Ainutlaatuisia uramahdollisuuksia insinööreille ja diplomi-insinööreille.

Oletko tekniikan tai teollisuuden alan osaaja insinööri, diplomi-insinööri tai ohjelmointialan taitaja? Jätä meille CV:si avoimeen hakuun tai hae suoraan avoinna olevia paikkoja. Satakunta tarjoaa ainutlaatuisia urapolkuja kasvavilla toimialoilla.

Autamme sinua asunnon haussa, puolison työpaikan etsimisessä tai missä sitten apua tarvitsetkin. Lue lisää elämästä Satakunnassa:

Satakunta.fi >>
Rakastuporiin.fi >>
Rauma.fi >>

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS > 

Työnantaja, tarvitsetko osaavaa, korkeasti koulutettua henkilökuntaa? Robocoastrekry tarjoaa rekrytointipalvelua ja mm. rekrykoulutuksia. Olemme erikoistuneet erityisesti automaatio-, ohjelmointi- ja robotiikka-alan tehtäviin sekä teollisuuden erikoisosaajiin. Tuemme myös työnantajamielikuvan rakentamisessa ja autamme rekrymarkkinoinnissa. Kutsu tiimimme paikalle, niin aloitetaan osaajatarpeiden määrittelystä! 

Avoimet työpaikat
Array
(
  [0] => Array
    (
      [jobOrigin] => LikeIt
      [jobTitle] => Automaation ohjelmistosuunnittelijoita
      [jobStart] => 18.09.2018
      [jobEnds] => 09.10.2018
      [jobLocation] => Tampere, Kuopio, Varkaus, Vantaa, Raisio
      [jobDesc] => 

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 500 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista. www.insta-automation.fi

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 900 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Haemme Insta Automation Oy:lle Tampereelle, Kuopioon, Raisioon, Vantaalle ja Varkauteen

AUTOMAATION OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA

Hallitsetko ohjelmisto- ja automaatioteknologiat? Haluatko mukaan monipuolisiin ja kiinnostaviin projekteihimme? Meillä voit päästä toteuttamaan projekteja maauimaloista teatteriautomaatioon. Voit työskennellä myös mielenkiintoisissa ja haastavissa projekteissa meriteollisuudessa tai kriittisen infran rakentamisen parissa. Tiimissämme pääset tekemään hienoja, moderneja projekteja hyvällä porukalla, mutta saat vastuuta myös omasta tontista.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden oppia käyttämään laajasti erilaisia teknologioita, jolloin voit kehittyä työtehtävissäsi oman alasi huipuksi.

Insta on moderni suomalainen perheyhtiö, mutta toimintamme on myös kansainvälistä. Pysymme tiukasti kehityksen aallonharjalla ja haluamme mahdollistaa työntekijöillemme hyvät työvälineet. Haluamme, että työntekijämme viihtyvät riveissämme ja tuemme työntekijöidemme hyvinvointia monipuolisesti. Työntekijöillämme on käytössä monipuoliset työsuhde-edut työpaikkaruokailusta kulttuuri- ja liikuntaseteleihin.

Toivomme, että sinä olet sosiaalinen tiimipelaaja, joka viihtyy myös asiakasrajapinnassa. Lisäksi tehtävässä menestymiseksi sinulla tulee olla alan insinööritutkinto ja kokemusta teollisuusautomaatiosta. Odotamme, että sinulla on myös jonkin verran matkustusvalmiutta sekä hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja ja yhteydenotot Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti mutta viimeistään 9.10.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Erityisesti meitä kiinnostaa taustasi sähkö- ja automaatioalalta sekä se, mitä teknologiaosaamista tuot mukanasi Instan käyttöön.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2167712 [jobStartRaw] => 20180918 ) [1] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => RUISKUPURISTAJA [jobStart] => 17.09.2018 [jobEnds] => 05.10.2018 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

Leo Laine Oy on 1966 perustettu vakavarainen perheyritys Raumalla. Yhtiö toimii muovialalla, ja tuotantomme painottuu alipainemuovaukseen, ruiskuvaluun sekä muovilevyjen valmistukseen. LOKARI-tuotemerkki tunnetaan kotimaassa ja kansainvälisesti korkeasta laadustaan sekä asiakaslupausten pitämisestä. Rauman yksiköissä työskentelee 50 sitoutunutta ammattilaista ja yhtiö toimii ISO 9001 laatujärjestelmää hyödyntäen.

Haemme Raumalle

RUISKUPURISTAJAA

Sinulla on alan kokemusta. Tunnet eri muovilaatujen ominaisuudet ja käyttösovellukset. Hallitset kone- ja muottitekniikkaa. Olet itsenäiseen työhön pystyvä tuotantotiimin jäsen tai sen vetäjä. Kolmivuorotyö ei ole sinulle ongelma ja arvostat työelämässä jatkuvuutta, tinkimätöntä laatuajattelua sekä toimit muita työntekijöitä kunnioittaen.

Meille työllistyessäsi löydät

 • työntekijöitään ja jatkuvuutta arvostavan perheyhtiön
 • vastuullisen tehtäväkokonaisuuden ja kehittymismahdollisuudet
 • osaamistasi vastaavan palkkauksen

Avustamme tarvittaessa muuttojärjestelyissä. 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse tai sähköpostitse Mika Niininen, p.040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti mutta viimeistään 5.10. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1936292 [jobStartRaw] => 20180917 ) [2] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ RAKENNESUUNNITTELUUN PORIIN [jobStart] => 17.09.2018 [jobEnds] => 14.10.2018 [jobLocation] => Pori [jobDesc] =>

Etsimme sinua kokenut rakennesuunnittelun projektipäällikkö, joka suorastaan säkenöit päästessäsi ratkaisemaan asiakkaidemme haasteita! Sinulla on kyky kuunnella   ̶   ja tunnistaa asiakkaan tulevatkin tarpeet. Nautit nuorempien suunnittelijoiden ohjaamisesta ja tarvittaessa uskallat kyseenalaistaa tutun ja turvallisen; näet ja tuet uusia mahdollisuuksia ja toteutustapoja.

Jos olet valmis ottamaan urallasi seuraavan askeleen, menestyksen portaat meillä kutsuvat sinua etenemään! Saat ottaa vastuuta joko teknisestä osa-alueesta tai asiakkuudesta oman kokemuksesi ja mieltymystesi mukaan. Tarvitsemme osaavia tekijöitä mm. asuntorakentamisen, teollisuusrakentamisen, toimitilarakentamisen ja korjausrakentamisen hankkeisiin.

Etsimme dynaamiseen joukkoomme vahvistukseksi sitoutuneita, sosiaalisia ja joustavia tekijöitä, joille erinomainen asiakaskokemus on työelämän johtotähti.

Koulutuksesi on rakennusalan RI tai DI. Kokemusta olet jo kerryttänyt haastavienkin projektien vetämisessä ja projektiryhmän ohjaamisessa. Korkeamman tason pätevyyden olet saavuttanut rakennesuunnittelun osa-alueelta ja mieluusti myös rakennusfysiikassa.

Takaamme, että

 • kahta samanlaista työpäivää ei ole eikä tule
 • käytössäsi on alan parhaat työkalut ja tekniikka
 • tukenasi on yli 700 huippuasiantuntijan osaaminen
 • huolehdimme hyvinvoinnistasi kilpailukykyisin työntekijäeduin
 • avuliaat ja kannustavat työkaverit ovat aina tukenasi
 • voit kouluttautua ammatillisesti tarpeidesi mukaan
 • saat mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan – monet viihtyvät meillä jopa vuosikymmeniä

Lisätiedot ja hakeminen

Kysymyksiisi vastaa rakennesuunnittelun toimialajohtaja Timo Leppänen
puh. 040 569 6123, timo.leppanen@ains.fi

Heitä samaan sähköpostiin vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV – myös linkitys LinkedIn-profiiliin riittää mainiosti. Toimi nopeasti, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kurkkaa myös, mitä akustiikkasuunnittelun yksikönjohtaja Mikko Kylliäinen kertoo työstään A-Insinööreillä

A-Insinöörit on vahvasti kasvava, suomalainen ja ainutlaatuinen rakennusalan konsulttiyritys. Yli 700 asiantuntijan organisaatiomme on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa altakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Meidät omistaa toimiva johto ja itsenäiset liiketoimintayksiköt ovat kivijalkamme. Vaikka moni asia meillä on maailmanluokkaa, niin päätöksenteko on silti lähellä jokaista meistä. Paras asiakaskokemus ja asiakkaidemme haasteiden ratkaiseminen ovat kaiken toimintamme tavoite. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia toimintatapoja ja teknologioita sekä omaa osaamistamme.

 
[jobApply] => timo.leppanen@ains.fi [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180917 ) [3] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => TEKNINEN LASKIJA [jobStart] => 17.09.2018 [jobEnds] => 14.10.2018 [jobLocation] => Pori [jobDesc] =>

Tekninen laskija (FEM) Poriin

Etsimme sinua tekninen laskija, joka hallitset talon rakenteiden mitoittamisen jalon taidon sekä FEM-ohjelmat. Olet oikea henkilö meille, jos palat halusta ratkaista asiakkaidemme monipuolisten ja erittäin mielenkiintoisten rakennuskohteiden rakenteita ja niiden kokonaisuuksia. Kokemus korkeista rakennuksista on plussaa.

Koulutuksesi on rakennusalan RI tai DI. Sinulle on kertynyt kokemusta suunnittelusta ja mitoittamisesta jo muutaman vuoden ajalta ja mahdollisesti suunnittelupätevyydenkin olet ehtinyt hankkia joltain rakennesuunnittelun osa-alueelta. Arvostamme kokemusta korkeiden rakennusten sekä vaativien teollisuus- ja toimitilakohteiden laskennasta.

Toimipaikkasi sijaitsee viihtyisissä tiloissamme Porissa, aivan keskustan tuntumassa.

Takaamme, että

 • kahta samanlaista työpäivää ei ole eikä tule
 • käytössäsi on alan parhaat työkalut ja tekniikka
 • tukenasi on yli 700 huippuasiantuntijan osaaminen
 • huolehdimme hyvinvoinnistasi kilpailukykyisin työntekijäeduin
 • avuliaat ja kannustavat työkaverit ovat aina tukenasi
 • voit kouluttautua ammatillisesti tarpeidesi mukaan
 • saat mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan – monet viihtyvät meillä jopa vuosikymmeniä

Lisätiedot ja hakeminen
Kysymyksiisi vastaa yksikönjohtaja Jari Kivelä, 0207 911 769, jari.kivela@ains.fi

Heitä Jarin sähköpostiin vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV – myös linkitys LinkedIn-profiiliin riittää mainiosti. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 14.10.2018. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo haun aikana.

A-Insinöörit on vahvasti kasvava, suomalainen ja ainutlaatuinen rakennusalan konsulttiyritys. Yli 700 asiantuntijan organisaatiomme on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun sekä yhdyskunta- ja ympäristörakentamisen suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Meidät omistaa toimiva johto ja itsenäiset liiketoimintayksiköt ovat kivijalkamme. Vaikka moni asia meillä on maailmanluokkaa, niin päätöksenteko on silti lähellä jokaista meistä. Paras asiakaskokemus ja asiakkaidemme haasteiden ratkaiseminen ovat kaiken toimintamme tavoite. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia toimintatapoja ja teknologioita sekä omaa osaamistamme.

 
[jobApply] => jari.kivela@ains.fi [urlType] => email [jobStartRaw] => 20180917 ) [4] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => RAKENNESUUNNITTELIJOITA JA PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ PORIIN [jobStart] => 17.09.2018 [jobEnds] => 14.10.2018 [jobLocation] => Pori [jobDesc] =>

Rakennesuunnittelijoita ja projekti-insinöörejä Poriin

Onko rakennesuunnittelu elämäntehtäväsi tai ainakin mieluista arjen sisältöä hyvässä porukassa? Jos olet kokenut rakennesuunnittelija tai projekti-insinööri ja sopivasti haastavat hankkeet laidasta laitaan ja eri materiaaleista toteutettujen rakennusten suunnittelu saavat sormesi syyhyämään, niin meillä on paikka tarjolla juuri sinulle!

Koulutuksesi on RI tai DI, muutama vuosi suunnittelutyötä on jo takana ja olet jo vähintään käännellyt pätevyyshakemuksen kulmia hiirenkorvalle. Haluat tietää lisää vähän kaikesta ja tosi paljon jostakin sinua erityisesti kiinnostavasta asiasta. A-Insinöörien omassa koulutusohjelmassa AI-Akatemiassa voit täydentää osaamistasi eri tahojen kanssa yhteistyössä rakennetuilla koulutuspaketeilla. Ja mikä tärkeintä, sinulla on osaavia työkavereita, joilta saat aina vastauksia!

Takaamme, että

 • kahta samanlaista työpäivää ei ole eikä tule
 • käytössäsi on alan parhaat työkalut ja tekniikka
 • tukenasi on yli 700 huippuasiantuntijan osaaminen
 • huolehdimme hyvinvoinnistasi kilpailukykyisin työntekijäeduin
 • avuliaat ja kannustavat työkaverit ovat aina tukenasi
 • voit kouluttautua ammatillisesti tarpeidesi mukaan
 • saat mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan – monet viihtyvät meillä jopa vuosikymmeniä

 

Lisätiedot ja hakeminen

Kysymyksiisi vastaa rakennesuunnittelun toimialajohtaja Timo Leppänen
puh. 040 569 6123, timo.leppanen@ains.fi

Heitä samaan sähköpostiin vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV – myös linkitys LinkedIn-profiiliin riittää mainiosti. Toimi nopeasti, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kurkkaa myös, mitä akustiikkasuunnittelun yksikönjohtaja Mikko Kylliäinen kertoo työstään A-Insinööreillä

A-Insinöörit on vahvasti kasvava, suomalainen ja ainutlaatuinen rakennusalan konsulttiyritys. Yli 700 asiantuntijan organisaatiomme on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Meidät omistaa toimiva johto ja itsenäiset liiketoimintayksiköt ovat kivijalkamme. Vaikka moni asia meillä on maailmanluokkaa, niin päätöksenteko on silti lähellä jokaista meistä. Paras asiakaskokemus ja asiakkaidemme haasteiden ratkaiseminen ovat kaiken toimintamme tavoite. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia toimintatapoja ja teknologioita sekä omaa osaamistamme.

 

 

 

 

[jobApply] => timo.leppanen@ains.fi [urlType] => email [jobStartRaw] => 20180917 ) [5] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => SUPPORT ENGINEER [jobStart] => 13.09.2018 [jobEnds] => 07.10.2018 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

Support Engineer

We are looking for a customer-oriented automation or software ENGINEER to join our System Support 24/7 team in Ulvila. We offer a unique opportunity to grow, internationalize and develop in our global B2B environment. You will be working at our headquarters in Ulvila.

 

Key responsibilities

 • To join our team of support specialists and be part of the high quality service we provide for our customers worldwide
 • To support the customers with their problems in the best possible way, mostly via phone or remote connection

 

Skills, education and experience:

·        A higher education diploma (Bachelor’s or Master’s degree e.g. in software or automation engineering)

·        Knowledge of at least some of the following areas:

  • Programmable logic controllers (e.g. Rockwell, Siemens, Mitsubishi)
  • Software engineering tools and relational databases (Java, Progress, Oracle)
  • ICT devices (HP servers, network components, network protocols)

·        Ability to acquire and retain extensive knowledge about our product range

·        Analytical  and proactive approach to work

·        Ability to work independently and under pressure

·        Good communication skills in English; other languages are an advantage

·        Willingness to travel

 

For further information about the position, please contact Manager, projects and engineering Risto Sakki, tel.: +358 44 711 7110.

Apply by October 7, 2018.

[jobApply] => http://bit.ly/2Ncwg4r [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180913 ) [6] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => MECHANICAL ENGINEER [jobStart] => 13.09.2018 [jobEnds] => 15.10.2018 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

Mechanical Engineer

 

Would you like to be part of a team in one of the most innovative and globally oriented automation companies in the field of automated robotic solutions for intralogistics? A growing number of large and technically challenging projects have given us the opportunity to strengthen our engineering department. We are looking for an ambitious MEDCANICAL ENGINEER with experience in the automation industry and strong 3D system expertise. You will be working at our headquarters in Ulvila.

 

Key responsibilities

•             Be part of the Engineering team

•             Manage varied 3D mechanical engineering tasks, especially delivery planning

•             Be responsible for completing the engineering as scheduled, reviewing and verifying the scope according to process and project requirements

•             Manage cost effective design that takes durability and safety into account

•             Participate in making Cimcorp stand out through high quality engineering

 

Skills, education, and experience

•             Technical education and knowledge

•             Strength calculation skills

•             Knowledge of manufacturing technology

•             Teamwork skills

•             Problem-solving skills, persistence and ability to make decisions

•             Ability to function and co-operate in different environments and situations

•             Fluent Finnish and English, especially written. Other language skills are an advantage

 

For further information about the position, please contact Head of Engineering, Heikki Malmi, tel.: +358 40 832 2923 on September 24, 25 and 26, from 9 a.m. to 1 p.m.


Please apply by Monday, October 15, 2018.

[jobApply] => http://bit.ly/2CRoSXi [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180913 ) [7] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => ELECTRICAL ENGINEER [jobStart] => 13.09.2018 [jobEnds] => 15.10.2018 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

Electrical Engineer

 

We are looking for an experienced and project-oriented Electrical Engineer to join our hardware-team in Ulvila. You will participate in the designing, testing, and commissioning of control systems for our material handling solutions. For an organized and responsible professional with versatile co-operation skills, we offer a great opportunity to grow and internationalize in our global B2B business environment.

 

Key responsibilities

•             Be part of the Engineering team

•             Manage varied electrical engineering tasks, especially delivery planning

•             Be responsible for completing the engineering as scheduled, review and verify the scope according to process and project requirements

•             Manage cost effective design that takes durability and safety into account

•             Participate in making Cimcorp stand out through high quality engineering

 

Skills, education, and experience:

•             A higher education diploma (Bachelor’s or Master’s degree in Electrical Engineering)

•             A minimum of 5 years of work experience on similar assignments

•             Ability to work both independently and as part of a team

•             Proactive, hands-on, and responsible approach to work

•             Proficiency in English and Finnish

•             Willingness to travel

 

For further information about the position, please contact Head of Engineering, Heikki Malmi, tel.: +358 40 832 2923 on September 24, 25 and 26, from 9 a.m. to 1 p.m.

Please apply by Monday, October 15, 2018.

[jobApply] => http://bit.ly/2p4YwYc [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180913 ) [8] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => SALES PROJECT MANAGER [jobStart] => 13.09.2018 [jobEnds] => 07.10.2018 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

Sales Project Manager

 

We are now searching for an experienced and dynamic SALES PROJECT MANAGER to work as a part of our System Planning sales team in Ulvila. 

Key responsibilities

·        Contribute to the demanding work of our sales managers and help them to succeed in project sales

·        Manage the overall technical planning/engineering of tendering processes

·        Manage offer calculations and specifications in co-operation with the project planning team, other departments and subcontractors

·        Offer technical support in customer meetings

Skills, education, and experience

·        A higher education diploma (Bachelor’s or Master’s degree in automation or electrical engineering) or equivalent skills acquired through practical experience

·        Some years of experience in sales and/or project operations.

·        Proactive, hands-on and responsible approach to work combined with good organizational skills.

·        Ability to flexibly interact with customers from different cultures.

·        Skills to work both independently and as a team member.

·        Fluent English (spoken/written)

For further information please contact System Planning Manager, Timo Rajakangas, tel.: +358 44 5549 822

Please apply by October 7, 2018.

 

[jobApply] => http://bit.ly/2p6luy4 [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180913 ) [9] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖ [jobStart] => 13.09.2018 [jobEnds] => 28.09.2018 [jobLocation] => Säkylä [jobDesc] =>

KÖYLIÖN-SÄKYLÄN SÄHKÖ OY on paikkakunnan oma energiayhtiö, joka palvelee asiakkaitaan monipuolisilla tuote- ja palveluliiketoiminnoillaan. Edullisen sähkötarjonnan lisäksi ylläpidämme sähköverkkoa, tuotamme ja jaammekaukolämpöä, myymme öljyä, aurinkosähköjärjestelmiä sekä muita kodin energiaratkaisuja. Muuttuvissa markkinoissa meille on tärkeää kehittää palvelutarjontaamme ja asiakasläheistä toimintatapaa, jotta varmistamme asiakkaidemme tyytyväisyyden tulevaisuudessakin. Vakavaraisen yhtiömme liikevaihto on yli 10 miljoonaan euroa ja meillä työskentelee 14 alan ammattilaista.

Henkilöstöämme eläköityy lähivuosina ja vahvistamme organisaatiotamme. Haemme Säkylän toimipisteeseemme

KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Haluat sitoutua yhtiöömme, toiminta-alueeseemme ja tavoitteisiimme. Sinulla on halua ja kykyjä kehittyä monipuolisiin vastuullisiin tehtäviin yrityksemme sisällä. Olet neuvottelukykyinen sähköalan ammattilainen ja sinulla on S1 pätevyys. Mikäli et vielä omaa kaukolämpötuntemusta tai sertifikaatteja, olet valmis ne hankkimaan.

Arvostamme

 • laajaa verkosto-osaamista ja kokemusta erityisesti sähköverkon suunnittelusta/käyttötehtävistä
 • joustavuutta ja esimieskokemusta
 • it-taitoja

Tarjoamme

 • vastuullisen tehtävän ja urakehitysnäkymän
 • kilpailukykyisen palkkauksen
 • hyvät henkilöstöedut

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus, palkkatoivomus ja ansioluettelo osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle pikaisesti mutta viimeistään perjantaina 28.9.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2136066 [jobStartRaw] => 20180913 ) [10] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => AUTOMATION ENGINEER, CUSTOMER SUPPORT [jobStart] => 11.09.2018 [jobEnds] => 07.10.2018 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

Automation Engineer, Customer Support

 We are now searching for an experienced AUTOMATION ENGINEER to work as part of our Customer Support team in Ulvila. 


Key responsibilities:

 • To participate in the software development and commissioning of project deliveries
 • Collaboration with other project members and customers
 • Verifying system functionalities in various manufacturing environments

 

Skills, education and experience:

 • A higher education diploma (Bachelor’s or Master’s degree in automation or electrical engineering) or equivalent skills acquired through practical experience
 • Experience of programmable logic controllers and software development
 • Customer-oriented approach
 • Willingness to travel
 • Good communication skills in English; other languages are a plus

 

For further information about the position, please contact Manager, projects and engineering Risto Sakki, risto.sakki@cimcorp.comtel.: +358 44 711 7110.

[jobApply] => http://bit.ly/2N5hQmQ [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180911 ) [11] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => SOFTWARE ENGINEER [jobStart] => 11.09.2018 [jobEnds] => 07.10.2018 [jobLocation] => Ulvila [jobDesc] =>

Software Engineer

 

We are looking for motivated SOFTWARE PROFESSIONALS to join our Project Software team at our headquarters in Ulvila, Finland.

 
Key responsibilities:

 • To be a key part of our globally operating team, which focuses on software development and projects’ commissioning in various countries.

 

Skills, education and experience:

 • Experience of object-oriented programming (e.g. Java)
 • Knowledge of relational databases and software architectures; domain knowledge about automated robotic solutions is an advantage
 • Teamwork skills and knowledge on agile methods (e.g. Scrum)
 • Willingness and ability to travel abroad
 • Good communication skills in English; experience of working with the Indian market is a plus

 

For further information about the position, please contact Software director Pasi Kankaanpää, pasi.kankaanpaa@cimcorp.comtel.: +358 40 502 4508.

[jobApply] => http://bit.ly/2wX6Sp0 [urlType] => www [jobStartRaw] => 20180911 ) [12] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => MYYNTIPÄÄLLIKKÖ [jobStart] => 05.09.2018 [jobEnds] => 21.09.2018 [jobLocation] => Tampere [jobDesc] =>

Asiakkaamme on iso kansainvälisesti toimiva konserni, jonka pääpaikka on Tampereella.  Haemme yrityksen suurimpaan liiketoimintayksikköön kuuluvaan osastoon Tampereelle sähköinsinööritaustaista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä menestyminen vaatii jo usean vuoden työkokemusta asiakastyöskentelystä ja mielellään myös esimiestehtävistä sähkö- automaatio -tai elektroniikka-aloilta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ”sormet savessa” asennetta. Johdat päällekkäisiä asiakasprojekteja yhtä aikaa ja samalla koordinoit toimituksia yhdessä valmistuksen ja muiden sidosryhmien kanssa. Osallistut prosessiemme kehittämiseen ja ettei työ olisi liian helppoa, johdat myös oman tiimisi ihmisiä tuet heitä päivittäisessä arjessa tarpeen mukaan.

Sinulla on kunnianhimoa, näyttöä menestyksellisestä tekemisestä ja haluat edetä urallasi. Näiden tueksi voit helposti osoittaa menestymispotentiaalisi niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Haluat sitoutua hyvään yhtiöön ja elämäntapasi varmistavat kykysi ylläpitää innostunutta asennetta vaativiin tehtäviin.

Odotamme sinulta paljon ja siksi maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa.

Suorahakua hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Luottamukselliset tiedustelut, hakuohjeet ja lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen, puh. 040 730 3327 tai sähköpostitse mika.niininen(at)talentcenter.fi. Hakuprosessi päättyy 21.9.2018

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2122632 [jobStartRaw] => 20180905 ) [13] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SÄHKÖAUTOMAATIOINSINÖÖRI [jobStart] => 11.07.2018 [jobEnds] => 30.09.2018 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

Raumaster Oy on maailman johtava yritys materiaalinkäsittelylaitteiden sekä -ohjelmistojen tuottajana. Asiakkaamme toimivat puunkäsittely-, energia- ja voimalaitosaloilla ja toimitamme heille vaativat projektit avaimet käteen periaatteella sekä huolehdimme toimittamiemme tuotteiden elinkaaripalveluista. Asiakastyytyväisyys ja -jatkuvuus ovat keskeisiä arvojamme.

Yhtiö työllistää jo lähes 300 ammattilaista ja vuosittainen liikevaihtomme on yli 100 miljoonaa euroa.

Haemme Rauman yksikköömme

SÄHKÖAUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Toimit suunnitteluryhmämme ykkösketjussa, joten sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vaativista sähköautomaatiotehtävistä teollisuuden parissa. Hallitset ohjelmoitavat logiikat (S7) sekä sähkösuunnitteluohjelmistot. Matkustaminen ja ulkomaiden kohteissamme työskentely on olennainen osa työtäsi ja vuosittaisia matkapäiviä on noin 100. Viivyt kohteissa keskimäärin yhden kuukauden kerrallaan.

Tiimimme ihmiset ovat vuorovaikutustaitoisia ja toisiaan arvostavia ammattilaisia. Meillä on positiivinen asenne tekemiseemme ja projekteissa ilmenevien yllättävien ongelmatilanteiden ratkaiseminen on meille arkipäivää. Asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja alan johtavan yhtiön laatuajattelu ohjaavat tekemistämme niin toimistolla kuin kohteissamme.

Hyppää mukaan joukkoomme ja ammatillisen kehittymisesi lisäksi saat meiltä

 • osaamisesi mukaisen peruspalkkauksen sekä joustavan palkkausmallin kohteissa syntyville ylitöillesi
 • korvauksen myös matkustusajasta
 • vakaan ja kehittyvän työympäristön sekä maailmanluokan asiakassuhteet hoidettaviksesi

Mikäli työllistymisesi meille vaatii muuttoa toiselta paikkakunnalta avustamme mielellämme käytännön järjestelyissä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätiedot ja luottamukselliset yhteydenotot Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 30.9. mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2001838 [jobStartRaw] => 20180711 ) [14] => Array ( [jobOrigin] => Drupal [jobTitle] => AUTOMAATIOINSINÖÖRI (10 paikkaa) [jobStart] => 18.06.2018 [jobEnds] => 01.01.1970 [jobLocation] => Rauma [jobDesc] =>

Tule mukaan tekijäporukkaan!

Sataservicessä pääset tekemään tuottavuutta - oikeasti ja monesta kulmasta.

Sataservice on vuonna 2003 perustettu kotimainen teollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkailleen menestystä prosessien tehostamisen kautta. Tarjoamme asiakkaillemme kunnossapitopalveluita, laitteiden modernisointiprojekteja ja sähkökonehuoltoa lähes 400 ammattilaisen voimin. Sataservice toimii valtakunnallisesti, pääkonttorimme sijaitsee Raumalla.

Automaatio-insinöörin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti konelinjojen logiikkajärjestelmien ja tietotekniikan korjaus- sekä muutostyöt, vianhaku, kennojen ja valosilmien lisääminen koneiden logiikkaan, ohjelmointi- ja automaatiolaitteiden käyttäminen, automaatiojärjestelmien ohjelmointi, automaatio piirustuksien korjaaminen ja täydentäminen, projektiluonteisten muutos- ja investointitöiden ohjaaminen ja veto.

Edellytämme sinulta:

- automaatioinsinöörin tutkintoa
- prosessiautomaation hallintaa
- logiikkajärjestelmien tuntemusta
- automaatiojärjestelmien sekä tietotekniikan tuntemista
- automaatiopiirustuksien luku ja piirtämisen taito
- sähkötyöturvallisuusmääräyksien tunteminen
- englannin kielen osaaminen

Tarjoamme monipuolisen työn vaihtuvissa projekteissa. Huolehdimme työntekijöidemme osaamisesta myös koulutusten kautta. Lisäksi henkilöstömme saa yksityisen työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja liikuntaedut.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@sataservice.com

[jobApply] => rekrytointi@sataservice.com [urlType] => email [jobStartRaw] => 20180618 ) [15] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => APPLICATION ENGINEER [jobStart] => 07.05.2018 [jobEnds] => 30.09.2018 [jobLocation] => [jobDesc] =>

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

APPLICATION ENGINEER

Hallitset sovellussuunnittelun jollakin seuraavista osa-alueista:

 • PLC – laitteet ja automaatiojärjestelmät
 • teollisuusrobotit ja liikkeenohjaukset
 • näköjärjestelmät
 • IT -sovellussuunnittelun

Näistä töistä sinulla on myös kokemusta. Voit olla alan rautainen ammattilainen tai vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä jolla on halu sitoutua yritykseemme.

Arvostamme:

 • teollisuusautomaation periaatteiden tuntemusta ja osaamista
 • asiakasrajapinnassa työskentely- ja yhteistyökykyä
 • matkustusvalmiutta ja vähintään englannin kielen hyvää taitoa

Tarjoamme:

 • kykyjesi mukaisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut
 • vastuullista ja monipuolista tekemistä alan teknologisen kehityksen kärjessä
 • koulutus ja kehittymismahdollisuuksia

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1838375 [jobStartRaw] => 20180507 ) [16] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => HW DESIGN ENGINEER [jobStart] => 07.05.2018 [jobEnds] => 30.09.2018 [jobLocation] => Tampere, Pori, Rauma, Turku [jobDesc] =>

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

HW DESIGN ENGINEER

Sinulla on jo kokemusta ja näkemystä teollisuuden sähkö-/automaatio- ja instrumentointisuunnittelusta. Arvostamme kokemusta mutta voit olla myös iältäsi nuori, tulevaisuuden tekijä.

Arvostamme

 • tehtävään sopivaa koulutusta
 • oppimiskykyä ja -halukkuutta
 • englannin kielen taitoa
 • CAD – järjestelmien osaamista (mm. EPLAN)

 Tarjoamme

 • vakituisen työn ja urakehitysmahdollisuudet
 • hyvät henkilöstöedut ja osaamiseesi perustuvan palkkauksen

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1838985 [jobStartRaw] => 20180507 ) [17] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => GROUP MANAGER [jobStart] => 07.05.2018 [jobEnds] => 30.09.2018 [jobLocation] => Pori, Rauma [jobDesc] =>

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy, miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Haemme Rauman toimipisteelle (tai vaihtoehtoisesti Porin seudulle)

GROUP MANAGERIA

Johdat työssäsi noin viidentoista ammattilaisen tiimiä ja olet taitava suunnittelemaan ja aikatauluttamaan jatkuvasti muuttuvia resurssitilanteita. Innostavana ja osaavana esimiehenä olet kokenut neuvottelija. Sinulla on näyttöjä projektijohtamisesta ja asiakas on aina ajattelusi keskiössä.

Edellytämme sinulta automaatiosovellusten ja -ohjelmoinnin syvällistä ymmärrystä. Olet työskennellyt aiemmin vaativien teollisuusautomaatioprojektien parissa. Ymmärrät massaräätälöinnin/”sovelluskirjaston” mahdollisuuden jo tehtyjen sovellusten jälleen hyödyntämisessä.

Arvostamme:

 • kokemusta vastaavista tehtäväkokonaisuuksista
 • halua sitoutua yritykseemme
 • tinkimätöntä laatuajattelua

 Tarjoamme:

 • motivoivan ja itsenäisen työn
 • kilpailukykyisen palkkauksen
 • vastuullisen johtamisen ja hyvän työilmapiirin
 • hyvät henkilöstöedut

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1839611 [jobStartRaw] => 20180507 ) [18] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SÄHKÖASENTAJA [jobStart] => 30.04.2018 [jobEnds] => 30.09.2018 [jobLocation] => Satakunta [jobDesc] =>

Goodwork Oy on monipuolinen teollisuuden sähkö- ja instrumentointiasennuksen osaaja. Toimimme pääasiassa Länsi-Suomessa. Insta Automation Oy:n tytäryhtiönä olemme osa Insta Group -konsernia.

Etsimme Satakuntaan sähköasentajaa työskentelemään erilaisissa teollisuuden sähköasennuskohteissa. Tehtävämme edellyttää soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta sähköasennustehtävistä. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt tarvittaessa työskentelemään itsenäisesti.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1810751 [jobStartRaw] => 20180430 ) [19] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SOVELLUSSUUNNITTELIJA [jobStart] => 30.04.2018 [jobEnds] => 30.09.2018 [jobLocation] => Satakunta [jobDesc] =>

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SOVELLUSSUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet sovellussuunnittelun erityisosaaja (Valmet DNA) ja sinulla on sähkö- ja automaatiotekniikan perustuntemus. Ymmärrät teollisuuden prosesseja ja niiden säätöä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.9.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1810040 [jobStartRaw] => 20180430 ) [20] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖRI [jobStart] => 30.04.2018 [jobEnds] => 30.09.2018 [jobLocation] => Satakunta [jobDesc] =>

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖREJÄ

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet säätötekniikan erityisosaaja ja tunnet automaatiojärjestelmät. Ohjelmointiosaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.9.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1810005 [jobStartRaw] => 20180430 ) [21] => Array ( [jobOrigin] => LikeIt [jobTitle] => INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJA [jobStart] => 27.04.2018 [jobEnds] => 30.09.2018 [jobLocation] => Satakunta [jobDesc] =>

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Sinulla on osaamista instrumentointisuunnittelusta ja perustuntemus automaatiotekniikasta. Teollisuuden prosessit ja niiden säätö sekä käytettävät instrumentit ovat sinulle tuttuja. ALMA-ohjelmiston osaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

[jobApply] => https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=1810025 [jobStartRaw] => 20180427 ) )

Automaation ohjelmistosuunnittelijoita Tampere, Kuopio, Varkaus, Vantaa, Raisio Hae paikkaa >

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 500 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista. www.insta-automation.fi

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 900 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Haemme Insta Automation Oy:lle Tampereelle, Kuopioon, Raisioon, Vantaalle ja Varkauteen

AUTOMAATION OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA

Hallitsetko ohjelmisto- ja automaatioteknologiat? Haluatko mukaan monipuolisiin ja kiinnostaviin projekteihimme? Meillä voit päästä toteuttamaan projekteja maauimaloista teatteriautomaatioon. Voit työskennellä myös mielenkiintoisissa ja haastavissa projekteissa meriteollisuudessa tai kriittisen infran rakentamisen parissa. Tiimissämme pääset tekemään hienoja, moderneja projekteja hyvällä porukalla, mutta saat vastuuta myös omasta tontista.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden oppia käyttämään laajasti erilaisia teknologioita, jolloin voit kehittyä työtehtävissäsi oman alasi huipuksi.

Insta on moderni suomalainen perheyhtiö, mutta toimintamme on myös kansainvälistä. Pysymme tiukasti kehityksen aallonharjalla ja haluamme mahdollistaa työntekijöillemme hyvät työvälineet. Haluamme, että työntekijämme viihtyvät riveissämme ja tuemme työntekijöidemme hyvinvointia monipuolisesti. Työntekijöillämme on käytössä monipuoliset työsuhde-edut työpaikkaruokailusta kulttuuri- ja liikuntaseteleihin.

Toivomme, että sinä olet sosiaalinen tiimipelaaja, joka viihtyy myös asiakasrajapinnassa. Lisäksi tehtävässä menestymiseksi sinulla tulee olla alan insinööritutkinto ja kokemusta teollisuusautomaatiosta. Odotamme, että sinulla on myös jonkin verran matkustusvalmiutta sekä hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja ja yhteydenotot Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti mutta viimeistään 9.10.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Erityisesti meitä kiinnostaa taustasi sähkö- ja automaatioalalta sekä se, mitä teknologiaosaamista tuot mukanasi Instan käyttöön.

Haku alkoi:  18.09.2018
Haku päättyy:  09.10.2018
Hae tätä paikkaa

RUISKUPURISTAJA Rauma Hae paikkaa >

Leo Laine Oy on 1966 perustettu vakavarainen perheyritys Raumalla. Yhtiö toimii muovialalla, ja tuotantomme painottuu alipainemuovaukseen, ruiskuvaluun sekä muovilevyjen valmistukseen. LOKARI-tuotemerkki tunnetaan kotimaassa ja kansainvälisesti korkeasta laadustaan sekä asiakaslupausten pitämisestä. Rauman yksiköissä työskentelee 50 sitoutunutta ammattilaista ja yhtiö toimii ISO 9001 laatujärjestelmää hyödyntäen.

Haemme Raumalle

RUISKUPURISTAJAA

Sinulla on alan kokemusta. Tunnet eri muovilaatujen ominaisuudet ja käyttösovellukset. Hallitset kone- ja muottitekniikkaa. Olet itsenäiseen työhön pystyvä tuotantotiimin jäsen tai sen vetäjä. Kolmivuorotyö ei ole sinulle ongelma ja arvostat työelämässä jatkuvuutta, tinkimätöntä laatuajattelua sekä toimit muita työntekijöitä kunnioittaen.

Meille työllistyessäsi löydät

 • työntekijöitään ja jatkuvuutta arvostavan perheyhtiön
 • vastuullisen tehtäväkokonaisuuden ja kehittymismahdollisuudet
 • osaamistasi vastaavan palkkauksen

Avustamme tarvittaessa muuttojärjestelyissä. 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse tai sähköpostitse Mika Niininen, p.040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti mutta viimeistään 5.10. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Haku alkoi:  17.09.2018
Haku päättyy:  05.10.2018
Hae tätä paikkaa

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ RAKENNESUUNNITTELUUN PORIIN Pori Hae paikkaa >

Etsimme sinua kokenut rakennesuunnittelun projektipäällikkö, joka suorastaan säkenöit päästessäsi ratkaisemaan asiakkaidemme haasteita! Sinulla on kyky kuunnella   ̶   ja tunnistaa asiakkaan tulevatkin tarpeet. Nautit nuorempien suunnittelijoiden ohjaamisesta ja tarvittaessa uskallat kyseenalaistaa tutun ja turvallisen; näet ja tuet uusia mahdollisuuksia ja toteutustapoja.

Jos olet valmis ottamaan urallasi seuraavan askeleen, menestyksen portaat meillä kutsuvat sinua etenemään! Saat ottaa vastuuta joko teknisestä osa-alueesta tai asiakkuudesta oman kokemuksesi ja mieltymystesi mukaan. Tarvitsemme osaavia tekijöitä mm. asuntorakentamisen, teollisuusrakentamisen, toimitilarakentamisen ja korjausrakentamisen hankkeisiin.

Etsimme dynaamiseen joukkoomme vahvistukseksi sitoutuneita, sosiaalisia ja joustavia tekijöitä, joille erinomainen asiakaskokemus on työelämän johtotähti.

Koulutuksesi on rakennusalan RI tai DI. Kokemusta olet jo kerryttänyt haastavienkin projektien vetämisessä ja projektiryhmän ohjaamisessa. Korkeamman tason pätevyyden olet saavuttanut rakennesuunnittelun osa-alueelta ja mieluusti myös rakennusfysiikassa.

Takaamme, että

 • kahta samanlaista työpäivää ei ole eikä tule
 • käytössäsi on alan parhaat työkalut ja tekniikka
 • tukenasi on yli 700 huippuasiantuntijan osaaminen
 • huolehdimme hyvinvoinnistasi kilpailukykyisin työntekijäeduin
 • avuliaat ja kannustavat työkaverit ovat aina tukenasi
 • voit kouluttautua ammatillisesti tarpeidesi mukaan
 • saat mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan – monet viihtyvät meillä jopa vuosikymmeniä

Lisätiedot ja hakeminen

Kysymyksiisi vastaa rakennesuunnittelun toimialajohtaja Timo Leppänen
puh. 040 569 6123, timo.leppanen@ains.fi

Heitä samaan sähköpostiin vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV – myös linkitys LinkedIn-profiiliin riittää mainiosti. Toimi nopeasti, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kurkkaa myös, mitä akustiikkasuunnittelun yksikönjohtaja Mikko Kylliäinen kertoo työstään A-Insinööreillä

A-Insinöörit on vahvasti kasvava, suomalainen ja ainutlaatuinen rakennusalan konsulttiyritys. Yli 700 asiantuntijan organisaatiomme on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa altakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Meidät omistaa toimiva johto ja itsenäiset liiketoimintayksiköt ovat kivijalkamme. Vaikka moni asia meillä on maailmanluokkaa, niin päätöksenteko on silti lähellä jokaista meistä. Paras asiakaskokemus ja asiakkaidemme haasteiden ratkaiseminen ovat kaiken toimintamme tavoite. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia toimintatapoja ja teknologioita sekä omaa osaamistamme.

 
Haku alkoi:  17.09.2018
Haku päättyy:  14.10.2018
Hae tätä paikkaa Jätä avoin hakemus

TEKNINEN LASKIJA Pori Hae paikkaa >

Tekninen laskija (FEM) Poriin

Etsimme sinua tekninen laskija, joka hallitset talon rakenteiden mitoittamisen jalon taidon sekä FEM-ohjelmat. Olet oikea henkilö meille, jos palat halusta ratkaista asiakkaidemme monipuolisten ja erittäin mielenkiintoisten rakennuskohteiden rakenteita ja niiden kokonaisuuksia. Kokemus korkeista rakennuksista on plussaa.

Koulutuksesi on rakennusalan RI tai DI. Sinulle on kertynyt kokemusta suunnittelusta ja mitoittamisesta jo muutaman vuoden ajalta ja mahdollisesti suunnittelupätevyydenkin olet ehtinyt hankkia joltain rakennesuunnittelun osa-alueelta. Arvostamme kokemusta korkeiden rakennusten sekä vaativien teollisuus- ja toimitilakohteiden laskennasta.

Toimipaikkasi sijaitsee viihtyisissä tiloissamme Porissa, aivan keskustan tuntumassa.

Takaamme, että

 • kahta samanlaista työpäivää ei ole eikä tule
 • käytössäsi on alan parhaat työkalut ja tekniikka
 • tukenasi on yli 700 huippuasiantuntijan osaaminen
 • huolehdimme hyvinvoinnistasi kilpailukykyisin työntekijäeduin
 • avuliaat ja kannustavat työkaverit ovat aina tukenasi
 • voit kouluttautua ammatillisesti tarpeidesi mukaan
 • saat mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan – monet viihtyvät meillä jopa vuosikymmeniä

Lisätiedot ja hakeminen
Kysymyksiisi vastaa yksikönjohtaja Jari Kivelä, 0207 911 769, jari.kivela@ains.fi

Heitä Jarin sähköpostiin vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV – myös linkitys LinkedIn-profiiliin riittää mainiosti. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 14.10.2018. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo haun aikana.

A-Insinöörit on vahvasti kasvava, suomalainen ja ainutlaatuinen rakennusalan konsulttiyritys. Yli 700 asiantuntijan organisaatiomme on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun sekä yhdyskunta- ja ympäristörakentamisen suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Meidät omistaa toimiva johto ja itsenäiset liiketoimintayksiköt ovat kivijalkamme. Vaikka moni asia meillä on maailmanluokkaa, niin päätöksenteko on silti lähellä jokaista meistä. Paras asiakaskokemus ja asiakkaidemme haasteiden ratkaiseminen ovat kaiken toimintamme tavoite. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia toimintatapoja ja teknologioita sekä omaa osaamistamme.

 
Haku alkoi:  17.09.2018
Haku päättyy:  14.10.2018
Hae tätä paikkaa Jätä avoin hakemus

RAKENNESUUNNITTELIJOITA JA PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ PORIIN Pori Hae paikkaa >

Rakennesuunnittelijoita ja projekti-insinöörejä Poriin

Onko rakennesuunnittelu elämäntehtäväsi tai ainakin mieluista arjen sisältöä hyvässä porukassa? Jos olet kokenut rakennesuunnittelija tai projekti-insinööri ja sopivasti haastavat hankkeet laidasta laitaan ja eri materiaaleista toteutettujen rakennusten suunnittelu saavat sormesi syyhyämään, niin meillä on paikka tarjolla juuri sinulle!

Koulutuksesi on RI tai DI, muutama vuosi suunnittelutyötä on jo takana ja olet jo vähintään käännellyt pätevyyshakemuksen kulmia hiirenkorvalle. Haluat tietää lisää vähän kaikesta ja tosi paljon jostakin sinua erityisesti kiinnostavasta asiasta. A-Insinöörien omassa koulutusohjelmassa AI-Akatemiassa voit täydentää osaamistasi eri tahojen kanssa yhteistyössä rakennetuilla koulutuspaketeilla. Ja mikä tärkeintä, sinulla on osaavia työkavereita, joilta saat aina vastauksia!

Takaamme, että

 • kahta samanlaista työpäivää ei ole eikä tule
 • käytössäsi on alan parhaat työkalut ja tekniikka
 • tukenasi on yli 700 huippuasiantuntijan osaaminen
 • huolehdimme hyvinvoinnistasi kilpailukykyisin työntekijäeduin
 • avuliaat ja kannustavat työkaverit ovat aina tukenasi
 • voit kouluttautua ammatillisesti tarpeidesi mukaan
 • saat mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan – monet viihtyvät meillä jopa vuosikymmeniä

 

Lisätiedot ja hakeminen

Kysymyksiisi vastaa rakennesuunnittelun toimialajohtaja Timo Leppänen
puh. 040 569 6123, timo.leppanen@ains.fi

Heitä samaan sähköpostiin vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV – myös linkitys LinkedIn-profiiliin riittää mainiosti. Toimi nopeasti, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kurkkaa myös, mitä akustiikkasuunnittelun yksikönjohtaja Mikko Kylliäinen kertoo työstään A-Insinööreillä

A-Insinöörit on vahvasti kasvava, suomalainen ja ainutlaatuinen rakennusalan konsulttiyritys. Yli 700 asiantuntijan organisaatiomme on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Meidät omistaa toimiva johto ja itsenäiset liiketoimintayksiköt ovat kivijalkamme. Vaikka moni asia meillä on maailmanluokkaa, niin päätöksenteko on silti lähellä jokaista meistä. Paras asiakaskokemus ja asiakkaidemme haasteiden ratkaiseminen ovat kaiken toimintamme tavoite. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia toimintatapoja ja teknologioita sekä omaa osaamistamme.

 

 

 

 

Haku alkoi:  17.09.2018
Haku päättyy:  14.10.2018
Hae tätä paikkaa Jätä avoin hakemus

SUPPORT ENGINEER Ulvila Hae paikkaa >

Support Engineer

We are looking for a customer-oriented automation or software ENGINEER to join our System Support 24/7 team in Ulvila. We offer a unique opportunity to grow, internationalize and develop in our global B2B environment. You will be working at our headquarters in Ulvila.

 

Key responsibilities

 • To join our team of support specialists and be part of the high quality service we provide for our customers worldwide
 • To support the customers with their problems in the best possible way, mostly via phone or remote connection

 

Skills, education and experience:

·        A higher education diploma (Bachelor’s or Master’s degree e.g. in software or automation engineering)

·        Knowledge of at least some of the following areas:

  • Programmable logic controllers (e.g. Rockwell, Siemens, Mitsubishi)
  • Software engineering tools and relational databases (Java, Progress, Oracle)
  • ICT devices (HP servers, network components, network protocols)

·        Ability to acquire and retain extensive knowledge about our product range

·        Analytical  and proactive approach to work

·        Ability to work independently and under pressure

·        Good communication skills in English; other languages are an advantage

·        Willingness to travel

 

For further information about the position, please contact Manager, projects and engineering Risto Sakki, tel.: +358 44 711 7110.

Apply by October 7, 2018.

Haku alkoi:  13.09.2018
Haku päättyy:  07.10.2018
Hae tätä paikkaa Jätä avoin hakemus

MECHANICAL ENGINEER Ulvila Hae paikkaa >

Mechanical Engineer

 

Would you like to be part of a team in one of the most innovative and globally oriented automation companies in the field of automated robotic solutions for intralogistics? A growing number of large and technically challenging projects have given us the opportunity to strengthen our engineering department. We are looking for an ambitious MEDCANICAL ENGINEER with experience in the automation industry and strong 3D system expertise. You will be working at our headquarters in Ulvila.

 

Key responsibilities

•             Be part of the Engineering team

•             Manage varied 3D mechanical engineering tasks, especially delivery planning

•             Be responsible for completing the engineering as scheduled, reviewing and verifying the scope according to process and project requirements

•             Manage cost effective design that takes durability and safety into account

•             Participate in making Cimcorp stand out through high quality engineering

 

Skills, education, and experience

•             Technical education and knowledge

•             Strength calculation skills

•             Knowledge of manufacturing technology

•             Teamwork skills

•             Problem-solving skills, persistence and ability to make decisions

•             Ability to function and co-operate in different environments and situations

•             Fluent Finnish and English, especially written. Other language skills are an advantage

 

For further information about the position, please contact Head of Engineering, Heikki Malmi, tel.: +358 40 832 2923 on September 24, 25 and 26, from 9 a.m. to 1 p.m.


Please apply by Monday, October 15, 2018.

Haku alkoi:  13.09.2018
Haku päättyy:  15.10.2018
Hae tätä paikkaa Jätä avoin hakemus

ELECTRICAL ENGINEER Ulvila Hae paikkaa >

Electrical Engineer

 

We are looking for an experienced and project-oriented Electrical Engineer to join our hardware-team in Ulvila. You will participate in the designing, testing, and commissioning of control systems for our material handling solutions. For an organized and responsible professional with versatile co-operation skills, we offer a great opportunity to grow and internationalize in our global B2B business environment.

 

Key responsibilities

•             Be part of the Engineering team

•             Manage varied electrical engineering tasks, especially delivery planning

•             Be responsible for completing the engineering as scheduled, review and verify the scope according to process and project requirements

•             Manage cost effective design that takes durability and safety into account

•             Participate in making Cimcorp stand out through high quality engineering

 

Skills, education, and experience:

•             A higher education diploma (Bachelor’s or Master’s degree in Electrical Engineering)

•             A minimum of 5 years of work experience on similar assignments

•             Ability to work both independently and as part of a team

•             Proactive, hands-on, and responsible approach to work

•             Proficiency in English and Finnish

•             Willingness to travel

 

For further information about the position, please contact Head of Engineering, Heikki Malmi, tel.: +358 40 832 2923 on September 24, 25 and 26, from 9 a.m. to 1 p.m.

Please apply by Monday, October 15, 2018.

Haku alkoi:  13.09.2018
Haku päättyy:  15.10.2018
Hae tätä paikkaa Jätä avoin hakemus

SALES PROJECT MANAGER Ulvila Hae paikkaa >

Sales Project Manager

 

We are now searching for an experienced and dynamic SALES PROJECT MANAGER to work as a part of our System Planning sales team in Ulvila. 

Key responsibilities

·        Contribute to the demanding work of our sales managers and help them to succeed in project sales

·        Manage the overall technical planning/engineering of tendering processes

·        Manage offer calculations and specifications in co-operation with the project planning team, other departments and subcontractors

·        Offer technical support in customer meetings

Skills, education, and experience

·        A higher education diploma (Bachelor’s or Master’s degree in automation or electrical engineering) or equivalent skills acquired through practical experience

·        Some years of experience in sales and/or project operations.

·        Proactive, hands-on and responsible approach to work combined with good organizational skills.

·        Ability to flexibly interact with customers from different cultures.

·        Skills to work both independently and as a team member.

·        Fluent English (spoken/written)

For further information please contact System Planning Manager, Timo Rajakangas, tel.: +358 44 5549 822

Please apply by October 7, 2018.

 

Haku alkoi:  13.09.2018
Haku päättyy:  07.10.2018
Hae tätä paikkaa Jätä avoin hakemus

KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖ Säkylä Hae paikkaa >

KÖYLIÖN-SÄKYLÄN SÄHKÖ OY on paikkakunnan oma energiayhtiö, joka palvelee asiakkaitaan monipuolisilla tuote- ja palveluliiketoiminnoillaan. Edullisen sähkötarjonnan lisäksi ylläpidämme sähköverkkoa, tuotamme ja jaammekaukolämpöä, myymme öljyä, aurinkosähköjärjestelmiä sekä muita kodin energiaratkaisuja. Muuttuvissa markkinoissa meille on tärkeää kehittää palvelutarjontaamme ja asiakasläheistä toimintatapaa, jotta varmistamme asiakkaidemme tyytyväisyyden tulevaisuudessakin. Vakavaraisen yhtiömme liikevaihto on yli 10 miljoonaan euroa ja meillä työskentelee 14 alan ammattilaista.

Henkilöstöämme eläköityy lähivuosina ja vahvistamme organisaatiotamme. Haemme Säkylän toimipisteeseemme

KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Haluat sitoutua yhtiöömme, toiminta-alueeseemme ja tavoitteisiimme. Sinulla on halua ja kykyjä kehittyä monipuolisiin vastuullisiin tehtäviin yrityksemme sisällä. Olet neuvottelukykyinen sähköalan ammattilainen ja sinulla on S1 pätevyys. Mikäli et vielä omaa kaukolämpötuntemusta tai sertifikaatteja, olet valmis ne hankkimaan.

Arvostamme

 • laajaa verkosto-osaamista ja kokemusta erityisesti sähköverkon suunnittelusta/käyttötehtävistä
 • joustavuutta ja esimieskokemusta
 • it-taitoja

Tarjoamme

 • vastuullisen tehtävän ja urakehitysnäkymän
 • kilpailukykyisen palkkauksen
 • hyvät henkilöstöedut

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus, palkkatoivomus ja ansioluettelo osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle pikaisesti mutta viimeistään perjantaina 28.9.

Haku alkoi:  13.09.2018
Haku päättyy:  28.09.2018
Hae tätä paikkaa

AUTOMATION ENGINEER, CUSTOMER SUPPORT Ulvila Hae paikkaa >

Automation Engineer, Customer Support

 We are now searching for an experienced AUTOMATION ENGINEER to work as part of our Customer Support team in Ulvila. 


Key responsibilities:

 • To participate in the software development and commissioning of project deliveries
 • Collaboration with other project members and customers
 • Verifying system functionalities in various manufacturing environments

 

Skills, education and experience:

 • A higher education diploma (Bachelor’s or Master’s degree in automation or electrical engineering) or equivalent skills acquired through practical experience
 • Experience of programmable logic controllers and software development
 • Customer-oriented approach
 • Willingness to travel
 • Good communication skills in English; other languages are a plus

 

For further information about the position, please contact Manager, projects and engineering Risto Sakki, risto.sakki@cimcorp.comtel.: +358 44 711 7110.

Haku alkoi:  11.09.2018
Haku päättyy:  07.10.2018
Hae tätä paikkaa Jätä avoin hakemus

SOFTWARE ENGINEER Ulvila Hae paikkaa >

Software Engineer

 

We are looking for motivated SOFTWARE PROFESSIONALS to join our Project Software team at our headquarters in Ulvila, Finland.

 
Key responsibilities:

 • To be a key part of our globally operating team, which focuses on software development and projects’ commissioning in various countries.

 

Skills, education and experience:

 • Experience of object-oriented programming (e.g. Java)
 • Knowledge of relational databases and software architectures; domain knowledge about automated robotic solutions is an advantage
 • Teamwork skills and knowledge on agile methods (e.g. Scrum)
 • Willingness and ability to travel abroad
 • Good communication skills in English; experience of working with the Indian market is a plus

 

For further information about the position, please contact Software director Pasi Kankaanpää, pasi.kankaanpaa@cimcorp.comtel.: +358 40 502 4508.

Haku alkoi:  11.09.2018
Haku päättyy:  07.10.2018
Hae tätä paikkaa Jätä avoin hakemus

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ Tampere Hae paikkaa >

Asiakkaamme on iso kansainvälisesti toimiva konserni, jonka pääpaikka on Tampereella.  Haemme yrityksen suurimpaan liiketoimintayksikköön kuuluvaan osastoon Tampereelle sähköinsinööritaustaista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä menestyminen vaatii jo usean vuoden työkokemusta asiakastyöskentelystä ja mielellään myös esimiestehtävistä sähkö- automaatio -tai elektroniikka-aloilta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ”sormet savessa” asennetta. Johdat päällekkäisiä asiakasprojekteja yhtä aikaa ja samalla koordinoit toimituksia yhdessä valmistuksen ja muiden sidosryhmien kanssa. Osallistut prosessiemme kehittämiseen ja ettei työ olisi liian helppoa, johdat myös oman tiimisi ihmisiä tuet heitä päivittäisessä arjessa tarpeen mukaan.

Sinulla on kunnianhimoa, näyttöä menestyksellisestä tekemisestä ja haluat edetä urallasi. Näiden tueksi voit helposti osoittaa menestymispotentiaalisi niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Haluat sitoutua hyvään yhtiöön ja elämäntapasi varmistavat kykysi ylläpitää innostunutta asennetta vaativiin tehtäviin.

Odotamme sinulta paljon ja siksi maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa.

Suorahakua hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Luottamukselliset tiedustelut, hakuohjeet ja lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen, puh. 040 730 3327 tai sähköpostitse mika.niininen(at)talentcenter.fi. Hakuprosessi päättyy 21.9.2018

Haku alkoi:  05.09.2018
Haku päättyy:  21.09.2018
Hae tätä paikkaa

SÄHKÖAUTOMAATIOINSINÖÖRI Rauma Hae paikkaa >

Raumaster Oy on maailman johtava yritys materiaalinkäsittelylaitteiden sekä -ohjelmistojen tuottajana. Asiakkaamme toimivat puunkäsittely-, energia- ja voimalaitosaloilla ja toimitamme heille vaativat projektit avaimet käteen periaatteella sekä huolehdimme toimittamiemme tuotteiden elinkaaripalveluista. Asiakastyytyväisyys ja -jatkuvuus ovat keskeisiä arvojamme.

Yhtiö työllistää jo lähes 300 ammattilaista ja vuosittainen liikevaihtomme on yli 100 miljoonaa euroa.

Haemme Rauman yksikköömme

SÄHKÖAUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Toimit suunnitteluryhmämme ykkösketjussa, joten sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vaativista sähköautomaatiotehtävistä teollisuuden parissa. Hallitset ohjelmoitavat logiikat (S7) sekä sähkösuunnitteluohjelmistot. Matkustaminen ja ulkomaiden kohteissamme työskentely on olennainen osa työtäsi ja vuosittaisia matkapäiviä on noin 100. Viivyt kohteissa keskimäärin yhden kuukauden kerrallaan.

Tiimimme ihmiset ovat vuorovaikutustaitoisia ja toisiaan arvostavia ammattilaisia. Meillä on positiivinen asenne tekemiseemme ja projekteissa ilmenevien yllättävien ongelmatilanteiden ratkaiseminen on meille arkipäivää. Asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja alan johtavan yhtiön laatuajattelu ohjaavat tekemistämme niin toimistolla kuin kohteissamme.

Hyppää mukaan joukkoomme ja ammatillisen kehittymisesi lisäksi saat meiltä

 • osaamisesi mukaisen peruspalkkauksen sekä joustavan palkkausmallin kohteissa syntyville ylitöillesi
 • korvauksen myös matkustusajasta
 • vakaan ja kehittyvän työympäristön sekä maailmanluokan asiakassuhteet hoidettaviksesi

Mikäli työllistymisesi meille vaatii muuttoa toiselta paikkakunnalta avustamme mielellämme käytännön järjestelyissä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätiedot ja luottamukselliset yhteydenotot Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 30.9. mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  11.07.2018
Haku päättyy:  30.09.2018
Hae tätä paikkaa

AUTOMAATIOINSINÖÖRI (10 paikkaa) Rauma Hae paikkaa >

Tule mukaan tekijäporukkaan!

Sataservicessä pääset tekemään tuottavuutta - oikeasti ja monesta kulmasta.

Sataservice on vuonna 2003 perustettu kotimainen teollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkailleen menestystä prosessien tehostamisen kautta. Tarjoamme asiakkaillemme kunnossapitopalveluita, laitteiden modernisointiprojekteja ja sähkökonehuoltoa lähes 400 ammattilaisen voimin. Sataservice toimii valtakunnallisesti, pääkonttorimme sijaitsee Raumalla.

Automaatio-insinöörin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti konelinjojen logiikkajärjestelmien ja tietotekniikan korjaus- sekä muutostyöt, vianhaku, kennojen ja valosilmien lisääminen koneiden logiikkaan, ohjelmointi- ja automaatiolaitteiden käyttäminen, automaatiojärjestelmien ohjelmointi, automaatio piirustuksien korjaaminen ja täydentäminen, projektiluonteisten muutos- ja investointitöiden ohjaaminen ja veto.

Edellytämme sinulta:

- automaatioinsinöörin tutkintoa
- prosessiautomaation hallintaa
- logiikkajärjestelmien tuntemusta
- automaatiojärjestelmien sekä tietotekniikan tuntemista
- automaatiopiirustuksien luku ja piirtämisen taito
- sähkötyöturvallisuusmääräyksien tunteminen
- englannin kielen osaaminen

Tarjoamme monipuolisen työn vaihtuvissa projekteissa. Huolehdimme työntekijöidemme osaamisesta myös koulutusten kautta. Lisäksi henkilöstömme saa yksityisen työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja liikuntaedut.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@sataservice.com

Haku alkoi:  18.06.2018
Haku päättyy:  Käynnissä toistaiseksi
Hae tätä paikkaa Jätä avoin hakemus

APPLICATION ENGINEER Hae paikkaa >

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

APPLICATION ENGINEER

Hallitset sovellussuunnittelun jollakin seuraavista osa-alueista:

 • PLC – laitteet ja automaatiojärjestelmät
 • teollisuusrobotit ja liikkeenohjaukset
 • näköjärjestelmät
 • IT -sovellussuunnittelun

Näistä töistä sinulla on myös kokemusta. Voit olla alan rautainen ammattilainen tai vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä jolla on halu sitoutua yritykseemme.

Arvostamme:

 • teollisuusautomaation periaatteiden tuntemusta ja osaamista
 • asiakasrajapinnassa työskentely- ja yhteistyökykyä
 • matkustusvalmiutta ja vähintään englannin kielen hyvää taitoa

Tarjoamme:

 • kykyjesi mukaisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut
 • vastuullista ja monipuolista tekemistä alan teknologisen kehityksen kärjessä
 • koulutus ja kehittymismahdollisuuksia

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  30.09.2018
Hae tätä paikkaa

HW DESIGN ENGINEER Tampere, Pori, Rauma, Turku Hae paikkaa >

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

HW DESIGN ENGINEER

Sinulla on jo kokemusta ja näkemystä teollisuuden sähkö-/automaatio- ja instrumentointisuunnittelusta. Arvostamme kokemusta mutta voit olla myös iältäsi nuori, tulevaisuuden tekijä.

Arvostamme

 • tehtävään sopivaa koulutusta
 • oppimiskykyä ja -halukkuutta
 • englannin kielen taitoa
 • CAD – järjestelmien osaamista (mm. EPLAN)

 Tarjoamme

 • vakituisen työn ja urakehitysmahdollisuudet
 • hyvät henkilöstöedut ja osaamiseesi perustuvan palkkauksen

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  30.09.2018
Hae tätä paikkaa

GROUP MANAGER Pori, Rauma Hae paikkaa >

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy, miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Haemme Rauman toimipisteelle (tai vaihtoehtoisesti Porin seudulle)

GROUP MANAGERIA

Johdat työssäsi noin viidentoista ammattilaisen tiimiä ja olet taitava suunnittelemaan ja aikatauluttamaan jatkuvasti muuttuvia resurssitilanteita. Innostavana ja osaavana esimiehenä olet kokenut neuvottelija. Sinulla on näyttöjä projektijohtamisesta ja asiakas on aina ajattelusi keskiössä.

Edellytämme sinulta automaatiosovellusten ja -ohjelmoinnin syvällistä ymmärrystä. Olet työskennellyt aiemmin vaativien teollisuusautomaatioprojektien parissa. Ymmärrät massaräätälöinnin/”sovelluskirjaston” mahdollisuuden jo tehtyjen sovellusten jälleen hyödyntämisessä.

Arvostamme:

 • kokemusta vastaavista tehtäväkokonaisuuksista
 • halua sitoutua yritykseemme
 • tinkimätöntä laatuajattelua

 Tarjoamme:

 • motivoivan ja itsenäisen työn
 • kilpailukykyisen palkkauksen
 • vastuullisen johtamisen ja hyvän työilmapiirin
 • hyvät henkilöstöedut

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  30.09.2018
Hae tätä paikkaa

SÄHKÖASENTAJA Satakunta Hae paikkaa >

Goodwork Oy on monipuolinen teollisuuden sähkö- ja instrumentointiasennuksen osaaja. Toimimme pääasiassa Länsi-Suomessa. Insta Automation Oy:n tytäryhtiönä olemme osa Insta Group -konsernia.

Etsimme Satakuntaan sähköasentajaa työskentelemään erilaisissa teollisuuden sähköasennuskohteissa. Tehtävämme edellyttää soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta sähköasennustehtävistä. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt tarvittaessa työskentelemään itsenäisesti.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  30.09.2018
Hae tätä paikkaa

SOVELLUSSUUNNITTELIJA Satakunta Hae paikkaa >

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SOVELLUSSUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet sovellussuunnittelun erityisosaaja (Valmet DNA) ja sinulla on sähkö- ja automaatiotekniikan perustuntemus. Ymmärrät teollisuuden prosesseja ja niiden säätöä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.9.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  30.09.2018
Hae tätä paikkaa

SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖRI Satakunta Hae paikkaa >

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖREJÄ

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet säätötekniikan erityisosaaja ja tunnet automaatiojärjestelmät. Ohjelmointiosaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.9.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  30.09.2018
Hae tätä paikkaa

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJA Satakunta Hae paikkaa >

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Sinulla on osaamista instrumentointisuunnittelusta ja perustuntemus automaatiotekniikasta. Teollisuuden prosessit ja niiden säätö sekä käytettävät instrumentit ovat sinulle tuttuja. ALMA-ohjelmiston osaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  27.04.2018
Haku päättyy:  30.09.2018
Hae tätä paikkaa
Unelmaduuneja järjestämässä
Talent Center ELY TE-toimisto

Robocoastrekry on osa Tehostetun työnvälityksen pilottia. Pilotti on Satakunnan ELY-keskuksen toteuttama ja siinä tuotetaan palvelua Talent Center Oy:n, Satakunnan TE-toimiston ja Satakunnan ELY-keskuksen yhteistyönä. Tehostetun työnvälityksen pilottia on rahoitettu osana TEMin kärkihankepilotteja.

Lisätiedot:
Jari Nokkonen, jari.nokkonen(a)talentcenter.fi, +358 40 523 2930
Mika Niininen, mika.niininen(a)talentcenter.fi, +358 40 730 3327
Pauliina Harrivaara, pauliina.harrivaara(a)ely-keskus.fi, 0295 022 072