Talent center tarjoaa yrityksille henkilöstöpalveluja ketterästi ja ennakoiden. työnantajana tähtäämme reiluun johtamiseen ja hyvään ilmapiiriin. Teemme työtä tinkimättömästi, ratkaisuhakuisesti ja vastuullisesti.

Tarina

Talent Center on syntynyt keskisuuren palveluyrityksen tarpeista keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja halusta ostaa palveluja keskitetysti. Toiminta käynnistyi vuonna 2010, jolloin kokeneet ja osaavat työntekijät siirtyivät palveluyrityksestä Talent Centerin palvelukseen. Alkuvaiheessa asiakaskunta muodostui vain lähipiirin yhtiöistä.

Liiketoiminta on kasvanut maltillisesti vuosi vuodelta ja samalla liiketoimintasuunnitelma on elänyt sekä markkinoiden että asiakkaiden mukana. Toiminta on laajentunut myös Satakunnan ulkopuolelle. Hyvät asiakaskokemukset ja tyytyväiset työntekijät ovat olleet kiitos hyvin tehdystä työstä. Haluamme jatkaa samalla kasvupolulla ja tarjota sekä kehittää henkilöstöpalveluiden palettia – ketterästi ja ennakoiden.

Arvot

Tinkimätön asiakaslaatu

Talent Center pitää sen, minkä lupaa. Vain yhdessä voimme menestyä. Pysymme ajan hermolla ja huolehdimme samalla tulevaisuuden osaamisestamme.

Tuomme energiaa – emme vie sitä

Talent Centerin palvelut rajataan ja toteutetaan niin, että asiakkaillemme vapautuu aidosti aikaa keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Olemme ratkaisuhakuisia

Löydämme asiakkaillemme ratkaisut liiketoiminnan tukiprosesseihin, jotka tuottavat strategista hyötyä ja kilpailuetua.

Reilua johtamista

Arvostamme iloista työilmapiiriä ja vastuullista toimintaa suhteessa toisiimme ja asiakkaisiimme. Viestimme aktiivisesti ja avoimesti.

Talent Center -asiakaslehti

Talent Centerin asiakaslehti
Klikkaa ja lue >

Robocoastrekry

Ainutlaatuisia uramahdollisuuksia insinööreille ja diplomi-insinööreille.
Katso avoimet paikat >