Ainutlaatuisia uramahdollisuuksia insinööreille ja diplomi-insinööreille.

Robocoast-rekrytiimi SuomiAreenan Uraputki-teltalla 19.7. Tsekkaa video ja tule paikalle!

Oletko tekniikan tai teollisuuden alan osaaja insinööri, diplomi-insinööri tai ohjelmointialan taitaja? Jätä meille CV:si avoimeen hakuun tai hae suoraan avoinna olevia paikkoja. Satakunta tarjoaa ainutlaatuisia urapolkuja kasvavilla toimialoilla.

Autamme sinua asunnon haussa, puolison työpaikan etsimisessä tai missä sitten apua tarvitsetkin. Lue lisää elämästä Satakunnassa:

Satakunta.fi >>
Rakastuporiin.fi >>
Rauma.fi >>

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS > 

Työnantaja, tarvitsetko osaavaa, korkeasti koulutettua henkilökuntaa? Robocoastrekry tarjoaa rekrytointipalvelua ja mm. rekrykoulutuksia. Olemme erikoistuneet erityisesti automaatio-, ohjelmointi- ja robotiikka-alan tehtäviin sekä teollisuuden erikoisosaajiin. Tuemme myös työnantajamielikuvan rakentamisessa ja autamme rekrymarkkinoinnissa. Kutsu tiimimme paikalle, niin aloitetaan osaajatarpeiden määrittelystä! 

Avoimet työpaikat
Array
(
  [0] => Array
    (
      [jobOrigin] => LikeIt
      [jobTitle] => KEHITYSINSINÖÖRI
      [jobStart] => 14.08.2018
      [jobEnds] => 01.09.2018
      [jobLocation] => Tampere, Pori
      [jobDesc] => 

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 500 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Insta Groupin liikevaihto on noin 108 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

 

Haemme Insta Automation Oy:lle Poriin tai Tampereelle

KEHITYSINSINÖÖRIÄ

uuden Insta Effect -palvelukonseptimme  pariin. Insta Effect on teollisuusautomaation ja sähköistyksen älykäs Insta-innovaatio, jonka tarkoituksena on parantaa asiakkaidemme prosessien tehokkuutta optimoimalla sähkö- ja automaatioprosesseja sekä kunnossapitoa.

Olet mukana Insta Effect -liiketoiminnan käynnistämisessä ja kasvattamisessa Suomessa. Kartoitat mm. asiakastarpeita ja etsit ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin. Tehtävänkuvasi muotoutuu tarkemmin liiketoiminnan kehittymisen ja omien toiveidesi perusteella.

Odotamme sinulta useiden vuosien kokemusta teollisuuden sähköautomaatioratkaisuista, säätötekniikasta sekä näkemyksellisyyttä prosessien kehittämisestä. Monipuolisen substanssiosaamisen lisäksi toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet valmis matkustamaan asiakkaiden luona lähinnä Suomessa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän ja työsi tueksi kokeneet ja asiantuntevat kollegat. Meillä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöämme. Olemme varmoja, että työssäsi pääset oppimaan jatkuvasti uutta ja näkemään lähietäisyydeltä, miten digitalisaation, analyytikan ja elinkaaren hallinnan keinoin voimme parantaa Suomen teollisuuden kilpailukykyä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja ja yhteydenotot Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 1.9.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2072475 [jobStartRaw] => 20180814 ) [1] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => TUOTANNON KEHITYSINSINÖÖRI [jobStart] => 10.08.2018 [jobEnds] => 26.08.2018 [jobLocation] => Pori [jobDesc] =>

Tactic on kansainvälinen ja laajasti tunnettu yritys. Perheyhtiömme tarina alkoi Suomessa vuonna 1967, jolloin toimme markkinoille suuren suosion saavuttaneen lautapeli Kimblen.

Suurin osa tuotteistamme valmistetaan omassa tehtaassamme Suomessa, sillä uskomme että kotimaisuus on varma laadun merkki. Kotimaisuutemme ja oman tuotantomme lisäksi korkean laadun takaa vahva tuotekehityksemme. Suunnittelemme ja valmistamme iloisia ja viihdyttäviä, aitoa ja lämmintä yhdessäolon tunnetta luovia pelejä, jotka antavat sisältöä erilaisiin sosiaalisiin tilanteisiin.


Pelitehtaamme ja Mölkky-tuotantomme kehittämisen avuksi haemme Poriin kokenutta


TUOTANNON KEHITYSINSINÖÖRIÄ


Sinun työhistoriasi on teollisuuden kehitys- tai johtotehtävistä.

Hallitset tuotantotalouden prosessit, läpimenosuunnittelut, kapasiteettilaskennat, tuotannon varastonhallinta, tehostamisprojektit, layout mallintamisen yms. Tehtäväkenttäsi on laaja, monipuolinen ja takaamme, että vaikeusasteen lisäksi tämä pesti on mielenkiintoinen.
Työskentelet kiinteästi yhtiön ylimmän johdon kanssa ja päivittäinen työsi sisältää paljon yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa, joten luonteeltasi olet määrätietoinen ja käytökseltäsi sekä johtamistavoiltasi voittava mutta miellyttävä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mahdollisuuden kasvattaa vastuualuettasi ja uraasi tavoitteiden saavuttamisen myötä.

Meitä kiinnostaa lisäksi

 • saavuttamasi tulokset vastaavista tehtäväkokonaisuuksista
 • tietotekniikan hyödyntämiskykysi kehitysprojekteissa
 • sitoutumishalukkuutesi menestyvään ja kansainväliseen perheyhtiöön

Rekrytointia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.


Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteella www.talentcenter.­fi/tyonhakijalle  viimeistään 25.8. mennessä
Lisätietoja tehtävästä ja luottamukselliset yhteydenotot Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.­fi

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2062840 [jobStartRaw] => 20180810 ) [2] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => CTC KOULUTUSASIANTUNTIJA (toimipaikka Rauma) [jobStart] => 08.08.2018 [jobEnds] => 17.08.2018 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

Coastal Training Center Oy (www.navalarchitect.fi) on yksityinen ja liiketaloudellisin periaattein toimiva Suomalainen yritys, jonka missiona on tukea vaativien teknisten alojen osaamisen kehittämistä. Toimimme aktiivisesti laivanrakennus-, automaatio-, ja sähköalojen yritysten apuna.

Yhtiöllä on toimipisteet Turussa ja Raumalla ja kasvustrategiamme tueksi haemme erityisosaajaa

CTC koulutusasiantuntija (toimipaikka Rauma)

Tunnet yrityksille suunnattujen koulutuspalvelujen toimintamalleja. Taustasi voi olla kaupallinen tai tekninen mutta ensisijaisesti haemme aktiivista ja luotettavaa toimistoammattilaista. Olet periksiantamaton tekemisessäsi ja keskustelutaitosi on luontevaa niin kasvotusten kuin puhelimitse.

Tehtävä on aluksi määräaikainen (8 kk), mutta tavoitteemme on kasvaa koulutuspalvelujen tarjoajana siten, että voimme työllistää sinut vakituiseksi.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Suominen 040 966 4118 tai sähköpostitse jouni.suominen@navalarchitect.fi tai Mika Niininen 040 7303327 mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle  viimeistään perjantaina 17.8.

 

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2054219 [jobStartRaw] => 20180808 ) [3] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => PROCESS ENGINEERS [jobStart] => 07.08.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Pori [jobDesc] =>

Looking for PROCESS ENGINEERS

KBR Ecoplanning is looking for experienced PROCESS ENGINEERS for our fertilizer and metallurgical industry projects

KBR Ecoplanning is a technology and engineering company providing evaporation and crystallization technologies to industrial clients in the fertilizer, chemicals, chlor-alkali and other markets. KBR Ecoplanning has a wide experience in regeneration of acids, unique expertise in evaporation and crystallization from concept to complete plant design.

KBR Ecoplanning is part of KBR Inc., a global technology, engineering, procurement, and construction company serving the hydrocarbons and government services industries. With operations in 40 countries, KBR has more than 34,000 people delivering services to customers in over 80 countries.

We see a growth potential and need the right people to capture the opportunities. You will work in a dynamic team together with highly skilled and committed colleagues.    

Key Tasks

 • Design process concepts. Generate mass and energy balance,  specification of equipment, P&ID´s and functional descriptions for appointed projects
 • In cooperation with the project manager and lead engineers organize and execute the process engineering activities for appointed projects
 • Participate in external meetings with customers to discuss/clarify process issues and engineering activities
 • Refine our technical solutions/process design to the benefit of our customers
 • Possibility to participate in commissioning & performance tests and assist in troubleshooting
 • Participate in technology development and R&D projects

Personal Profile & Qualifications

 • Process or Chemical engineering degree (M.Sc.) with solid experience within process engineering and commissioning
 • Minimum 5 year experience as a process engineer within the process industry. Knowledge of evaporation, crystallization and/or hydrometallurgy is an advantage.
 • Ability to write and speak English at negotiation level
 • Strong team player, who involves others and shares knowledge

We offer

 • A challenging role in growing business environment
 • A position in a strong international company
 • Collaboration with proactive, motivated and result-oriented colleagues working in a positive and informal atmosphere

The recruitment process by Talent Center Oy.

If you are the person we are looking for please leave your application at www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 

More info: Jari Nokkonen p. 040 523 2930,  jari.nokkonen@talentcenter.fi

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2054911 [jobStartRaw] => 20180807 ) [4] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => LUJUUSLASKENTA-ASIANTUNTIJA [jobStart] => 19.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Lujuuslaskenta-asiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt lujuuslaskenta-asiantuntijaa OL1/OL2/OL3-laitosyksiköiden ja Posivan asiantuntijatehtäviin.

Tehtävinäsi ovat muun muassa kuormitus- ja lujuusanalyysien teko ja vaatimustenmukaisuuden arviointi, putkistojen ja laitteiden dynamiikkaan liittyvät tekniset selvitykset, teknisten ratkaisujen soveltuvuuden arviointi. Työhösi kuuluu myös suurten laitteiden värinävalvontaa. Lisäksi osallistut uushankintoihin. Työ edellyttää rakenteiden, putkistojen ja komponenttien tuntemusta ja ymmärtämistä sekä niihin liittyvän kuormitus- ja lujuuslaskennan säännöstön tuntemusta. 

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva, esim. konetekniikan diplomi-insinöörin koulutus. Työkokemus lujuuslaskentatehtävistä ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat lujuuslaskennan asiantuntija Paulus Smeekes, puh. 041-4373 424 (tavoittaa parhaiten klo 15 jälkeen) sekä 9.8. alkaen osaamiskeskuspäällikkö Hannu Eklöf, puh. (02) 8381 8112.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2024635 [jobStartRaw] => 20180719 ) [5] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SÄHKÖTEKNIIKAN INSINÖÖRI [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Sähkötekniikan insinööriä / asiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt sähköinsinööriä ydinvoimalaitoksen ja Posivan sähköteknisiin tehtäviin.

Tehtäväsi liittyvät monipuolisiin voimalaitosyksiköidemme sähköjärjestelmien teknisiin selvityksiin, laitteiden ja järjestelmien uusintaan, kehittämiseen sekä käyttöiän hallintaan. Työhösi sisältyy osaamisestasi riippuen erilaisia laite- ja järjestelmätason vastuutehtäviä.

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset.

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva sähkövoimatekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito, teollisuuden työkokemus ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus ovat eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat osaamiskeskuspäällikkö Jari Tauluvuori, puh. (02) 8381 2400 tai 050-0723 659 ja sähkötekniikan pääinsinööri Seppo Härmälä, puh. (02) 8381 3404.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2024682 [jobStartRaw] => 20180718 ) [6] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => RISKIANALYYSI-INSINÖÖRI [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon 

Riskianalyysi-insinööriä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt riskianalyysi-insinööriä ydinturvallisuussuunnittelun asiantuntijatehtäviin.

Osallistut ydinlaitostemme ydinturvallisuuteen liittyvien muutosten suunnitteluun ja ydinlaitosten käytön ja käyttölupien kannalta välttämättömän dokumentaation ja analyysimallien ylläpitoon ja kehittämiseen. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi eri tekniikan alojen suomalaiset ja kan-sainväliset yritykset, tutkimuslaitokset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. 

Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin, FM:n tai insinöörin koulutus. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn, yhteistyökykyä sekä halua kehittyä ydinvoima-alan ammattilaiseksi. Sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Janne Wahlman, puh. (02) 8381 3220.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2024656 [jobStartRaw] => 20180718 ) [7] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => RADIOKEMISTI [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Radiokemistiä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt radiokemistiä monipuolisiin radiokemiaan liittyviin tehtäviin. 

Osallistut tuotannon seurantaan erilaisten prosessien radiokemiallisten analyysimittausten sekä edellisiin liittyvien laboratoriotoimintojen osalta. Lisäksi toimit asiantuntijana sekä ohjaat laboratorio- ja muuta henkilökuntaa vastuualueesi tehtävissä. Osallistut myös muuhun kemian ja siihen liittyvien prosessijärjestelmien tarkastukseen, valvontaan sekä raportointiin. 

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esim. radiokemia tai muu soveltuva luonnontieteellinen loppututkinto. Arvostamme erinomaisia yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä pitkäjänteistä ja käytännönläheistä otetta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito on eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta muutaman vuoden työkokemusta teollisuudessa. 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Kimmo Tompuri, puh. 050-5167 748.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2024645 [jobStartRaw] => 20180718 ) [8] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => VENTTIILIASIANTUNTIJA [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Venttiiliasiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt venttiiliasiantuntijaa.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa venttiileihin liittyviä teknisiä selvityksiä, vaatimustenmukaisuuden ja teknisten ratkaisujen soveltuvuuden arviointia, venttiileihin liittyvien muutostöiden ohjaamista. Osallistut myös uushankintoihin. Työ edellyttää lisäksi venttiilien rakenteiden ja teknisten ratkaisujen tuntemusta ja ymmärtämistä. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. 

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva esim. konetekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus. Työkokemus venttiilien valmistuksesta, suunnittelusta tai kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Hannu Eklöf, puh. 040-0949 008.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2024728 [jobStartRaw] => 20180718 ) [9] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SÄHKÖSUUNNITTELIJA [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Sähkösuunnittelijaa

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt sähkösuunnittelijaa sähköteknisiin käyttöönotto- ja suunnittelutehtäviin.

Tehtäväsi liittyvät monipuolisiin uuden käyttöönotettavan voimalaitosyksikön kehittämis- ja muutosprojekteihin. Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus ja teollisuuden työkokemusta. Hallitset suunnittelu- ja toimisto-ohjelmat. Arvostamme myös tietokantapohjaisten suunnittelujärjestelmien hallintaa. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisestikin merkittävää työtä, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat tiimiesimies Kimmo Kopra, puh. 050-5421 481 ja osaamiskeskuspäällikkö Jaana Virtanen, puh. 050-4634 378.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2024668 [jobStartRaw] => 20180718 ) [10] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SÄTEILYVALVOJA [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Säteilyvalvojaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! 

Tehtävänäsi on säteilyturvallisuudesta huolehtiminen, voimalaitoksen ja laitosympäristön säteilytilanteen seuranta ja dokumentointi, säteilytöiden valvonta ml. säteilysuojausten ja suojavarustetarpeiden määrittäminen sekä työntekijöiden opastus.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan keskiasteen tutkinto tai alempi korkeakoulutason tutkinto sekä muutaman vuoden työkokemus. Voimalaitosympäristön ja säteilysuojelualan kokemus katsotaan eduksi. Olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat säteilysuojelupäällikkö Janne Vahero, puh. (02) 8381 2770 ja 6.8.2018 alkaen myös säteilysuojeluinsinööri Kari Laukkanen, puh. (02) 8381 5156.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2024695 [jobStartRaw] => 20180718 ) [11] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => RAKENNUSTEKNIIKAN INSINÖÖRI [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Rakennustekniikan insinööriä

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt rakennustekniikan insinööriä projekti- ja asiantuntijatehtäviin.

Tehtävässäsi osallistut laitosyksiköillämme rakennustekniikan ja rakennuttamisen tehtäviin asiantuntijana sekä projekti-insinöörinä. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusinsinöörin, diplomi-insinöörin tai vastaava koulutus. Lisäksi omaat kokemusta projektinhallinnasta, rakentamisesta sekä rakennuttamisesta energia- tai teollisuuden alalla. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Mikko Lampinen, puh. 050-5905 726.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2024650 [jobStartRaw] => 20180718 ) [12] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => LABORATORIOINSINÖÖRI [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Laboratorioinsinööriä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt laboratorioinsinööriä monipuolisiin kemian ja laboratorion tehtäviin.

Osallistut prosessien ohjaukseen ja seurantaan erilaisten prosessien analyysimittausten sekä edellisiin liittyvien laboratoriotoimintojen osalta. Toimit asiantuntijana sekä ohjaat laboratorio- ja muuta henkilökuntaa vastuualueesi tehtävissä. Lisäksi osallistut myös muuhun kemian ja siihen liittyvien prosessijärjestelmien tarkastukseen, valvontaan sekä raportointiin. 

Sinulla on tehtävään valmiudet antava AMK (ins.) koulutus. Arvostamme erinomaisia yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä pitkäjänteistä ja käytännönläheistä otetta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito on eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta työkokemusta teollisuudesta. 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Kimmo Tompuri, puh. 050-5167748.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2024614 [jobStartRaw] => 20180718 ) [13] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => AUTOMAATIOINSINÖÖRI [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Automaatioinsinööriä

Meillä on mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt automaatioinsinööriä laitosyksiköidemme automaatioteknisiin asiantuntijatehtäviin.

Tehtävänäsi on osallistua uudisrakennusprojekteissamme ja käyvillä laitosyksiköillämme erilaisten automaatio- ja ohjausjärjestelmien teknisiin selvityksiin, vaatimustenmukaisuuden arviointeihin ja muutostöiden toteutukseen asiantuntijana sekä projekti-insinöörinä. Olet myös mukana toteutuksessa suunnittelun ja toimituksen seuranta- ja tarkastustehtävissä. Lisäksi osallistut uusien järjestelmien testaukseen ja käyttöönottoon. Työhösi kuuluu myös raportointia ja dokumentointia.

Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. Työhön sisältyy osaamisestasi riippuen erilaisia laite- ja järjestelmätason vastuutehtäviä.

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai vastaava insinöörin koulutus ja teollisuuden työkokemusta. Omaat vahvan perustekniikan tuntemuksen ja pystyt käsittelemään laajoja asiakokonaisuuksia. Työkokemus prosessiautomaatio-, turva- ja suojausautomaatiojärjestelmistä tai kone- ja erillisjärjestelmien PLC-logiikoista on eduksi. Arvostamme myös prosessitekniikan, prosessi- ja kenttäinstrumentaation, robotiikan, mobiililaitteiden tai kunnonvalvontalaitteiden tuntemusta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Mika Rahkola, puh. (02) 8381 3450.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2023841 [jobStartRaw] => 20180718 ) [14] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => AUTOMAATIOKUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJA [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Automaatiokunnossapidon työnjohtajaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt automaatiokunnossapitoon ennakkohuolto- ja korjaustöiden työnjohtajaa.

Tehtävänäsi ovat oman vastuualueesi töiden työnsuunnittelu, töiden organisointi ja valvonta sekä osallistut oman toiminta-alueesi kunnossapitotekniikoiden, työmenetelmien ja työohjeiden ylläpitoon sekä kehittämiseen. Lisäksi toimit asentajien esimiehenä.

Tehtävät edellyttävät asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää ryhmätyötaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta sekä kykyä sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus, hallitset yleisimmät tietojärjestelmät ja sinulla on lisäksi kyky omaksua työhösi liittyvien kunnossapidon tietojärjestelmien käyttö. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta. 

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Sami Saarinen puh. 050 4631 703. 

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2023874 [jobStartRaw] => 20180718 ) [15] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => DOKUMENTOINTI-INSINÖÖRI [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Dokumentointi-insinööriä

Haemme dokumentointi-insinööriä laitosdokumentaation ylläpito- ja kehitystehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat teknisen laitosdokumentaation ylläpito MicroStation- ja AutoCad- sekä niiden sovellusohjelmilla, paperi- ja sähköinen arkistointi, tietokantojen päivittäminen sekä virtauskaavioiden ylläpito. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva kone-, sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikan insinöörin koulutus ja teollisuuden työkokemusta. CAD-osaaminen ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus ovat eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat tiimiesimies Marco Väkiparta puh. (02) 8381 3640 (18.7. klo 9-10 ja 30.7. klo 13-14 sekä 13.8. alkaen) sekä osaamiskeskuspäällikkö Jaana Virtanen, puh. 050-4634 378.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2023915 [jobStartRaw] => 20180718 ) [16] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => RAKENNUSTEKNIIKAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Rakennustekniikan projektipäällikköä

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt kokenutta projektipäällikköä erilaisiin rakennustekniikan projektitehtäviin.

Tehtävässäsi toimit projektipäällikkönä monipuolisissa voimalaitoksen infrastruktuurin kehittämis- ja muutosprojekteissa. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusinsinöörin, diplomi-insinöörin tai vastaava koulutus. Lisäksi omaat kokemusta projektinhallinnasta ja rakennuttamisesta. Kokemus maa- ja infrastruktuurirakentamisesta on eduksi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Mikko Lampinen, puh. 050-5905 726.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2024640 [jobStartRaw] => 20180718 ) [17] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Kunnossapitoinsinööriä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä automaatiokunnossapitoon laitosyksiköiden polttoaineensiirtokoneiden ja Siemens-ohjausjärjestelmien laitevastaavaksi ja osallistumaan kunnossapitotöiden suunnitteluun, ohjaukseen ja toteutukseen.

Tehtäväsi on ylläpitää ja kehittää laitevastuualueesi kunnossapitovalmiutta yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Ohjaat ja valvot laitevastuualueesi kunnossapitotöiden toteuttamista. Työhösi kuuluu myös vastuualueesi projekteihin ja käyttöönottoihin osallistuminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen peruskoulutus ja mahdollisesti alueeseen liittyvää lisäkoulutusta. Omaat tehtävän mukaista työkokemusta ja halua kehittyä ydinvoimalaitosten kunnossapidon ammattilaiseksi. Oma-aloitteisuuden ja hyvien yhteistyötaitojen lisäksi tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa ja kykyä kunnossapidon tietojärjestelmien omaksumiseen.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Sami Saarinen puh. 050 4631 703.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2023936 [jobStartRaw] => 20180718 ) [18] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI, PUHELIN- JA KUULUTUSJÄRJESTELMÄT [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Kunnossapitoinsinööriä, puhelin- ja kuulutusjärjestelmät 

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä/laitevastaavaa laitosyksiköille ja korjaamolle monipuolisiin voimalaitoksen kunnossapitotehtäviin.

Päävastuualueenasi on laitosten puhelin- ja kuulutusjärjestelmät. Tehtäviisi kuuluvat em. järjestelmien ylläpito- ja asennustöiden suunnittelu sekä käyttöönotto.

Sinulla on soveltuva ammattikoulutus ja laajaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä.

Tehtävien hyvä hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista, huolellisuutta ja yhteistyökykyä sekä halua kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi. Omaat kykyä omaksua erilaisten tietojärjestelmien käytön. Englannin kielen taito ja laiteryhmien erityisosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat kunnossapitoteknikko Jussi Paakkola (02) 8381 5597 tai 050 313 3804 ja tiimiesimies Sami Saarinen (02) 8381 2432 tai 050 4631 703. 

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2023942 [jobStartRaw] => 20180718 ) [19] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA [jobStart] => 18.07.2018 [jobEnds] => 19.08.2018 [jobLocation] => Eurajoki [jobDesc] =>

Haemme Olkiluotoon

Automaatiosuunnittelijaa

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt automaatiosuunnittelijaa automaatioteknisiin käyttöönotto- ja suunnittelutehtäviin.

Tehtäväsi liittyvät monipuolisiin voimalaitosyksiköiden kehittämis- ja modernisointiprojekteihin. Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus ja teollisuuden työkokemusta. Hallitset suunnittelu- ja toimisto-ohjelmat. Arvostamme Siemensin tai ABB:n automaatiojärjestelmien tuntemusta ja tietokantapohjaisten suunnittelujärjestelmien hallintaa. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat tiimiesimies Ari Valtonen, puh. 040-0741 142 ja osaamiskeskuspäällikkö Jaana Virtanen, puh. 050-4634 378.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2023911 [jobStartRaw] => 20180718 ) [20] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SÄHKÖAUTOMAATIOINSINÖÖRI [jobStart] => 11.07.2018 [jobEnds] => 31.08.2018 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

Raumaster Oy on maailman johtava yritys materiaalinkäsittelylaitteiden sekä -ohjelmistojen tuottajana. Asiakkaamme toimivat puunkäsittely-, energia- ja voimalaitosaloilla ja toimitamme heille vaativat projektit avaimet käteen periaatteella sekä huolehdimme toimittamiemme tuotteiden elinkaaripalveluista. Asiakastyytyväisyys ja -jatkuvuus ovat keskeisiä arvojamme.

Yhtiö työllistää jo lähes 300 ammattilaista ja vuosittainen liikevaihtomme on yli 100 miljoonaa euroa.

Haemme Rauman yksikköömme

SÄHKÖAUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Toimit suunnitteluryhmämme ykkösketjussa, joten sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vaativista sähköautomaatiotehtävistä teollisuuden parissa. Hallitset ohjelmoitavat logiikat (S7) sekä sähkösuunnitteluohjelmistot. Matkustaminen ja ulkomaiden kohteissamme työskentely on olennainen osa työtäsi ja vuosittaisia matkapäiviä on noin 100. Viivyt kohteissa keskimäärin yhden kuukauden kerrallaan.

Tiimimme ihmiset ovat vuorovaikutustaitoisia ja toisiaan arvostavia ammattilaisia. Meillä on positiivinen asenne tekemiseemme ja projekteissa ilmenevien yllättävien ongelmatilanteiden ratkaiseminen on meille arkipäivää. Asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja alan johtavan yhtiön laatuajattelu ohjaavat tekemistämme niin toimistolla kuin kohteissamme.

Hyppää mukaan joukkoomme ja ammatillisen kehittymisesi lisäksi saat meiltä

 • osaamisesi mukaisen peruspalkkauksen sekä joustavan palkkausmallin kohteissa syntyville ylitöillesi
 • korvauksen myös matkustusajasta
 • vakaan ja kehittyvän työympäristön sekä maailmanluokan asiakassuhteet hoidettaviksesi

Mikäli työllistymisesi meille vaatii muuttoa toiselta paikkakunnalta avustamme mielellämme käytännön järjestelyissä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätiedot ja luottamukselliset yhteydenotot Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 31.8. mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2001838 [jobStartRaw] => 20180711 ) [21] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SOVELLUSKEHITTÄJÄ TAI TULEVAISUUDEN KOODARINERO [jobStart] => 20.06.2018 [jobEnds] => 31.08.2018 [jobLocation] => Pori [jobDesc] =>

Codecontrol on erikoistunut ohjelmistosuunnitteluun ja konsultointiin. Yritys on perustettu 2014 ja tiimiimme kuuluu kuusi kokenutta alan konkaria. Toimipisteemme sijaitsee Porissa ja palvelemme asiakkaitamme eri puolilla Suomea. Asiakkaamme koostuvat isoista konserneista pieniin yrityksiin.

 

Tule mukaan huipputiimiimme ja viihtymään vapaaseen mutta vastuulliseen työyhteisöömme

SOVELLUSKEHITTÄJÄ TAI TULEVAISUUDEN KOODARINERO

 

Koulutustaustallasi ei ole meille merkitystä. Olet jo ammattilainen tai vinttihuoneen valveutunut harrastelijakoodari. Ohjelmistotekniikka on intohimosi ja haluat tiimiin, jossa sinua viedään urallasi eteenpäin uusimpien tekniikoiden saattelemana.

Työskentelet tiiviisti asiakasyritystemme kanssa, joten olet käytökseltäsi ”salonkikelpoinen” mutta toimistossamme voit olla kuin Ellun kana.

Mikäli tulet Poriin muualta Suomesta kerro huolesi ja me autamme asunnon, muuton tai muun mahdollisen pähkinän kanssa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen, Talent Center Oy +358407303327 mika.niininen@talentcenter.fi

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1954795 [jobStartRaw] => 20180620 ) [22] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => AUTOMAATIOINSINÖÖRI (10 paikkaa) [jobStart] => 18.06.2018 [jobEnds] => 01.01.1970 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

Tule mukaan tekijäporukkaan!

Sataservicessä pääset tekemään tuottavuutta - oikeasti ja monesta kulmasta.

Sataservice on vuonna 2003 perustettu kotimainen teollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkailleen menestystä prosessien tehostamisen kautta. Tarjoamme asiakkaillemme kunnossapitopalveluita, laitteiden modernisointiprojekteja ja sähkökonehuoltoa lähes 400 ammattilaisen voimin. Sataservice toimii valtakunnallisesti, pääkonttorimme sijaitsee Raumalla.

Automaatio-insinöörin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti konelinjojen logiikkajärjestelmien ja tietotekniikan korjaus- sekä muutostyöt, vianhaku, kennojen ja valosilmien lisääminen koneiden logiikkaan, ohjelmointi- ja automaatiolaitteiden käyttäminen, automaatiojärjestelmien ohjelmointi, automaatio piirustuksien korjaaminen ja täydentäminen, projektiluonteisten muutos- ja investointitöiden ohjaaminen ja veto.

Edellytämme sinulta:

- automaatioinsinöörin tutkintoa
- prosessiautomaation hallintaa
- logiikkajärjestelmien tuntemusta
- automaatiojärjestelmien sekä tietotekniikan tuntemista
- automaatiopiirustuksien luku ja piirtämisen taito
- sähkötyöturvallisuusmääräyksien tunteminen
- englannin kielen osaaminen

Tarjoamme monipuolisen työn vaihtuvissa projekteissa. Huolehdimme työntekijöidemme osaamisesta myös koulutusten kautta. Lisäksi henkilöstömme saa yksityisen työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja liikuntaedut.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@sataservice.com

[jobApply] => rekrytointi@sataservice.com [jobStartRaw] => 20180618 ) [23] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SOFTWARE ENGINEER, R&D (Cimcorp Oy) [jobStart] => 04.06.2018 [jobEnds] => 01.01.1970 [jobLocation] => Satakunta, Ulvila [jobDesc] =>

Key responsibilities

As a Software Engineer, you will

 • Be part of our Software R&D team
 • Design and implement software for our intralogistics solutions

Skills, education, and experience

We expect you to have a few years of practical experience in some of the following:

 • HTML/JavaScript/CSS
 • SASS
 • ES6
 • React, Redux, Redux-Saga
 • UX knowledge
 • Java EE 6/7
 • Wildfly or Weblogic
 • JPA, CDI, CI
 • Agile SW development
 • Arquillian, Mockito

Fluent Finnish and English are required to perform in this position.

We offer

In our team you will have an opportunity to grow in international environment and work with passionate people. We offer extensive employee benefits and additional education and training. We strive to create an innovative and collaborative working culture where good performance is recognized.

How to apply

For further information about the position, please contact the Head of Software Development, Sakari Mikkola, tel. +358 44 5838114. 
Apply by June 11, 2018 using the link below.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?419c93e5&lang=en-US

About our company

Cimcorp Group – part of Murata Machinery, Ltd. (Muratec) – is a leading global supplier of turnkey automation for intralogistics, using advanced robotics and software technologies. As well as being a manufacturer and integrator of pioneering material handling systems for the tire industry, Cimcorp has developed unique robotic solutions for order fulfilment and storage that are being used in the food & beverage, retail, e-commerce, FMCG and postal services sectors. With locations in Finland, Canada, and the US, the group has around 300 employees and has delivered over 2,000 logistics automation solutions. Designed to reduce operating costs, ensure traceability and improve efficiency, these systems are used within manufacturing and distribution centers in 40 countries across six continents.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1924082 [jobStartRaw] => 20180604 ) [24] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => GROUP MANAGER [jobStart] => 07.05.2018 [jobEnds] => 31.08.2018 [jobLocation] => Pori, Rauma [jobDesc] =>

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy, miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Haemme Rauman toimipisteelle (tai vaihtoehtoisesti Porin seudulle)

GROUP MANAGERIA

Johdat työssäsi noin viidentoista ammattilaisen tiimiä ja olet taitava suunnittelemaan ja aikatauluttamaan jatkuvasti muuttuvia resurssitilanteita. Innostavana ja osaavana esimiehenä olet kokenut neuvottelija. Sinulla on näyttöjä projektijohtamisesta ja asiakas on aina ajattelusi keskiössä.

Edellytämme sinulta automaatiosovellusten ja -ohjelmoinnin syvällistä ymmärrystä. Olet työskennellyt aiemmin vaativien teollisuusautomaatioprojektien parissa. Ymmärrät massaräätälöinnin/”sovelluskirjaston” mahdollisuuden jo tehtyjen sovellusten jälleen hyödyntämisessä.

Arvostamme:

 • kokemusta vastaavista tehtäväkokonaisuuksista
 • halua sitoutua yritykseemme
 • tinkimätöntä laatuajattelua

 Tarjoamme:

 • motivoivan ja itsenäisen työn
 • kilpailukykyisen palkkauksen
 • vastuullisen johtamisen ja hyvän työilmapiirin
 • hyvät henkilöstöedut

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1839611 [jobStartRaw] => 20180507 ) [25] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => APPLICATION ENGINEER [jobStart] => 07.05.2018 [jobEnds] => 31.08.2018 [jobLocation] => [jobDesc] =>

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

APPLICATION ENGINEER

Hallitset sovellussuunnittelun jollakin seuraavista osa-alueista:

 • PLC – laitteet ja automaatiojärjestelmät
 • teollisuusrobotit ja liikkeenohjaukset
 • näköjärjestelmät
 • IT -sovellussuunnittelun

Näistä töistä sinulla on myös kokemusta. Voit olla alan rautainen ammattilainen tai vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä jolla on halu sitoutua yritykseemme.

Arvostamme:

 • teollisuusautomaation periaatteiden tuntemusta ja osaamista
 • asiakasrajapinnassa työskentely- ja yhteistyökykyä
 • matkustusvalmiutta ja vähintään englannin kielen hyvää taitoa

Tarjoamme:

 • kykyjesi mukaisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut
 • vastuullista ja monipuolista tekemistä alan teknologisen kehityksen kärjessä
 • koulutus ja kehittymismahdollisuuksia

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1838375 [jobStartRaw] => 20180507 ) [26] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => HW DESIGN ENGINEER [jobStart] => 07.05.2018 [jobEnds] => 31.08.2018 [jobLocation] => Tampere, Pori, Rauma, Turku [jobDesc] =>

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

HW DESIGN ENGINEER

Sinulla on jo kokemusta ja näkemystä teollisuuden sähkö-/automaatio- ja instrumentointisuunnittelusta. Arvostamme kokemusta mutta voit olla myös iältäsi nuori, tulevaisuuden tekijä.

Arvostamme

 • tehtävään sopivaa koulutusta
 • oppimiskykyä ja -halukkuutta
 • englannin kielen taitoa
 • CAD – järjestelmien osaamista (mm. EPLAN)

 Tarjoamme

 • vakituisen työn ja urakehitysmahdollisuudet
 • hyvät henkilöstöedut ja osaamiseesi perustuvan palkkauksen

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1838985 [jobStartRaw] => 20180507 ) [27] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SÄHKÖASENTAJA [jobStart] => 30.04.2018 [jobEnds] => 31.08.2018 [jobLocation] => Satakunta [jobDesc] =>

Goodwork Oy on monipuolinen teollisuuden sähkö- ja instrumentointiasennuksen osaaja. Toimimme pääasiassa Länsi-Suomessa. Insta Automation Oy:n tytäryhtiönä olemme osa Insta Group -konsernia.

Etsimme Satakuntaan sähköasentajaa työskentelemään erilaisissa teollisuuden sähköasennuskohteissa. Tehtävämme edellyttää soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta sähköasennustehtävistä. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt tarvittaessa työskentelemään itsenäisesti.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1810751 [jobStartRaw] => 20180430 ) [28] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SOVELLUSSUUNNITTELIJA [jobStart] => 30.04.2018 [jobEnds] => 31.08.2018 [jobLocation] => Satakunta [jobDesc] =>

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SOVELLUSSUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet sovellussuunnittelun erityisosaaja (Valmet DNA) ja sinulla on sähkö- ja automaatiotekniikan perustuntemus. Ymmärrät teollisuuden prosesseja ja niiden säätöä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1810040 [jobStartRaw] => 20180430 ) [29] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖRI [jobStart] => 30.04.2018 [jobEnds] => 31.08.2018 [jobLocation] => Satakunta [jobDesc] =>

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖREJÄ

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet säätötekniikan erityisosaaja ja tunnet automaatiojärjestelmät. Ohjelmointiosaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1810005 [jobStartRaw] => 20180430 ) [30] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJA [jobStart] => 27.04.2018 [jobEnds] => 31.08.2018 [jobLocation] => Satakunta [jobDesc] =>

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Sinulla on osaamista instrumentointisuunnittelusta ja perustuntemus automaatiotekniikasta. Teollisuuden prosessit ja niiden säätö sekä käytettävät instrumentit ovat sinulle tuttuja. ALMA-ohjelmiston osaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1810025 [jobStartRaw] => 20180427 ) )

KEHITYSINSINÖÖRI Tampere, Pori Hae paikkaa >

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 500 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Insta Groupin liikevaihto on noin 108 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

 

Haemme Insta Automation Oy:lle Poriin tai Tampereelle

KEHITYSINSINÖÖRIÄ

uuden Insta Effect -palvelukonseptimme  pariin. Insta Effect on teollisuusautomaation ja sähköistyksen älykäs Insta-innovaatio, jonka tarkoituksena on parantaa asiakkaidemme prosessien tehokkuutta optimoimalla sähkö- ja automaatioprosesseja sekä kunnossapitoa.

Olet mukana Insta Effect -liiketoiminnan käynnistämisessä ja kasvattamisessa Suomessa. Kartoitat mm. asiakastarpeita ja etsit ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin. Tehtävänkuvasi muotoutuu tarkemmin liiketoiminnan kehittymisen ja omien toiveidesi perusteella.

Odotamme sinulta useiden vuosien kokemusta teollisuuden sähköautomaatioratkaisuista, säätötekniikasta sekä näkemyksellisyyttä prosessien kehittämisestä. Monipuolisen substanssiosaamisen lisäksi toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet valmis matkustamaan asiakkaiden luona lähinnä Suomessa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän ja työsi tueksi kokeneet ja asiantuntevat kollegat. Meillä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöämme. Olemme varmoja, että työssäsi pääset oppimaan jatkuvasti uutta ja näkemään lähietäisyydeltä, miten digitalisaation, analyytikan ja elinkaaren hallinnan keinoin voimme parantaa Suomen teollisuuden kilpailukykyä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja ja yhteydenotot Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 1.9.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Haku alkoi:  14.08.2018
Haku päättyy:  01.09.2018
Hae tätä paikkaa

TUOTANNON KEHITYSINSINÖÖRI Pori Hae paikkaa >

Tactic on kansainvälinen ja laajasti tunnettu yritys. Perheyhtiömme tarina alkoi Suomessa vuonna 1967, jolloin toimme markkinoille suuren suosion saavuttaneen lautapeli Kimblen.

Suurin osa tuotteistamme valmistetaan omassa tehtaassamme Suomessa, sillä uskomme että kotimaisuus on varma laadun merkki. Kotimaisuutemme ja oman tuotantomme lisäksi korkean laadun takaa vahva tuotekehityksemme. Suunnittelemme ja valmistamme iloisia ja viihdyttäviä, aitoa ja lämmintä yhdessäolon tunnetta luovia pelejä, jotka antavat sisältöä erilaisiin sosiaalisiin tilanteisiin.


Pelitehtaamme ja Mölkky-tuotantomme kehittämisen avuksi haemme Poriin kokenutta


TUOTANNON KEHITYSINSINÖÖRIÄ


Sinun työhistoriasi on teollisuuden kehitys- tai johtotehtävistä.

Hallitset tuotantotalouden prosessit, läpimenosuunnittelut, kapasiteettilaskennat, tuotannon varastonhallinta, tehostamisprojektit, layout mallintamisen yms. Tehtäväkenttäsi on laaja, monipuolinen ja takaamme, että vaikeusasteen lisäksi tämä pesti on mielenkiintoinen.
Työskentelet kiinteästi yhtiön ylimmän johdon kanssa ja päivittäinen työsi sisältää paljon yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa, joten luonteeltasi olet määrätietoinen ja käytökseltäsi sekä johtamistavoiltasi voittava mutta miellyttävä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mahdollisuuden kasvattaa vastuualuettasi ja uraasi tavoitteiden saavuttamisen myötä.

Meitä kiinnostaa lisäksi

 • saavuttamasi tulokset vastaavista tehtäväkokonaisuuksista
 • tietotekniikan hyödyntämiskykysi kehitysprojekteissa
 • sitoutumishalukkuutesi menestyvään ja kansainväliseen perheyhtiöön

Rekrytointia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.


Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteella www.talentcenter.­fi/tyonhakijalle  viimeistään 25.8. mennessä
Lisätietoja tehtävästä ja luottamukselliset yhteydenotot Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.­fi

Haku alkoi:  10.08.2018
Haku päättyy:  26.08.2018
Hae tätä paikkaa

CTC KOULUTUSASIANTUNTIJA (toimipaikka Rauma) Rauma Hae paikkaa >

Coastal Training Center Oy (www.navalarchitect.fi) on yksityinen ja liiketaloudellisin periaattein toimiva Suomalainen yritys, jonka missiona on tukea vaativien teknisten alojen osaamisen kehittämistä. Toimimme aktiivisesti laivanrakennus-, automaatio-, ja sähköalojen yritysten apuna.

Yhtiöllä on toimipisteet Turussa ja Raumalla ja kasvustrategiamme tueksi haemme erityisosaajaa

CTC koulutusasiantuntija (toimipaikka Rauma)

Tunnet yrityksille suunnattujen koulutuspalvelujen toimintamalleja. Taustasi voi olla kaupallinen tai tekninen mutta ensisijaisesti haemme aktiivista ja luotettavaa toimistoammattilaista. Olet periksiantamaton tekemisessäsi ja keskustelutaitosi on luontevaa niin kasvotusten kuin puhelimitse.

Tehtävä on aluksi määräaikainen (8 kk), mutta tavoitteemme on kasvaa koulutuspalvelujen tarjoajana siten, että voimme työllistää sinut vakituiseksi.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Suominen 040 966 4118 tai sähköpostitse jouni.suominen@navalarchitect.fi tai Mika Niininen 040 7303327 mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle  viimeistään perjantaina 17.8.

 

Haku alkoi:  08.08.2018
Haku päättyy:  17.08.2018
Hae tätä paikkaa

PROCESS ENGINEERS Pori Hae paikkaa >

Looking for PROCESS ENGINEERS

KBR Ecoplanning is looking for experienced PROCESS ENGINEERS for our fertilizer and metallurgical industry projects

KBR Ecoplanning is a technology and engineering company providing evaporation and crystallization technologies to industrial clients in the fertilizer, chemicals, chlor-alkali and other markets. KBR Ecoplanning has a wide experience in regeneration of acids, unique expertise in evaporation and crystallization from concept to complete plant design.

KBR Ecoplanning is part of KBR Inc., a global technology, engineering, procurement, and construction company serving the hydrocarbons and government services industries. With operations in 40 countries, KBR has more than 34,000 people delivering services to customers in over 80 countries.

We see a growth potential and need the right people to capture the opportunities. You will work in a dynamic team together with highly skilled and committed colleagues.    

Key Tasks

 • Design process concepts. Generate mass and energy balance,  specification of equipment, P&ID´s and functional descriptions for appointed projects
 • In cooperation with the project manager and lead engineers organize and execute the process engineering activities for appointed projects
 • Participate in external meetings with customers to discuss/clarify process issues and engineering activities
 • Refine our technical solutions/process design to the benefit of our customers
 • Possibility to participate in commissioning & performance tests and assist in troubleshooting
 • Participate in technology development and R&D projects

Personal Profile & Qualifications

 • Process or Chemical engineering degree (M.Sc.) with solid experience within process engineering and commissioning
 • Minimum 5 year experience as a process engineer within the process industry. Knowledge of evaporation, crystallization and/or hydrometallurgy is an advantage.
 • Ability to write and speak English at negotiation level
 • Strong team player, who involves others and shares knowledge

We offer

 • A challenging role in growing business environment
 • A position in a strong international company
 • Collaboration with proactive, motivated and result-oriented colleagues working in a positive and informal atmosphere

The recruitment process by Talent Center Oy.

If you are the person we are looking for please leave your application at www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 

More info: Jari Nokkonen p. 040 523 2930,  jari.nokkonen@talentcenter.fi

Haku alkoi:  07.08.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

LUJUUSLASKENTA-ASIANTUNTIJA Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Lujuuslaskenta-asiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt lujuuslaskenta-asiantuntijaa OL1/OL2/OL3-laitosyksiköiden ja Posivan asiantuntijatehtäviin.

Tehtävinäsi ovat muun muassa kuormitus- ja lujuusanalyysien teko ja vaatimustenmukaisuuden arviointi, putkistojen ja laitteiden dynamiikkaan liittyvät tekniset selvitykset, teknisten ratkaisujen soveltuvuuden arviointi. Työhösi kuuluu myös suurten laitteiden värinävalvontaa. Lisäksi osallistut uushankintoihin. Työ edellyttää rakenteiden, putkistojen ja komponenttien tuntemusta ja ymmärtämistä sekä niihin liittyvän kuormitus- ja lujuuslaskennan säännöstön tuntemusta. 

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva, esim. konetekniikan diplomi-insinöörin koulutus. Työkokemus lujuuslaskentatehtävistä ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat lujuuslaskennan asiantuntija Paulus Smeekes, puh. 041-4373 424 (tavoittaa parhaiten klo 15 jälkeen) sekä 9.8. alkaen osaamiskeskuspäällikkö Hannu Eklöf, puh. (02) 8381 8112.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  19.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

SÄHKÖTEKNIIKAN INSINÖÖRI Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Sähkötekniikan insinööriä / asiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt sähköinsinööriä ydinvoimalaitoksen ja Posivan sähköteknisiin tehtäviin.

Tehtäväsi liittyvät monipuolisiin voimalaitosyksiköidemme sähköjärjestelmien teknisiin selvityksiin, laitteiden ja järjestelmien uusintaan, kehittämiseen sekä käyttöiän hallintaan. Työhösi sisältyy osaamisestasi riippuen erilaisia laite- ja järjestelmätason vastuutehtäviä.

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset.

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva sähkövoimatekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito, teollisuuden työkokemus ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus ovat eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat osaamiskeskuspäällikkö Jari Tauluvuori, puh. (02) 8381 2400 tai 050-0723 659 ja sähkötekniikan pääinsinööri Seppo Härmälä, puh. (02) 8381 3404.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

RISKIANALYYSI-INSINÖÖRI Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon 

Riskianalyysi-insinööriä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt riskianalyysi-insinööriä ydinturvallisuussuunnittelun asiantuntijatehtäviin.

Osallistut ydinlaitostemme ydinturvallisuuteen liittyvien muutosten suunnitteluun ja ydinlaitosten käytön ja käyttölupien kannalta välttämättömän dokumentaation ja analyysimallien ylläpitoon ja kehittämiseen. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi eri tekniikan alojen suomalaiset ja kan-sainväliset yritykset, tutkimuslaitokset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. 

Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin, FM:n tai insinöörin koulutus. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn, yhteistyökykyä sekä halua kehittyä ydinvoima-alan ammattilaiseksi. Sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Janne Wahlman, puh. (02) 8381 3220.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

RADIOKEMISTI Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Radiokemistiä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt radiokemistiä monipuolisiin radiokemiaan liittyviin tehtäviin. 

Osallistut tuotannon seurantaan erilaisten prosessien radiokemiallisten analyysimittausten sekä edellisiin liittyvien laboratoriotoimintojen osalta. Lisäksi toimit asiantuntijana sekä ohjaat laboratorio- ja muuta henkilökuntaa vastuualueesi tehtävissä. Osallistut myös muuhun kemian ja siihen liittyvien prosessijärjestelmien tarkastukseen, valvontaan sekä raportointiin. 

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esim. radiokemia tai muu soveltuva luonnontieteellinen loppututkinto. Arvostamme erinomaisia yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä pitkäjänteistä ja käytännönläheistä otetta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito on eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta muutaman vuoden työkokemusta teollisuudessa. 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Kimmo Tompuri, puh. 050-5167 748.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

VENTTIILIASIANTUNTIJA Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Venttiiliasiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt venttiiliasiantuntijaa.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa venttiileihin liittyviä teknisiä selvityksiä, vaatimustenmukaisuuden ja teknisten ratkaisujen soveltuvuuden arviointia, venttiileihin liittyvien muutostöiden ohjaamista. Osallistut myös uushankintoihin. Työ edellyttää lisäksi venttiilien rakenteiden ja teknisten ratkaisujen tuntemusta ja ymmärtämistä. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. 

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva esim. konetekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus. Työkokemus venttiilien valmistuksesta, suunnittelusta tai kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Hannu Eklöf, puh. 040-0949 008.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

SÄHKÖSUUNNITTELIJA Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Sähkösuunnittelijaa

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt sähkösuunnittelijaa sähköteknisiin käyttöönotto- ja suunnittelutehtäviin.

Tehtäväsi liittyvät monipuolisiin uuden käyttöönotettavan voimalaitosyksikön kehittämis- ja muutosprojekteihin. Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus ja teollisuuden työkokemusta. Hallitset suunnittelu- ja toimisto-ohjelmat. Arvostamme myös tietokantapohjaisten suunnittelujärjestelmien hallintaa. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisestikin merkittävää työtä, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat tiimiesimies Kimmo Kopra, puh. 050-5421 481 ja osaamiskeskuspäällikkö Jaana Virtanen, puh. 050-4634 378.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

SÄTEILYVALVOJA Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Säteilyvalvojaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! 

Tehtävänäsi on säteilyturvallisuudesta huolehtiminen, voimalaitoksen ja laitosympäristön säteilytilanteen seuranta ja dokumentointi, säteilytöiden valvonta ml. säteilysuojausten ja suojavarustetarpeiden määrittäminen sekä työntekijöiden opastus.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan keskiasteen tutkinto tai alempi korkeakoulutason tutkinto sekä muutaman vuoden työkokemus. Voimalaitosympäristön ja säteilysuojelualan kokemus katsotaan eduksi. Olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat säteilysuojelupäällikkö Janne Vahero, puh. (02) 8381 2770 ja 6.8.2018 alkaen myös säteilysuojeluinsinööri Kari Laukkanen, puh. (02) 8381 5156.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

RAKENNUSTEKNIIKAN INSINÖÖRI Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Rakennustekniikan insinööriä

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt rakennustekniikan insinööriä projekti- ja asiantuntijatehtäviin.

Tehtävässäsi osallistut laitosyksiköillämme rakennustekniikan ja rakennuttamisen tehtäviin asiantuntijana sekä projekti-insinöörinä. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusinsinöörin, diplomi-insinöörin tai vastaava koulutus. Lisäksi omaat kokemusta projektinhallinnasta, rakentamisesta sekä rakennuttamisesta energia- tai teollisuuden alalla. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Mikko Lampinen, puh. 050-5905 726.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

LABORATORIOINSINÖÖRI Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Laboratorioinsinööriä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt laboratorioinsinööriä monipuolisiin kemian ja laboratorion tehtäviin.

Osallistut prosessien ohjaukseen ja seurantaan erilaisten prosessien analyysimittausten sekä edellisiin liittyvien laboratoriotoimintojen osalta. Toimit asiantuntijana sekä ohjaat laboratorio- ja muuta henkilökuntaa vastuualueesi tehtävissä. Lisäksi osallistut myös muuhun kemian ja siihen liittyvien prosessijärjestelmien tarkastukseen, valvontaan sekä raportointiin. 

Sinulla on tehtävään valmiudet antava AMK (ins.) koulutus. Arvostamme erinomaisia yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä pitkäjänteistä ja käytännönläheistä otetta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito on eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta työkokemusta teollisuudesta. 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Kimmo Tompuri, puh. 050-5167748.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

AUTOMAATIOINSINÖÖRI Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Automaatioinsinööriä

Meillä on mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt automaatioinsinööriä laitosyksiköidemme automaatioteknisiin asiantuntijatehtäviin.

Tehtävänäsi on osallistua uudisrakennusprojekteissamme ja käyvillä laitosyksiköillämme erilaisten automaatio- ja ohjausjärjestelmien teknisiin selvityksiin, vaatimustenmukaisuuden arviointeihin ja muutostöiden toteutukseen asiantuntijana sekä projekti-insinöörinä. Olet myös mukana toteutuksessa suunnittelun ja toimituksen seuranta- ja tarkastustehtävissä. Lisäksi osallistut uusien järjestelmien testaukseen ja käyttöönottoon. Työhösi kuuluu myös raportointia ja dokumentointia.

Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. Työhön sisältyy osaamisestasi riippuen erilaisia laite- ja järjestelmätason vastuutehtäviä.

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai vastaava insinöörin koulutus ja teollisuuden työkokemusta. Omaat vahvan perustekniikan tuntemuksen ja pystyt käsittelemään laajoja asiakokonaisuuksia. Työkokemus prosessiautomaatio-, turva- ja suojausautomaatiojärjestelmistä tai kone- ja erillisjärjestelmien PLC-logiikoista on eduksi. Arvostamme myös prosessitekniikan, prosessi- ja kenttäinstrumentaation, robotiikan, mobiililaitteiden tai kunnonvalvontalaitteiden tuntemusta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Mika Rahkola, puh. (02) 8381 3450.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

AUTOMAATIOKUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJA Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Automaatiokunnossapidon työnjohtajaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt automaatiokunnossapitoon ennakkohuolto- ja korjaustöiden työnjohtajaa.

Tehtävänäsi ovat oman vastuualueesi töiden työnsuunnittelu, töiden organisointi ja valvonta sekä osallistut oman toiminta-alueesi kunnossapitotekniikoiden, työmenetelmien ja työohjeiden ylläpitoon sekä kehittämiseen. Lisäksi toimit asentajien esimiehenä.

Tehtävät edellyttävät asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää ryhmätyötaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta sekä kykyä sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus, hallitset yleisimmät tietojärjestelmät ja sinulla on lisäksi kyky omaksua työhösi liittyvien kunnossapidon tietojärjestelmien käyttö. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta. 

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Sami Saarinen puh. 050 4631 703. 

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

DOKUMENTOINTI-INSINÖÖRI Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Dokumentointi-insinööriä

Haemme dokumentointi-insinööriä laitosdokumentaation ylläpito- ja kehitystehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat teknisen laitosdokumentaation ylläpito MicroStation- ja AutoCad- sekä niiden sovellusohjelmilla, paperi- ja sähköinen arkistointi, tietokantojen päivittäminen sekä virtauskaavioiden ylläpito. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva kone-, sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikan insinöörin koulutus ja teollisuuden työkokemusta. CAD-osaaminen ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus ovat eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat tiimiesimies Marco Väkiparta puh. (02) 8381 3640 (18.7. klo 9-10 ja 30.7. klo 13-14 sekä 13.8. alkaen) sekä osaamiskeskuspäällikkö Jaana Virtanen, puh. 050-4634 378.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

RAKENNUSTEKNIIKAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Rakennustekniikan projektipäällikköä

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt kokenutta projektipäällikköä erilaisiin rakennustekniikan projektitehtäviin.

Tehtävässäsi toimit projektipäällikkönä monipuolisissa voimalaitoksen infrastruktuurin kehittämis- ja muutosprojekteissa. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusinsinöörin, diplomi-insinöörin tai vastaava koulutus. Lisäksi omaat kokemusta projektinhallinnasta ja rakennuttamisesta. Kokemus maa- ja infrastruktuurirakentamisesta on eduksi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Mikko Lampinen, puh. 050-5905 726.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Kunnossapitoinsinööriä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä automaatiokunnossapitoon laitosyksiköiden polttoaineensiirtokoneiden ja Siemens-ohjausjärjestelmien laitevastaavaksi ja osallistumaan kunnossapitotöiden suunnitteluun, ohjaukseen ja toteutukseen.

Tehtäväsi on ylläpitää ja kehittää laitevastuualueesi kunnossapitovalmiutta yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Ohjaat ja valvot laitevastuualueesi kunnossapitotöiden toteuttamista. Työhösi kuuluu myös vastuualueesi projekteihin ja käyttöönottoihin osallistuminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen peruskoulutus ja mahdollisesti alueeseen liittyvää lisäkoulutusta. Omaat tehtävän mukaista työkokemusta ja halua kehittyä ydinvoimalaitosten kunnossapidon ammattilaiseksi. Oma-aloitteisuuden ja hyvien yhteistyötaitojen lisäksi tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa ja kykyä kunnossapidon tietojärjestelmien omaksumiseen.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Sami Saarinen puh. 050 4631 703.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI, PUHELIN- JA KUULUTUSJÄRJESTELMÄT Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Kunnossapitoinsinööriä, puhelin- ja kuulutusjärjestelmät 

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä/laitevastaavaa laitosyksiköille ja korjaamolle monipuolisiin voimalaitoksen kunnossapitotehtäviin.

Päävastuualueenasi on laitosten puhelin- ja kuulutusjärjestelmät. Tehtäviisi kuuluvat em. järjestelmien ylläpito- ja asennustöiden suunnittelu sekä käyttöönotto.

Sinulla on soveltuva ammattikoulutus ja laajaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä.

Tehtävien hyvä hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista, huolellisuutta ja yhteistyökykyä sekä halua kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi. Omaat kykyä omaksua erilaisten tietojärjestelmien käytön. Englannin kielen taito ja laiteryhmien erityisosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat kunnossapitoteknikko Jussi Paakkola (02) 8381 5597 tai 050 313 3804 ja tiimiesimies Sami Saarinen (02) 8381 2432 tai 050 4631 703. 

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA Eurajoki Hae paikkaa >

Haemme Olkiluotoon

Automaatiosuunnittelijaa

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt automaatiosuunnittelijaa automaatioteknisiin käyttöönotto- ja suunnittelutehtäviin.

Tehtäväsi liittyvät monipuolisiin voimalaitosyksiköiden kehittämis- ja modernisointiprojekteihin. Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 

Minkälaista henkilöä haemme?

 • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
 • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus ja teollisuuden työkokemusta. Hallitset suunnittelu- ja toimisto-ohjelmat. Arvostamme Siemensin tai ABB:n automaatiojärjestelmien tuntemusta ja tietokantapohjaisten suunnittelujärjestelmien hallintaa. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

 • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat tiimiesimies Ari Valtonen, puh. 040-0741 142 ja osaamiskeskuspäällikkö Jaana Virtanen, puh. 050-4634 378.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Haku alkoi:  18.07.2018
Haku päättyy:  19.08.2018
Hae tätä paikkaa

SÄHKÖAUTOMAATIOINSINÖÖRI Rauma Hae paikkaa >

Raumaster Oy on maailman johtava yritys materiaalinkäsittelylaitteiden sekä -ohjelmistojen tuottajana. Asiakkaamme toimivat puunkäsittely-, energia- ja voimalaitosaloilla ja toimitamme heille vaativat projektit avaimet käteen periaatteella sekä huolehdimme toimittamiemme tuotteiden elinkaaripalveluista. Asiakastyytyväisyys ja -jatkuvuus ovat keskeisiä arvojamme.

Yhtiö työllistää jo lähes 300 ammattilaista ja vuosittainen liikevaihtomme on yli 100 miljoonaa euroa.

Haemme Rauman yksikköömme

SÄHKÖAUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Toimit suunnitteluryhmämme ykkösketjussa, joten sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vaativista sähköautomaatiotehtävistä teollisuuden parissa. Hallitset ohjelmoitavat logiikat (S7) sekä sähkösuunnitteluohjelmistot. Matkustaminen ja ulkomaiden kohteissamme työskentely on olennainen osa työtäsi ja vuosittaisia matkapäiviä on noin 100. Viivyt kohteissa keskimäärin yhden kuukauden kerrallaan.

Tiimimme ihmiset ovat vuorovaikutustaitoisia ja toisiaan arvostavia ammattilaisia. Meillä on positiivinen asenne tekemiseemme ja projekteissa ilmenevien yllättävien ongelmatilanteiden ratkaiseminen on meille arkipäivää. Asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja alan johtavan yhtiön laatuajattelu ohjaavat tekemistämme niin toimistolla kuin kohteissamme.

Hyppää mukaan joukkoomme ja ammatillisen kehittymisesi lisäksi saat meiltä

 • osaamisesi mukaisen peruspalkkauksen sekä joustavan palkkausmallin kohteissa syntyville ylitöillesi
 • korvauksen myös matkustusajasta
 • vakaan ja kehittyvän työympäristön sekä maailmanluokan asiakassuhteet hoidettaviksesi

Mikäli työllistymisesi meille vaatii muuttoa toiselta paikkakunnalta avustamme mielellämme käytännön järjestelyissä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätiedot ja luottamukselliset yhteydenotot Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 31.8. mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  11.07.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

SOVELLUSKEHITTÄJÄ TAI TULEVAISUUDEN KOODARINERO Pori Hae paikkaa >

Codecontrol on erikoistunut ohjelmistosuunnitteluun ja konsultointiin. Yritys on perustettu 2014 ja tiimiimme kuuluu kuusi kokenutta alan konkaria. Toimipisteemme sijaitsee Porissa ja palvelemme asiakkaitamme eri puolilla Suomea. Asiakkaamme koostuvat isoista konserneista pieniin yrityksiin.

 

Tule mukaan huipputiimiimme ja viihtymään vapaaseen mutta vastuulliseen työyhteisöömme

SOVELLUSKEHITTÄJÄ TAI TULEVAISUUDEN KOODARINERO

 

Koulutustaustallasi ei ole meille merkitystä. Olet jo ammattilainen tai vinttihuoneen valveutunut harrastelijakoodari. Ohjelmistotekniikka on intohimosi ja haluat tiimiin, jossa sinua viedään urallasi eteenpäin uusimpien tekniikoiden saattelemana.

Työskentelet tiiviisti asiakasyritystemme kanssa, joten olet käytökseltäsi ”salonkikelpoinen” mutta toimistossamme voit olla kuin Ellun kana.

Mikäli tulet Poriin muualta Suomesta kerro huolesi ja me autamme asunnon, muuton tai muun mahdollisen pähkinän kanssa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen, Talent Center Oy +358407303327 mika.niininen@talentcenter.fi

Haku alkoi:  20.06.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

AUTOMAATIOINSINÖÖRI (10 paikkaa) Rauma Hae paikkaa >

Tule mukaan tekijäporukkaan!

Sataservicessä pääset tekemään tuottavuutta - oikeasti ja monesta kulmasta.

Sataservice on vuonna 2003 perustettu kotimainen teollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkailleen menestystä prosessien tehostamisen kautta. Tarjoamme asiakkaillemme kunnossapitopalveluita, laitteiden modernisointiprojekteja ja sähkökonehuoltoa lähes 400 ammattilaisen voimin. Sataservice toimii valtakunnallisesti, pääkonttorimme sijaitsee Raumalla.

Automaatio-insinöörin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti konelinjojen logiikkajärjestelmien ja tietotekniikan korjaus- sekä muutostyöt, vianhaku, kennojen ja valosilmien lisääminen koneiden logiikkaan, ohjelmointi- ja automaatiolaitteiden käyttäminen, automaatiojärjestelmien ohjelmointi, automaatio piirustuksien korjaaminen ja täydentäminen, projektiluonteisten muutos- ja investointitöiden ohjaaminen ja veto.

Edellytämme sinulta:

- automaatioinsinöörin tutkintoa
- prosessiautomaation hallintaa
- logiikkajärjestelmien tuntemusta
- automaatiojärjestelmien sekä tietotekniikan tuntemista
- automaatiopiirustuksien luku ja piirtämisen taito
- sähkötyöturvallisuusmääräyksien tunteminen
- englannin kielen osaaminen

Tarjoamme monipuolisen työn vaihtuvissa projekteissa. Huolehdimme työntekijöidemme osaamisesta myös koulutusten kautta. Lisäksi henkilöstömme saa yksityisen työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja liikuntaedut.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@sataservice.com

Haku alkoi:  18.06.2018
Haku päättyy:  Käynnissä toistaiseksi
Hae tätä paikkaa Jätä avoin hakemus

SOFTWARE ENGINEER, R&D (Cimcorp Oy) Satakunta, Ulvila Hae paikkaa >

Key responsibilities

As a Software Engineer, you will

 • Be part of our Software R&D team
 • Design and implement software for our intralogistics solutions

Skills, education, and experience

We expect you to have a few years of practical experience in some of the following:

 • HTML/JavaScript/CSS
 • SASS
 • ES6
 • React, Redux, Redux-Saga
 • UX knowledge
 • Java EE 6/7
 • Wildfly or Weblogic
 • JPA, CDI, CI
 • Agile SW development
 • Arquillian, Mockito

Fluent Finnish and English are required to perform in this position.

We offer

In our team you will have an opportunity to grow in international environment and work with passionate people. We offer extensive employee benefits and additional education and training. We strive to create an innovative and collaborative working culture where good performance is recognized.

How to apply

For further information about the position, please contact the Head of Software Development, Sakari Mikkola, tel. +358 44 5838114. 
Apply by June 11, 2018 using the link below.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?419c93e5&lang=en-US

About our company

Cimcorp Group – part of Murata Machinery, Ltd. (Muratec) – is a leading global supplier of turnkey automation for intralogistics, using advanced robotics and software technologies. As well as being a manufacturer and integrator of pioneering material handling systems for the tire industry, Cimcorp has developed unique robotic solutions for order fulfilment and storage that are being used in the food & beverage, retail, e-commerce, FMCG and postal services sectors. With locations in Finland, Canada, and the US, the group has around 300 employees and has delivered over 2,000 logistics automation solutions. Designed to reduce operating costs, ensure traceability and improve efficiency, these systems are used within manufacturing and distribution centers in 40 countries across six continents.

Haku alkoi:  04.06.2018
Haku päättyy:  Käynnissä toistaiseksi
Hae tätä paikkaa

GROUP MANAGER Pori, Rauma Hae paikkaa >

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy, miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Haemme Rauman toimipisteelle (tai vaihtoehtoisesti Porin seudulle)

GROUP MANAGERIA

Johdat työssäsi noin viidentoista ammattilaisen tiimiä ja olet taitava suunnittelemaan ja aikatauluttamaan jatkuvasti muuttuvia resurssitilanteita. Innostavana ja osaavana esimiehenä olet kokenut neuvottelija. Sinulla on näyttöjä projektijohtamisesta ja asiakas on aina ajattelusi keskiössä.

Edellytämme sinulta automaatiosovellusten ja -ohjelmoinnin syvällistä ymmärrystä. Olet työskennellyt aiemmin vaativien teollisuusautomaatioprojektien parissa. Ymmärrät massaräätälöinnin/”sovelluskirjaston” mahdollisuuden jo tehtyjen sovellusten jälleen hyödyntämisessä.

Arvostamme:

 • kokemusta vastaavista tehtäväkokonaisuuksista
 • halua sitoutua yritykseemme
 • tinkimätöntä laatuajattelua

 Tarjoamme:

 • motivoivan ja itsenäisen työn
 • kilpailukykyisen palkkauksen
 • vastuullisen johtamisen ja hyvän työilmapiirin
 • hyvät henkilöstöedut

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

APPLICATION ENGINEER Hae paikkaa >

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

APPLICATION ENGINEER

Hallitset sovellussuunnittelun jollakin seuraavista osa-alueista:

 • PLC – laitteet ja automaatiojärjestelmät
 • teollisuusrobotit ja liikkeenohjaukset
 • näköjärjestelmät
 • IT -sovellussuunnittelun

Näistä töistä sinulla on myös kokemusta. Voit olla alan rautainen ammattilainen tai vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä jolla on halu sitoutua yritykseemme.

Arvostamme:

 • teollisuusautomaation periaatteiden tuntemusta ja osaamista
 • asiakasrajapinnassa työskentely- ja yhteistyökykyä
 • matkustusvalmiutta ja vähintään englannin kielen hyvää taitoa

Tarjoamme:

 • kykyjesi mukaisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut
 • vastuullista ja monipuolista tekemistä alan teknologisen kehityksen kärjessä
 • koulutus ja kehittymismahdollisuuksia

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

HW DESIGN ENGINEER Tampere, Pori, Rauma, Turku Hae paikkaa >

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

HW DESIGN ENGINEER

Sinulla on jo kokemusta ja näkemystä teollisuuden sähkö-/automaatio- ja instrumentointisuunnittelusta. Arvostamme kokemusta mutta voit olla myös iältäsi nuori, tulevaisuuden tekijä.

Arvostamme

 • tehtävään sopivaa koulutusta
 • oppimiskykyä ja -halukkuutta
 • englannin kielen taitoa
 • CAD – järjestelmien osaamista (mm. EPLAN)

 Tarjoamme

 • vakituisen työn ja urakehitysmahdollisuudet
 • hyvät henkilöstöedut ja osaamiseesi perustuvan palkkauksen

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

SÄHKÖASENTAJA Satakunta Hae paikkaa >

Goodwork Oy on monipuolinen teollisuuden sähkö- ja instrumentointiasennuksen osaaja. Toimimme pääasiassa Länsi-Suomessa. Insta Automation Oy:n tytäryhtiönä olemme osa Insta Group -konsernia.

Etsimme Satakuntaan sähköasentajaa työskentelemään erilaisissa teollisuuden sähköasennuskohteissa. Tehtävämme edellyttää soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta sähköasennustehtävistä. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt tarvittaessa työskentelemään itsenäisesti.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

SOVELLUSSUUNNITTELIJA Satakunta Hae paikkaa >

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SOVELLUSSUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet sovellussuunnittelun erityisosaaja (Valmet DNA) ja sinulla on sähkö- ja automaatiotekniikan perustuntemus. Ymmärrät teollisuuden prosesseja ja niiden säätöä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖRI Satakunta Hae paikkaa >

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖREJÄ

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet säätötekniikan erityisosaaja ja tunnet automaatiojärjestelmät. Ohjelmointiosaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJA Satakunta Hae paikkaa >

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Sinulla on osaamista instrumentointisuunnittelusta ja perustuntemus automaatiotekniikasta. Teollisuuden prosessit ja niiden säätö sekä käytettävät instrumentit ovat sinulle tuttuja. ALMA-ohjelmiston osaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  27.04.2018
Haku päättyy:  31.08.2018
Hae tätä paikkaa
Unelmaduuneja järjestämässä
Talent Center ELY TE-toimisto

Robocoastrekry on osa Tehostetun työnvälityksen pilottia. Pilotti on Satakunnan ELY-keskuksen toteuttama ja siinä tuotetaan palvelua Talent Center Oy:n, Satakunnan TE-toimiston ja Satakunnan ELY-keskuksen yhteistyönä. Tehostetun työnvälityksen pilottia on rahoitettu osana TEMin kärkihankepilotteja.

Lisätiedot:
Jari Nokkonen, jari.nokkonen(a)talentcenter.fi, +358 40 523 2930
Mika Niininen, mika.niininen(a)talentcenter.fi, +358 40 730 3327
Pauliina Harrivaara, pauliina.harrivaara(a)ely-keskus.fi, 0295 022 072