan insinööri tai DI), koneensuunnittelutaitoa ja AutoCADin ja/tai SolidWorksin hallintaa. Työntekijänä olet järjestelmällinen ja yhteistyötaitoinen tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme usean vuoden kokemusta koneenrakennussuunnittelusta. Kansainvälisen toimintamme vuoksi odotamme tehtävään valitulta hyvää englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän sekä jatkuvan koulutuksen tehtäviisi mielenkiintoisella ympäristö- ja energiateknologian alalla, kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä Työn voi tehdä Porissa tai Raumalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Suunnitteluosaston päällikkö
Eero Sillanpää
040 591 3418
eero-matti.sillanpaa@bmh.fi

Haastattelemme potentiaalisia hakijoita ja saatamme täyttää tehtävän jo hakuaikana.

 

 

Viimeinen hakupäivä / Deadline for applications: 12.10.2018

[jobApply] => https://rekry.hollming.com/bmhrecruitmentdetails.aspx/?id=171 [urlType] => www [jobStartRaw] => 20181007 ) [5] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => TEKNINEN DOKUMENTOIJA [jobStart] => 07.10.2018 [jobEnds] => 12.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181012 [jobLocation] => Rauma, Pori [jobDesc] =>

BMH Technology Oy on alansa johtavia energia- ja ympäristöalan järjestelmä- ja laitetoimittajia. Yrityksemme kehittää, markkinoi ja toimittaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä globaalisti. Yli 60 vuoden kokemus alalta sekä energia- ja ympäristöalan vilkas kysyntä ovat luoneet perustan yhtiön voimakkaalle kasvulle. Liikevaihtomme on n. 50 milj.€ ja työllistämme Suomessa n. 140 henkilöä.

Suunnitteluosastomme hakee nyt Poriin tai Raumalle

TEKNISTÄ DOKUMENTOIJAA

Tehtäviisi kuuluu käyttö- ja huolto-ohjeiden kehitys, projektikohtaisten käyttö- ja huolto-ohjeiden sekä koulutusaineiston koostaminen.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta dokumentoinnista, toimisto-ohjelmien sujuvaa hallintaa, sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen sekä englanninkielen taitoa. Aiempi kokemus kansainvälisestä projektitoiminnasta ja suunnitteluohjelmista (AutoCAD / SolidWorks) sekä muu kielitaito ja matkustusvalmius katsotaan eduksi. Myös vastavalmistuneet ja valmistumassa olevat huomioidaan tässä haussa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän sekä jatkuvan koulutuksen tehtäviisi mielenkiintoisella ympäristö- ja energiateknologian alalla, kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä Työn voi tehdä Porissa tai Raumalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Suunnitteluosaston päällikkö
Eero Sillanpää
040 591 3418
eero-matti.sillanpaa@bmh.fi

Haastattelemme potentiaalisia hakijoita ja saatamme täyttää tehtävän jo hakuaikana.

 

 

Viimeinen hakupäivä / Deadline for applications: 12.10.2018

[jobApply] => https://rekry.hollming.com/bmhrecruitmentdetails.aspx/?id=172 [urlType] => www [jobStartRaw] => 20181007 ) [6] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => TUOTEINSINÖÖRI [jobStart] => 07.10.2018 [jobEnds] => 12.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181012 [jobLocation] => Rauma, Pori [jobDesc] =>

BMH Technology Oy on alansa johtavia energia- ja ympäristöalan järjestelmä- ja laitetoimittajia. Yrityksemme kehittää, markkinoi ja toimittaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä globaalisti. Yli 60 vuoden kokemus alalta sekä energia- ja ympäristöalan vilkas kysyntä ovat luoneet perustan yhtiön voimakkaalle kasvulle. Liikevaihtomme on n. 50 milj.€ ja työllistämme Suomessa n. 140 henkilöä.

Suunnitteluosastomme hakee nyt Poriin tai Raumalle

TUOTEINSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluu suunnitella materiaalinkäsittelyjärjestelmien laitteita kuten kuljettimia, seuloja ja murskaimia.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. konetekniikan insinööri), koneensuunnittelutaitoa sekä AutoCADin ja/tai SolidWorksin hallintaa. Työntekijänä olet järjestelmällinen ja yhteistyötaitoinen tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa, mutta arvostamme jo hankittua suunnittelukokemusta. Kansainvälisen toimintamme vuoksi odotamme tehtävään valitulta englannin kielen taitoa sekä jonkin verran matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän sekä jatkuvan koulutuksen tehtäviisi mielenkiintoisella ympäristö- ja energiateknologian alalla, kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä. Työn voi tehdä Porissa tai Raumalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Suunnitteluosaston päällikkö
Eero Sillanpää
040 591 3418
eero-matti.sillanpaa@bmh.fi

Haastattelemme potentiaalisia hakijoita ja saatamme täyttää tehtävän jo hakuaikana.

 

 

Viimeinen hakupäivä / Deadline for applications: 12.10.2018

[jobApply] => https://rekry.hollming.com/bmhrecruitmentdetails.aspx/?id=170 [urlType] => www [jobStartRaw] => 20181007 ) [7] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => MEKANIIKKASUUNNITTELIJA [jobStart] => 02.10.2018 [jobEnds] => 31.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181031 [jobLocation] => Nakkila [jobDesc] =>

Haemme mekaniikkasuunnittelijaa monipuolisiin kone- ja laitesuunnittelun tehtäviin.

Toivomme sinulta soveltuvaa insinöörin tutkintoa, kokemusta mekaniikkasuunnittelusta, SolidWorks-osaamista, asiakaslähtöistä asennetta, sekä aktiivista työskentelyotetta. Kykenet työskentelemään itsenäisesti sekä osana projektiryhmää.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä teollisuuden eri aloilla, sekä mahdollisuuden etätyöhön.

Huomioimme myös vastavalmistuneet. Toimithan ripeästi, aloitamme haastattelut tehtävään heti! Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.rouhelo.fi


Suunnittelu Rouhelo on asiantunteva kone- ja laitesuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Yli 15 vuoden suunnittelukokemuksella voimme taata asiakkaillemme laadukasta ja kustannustehokasta suunnittelua sovitulla aikataululla.

[jobApply] => juha.rouhelo@rouhelo.fi [urlType] => email [jobStartRaw] => 20181002 ) [8] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => CHIEF DESING ENGINEER(CDE), MECHANICAL [jobStart] => 30.09.2018 [jobEnds] => 14.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181014 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

We are looking for Chief Design Engineer (CDE), Mechanical to join one of our Customer teams. As a CDE, Mechanical you are responsible for the whole mechanical design process related to boiler and waste heat recovery boiler systems supplied to cruise vessels and power plants all over the world. You ensure that the project’s design meets the customer requirements. You coordinate and participate mechanical design process of the project with the local project organization – including sales and project engineers, mechanical design engineers and outsourced partners. You work in close contact with customers.

 

To succeed in this position, you have at least 5 years’ experience from successful technical design work and you are able to use 3D modelling and Autodesk applications as daily tools in your work. You have applicable technical education (M.Sc./B.Sc.). We appreciate experience from shipbuilding, power plant or manufacturing industry. You get motivation from challenges and can maintain performance while working under pressure. You are cooperative and able to communicate in fluent English.

 

We offer you a diverse and challenging job in an international company. Alfa Laval Aalborg Oy in Rauma is independent and flexible business unit operating as part of international Alfa Laval group. When working in our organization in Rauma you enjoy our good working conditions, atmosphere and benefits.

 

Your qualifications

 • Experience from technical design work for international projects
 • Technical education (M.Sc./B.Sc.)
 • Good technical competence
 • Systematic way of working and ability to make decisions
 • Fluent English skills
 • Autodesk application and MS-Office skills

 

We appreciate

 • Experience and know-how from power plant or shipbuilding industry

 

 Please send your application through the following link no later than 14.10.2018.

 

For further information, please contact:

Jyrki Lehtonen, Engineering Manager, jyrki.lehtonen@alfalaval.com, +358407465592

[jobApply] => https://www.alfalaval.com/career/career/ [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180930 ) [9] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => AUTOMATION ENGINEER [jobStart] => 30.09.2018 [jobEnds] => 14.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181014 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

We are looking for Automation Engineer to join our Engineering team. As an Automation Engineer you participate PLC control system design related to fired boilers and waste heat recovery boiler systems supplied to cruise vessels and power plants all over the world. You are also involved in the testing work of PLC programs and cabinets. You work in close contact with Electrical and Automation Engineers as well as subcontractors and customers.

 

To succeed in this position, you have a few years’ experience from of successful automation design and project work in international technology area and applicable education. We appreciate experience from shipbuilding, power plant or manufacturing industry. You get motivation from challenges and can maintain performance while working under pressure. You are cooperative and able to communicate in fluent English.

 

We offer you a diverse and challenging job in an international company. Alfa Laval Aalborg Oy in Rauma is independent and flexible business unit operating as part of international Alfa Laval group. When working in our organization in Rauma you enjoy our good working conditions, atmosphere and benefits.

 

Your qualifications

 • Experience in PLC programming with TIA portal
 • Experience in HMI programming with TIA portal
 • Experience in control system deliveries for international projects
 • Experience in control system testing
 • Electrical and/or automation engineering education (M.Sc./B.Sc.)
 • Good technical competence
 • Systematic way of working
 • Fluent English skills
 • Possibility to travel

 

We appreciate

 • Experience and know-how of power plant or shipbuilding industry

 

 

Please send your application through the following link no later than 14.10.2018

 

For further information, please contact:

 

Jarno Vainio, General Manager, Engineering & Supply, jarno.vainio@alfalaval.com, +358505534580

 

 

[jobApply] => https://www.alfalaval.com/career/career/ [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180930 ) [10] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => PROJECT ENGINEERS [jobStart] => 30.09.2018 [jobEnds] => 14.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181014 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

We are looking for Project Engineers to participate in project handling of boiler system deliveries to power plants and shipyards all over the world.

 

As a Project Engineer you work in one of our project teams, Cruise, Power, Service or Special Projects. Project Engineer is working closely with the team Manager and participating in large variety of project tasks, such as process system design, supporting equipment purchasing tasks, preparing inspection plans, project planning and scheduling, coordinating with subcontractors, etc. Project Engineer works closely with internal project organization as well as customers and other external stakeholders. Work profile includes travelling.

 

To succeed in this position, you should have a few years’ experience from working in technical area and applicable technical education. We appreciate experience from shipbuilding, power plant or manufacturing industry. You get motivated from challenges and can maintain high performance while working under pressure. You are cooperative team player and able to communicate in fluent English.

 

We offer you a diverse and challenging job in an international company. Alfa Laval Aalborg Oy in Rauma is independent and flexible business unit operating as part of international Alfa Laval group. When working in our organization in Rauma you enjoy our good working conditions, atmosphere and benefits.

 

 

Your qualifications

 • applicable technical education
 • experience of project work
 • systematic working style and solution finding ability
 • AutoCAD and MS-Office skills
 • fluent English skills

 

We also appreciate

·        experience from shipbuilding, power plant or manufacturing industry

Please send your application through the following link no later than 14.10.2018.

For further information, please contact:

Mika Jäpölä, Manager, Power Key Customer Sales, mika.japola@alfalaval.com, +358407332097

 

[jobApply] => https://www.alfalaval.com/career/career/ [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180930 ) [11] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => COMISSIONING ENGINEERS [jobStart] => 30.09.2018 [jobEnds] => 14.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181014 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

We are looking for two boiler commissioning engineers to work in shipyards and power plants all over the world in fired boiler and waste heat recovery system commissioning and service work.

 

To succeed in this position, you have at least 5 years’ evidence of successful project work in international constructions and applicable technical education. You have strong technical experience preferably from shipbuilding, power plant or manufacturing industry. You get motivation from challenges and can maintain performance while working under pressure. You are cooperative and able to communicate in fluent English.

 

We offer you a diverse and challenging job in an international company. Alfa Laval Aalborg Oy in Rauma is independent and flexible business unit operating as part of international Alfa Laval group. When working in our organization in Rauma you enjoy our good working conditions, atmosphere and benefits.

 

Your qualifications

 • technical education
 • basics in electrical engineering / PLC systems
 • previous experience in steam systems
 • positive attitude for customer service and solution finding ability
 • willingness to travel (150-250 travel days/year)
 • MS-Office skills
 • fluent English skills

 

We also appreciate

 • education in electrical engineering
 • knowhow and experience in burners
 • special skills in energy technology, thermodynamics, flow dynamics and/or water treatment
 • qualification of Chief Engineer
 • experience of working abroad and travelling

 

Please send your application through the following link no later than 14.10.2018.

 

For further information, please contact:

 

Jussi Wallenius, Manager, Commissioning jussi.wallenius@alfalaval.com, +358 403568147

 

 

[jobApply] => https://www.alfalaval.com/career/career/ [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180930 ) [12] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => MARKETING & COMMUNICATION PROFESSIONAL [jobStart] => 30.09.2018 [jobEnds] => 14.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181014 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

We are looking for Marketing Professional to join our Business Management team. As a marketing professional you will be planning, executing, and implementing marketing and communication activities based on the business and marketing strategies. You are participating marketing projects in close cooperation with several stakeholders and colleagues.

 

You have experience from marketing and communication activities in international multicultural business environments, online communication and social media channels as well activities related to exhibitions and events. You get motivation from challenges and can maintain performance while working under pressure. You are self-driven, cooperative team-player and able to communicate in fluent English.

 

To succeed in this position, you have at least 5 years’ experience from successful marketing design work and you are able to use professional design programs as daily tools in your work. You have as minimum a bachelor’s degree or equivalent education in marketing.

 

We offer you a diverse and challenging job in an international company. Alfa Laval Aalborg Oy in Rauma is independent and flexible business unit operating as part of international Alfa Laval group. When working in our organization in Rauma you enjoy our good working conditions, atmosphere and benefits.

 

Your qualifications

 • Experience from marketing and communication work
 • Applicable education (M.Sc./B.Sc.)
 • Good communication skills
 • Cooperation ability
 • Fluent English skills
 • IT-skills (InDesign, Adobe and MS-Office)

 

Please send your application through the following link no later than 14.10.2018 

For further information, please contact:

Pekka Läiskä, General Manager, Business Management, pekka.laiska@alfalaval.com, +358405535758

[jobApply] => https://www.alfalaval.com/career/career/ [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180930 ) [13] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => DESIGN ENGINEER, MECHANICAL [jobStart] => 30.09.2018 [jobEnds] => 14.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181014 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

We are looking for Mechanical Design Engineer to join our Engineering team. As a Mechanical Design Engineer, you participate design process related to fired boilers and waste heat recovery boiler systems supplied to cruise vessels and power plants all over the world. You work in close contact with our Project organization, especially Mechanical Chief Design Engineers.

 

To succeed in this position, you have few years evidence of successful technical design work and you use 3D modelling and AutoCad as daily tools in your work. You have applicable technical education (M.Sc./B.Sc.). We appreciate experience from shipbuilding, power plant or manufacturing industry. You get motivation from challenges and can maintain performance while working under pressure. You are cooperative and able to communicate in fluent English.

 

We offer you a diverse and challenging job in an international company. Alfa Laval Aalborg Oy in Rauma is independent and flexible business unit operating as part of international Alfa Laval group. When working in our organization in Rauma you enjoy our good working conditions, atmosphere and benefits.

 

Your qualifications

 • Experience from control system deliveries for international projects
 • Technical education (M.Sc./B.Sc.)
 • Good technical competence
 • Systematic way of working
 • Fluent English skills
 • CADS and MS-Office skills

 

We appreciate

 • Experience and know-how of power plant or shipbuilding industry

 

Please send your application through the following link no later than 14.10.2018.

 

For further information, please contact:


Sirkka Berglund-Palmo, HR Manager:
sirkka.berglund-palmo@alfalaval.com, +358405337736

 

 

[jobApply] => https://www.alfalaval.com/career/career/ [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180930 ) [14] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => MANUFACTURING CONTROL SPECIALIST [jobStart] => 30.09.2018 [jobEnds] => 14.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181014 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

Manufacturing control specialist is responsible for the quality assurance of our boilers and other main equipment, which are manufactured in Alfa Laval’s production facilities or subcontracted all over the world. Quality assurance include quality document’s control & approval, manufacturing quality inspections, including welding, surface treatment, insulations, etc. Manufacturing control specialist also participates standard inspections for our products, such as pressure test, factory acceptance test and schedule inspections.

 

You are part of our Operation Development function. Manufacturing control specialist has important role to develop & maintain our supply chains with existing and new suppliers and also make supplier quality audits. 

 

You are part of our Engineering & Supply organization and report to our E&S Manager. You work in close cooperation with Supply team, with our Project teams, our Product Management team, Alfa Laval’s boiler factory in China as well as all subcontractors. You also work closely with our customers and classification authorities when they participate to the inspections and tests together with you.

 

To succeed in this position, you have at least 5 to 10 years’ evidence of successful work within quality and manufacturing control and applicable technical education. You have strong technical experience preferably from manufacturing industry, shipbuilding or power plant industry. You get motivation from challenges, have good negotiation skills and you are willing to develop processes. You are cooperative and initiative team-player and able to communicate in fluent English.

 

We offer you a diverse and challenging job in an international company. Alfa Laval Aalborg Oy in Rauma is independent and flexible business unit operating as part of international Alfa Laval group. Working in Rauma organization you enjoy our good working conditions, atmosphere and benefits.

 

Your qualifications

·        Technical education (M.Sc./B.Sc.)

·        Good competence of manufacturing processes, techniques and welding

·        Knowledge of quality management systems (ISO9001, ISO14001, ISO18001/45001)

·        Negotiation skills and cooperation ability

·        Systematic way working and ability to make decisions

·        Flexibility and willingness to travel

·        Fluent English skills

·        MS-Office skills

 

We appreciate

·        experience and know-how of manufacturing industry 

·        experience and know-how of power plant or shipbuilding industry

·        experience and know-how of pressure vessel standards and manufacturing 

 

 

Please send your application through the following link no later than 14.10.2018

 

For further information, please contact:

 

Jarno Vainio, General Manager, Engineering & Supply, jarno.vainio@alfalaval.com, +358505534580


 

[jobApply] => https://www.alfalaval.com/career/career/ [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180930 ) [15] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => PURCHASER [jobStart] => 26.09.2018 [jobEnds] => 17.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181017 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

We are now searching for an experienced PURCHASER to work as a part of our procurement team in Ulvila.

 

Key responsibilities:

 • Procurement of components for production and spare parts sales (the main focus in electrical components)
 • Control of all phases of the purchase process
 • Developing optimal ways of working in a project environment
 • Participating in procurement contract and price negotiations, together with the Procurement Manager
 • Creating added value for internal stakeholders (such as Sales, R&D, Engineering)

Skills, education and experience:

 • Relevant educational background; (for example, a degree in business or technical degree
 • Minimum of 2-3 years’ experience in purchasing
 • Good IT skills (MS Office, ERP systems)
 • Excellent negotiation skills and determined personality
 • Fluent English (both written & verbal); other languages are an asset

For further information about the position, please contact Marko Isoviita, Procurement Manager,

tel.: +358 44 5838 116 or Hannu Kailasvuo, Director of Technical Operations, tel.: +358 40 1719 966.

 

Apply by October 17, 2018.

 

[jobApply] => http://bit.ly/2xUqgmx [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180926 ) [16] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => WAREHOUSE MANAGER [jobStart] => 26.09.2018 [jobEnds] => 17.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181017 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

We are now searching for an experienced WAREHOUSE MANAGER to work as part of our warehouse team in Ulvila.

 

Key responsibilities:

 • To be in charge of warehouse operations
 • Continuous development of the warehouse function
 • Execution of warehouse analyses
 • Developing and updating key performance indicators (KPIs)
 • Working as a supervisor for the warehouse personnel
 • Cooperation with various stakeholders

Skills, education and experience:

 • Relevant educational background (for example, a degree in Logistics)
 • Minimum of 3 years’ management experience
 • Fluent English (both written & verbal), other languages are an asset

For further information about the position, please contact Hannu Kailasvuo, Director of Technical Operations, tel.: +358 40 1719 966.

 

Apply by October 17, 2018.

[jobApply] => http://bit.ly/2IlTz6m [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180926 ) [17] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => VARASTOTYÖNTEKIJÄ [jobStart] => 26.09.2018 [jobEnds] => 17.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181017 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

Etsimme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pääkonttorillemme Ulvilaan.

 

Tehtävät:

 • Kerätä kokoonpanokomponentteja (sähkö- ja mekaniikkaosia) tuotannolle ja siirtää ne kokoonpanon asennuspaikoille
 • Normaalit varastotoiminnot (tavaran vastaanotto, tarkastus, tallennus ERP-järjestelmään)
 • Varastotoimintojen jatkuva kehittäminen esimiehen ohjaamana ja kehittämishuomioita tehden

Osaaminen ja koulutus:

 • Logistiikka-alan operatiivisen tason tutkinto tai vastaava ammattitutkinto
 • Työkokemus vastaavalta alalta
 • Oma-aloitteinen ja pedantti luonne sekä palveluasenne
 • Eduksi katsotaan vähintään englannin kielen kirjallinen taito

 

Lisätietoa tehtävästä antaa Marko Isoviita, hankintapäällikkö, puh: +358 44 5838 116.

 

Hae viimeistään 17.10.2018

[jobApply] => http://bit.ly/2QcehIn [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180926 ) [18] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => RUNKOSUUNNITTELIJOITA [jobStart] => 24.09.2018 [jobEnds] => 29.11.2018 [jobEndsRaw] => 20181129 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

Runkosuunnittelijoita laivojen teräsrunkojen suunnitteluun

 

ENG’nD Oy on suunnittelupalveluyritys, joka tuottaa meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin suunnittelu- ja projektinhoitopalveluja. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Raumalla, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 60 suunnittelualan ammattilaista. Olemme yksi Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöistä. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaitsevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

 

Näkymien ollessa hyvin positiivisia, vahvistamme runkosuunnittelun organisaatiota tulevaisuuden projektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi. Runkosuunnittelumme käsittää laivojen valmistus- sekä perussuunnittelua.

Edellytyksiä tehtävän hoitamiseen:

·        Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri/DI)

·        3D-järjestelmän sujuva käyttö (Aveva)

·        Catia ja SolidWorks osaaminen katsotaan eduksi

·        Autocad- ja Microsoft -ohjelmistojen osaaminen

·        Englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito

·        Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

·        Muutaman vuoden kokemus suunnittelutyöstä katsotaan eduksi

 

Tule meille töihin, tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Anu Tiira, puh. 050 428 4119.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä avoin hakemuksemme https://rekry.meyerturku.fi/avoimet-tehtavat/avoin-hakemus/.

Rekrytointi on avoinna toistaiseksi. Mainitsethan hakemuksen Muut tiedot –kentässä, että olet kiinnostunut runkosuunnittelusta.

 

[jobApply] => https://rekry.meyerturku.fi/avoimet-tehtavat/avoin-hakemus/ [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180924 ) [19] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => VARUSTELUSUUNNITTELIJOITA LAIVOJEN ERI JÄRJESTELMIIN [jobStart] => 24.09.2018 [jobEnds] => 29.11.2018 [jobEndsRaw] => 20181129 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

Varustelusuunnittelijoita laivojen eri järjestelmiin

 

ENG’nD Oy on suunnittelupalveluyritys, joka tuottaa meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin suunnittelu- ja projektinhoitopalveluja. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Raumalla, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 60 suunnittelualan ammattilaista. Olemme yksi Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöistä. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaitsevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Näkymien ollessa hyvin positiivisia, vahvistamme varustelusuunnittelun organisaatiota tulevaisuuden projektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi. Varustelusuunnittelumme käsittää laivojen valmistussuunnittelua (mm. HVAC, putkisto- ja teräsvarustelusuunnittelu, tekninen sisustussuunnittelu, LVI- ja keittiösuunnittelu) sekä perussuunnittelua.

Edellytyksiä tehtävän hoitamiseen:

·        Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri/DI)

·        3D-järjestelmän sujuva käyttö (Cadmatic, SolidWorks)

·        Autocad- ja Microsoft -ohjelmistojen osaaminen

·        Englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito

·        Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

·        Muutaman vuoden kokemus suunnittelutyöstä katsotaan eduksi

 

Tule meille töihin, tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.                                                           

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Juha Salonen, puh. 050 599 3513.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä  avoin hakemuksemme https://rekry.meyerturku.fi/avoimet-tehtavat/avoin-hakemus/.

Rekrytointi on avoinna toistaiseksi. Mainitsethan hakemuksen Muut tiedot –kentässä, että olet kiinnostunut varustelusuunnittelusta.

 

[jobApply] => https://rekry.meyerturku.fi/avoimet-tehtavat/avoin-hakemus/ [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180924 ) [20] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => TEKNINEN LASKIJA [jobStart] => 17.09.2018 [jobEnds] => 07.11.2018 [jobEndsRaw] => 20181107 [jobLocation] => Pori [jobDesc] =>

Tekninen laskija (FEM) Poriin

Etsimme sinua tekninen laskija, joka hallitset talon rakenteiden mitoittamisen jalon taidon sekä FEM-ohjelmat. Olet oikea henkilö meille, jos palat halusta ratkaista asiakkaidemme monipuolisten ja erittäin mielenkiintoisten rakennuskohteiden rakenteita ja niiden kokonaisuuksia. Kokemus korkeista rakennuksista on plussaa.

Koulutuksesi on rakennusalan RI tai DI. Sinulle on kertynyt kokemusta suunnittelusta ja mitoittamisesta jo muutaman vuoden ajalta ja mahdollisesti suunnittelupätevyydenkin olet ehtinyt hankkia joltain rakennesuunnittelun osa-alueelta. Arvostamme kokemusta korkeiden rakennusten sekä vaativien teollisuus- ja toimitilakohteiden laskennasta.

Toimipaikkasi sijaitsee viihtyisissä tiloissamme Porissa, aivan keskustan tuntumassa.

Takaamme, että

 • kahta samanlaista työpäivää ei ole eikä tule
 • käytössäsi on alan parhaat työkalut ja tekniikka
 • tukenasi on yli 700 huippuasiantuntijan osaaminen
 • huolehdimme hyvinvoinnistasi kilpailukykyisin työntekijäeduin
 • avuliaat ja kannustavat työkaverit ovat aina tukenasi
 • voit kouluttautua ammatillisesti tarpeidesi mukaan
 • saat mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan – monet viihtyvät meillä jopa vuosikymmeniä

Lisätiedot ja hakeminen
Kysymyksiisi vastaa yksikönjohtaja Jari Kivelä, 0207 911 769, jari.kivela@ains.fi

Heitä Jarin sähköpostiin vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV – myös linkitys LinkedIn-profiiliin riittää mainiosti. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 14.10.2018. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo haun aikana.

A-Insinöörit on vahvasti kasvava, suomalainen ja ainutlaatuinen rakennusalan konsulttiyritys. Yli 700 asiantuntijan organisaatiomme on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun sekä yhdyskunta- ja ympäristörakentamisen suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Meidät omistaa toimiva johto ja itsenäiset liiketoimintayksiköt ovat kivijalkamme. Vaikka moni asia meillä on maailmanluokkaa, niin päätöksenteko on silti lähellä jokaista meistä. Paras asiakaskokemus ja asiakkaidemme haasteiden ratkaiseminen ovat kaiken toimintamme tavoite. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia toimintatapoja ja teknologioita sekä omaa osaamistamme.

 
[jobApply] => jari.kivela@ains.fi [urlType] => email [jobStartRaw] => 20180917 ) [21] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => RAKENNESUUNNITTELIJOITA JA PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ PORIIN [jobStart] => 17.09.2018 [jobEnds] => 07.11.2018 [jobEndsRaw] => 20181107 [jobLocation] => Pori [jobDesc] =>

Rakennesuunnittelijoita ja projekti-insinöörejä Poriin

Onko rakennesuunnittelu elämäntehtäväsi tai ainakin mieluista arjen sisältöä hyvässä porukassa? Jos olet kokenut rakennesuunnittelija tai projekti-insinööri ja sopivasti haastavat hankkeet laidasta laitaan ja eri materiaaleista toteutettujen rakennusten suunnittelu saavat sormesi syyhyämään, niin meillä on paikka tarjolla juuri sinulle!

Koulutuksesi on RI tai DI, muutama vuosi suunnittelutyötä on jo takana ja olet jo vähintään käännellyt pätevyyshakemuksen kulmia hiirenkorvalle. Haluat tietää lisää vähän kaikesta ja tosi paljon jostakin sinua erityisesti kiinnostavasta asiasta. A-Insinöörien omassa koulutusohjelmassa AI-Akatemiassa voit täydentää osaamistasi eri tahojen kanssa yhteistyössä rakennetuilla koulutuspaketeilla. Ja mikä tärkeintä, sinulla on osaavia työkavereita, joilta saat aina vastauksia!

Takaamme, että

 • kahta samanlaista työpäivää ei ole eikä tule
 • käytössäsi on alan parhaat työkalut ja tekniikka
 • tukenasi on yli 700 huippuasiantuntijan osaaminen
 • huolehdimme hyvinvoinnistasi kilpailukykyisin työntekijäeduin
 • avuliaat ja kannustavat työkaverit ovat aina tukenasi
 • voit kouluttautua ammatillisesti tarpeidesi mukaan
 • saat mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan – monet viihtyvät meillä jopa vuosikymmeniä

 

Lisätiedot ja hakeminen

Kysymyksiisi vastaa rakennesuunnittelun toimialajohtaja Timo Leppänen
puh. 040 569 6123, timo.leppanen@ains.fi

Heitä samaan sähköpostiin vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV – myös linkitys LinkedIn-profiiliin riittää mainiosti. Toimi nopeasti, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kurkkaa myös, mitä akustiikkasuunnittelun yksikönjohtaja Mikko Kylliäinen kertoo työstään A-Insinööreillä

A-Insinöörit on vahvasti kasvava, suomalainen ja ainutlaatuinen rakennusalan konsulttiyritys. Yli 700 asiantuntijan organisaatiomme on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Meidät omistaa toimiva johto ja itsenäiset liiketoimintayksiköt ovat kivijalkamme. Vaikka moni asia meillä on maailmanluokkaa, niin päätöksenteko on silti lähellä jokaista meistä. Paras asiakaskokemus ja asiakkaidemme haasteiden ratkaiseminen ovat kaiken toimintamme tavoite. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia toimintatapoja ja teknologioita sekä omaa osaamistamme.

 

 

 

 

[jobApply] => timo.leppanen@ains.fi [urlType] => email [jobStartRaw] => 20180917 ) [22] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ RAKENNESUUNNITTELUUN PORIIN [jobStart] => 17.09.2018 [jobEnds] => 07.11.2018 [jobEndsRaw] => 20181107 [jobLocation] => Pori [jobDesc] =>

Etsimme sinua kokenut rakennesuunnittelun projektipäällikkö, joka suorastaan säkenöit päästessäsi ratkaisemaan asiakkaidemme haasteita! Sinulla on kyky kuunnella   ̶   ja tunnistaa asiakkaan tulevatkin tarpeet. Nautit nuorempien suunnittelijoiden ohjaamisesta ja tarvittaessa uskallat kyseenalaistaa tutun ja turvallisen; näet ja tuet uusia mahdollisuuksia ja toteutustapoja.

Jos olet valmis ottamaan urallasi seuraavan askeleen, menestyksen portaat meillä kutsuvat sinua etenemään! Saat ottaa vastuuta joko teknisestä osa-alueesta tai asiakkuudesta oman kokemuksesi ja mieltymystesi mukaan. Tarvitsemme osaavia tekijöitä mm. asuntorakentamisen, teollisuusrakentamisen, toimitilarakentamisen ja korjausrakentamisen hankkeisiin.

Etsimme dynaamiseen joukkoomme vahvistukseksi sitoutuneita, sosiaalisia ja joustavia tekijöitä, joille erinomainen asiakaskokemus on työelämän johtotähti.

Koulutuksesi on rakennusalan RI tai DI. Kokemusta olet jo kerryttänyt haastavienkin projektien vetämisessä ja projektiryhmän ohjaamisessa. Korkeamman tason pätevyyden olet saavuttanut rakennesuunnittelun osa-alueelta ja mieluusti myös rakennusfysiikassa.

Takaamme, että

 • kahta samanlaista työpäivää ei ole eikä tule
 • käytössäsi on alan parhaat työkalut ja tekniikka
 • tukenasi on yli 700 huippuasiantuntijan osaaminen
 • huolehdimme hyvinvoinnistasi kilpailukykyisin työntekijäeduin
 • avuliaat ja kannustavat työkaverit ovat aina tukenasi
 • voit kouluttautua ammatillisesti tarpeidesi mukaan
 • saat mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan – monet viihtyvät meillä jopa vuosikymmeniä

Lisätiedot ja hakeminen

Kysymyksiisi vastaa rakennesuunnittelun toimialajohtaja Timo Leppänen
puh. 040 569 6123, timo.leppanen@ains.fi

Heitä samaan sähköpostiin vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV – myös linkitys LinkedIn-profiiliin riittää mainiosti. Toimi nopeasti, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kurkkaa myös, mitä akustiikkasuunnittelun yksikönjohtaja Mikko Kylliäinen kertoo työstään A-Insinööreillä

A-Insinöörit on vahvasti kasvava, suomalainen ja ainutlaatuinen rakennusalan konsulttiyritys. Yli 700 asiantuntijan organisaatiomme on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa altakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Meidät omistaa toimiva johto ja itsenäiset liiketoimintayksiköt ovat kivijalkamme. Vaikka moni asia meillä on maailmanluokkaa, niin päätöksenteko on silti lähellä jokaista meistä. Paras asiakaskokemus ja asiakkaidemme haasteiden ratkaiseminen ovat kaiken toimintamme tavoite. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia toimintatapoja ja teknologioita sekä omaa osaamistamme.

 
[jobApply] => timo.leppanen@ains.fi [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180917 ) [23] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => SALES PROJECT MANAGER [jobStart] => 13.09.2018 [jobEnds] => 07.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181007 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

Sales Project Manager

 

We are now searching for an experienced and dynamic SALES PROJECT MANAGER to work as a part of our System Planning sales team in Ulvila. 

Key responsibilities

·        Contribute to the demanding work of our sales managers and help them to succeed in project sales

·        Manage the overall technical planning/engineering of tendering processes

·        Manage offer calculations and specifications in co-operation with the project planning team, other departments and subcontractors

·        Offer technical support in customer meetings

Skills, education, and experience

·        A higher education diploma (Bachelor’s or Master’s degree in automation or electrical engineering) or equivalent skills acquired through practical experience

·        Some years of experience in sales and/or project operations.

·        Proactive, hands-on and responsible approach to work combined with good organizational skills.

·        Ability to flexibly interact with customers from different cultures.

·        Skills to work both independently and as a team member.

·        Fluent English (spoken/written)

For further information please contact System Planning Manager, Timo Rajakangas, tel.: +358 44 5549 822

Please apply by October 7, 2018.

 

[jobApply] => http://bit.ly/2p6luy4 [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180913 ) [24] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => SUPPORT ENGINEER [jobStart] => 13.09.2018 [jobEnds] => 07.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181007 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

Support Engineer

We are looking for a customer-oriented automation or software ENGINEER to join our System Support 24/7 team in Ulvila. We offer a unique opportunity to grow, internationalize and develop in our global B2B environment. You will be working at our headquarters in Ulvila.

 

Key responsibilities

 • To join our team of support specialists and be part of the high quality service we provide for our customers worldwide
 • To support the customers with their problems in the best possible way, mostly via phone or remote connection

 

Skills, education and experience:

·        A higher education diploma (Bachelor’s or Master’s degree e.g. in software or automation engineering)

·        Knowledge of at least some of the following areas:

  • Programmable logic controllers (e.g. Rockwell, Siemens, Mitsubishi)
  • Software engineering tools and relational databases (Java, Progress, Oracle)
  • ICT devices (HP servers, network components, network protocols)

·        Ability to acquire and retain extensive knowledge about our product range

·        Analytical  and proactive approach to work

·        Ability to work independently and under pressure

·        Good communication skills in English; other languages are an advantage

·        Willingness to travel

 

For further information about the position, please contact Manager, projects and engineering Risto Sakki, tel.: +358 44 711 7110.

Apply by October 7, 2018.

[jobApply] => http://bit.ly/2Ncwg4r [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180913 ) [25] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => ELECTRICAL ENGINEER [jobStart] => 13.09.2018 [jobEnds] => 17.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181017 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

Electrical Engineer

 

We are looking for an experienced and project-oriented Electrical Engineer to join our hardware-team in Ulvila. You will participate in the designing, testing, and commissioning of control systems for our material handling solutions. For an organized and responsible professional with versatile co-operation skills, we offer a great opportunity to grow and internationalize in our global B2B business environment.

 

Key responsibilities

•             Be part of the Engineering team

•             Manage varied electrical engineering tasks, especially delivery planning

•             Be responsible for completing the engineering as scheduled, review and verify the scope according to process and project requirements

•             Manage cost effective design that takes durability and safety into account

•             Participate in making Cimcorp stand out through high quality engineering

 

Skills, education, and experience:

•             A higher education diploma (Bachelor’s or Master’s degree in Electrical Engineering)

•             A minimum of 5 years of work experience on similar assignments

•             Ability to work both independently and as part of a team

•             Proactive, hands-on, and responsible approach to work

•             Proficiency in English and Finnish

•             Willingness to travel

 

For further information about the position, please contact Head of Engineering, Heikki Malmi, tel.: +358 40 832 2923 on September 24, 25 and 26, from 9 a.m. to 1 p.m.

Please apply by Monday, October 15, 2018.

[jobApply] => http://bit.ly/2p4YwYc [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180913 ) [26] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => MECHANICAL ENGINEER [jobStart] => 13.09.2018 [jobEnds] => 17.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181017 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

Mechanical Engineer

 

Would you like to be part of a team in one of the most innovative and globally oriented automation companies in the field of automated robotic solutions for intralogistics? A growing number of large and technically challenging projects have given us the opportunity to strengthen our engineering department. We are looking for an ambitious MEDCANICAL ENGINEER with experience in the automation industry and strong 3D system expertise. You will be working at our headquarters in Ulvila.

 

Key responsibilities

•             Be part of the Engineering team

•             Manage varied 3D mechanical engineering tasks, especially delivery planning

•             Be responsible for completing the engineering as scheduled, reviewing and verifying the scope according to process and project requirements

•             Manage cost effective design that takes durability and safety into account

•             Participate in making Cimcorp stand out through high quality engineering

 

Skills, education, and experience

•             Technical education and knowledge

•             Strength calculation skills

•             Knowledge of manufacturing technology

•             Teamwork skills

•             Problem-solving skills, persistence and ability to make decisions

•             Ability to function and co-operate in different environments and situations

•             Fluent Finnish and English, especially written. Other language skills are an advantage

 

For further information about the position, please contact Head of Engineering, Heikki Malmi, tel.: +358 40 832 2923 on September 24, 25 and 26, from 9 a.m. to 1 p.m.


Please apply by Monday, October 15, 2018.

[jobApply] => http://bit.ly/2CRoSXi [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180913 ) [27] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => AUTOMATION ENGINEER, CUSTOMER SUPPORT [jobStart] => 11.09.2018 [jobEnds] => 07.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181007 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

Automation Engineer, Customer Support

 We are now searching for an experienced AUTOMATION ENGINEER to work as part of our Customer Support team in Ulvila. 


Key responsibilities:

 • To participate in the software development and commissioning of project deliveries
 • Collaboration with other project members and customers
 • Verifying system functionalities in various manufacturing environments

 

Skills, education and experience:

 • A higher education diploma (Bachelor’s or Master’s degree in automation or electrical engineering) or equivalent skills acquired through practical experience
 • Experience of programmable logic controllers and software development
 • Customer-oriented approach
 • Willingness to travel
 • Good communication skills in English; other languages are a plus

 

For further information about the position, please contact Manager, projects and engineering Risto Sakki, risto.sakki@cimcorp.comtel.: +358 44 711 7110.

[jobApply] => http://bit.ly/2N5hQmQ [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180911 ) [28] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => SOFTWARE ENGINEER [jobStart] => 11.09.2018 [jobEnds] => 07.10.2018 [jobEndsRaw] => 20181007 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

Software Engineer

 

We are looking for motivated SOFTWARE PROFESSIONALS to join our Project Software team at our headquarters in Ulvila, Finland.

 
Key responsibilities:

 • To be a key part of our globally operating team, which focuses on software development and projects’ commissioning in various countries.

 

Skills, education and experience:

 • Experience of object-oriented programming (e.g. Java)
 • Knowledge of relational databases and software architectures; domain knowledge about automated robotic solutions is an advantage
 • Teamwork skills and knowledge on agile methods (e.g. Scrum)
 • Willingness and ability to travel abroad
 • Good communication skills in English; experience of working with the Indian market is a plus

 

For further information about the position, please contact Software director Pasi Kankaanpää, pasi.kankaanpaa@cimcorp.comtel.: +358 40 502 4508.

[jobApply] => http://bit.ly/2wX6Sp0 [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180911 ) [29] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => AUTOMAATIOINSINÖÖRI (10 paikkaa) [jobStart] => 18.06.2018 [jobEnds] => 07.11.2018 [jobEndsRaw] => 20181107 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

Tule mukaan tekijäporukkaan!

Sataservicessä pääset tekemään tuottavuutta - oikeasti ja monesta kulmasta.

Sataservice on vuonna 2003 perustettu kotimainen teollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkailleen menestystä prosessien tehostamisen kautta. Tarjoamme asiakkaillemme kunnossapitopalveluita, laitteiden modernisointiprojekteja ja sähkökonehuoltoa lähes 400 ammattilaisen voimin. Sataservice toimii valtakunnallisesti, pääkonttorimme sijaitsee Raumalla.

Automaatio-insinöörin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti konelinjojen logiikkajärjestelmien ja tietotekniikan korjaus- sekä muutostyöt, vianhaku, kennojen ja valosilmien lisääminen koneiden logiikkaan, ohjelmointi- ja automaatiolaitteiden käyttäminen, automaatiojärjestelmien ohjelmointi, automaatio piirustuksien korjaaminen ja täydentäminen, projektiluonteisten muutos- ja investointitöiden ohjaaminen ja veto.

Edellytämme sinulta:

- automaatioinsinöörin tutkintoa
- prosessiautomaation hallintaa
- logiikkajärjestelmien tuntemusta
- automaatiojärjestelmien sekä tietotekniikan tuntemista
- automaatiopiirustuksien luku ja piirtämisen taito
- sähkötyöturvallisuusmääräyksien tunteminen
- englannin kielen osaaminen

Tarjoamme monipuolisen työn vaihtuvissa projekteissa. Huolehdimme työntekijöidemme osaamisesta myös koulutusten kautta. Lisäksi henkilöstömme saa yksityisen työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja liikuntaedut.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@sataservice.com

[jobApply] => rekrytointi@sataservice.com [urlType] => email [jobStartRaw] => 20180618 ) [30] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SOVELLUSSUUNNITTELIJA [jobStart] => 30.04.2018 [jobEnds] => 30.11.2018 [jobEndsRaw] => 20181130 [jobLocation] => Satakunta [jobDesc] =>

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SOVELLUSSUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet sovellussuunnittelun erityisosaaja (Valmet DNA) ja sinulla on sähkö- ja automaatiotekniikan perustuntemus. Ymmärrät teollisuuden prosesseja ja niiden säätöä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.11.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1810040 [jobStartRaw] => 20180430 ) [31] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SÄHKÖASENTAJA [jobStart] => 30.04.2018 [jobEnds] => 30.11.2018 [jobEndsRaw] => 20181130 [jobLocation] => Satakunta [jobDesc] =>

Goodwork Oy on monipuolinen teollisuuden sähkö- ja instrumentointiasennuksen osaaja. Toimimme pääasiassa Länsi-Suomessa. Insta Automation Oy:n tytäryhtiönä olemme osa Insta Group -konsernia.

Etsimme Satakuntaan sähköasentajaa työskentelemään erilaisissa teollisuuden sähköasennuskohteissa. Tehtävämme edellyttää soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta sähköasennustehtävistä. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt tarvittaessa työskentelemään itsenäisesti.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.11.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1810751 [jobStartRaw] => 20180430 ) [32] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖRI [jobStart] => 30.04.2018 [jobEnds] => 30.11.2018 [jobEndsRaw] => 20181130 [jobLocation] => Satakunta [jobDesc] =>

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖREJÄ

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet säätötekniikan erityisosaaja ja tunnet automaatiojärjestelmät. Ohjelmointiosaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.11.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1810005 [jobStartRaw] => 20180430 ) [33] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJA [jobStart] => 27.04.2018 [jobEnds] => 30.11.2018 [jobEndsRaw] => 20181130 [jobLocation] => Satakunta [jobDesc] =>

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Sinulla on osaamista instrumentointisuunnittelusta ja perustuntemus automaatiotekniikasta. Teollisuuden prosessit ja niiden säätö sekä käytettävät instrumentit ovat sinulle tuttuja. ALMA-ohjelmiston osaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.11.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1810025 [jobStartRaw] => 20180427 ) )

RUNKOSUUNNITTELIJOITA Rauma Hae paikkaa >

Runkosuunnittelijoita laivojen teräsrunkojen suunnitteluun

 

ENG’nD Oy on suunnittelupalveluyritys, joka tuottaa meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin suunnittelu- ja projektinhoitopalveluja. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Raumalla, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 60 suunnittelualan ammattilaista. Olemme yksi Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöistä. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaitsevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

 

Näkymien ollessa hyvin positiivisia, vahvistamme runkosuunnittelun organisaatiota tulevaisuuden projektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi. Runkosuunnittelumme käsittää laivojen valmistus- sekä perussuunnittelua.

Edellytyksiä tehtävän hoitamiseen:

·        Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri/DI)

·        3D-järjestelmän sujuva käyttö (Aveva)

·        Catia ja SolidWorks osaaminen katsotaan eduksi

·        Autocad- ja Microsoft -ohjelmistojen osaaminen

·        Englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito

·        Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

·        Muutaman vuoden kokemus suunnittelutyöstä katsotaan eduksi

 

Tule meille töihin, tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Anu Tiira, puh. 050 428 4119.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä avoin hakemuksemme https://rekry.meyerturku.fi/avoimet-tehtavat/avoin-hakemus/.

Rekrytointi on avoinna toistaiseksi. Mainitsethan hakemuksen Muut tiedot –kentässä, että olet kiinnostunut runkosuunnittelusta.

 

Haku alkoi:  24.09.2018
Haku päättyy:  29.11.2018
Hae tätä paikkaa Jätä avoin hakemus

VARUSTELUSUUNNITTELIJOITA LAIVOJEN ERI JÄRJESTELMIIN Rauma Hae paikkaa >

Varustelusuunnittelijoita laivojen eri järjestelmiin

 

ENG’nD Oy on suunnittelupalveluyritys, joka tuottaa meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin suunnittelu- ja projektinhoitopalveluja. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Raumalla, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 60 suunnittelualan ammattilaista. Olemme yksi Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöistä. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaitsevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Näkymien ollessa hyvin positiivisia, vahvistamme varustelusuunnittelun organisaatiota tulevaisuuden projektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi. Varustelusuunnittelumme käsittää laivojen valmistussuunnittelua (mm. HVAC, putkisto- ja teräsvarustelusuunnittelu, tekninen sisustussuunnittelu, LVI- ja keittiösuunnittelu) sekä perussuunnittelua.

Edellytyksiä tehtävän hoitamiseen:

·        Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri/DI)

·        3D-järjestelmän sujuva käyttö (Cadmatic, SolidWorks)

·        Autocad- ja Microsoft -ohjelmistojen osaaminen

·        Englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito

·        Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

·        Muutaman vuoden kokemus suunnittelutyöstä katsotaan eduksi

 

Tule meille töihin, tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.                                                           

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Juha Salonen, puh. 050 599 3513.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä  avoin hakemuksemme https://rekry.meyerturku.fi/avoimet-tehtavat/avoin-hakemus/.

Rekrytointi on avoinna toistaiseksi. Mainitsethan hakemuksen Muut tiedot –kentässä, että olet kiinnostunut varustelusuunnittelusta.

 

Haku alkoi:  24.09.2018
Haku päättyy:  29.11.2018
Hae tätä paikkaa Jätä avoin hakemus

SOVELLUSSUUNNITTELIJA Satakunta Hae paikkaa >

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SOVELLUSSUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet sovellussuunnittelun erityisosaaja (Valmet DNA) ja sinulla on sähkö- ja automaatiotekniikan perustuntemus. Ymmärrät teollisuuden prosesseja ja niiden säätöä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.11.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  30.11.2018
Hae tätä paikkaa

SÄHKÖASENTAJA Satakunta Hae paikkaa >

Goodwork Oy on monipuolinen teollisuuden sähkö- ja instrumentointiasennuksen osaaja. Toimimme pääasiassa Länsi-Suomessa. Insta Automation Oy:n tytäryhtiönä olemme osa Insta Group -konsernia.

Etsimme Satakuntaan sähköasentajaa työskentelemään erilaisissa teollisuuden sähköasennuskohteissa. Tehtävämme edellyttää soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta sähköasennustehtävistä. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt tarvittaessa työskentelemään itsenäisesti.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.11.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  30.11.2018
Hae tätä paikkaa

SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖRI Satakunta Hae paikkaa >

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖREJÄ

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet säätötekniikan erityisosaaja ja tunnet automaatiojärjestelmät. Ohjelmointiosaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.11.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  30.11.2018
Hae tätä paikkaa

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJA Satakunta Hae paikkaa >

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Sinulla on osaamista instrumentointisuunnittelusta ja perustuntemus automaatiotekniikasta. Teollisuuden prosessit ja niiden säätö sekä käytettävät instrumentit ovat sinulle tuttuja. ALMA-ohjelmiston osaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.11.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  27.04.2018
Haku päättyy:  30.11.2018
Hae tätä paikkaa
Unelmaduuneja järjestämässä
Talent Center ELY TE-toimisto

Robocoastrekry on osa Tehostetun työnvälityksen pilottia. Pilotti on Satakunnan ELY-keskuksen toteuttama ja siinä tuotetaan palvelua Talent Center Oy:n, Satakunnan TE-toimiston ja Satakunnan ELY-keskuksen yhteistyönä. Tehostetun työnvälityksen pilottia on rahoitettu osana TEMin kärkihankepilotteja.

Lisätiedot:
Jari Nokkonen, jari.nokkonen(a)talentcenter.fi, +358 40 523 2930
Mika Niininen, mika.niininen(a)talentcenter.fi, +358 40 730 3327
Pauliina Harrivaara, pauliina.harrivaara(a)ely-keskus.fi, 0295 022 072