Talent center tarjoaa yrityksille henkilöstöpalveluja ketterästi ja ennakoiden. työnantajana tähtäämme reiluun johtamiseen ja hyvään ilmapiiriin. Teemme työtä tinkimättömästi, ratkaisuhakuisesti ja vastuullisesti.

Tarina

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella ja Porissa. Olemme erikoistuneet ylempien toimihenkilöiden ja johdon suorahakuihin, headhuntingiin sekä soveltuvuusarviointeihin ja kykytestauksiin. Pitkä kokemuksemme liike-elämän johto- ja toimitusjohtajatason tehtävistä mahdollistaa korkeatasoisen rekrytointiprosessin jo määritysvaiheesta strukturoituun haastatteluun ja testaukseen. Luottamus ja huolellisuus ovat keskeisiä arvojamme. Meillä yksi ja sama ammattilainen vastaa rekrytointiprosessista alusta valintavaiheeseen asti.


Arvot

Tinkimätön asiakaslaatu

Talent Center pitää sen, minkä lupaa. Vain yhdessä voimme menestyä. Pysymme ajan hermolla ja huolehdimme samalla tulevaisuuden osaamisestamme.

Tuomme energiaa – emme vie sitä

Talent Centerin palvelut rajataan ja toteutetaan niin, että asiakkaillemme vapautuu aidosti aikaa keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Olemme ratkaisuhakuisia

Löydämme asiakkaillemme ratkaisut liiketoiminnan tukiprosesseihin, jotka tuottavat strategista hyötyä ja kilpailuetua.

Reilua johtamista

Arvostamme iloista työilmapiiriä ja vastuullista toimintaa suhteessa toisiimme ja asiakkaisiimme. Viestimme aktiivisesti ja avoimesti.

Talent Center -asiakaslehti

Talent Centerin asiakaslehti
Klikkaa ja lue >

Tilaa asiakaslehti

Lomake 423729920 näytetään tässä.

Robocoastrekry

Ainutlaatuisia uramahdollisuuksia insinööreille ja diplomi-insinööreille.
Katso avoimet paikat >

Rekrytointi mielessä?

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme.
Pyydä tarjous >