Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä eri alojen yrityksissä osa- ja kokoaikaisissa työsuhteissa kestoltaan viikoista vuosiin. Arvostamme reilua johtamista ja noudatamme vallitsevia työehtosopimuksia. Kohtelemme työntekijöitämme hyvin, sillä pitkäaikaiset työsuhteet ja sitoutuneet talentit ovat meidän ja asiakkaidemme etu.

Avoimet työpaikat

Asiakaspalveluhenkinen kokki 1 kpl Tampere

Nyt haussa Tampereen keskustassa sijaitsevaan lounaspaikkaan/kahvilaan asiakaspalveluhenkinen kokki. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja on työtä on 5 pv/vk/35 h. Mikäli kiinnostuit kys.työtehtävästä ja olet tehtävään sopiva henkilö, ota yhteyttä joko sivujemme kautta www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita p. 044 337 4707

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  11.12.2017
Haku päättyy:  18.12.2017
Hae tätä paikkaa

Varastotyöntekijä 1 kpl Pori

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuuluu Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi palveluvalikoimaan kuuluvat kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkeä.

Haemme asiakasyrityksellemme Poriin

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

pinnoittamoon.

Olet ahkera ja aktiivinen tiimipelaaja, joka on valmis tekemään fyysisesti raskasta työtä. Olet tarkka ja huolellinen. Tartut reippaasti työhön ja teet kaikki työtehtäväsi loppuun asti. Odotamme myös positiivista asennetta ja hyvää työmotivaatiota.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä mukavan työporukan tuen. Trukkikortti katsotaan eduksi. Työsuhteessa noudatetaan autorengasalan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Vikkula P: 040-670 7987 tai nina.vikkula@talentcenter.fi

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 18.12.2017 mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  12.12.2017
Haku päättyy:  18.12.2017
Hae tätä paikkaa

Vahinkosaneeraaja 1 kpl Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme

VAHINKOSANEERAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme hakijoilta LVI tai rakennusalan perustutkintoa, työturvallisuuskorttia, B-korttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Suotavaa olisi, että englannin kieli olisi myös perus tasolla. Toivomme hakijoilta ammattitaitoista työotetta, positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi katsomme kuivaustekniikan osaamisen ja kokemuksen JVT työstä. Tässä työssä on mahdollisuus jatkoon asiakkaan omilla kirjoilla. 

On myös suotavaa jos mahdollisuus tehdä hälytyspäivystysvuoroja, jotka on n.kerran kahdessa kuukaudessa viikon kerrallaan ma-ma. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 3374707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  04.12.2017
Haku päättyy:  18.12.2017
Hae tätä paikkaa

Kassa/myyjä 1 kpl Pori

Asiakkaamme K-Market Länsipori hakee palvelukseensa

KASSA/MYYJÄÄ

ilta- ja viikonloppupainotteiseen työhön.

Olet reipas ja iloinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy kiireisenäkään hetkenä. Tartut oma-aloitteisesti kaikkiin kaupan työtehtäviin ja viet ne loppuun asti. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet ylpeä omasta ammattitaidostasi ja haluat kehittyä urallasi.

Tarjoamme monipuolisen työn jossa saat työskennellä ihmisten parissa sekä mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaisena. Työ on osa-aikainen, työaika 20-30 t/vko.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Vikkula P:040-670 7987 tai nina.vikkula@talentcenter.fi

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 17.12.2017 mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  05.12.2017
Haku päättyy:  17.12.2017
Hae tätä paikkaa

Puhelinmyyjä 1 kpl Tampere

Haussa NYT asiakasyrityksellemme puhelinmyyjä jatkuvaan työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sisältää pohjapalkan sekä provision. Tuotteet ovat laadukkaita ja hyviä. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet reipas, myyntihenkinen ja sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot. Soita ja kysy lisää Heidi Virtaselta p. 044 337 4707 tai lähetä hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/työnhakijalle

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  04.12.2017
Haku päättyy:  28.12.2017
Hae tätä paikkaa

Työmaapäällikkö Savonlinnaan 1 kpl Savonlinna

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratoimeksiannot, rekrytoinnit, soveltuuusarvioinnit sekä headhunting.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista työmaapäällikköä Savonlinnan teiden hoidon alueurakan työnjohtotehtäviin. Vastaat alueurakan kenttätyönjohdon tehtävistä, suunnittelusta, tarjouslaskennasta sekä raportoinnista. Työ sisältää monipuolisia talvi-ja kesähoitotöitä tiestöllä. Työnjohtotehtävät sisältävät varallaoloa päivystysluonteisesti talvihoitokaudella 1.10.-30.04.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuvua teknillinen koulutus, kuten yhdyskunta-,rakennus-,logistiikka-,ympäristö-tai konetekniikan tai liikennealan tutkinto. Lisäksi vaatimuksena on Suomen olosuhteita vastaavaa maanteiden tai katujen ympärivuotista työnjohtotasoista hoitokokemusta väh. 3 vuotta. Työ on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hyvä palkka.

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, soitathan numeroon p. 044 337 4707 tai lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  03.12.2017
Haku päättyy:  27.12.2017
Hae tätä paikkaa

Sähköasentaja 1 kpl Pirkanmaa

Haussa asiakasyrityksellemme sähköasentaja. Työ alkaa vuoden alussa ja työ on urakkatyötä, kerrostalojen saneerauksia. Tehtävään soveltuvalla henkilöllä ei välttämättä tarvitse olla vielä paljon työkokemusta. Reipas ja työtätekevä asenne riittää sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. Työajat ovat ma-pe klo 07.00-15.30. Sinulla tulee olla myös voimassaoleva sähkötyöturvallisuuskortti.

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, haethan työpaikkaa sivujemme kautta eli www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita numeroon p. 044 337 4707

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  30.11.2017
Haku päättyy:  28.12.2017
Hae tätä paikkaa

Rakennusmies 1 kpl Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haussa nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää eripituisiin projekteihin pk-seudulle. Asiakasyrityksemme on monipuolinen rakentaja ja saneeraaja, jonka erityisosaamiseen kuuluu mm. myymälät ja ravintolat. Mikäli olet kiinnostunut työtehtävästä, laitathan hakemuksen ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita numeroon p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  30.11.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Sekatyömies 1 kpl Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haussa nyt asiakasyrityksellemme sekatyömiestä eripituisiin projekteihin pk-seudulle. Asiakasyrityksemme on monipuolinen rakentaja ja saneeraaja, jonka erityisosaamiseen kuuluu mm. myymälät ja ravintolat. Mikäli olet kiinnostunut työtehtävästä, laitathan hakemuksen ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita numeroon p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

Maalari 1 kpl Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haussa nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoinen maalari eripituisiin projekteihin pk-seudulle. Asiakasyrityksemme on monipuolinen rakentaja ja saneeraaja, jonka erityisosaamiseen kuuluu mm. myymälät ja ravintolat. Mikäli olet kiinnostunut työtehtävästä, laitathan hakemuksen ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Heidille numeroon p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  29.12.2017
Hae tätä paikkaa

Siistijä 1 kpl Tampere

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita siistijöitä kotisiivouksiin. Työ on päivätyötä (ma-pe) ja ajoittuu loppuvuoteen. Sinulla tulisi olla jonkin verran kokemusta siivoustyöstä sekä reipas asenne ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Heidille numeroon 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  10.12.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Kokoonpanoasentaja 1 kpl Ylöjärvi

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme määräaikaiseen työsuhteeseen kokoonpanoasentajaa. Työ voi jatkua pidempäänkin.Toimenkuvaasi kuuluu hydraulimoottorin kokoonpanotyöt. (esivalmistelutehtävät). Tehtävään valittavalla henkilöllä tulisi olla tekninen koulutus esim. kone-, automaatio- tai sähköasentajan tutkinto. Olethan myös positiivisen asenteen omaava, työhön tarttuva sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Työaika on liukuva.

Hae tehtävää heti, sillä työ alkaa mahdollisimman pian osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita numeroon p. 044 337 4707
Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

Tarjoilijoita pikkujoulukaudelle 1 kpl Ruovesi, Tampere, Ylöjärvi

Etsimme NYT tarjoilijoita pikkujoulukaudelle ym. erilaisiin keikkatöihin. Työt sijaitsevat Tampereen keskustan alueella sekä myös Ruoveden ja Ylöjärven suunnalla. Olet tehtävään sopiva henkilö mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloittenen, reipas. Tarve on sekä jo paljon kokemusta omaavista tarjoilijoista sekä myös vähän työkokemusta omaaville. Työ sopii hyvin toisen työn ohelle. Eduksi katsotaan baarimestarin koulutus.Laitathan hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle ja/tai soita Heidi Virtaselle numeroon p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  24.11.2017
Haku päättyy:  14.12.2017
Hae tätä paikkaa

Tilintarkastaja Poriin 1 kpl Pori

Etsimme asiakasyrityksellemme Idman Vilén Grant Thornton Oy:lle

TILINTARKASTAJAA PORIIN  

Hakijoilta odotamme tilitarkastajan pätevyyttä HT (tilintarkastusalan perustutkinto) tai KHT ( keskuskauppakamarin hyväksymä tilintarkastaja). 

Etsimme vastuuntuntoista, oma-aloitteista tarkkaa tekijää, joka kyseenalaistaa asioita ja omaa matkustusvalmiutta. Työtäpelkäämätön asenne on tässä tehtävässä valttia. 

Arvostamme työkokemusta tilintarkastuksesta ja taloushallinnosta. Lisäksi arvostamme jatkuvasti itseään kehittävää tunnollista työntekijää. 

Tehtävä on vakituinen kokopäivätyö 6 kuukauden koeajalla. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus osoitteessa http://www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Riina Savoni p. 040 7572140 tai riina.savoni@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  23.11.2017
Haku päättyy:  17.12.2017
Hae tätä paikkaa

A la carte -tarjoilija 1 kpl Pori

Haemme asiakasyrityksillemme Satakunnan alueelle

À LA CARTE -TARJOILIJOITA

Tehtäviisi kuuluu ravintolan herkullisten annosten ja juomien pöytiin tarjoilu.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta à la carte -tarjoilusta, perustasoista juomatuntemusta ja positiivista palveluasennetta. Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää sinulta kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Arvostamme positiivista ja ammattimaista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Edellytämme voimassa olevia hygienia- ja anniskelupasseja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Vikkula P:040-670 7987 tai nina.vikkula@talentcenter.fi

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi heti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  22.11.2017
Haku päättyy:  31.12.2017
Hae tätä paikkaa

Kokki 1 kpl Pori

Haemme asiakasyritykseemme

KOKKIA

Hallitset sekä á la carte-annosten että buffetruokien teon. Olet ammattitaitoinen, ripeä sekä täsmällinen. Työskentelet itsenäisesti ja omatoimisesti. Sinulla on ainakin muutaman vuoden kokemus kokin työstä.

Eduksi katsotaan voimassaolevat hygieniapassi sekä anniskelukortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Vikkula P:040-670 7987 tai nina.vikkula@talentcenter.fi

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi heti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  22.11.2017
Haku päättyy:  31.12.2017
Hae tätä paikkaa

Ohjelmistosuunnittelija 1 kpl Jyväskylä, Tampere

Haluatko tehdä töitä moderneilla työkaluilla mukavassa porukassa vaihtelevien sovellusten parissa? Haluaisitko kehittää web- sovelluksia käyttäen hyväksi moderneja frameworkeja ja olla mukana kehittämässä järjestelmän käytettävyyttä sekä etsimässä uusia ratkaisuja ja työkaluja käyttöliittymien kehittämiseen?

Tai kenties haluaisit tehdä järjestelmänkehitysratkaisuja laajemmalla rintamalla kaikkien kehityskerrosten osalta käyttäen mm. C#, odataa, pilvipalveluita ja servicebusia sekä Angularia ja KendoUI:tä?

Etsimme asiakasyrityksellemme OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA Tampereelle sekä Jyväskylään. 

Tehtävissä onnistumisessa tarvitset kokemusta web-sovellusten ja palveluiden kehittämisestä ja ketterästä ohjelmistokehityksestä. Tehtävässä auttaa innostunut ote sovelluskehitykseen ja uusien teknologioiden omaksumiseen, oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky ja halu kehittää omaa osaamista edelleen. Suomen ja englannin taito auttaa kommunikoinnissa.

Asiakasyritys räätälöi työnkuvan kokemuksesi mukaan; heillä on paikka senioriosaajalle, ja he pystyvät myös kasvattamaan juniorista ammattilaisen tiimiin.

Pääset syventämään osaamistasi ja kasvamaan ammattilaisena monipuolisten työtehtävien parissa sekä työskentelemään yhdessä tiimin lisäksi muiden, yhteensä kolmenkymmenen ohjelmistoammattilaisen kanssa. Työvälineesi ovat laadukkaat ja uusia teknologioita hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen ja CV:n sivujemme www.talentcenter.fi/tyonhakijalle kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p.044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.12.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Tuote-/projektipäällikkö 1 kpl Jyväskylä, Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme 

TUOTE-/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tampereelle sekä Jyväskylään vastaamaan asiakaskohtaisten sovelluskehitys- ja integraatioprojektien toteutumisesta määrittelystä käyttöönottoon sekä kehittämään edelleen toimintaa integraatioprojekteissa. Toimit yhteistyössä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja toisten ohjelmistotalojen sekä tuotepäälliköittemme ja sovellusarkkitehtien kanssa. Tehtävät sisältävät myös raportointia, toteutuksen ja testauksen ohjausta sekä tarvittaessa niiden toteutusta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta Python, XML, XSD, WSDL, .NET ja MSSQL –teknologioista. Odotamme myös kokemusta ja näkemystä järjestelmäintegraatioista. Arvostamme myös kokemusta asiakasprojektien määrittelystä ja hallinnasta sekä kyvystä toimia omatoimisesti useissa rinnakkaisissa projekteissa. Sinulla on korkeakoulutasoinen ICT-alan tutkinto ja kyky kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta Suomessa.

Pääset syventämään osaamistasi ja kasvamaan ammattilaisena monipuolisten työtehtävien parissa sekä työskentelemään yhdessä tiimin lisäksi muiden, yhteensä kolmenkymmenen ohjelmistoammattilaisen kanssa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen ja CV:n sivujemme www.talentcenter.fi/tyonhakijalle kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p.044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.12.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Kokki 1 kpl Tampere

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sekä lyhyt- että pitempiaikaiseen työsuhteeseen  kokkia. Sinulla tulisi olla jo kokemusta vastaavasta työstä, sillä työ on itsenäistä. Työskentelet osana tiimiä.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään suositussa suomalaisessa ruokaketjussa kokin työtehtävissä, laita hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Heidille numeroon 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  16.12.2017
Hae tätä paikkaa

Kosteuskartoittaja 1 kpl Tampere

Haussa  jatkuvaan työsuhteeseen kosteuskartoittaja rakenteiden kosteusmittauksiin.  Valittavalla henkilöllä tulee olla VTT-sertifikaatti sekä AHA-asiantuntijasertifikaatti. Sopiva pohjakoulutus on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus. Työ edellyttää vanhojen seinärakenteiden tuntemusta. Sinulla tulisi olla mahdollisuus osallistua hälytyspäivystykseen (n. 1 vk/1,5 kk) ja sinulla tulisi olla  B-ajokortti.Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos olet etsimämme henkilö, niin laitathan hakemuksen ja CV:n sivujemme www.talentcenter.fi/tyonhakijalle kautta tai soita Heidille numeroon p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  16.11.2017
Haku päättyy:  16.12.2017
Hae tätä paikkaa

Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja 1 kpl Tampere

Haussa NYT asiakasyrityksellemme yhdistelmäajoneuvonkuljettaja. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta. Sinulla on voimassaoleva ammattipätevyys sekä asenne ja hyvä työmotivaatio! Lisäksi vaatimuksena on työturvallisuuskortti, tieturvakortti, digikortti sekä ADR-ajolupa.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä laita hakemus ja CV osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja Hedi Virtaselta numerosta p.044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  14.11.2017
Haku päättyy:  14.12.2017
Hae tätä paikkaa

Työnjohtaja teollisuusrakentamiseen 1 kpl Pirkanmaa, Tampere

Haussa nyt jatkuvaan työsuhteeseen työnjohtajaa teollisuusrakentamiseen. Työtehtäviisi kuuluu mm. logistiikkaprosessien valmistelu ja toteutus annetussa aikataulussa yhdessä projektijohdon kanssa. Työnjohtaja vastaa mm.työn teknisestä laadusta ja työnjäljestä sekä raportoi muutos -ja lisätöistä. Olet etsimämme henkilö, jos kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet rohkea ja luotettava sekä sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot. Olethan myös sitoutumiskykyinen. Englannin kielen taito on suotavaa ja sinulla tulisi olla matkustusvalmiutta Suomen sisällä + jonkin verran matkustelua ulkomailla. Sopiva pohjakoulutus voisi olla esim. rakennusteknikon koulutus.

Eduksi katsotaan kokemus rakennusprojekteista ja/tai työskentelysttä teollisuuslaitosympäristöissävoimalaitoksissa tai paperitehtaissa. Motivoituneelle henkilölle luvassa mielenkiintoinen ja monipuolinen työ sekä hyvät etenemismahdollisuudet!

Jos haluat lisää tietoa työtehtävästä, niin soita numeroon p. 044 337 4707 ja/tai jätä hakemuksesi ja CV sivujemme kautta www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  11.12.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

IV-asentaja 1 kpl Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme IV-asentajaa heti alkavaan työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu muun muassa kanavien asennusta ja IV-koneiden kasausta. Odotamme hakijoilta jonkun verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, ahkeraa asennetta sekä voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia. IV-alan koulutus katsotaan eduksi. Tarve viikolle 46, mahdollisesti pidempäänkin. Työajat 7-15.30. 

Jos nämä kriteerit täyttyvät, niin laitathan pikaisesti hakemuksesi ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle sekä kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen 044 337 4707, heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

Rakennusmies 5 kpl Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Nyt haussa asiakasyrityksellemme rakennusmiehiä vesitornin pohjalaatan valutyöhön. Työ alkaa joulukuun lopussa ja kestää 2 päivää. Olethan raskasta työtä pelkäämätön. Kokemus valutöistä eduksi. Työturvallisuuskortti pakollinen.

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, soita Heidille numeroon 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  31.10.2017
Haku päättyy:  14.12.2017
Hae tätä paikkaa

Linja-autonkuljettaja 1 kpl Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme linja-autonkuljettajaa Tampereelle. Odotamme hakijoilta D-korttia, tarkkuutta, hyvää suomen kielen taitoa, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjolla osa-aikaista sekä kokopäiväistä työtä.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Inga Koivumäki numerosta 050 563 0456 tai inga.koivumaki@talentcenter.fi

ja Riina Savoni numerosta 040 757 2140 tai riina.savoni@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

Mattoasentaja 1 kpl Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme mattoasentajaa jatkuvaan työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu mattojen asennusta Pirkanmaan alueella. Toivomme hakijoilta jonkinverran kokemusta vastaavista tehtävistä. Työaika on ma-pe 7-15.30 ja urakkapalkkaus. Oma auto oltava käytössä. 

Työnhakijoilta odotamme reipasta asennetta, motivaatiota ja oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä otetta työhön. 

Tulityökortti ja työturvallisuuskortti oltava voimassa. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

Laatoittaja 1 kpl Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme laatoittajaa jatkuvaan työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu lattian ja seinäpäällysten tekemistä rakennusliikkeille Pirkanmaan alueella. Toivomme hakijoilta jonkinverran kokemusta vastaavista tehtävistä. Työaika on ma-pe 7-15.30 ja urakkapalkkaus. Oma auto oltava käytössä. 

Työnhakijoilta odotamme reipasta asennetta, motivaatiota ja oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä otetta työhön. 

Tulityökortti, työturvallisuuskortti ja VTT:n sertifikaatti oltava voimassa.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

Kuorma-autonkuljettaja 1 kpl Turku

Haemme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa jatkuvaan työsuhteeseen Turkuun. Työtehtäviin kuuluu pakettien kuljettamista yrityksille ja yksityishenkilöille Turun alueella. Edellytämme aikaisempaa kokemusta kuljetustyöstä. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reippautta. Oma-aloitteisuus ja ripeys tärkeää.

Lisäksi odotamme hakijoilta sitoutumista työhön ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työajat ovat 06:00-18:00 välisellä ajalla.Työpäivien pituudet vaihtelevat 5-11 h/päivä. Kokonaistyöaika tulee olemaan kaksiviikkojaksossa n. 80 h. 

Muista mainita hakemuksessasi jos sinulla on voimassaoleva digikortti valmiina.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Inga Koivumäki 050 563 0456 tai inga.koivumaki@talentcenter.fi

Riina Savoni 040 757 2140 tai riina.savoni@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.12.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Pakettiautonkuljettaja Turkuun 2 kpl Turku

Haemme asiakasyrityksellemme kahta pakettiautonkuljettajaa jatkuviin työsuhteisiin Turkuun. Työtehtäviin kuuluu pakettien kuljettamista yrityksille ja yksityishenkilöille Turun alueella. Edellytämme aikaisempaa kokemusta kuljetustyöstä. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reippautta. Oma-aloitteinen ja ripeä asenne tärkeää.

Lisäksi odotamme hakijoilta sitoutumista työhön ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työajat ovat 06:00-18:00 välisellä ajalla riippuen reitistä. 

Työpäivien pituudet vaihtelevat 5-11 h/päivä. Kokonaistyöaika tulee olemaan kaksiviikkojaksossa n. 80 h. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Inga Koivumäki p. 050 563 0456 tai inga.koivumaki@talentcenter.fi

Riina Savoni p. 040 757 2140 tai riina.savoni@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.12.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Rakennussaneeraajia 2 kpl Satakunta

Haemme Satakunnan alueelle

RAKENNUSSANEERAAJIA

Työsi koostuu pääasiassa vesivahinkosaneerauskohteiden jälleenrakennustöistä.

Sinulta onnistuvat mm. laatoitustyöt, lattian asennukset, maalaus-, tapetointi- ja listoitustyöt. Toivomme reipasta ja osallistuvaa asennetta sekä alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Työ alkaa vuokratyösuhteena mutta valituilla on mahdollisuus vakinaiseen työhön.

Haastattelemme ehdokkaita jo rekrytointiprosessin aikana.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi 30.12. mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Vikkula P:040-670 7987 tai nina.vikkula@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  28.11.2017
Haku päättyy:  31.12.2017
Hae tätä paikkaa

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja 2 kpl Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme kahta yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa jatkuviin työsuhteisiin. Työtehtäviin kuuluu pakettien kuljettamista yrityksille ja yksityishenkilöille Pirkanmaan alueella. Pirkanmaan/Tampereen tuntemus oltava hyvä. Edellytämme aikaisempaa kokemusta jakelutyöstä. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reippautta. 

Lisäksi odotamme hakijoilta sitoutumista työhön ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työajat ovat 05:00-19:00 välisellä ajalla ja odotammekin hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen, myös valmiutta työskennellä tarvittaessa viikonloppuisin ja öisin. Työpäivien pituudet vaihtelevat 5-11 h/päivä. Kokonaistyöaika tulee olemaan kaksiviikkojaksossa n. 80 h. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.12.2017
Haku päättyy:  27.12.2017
Hae tätä paikkaa

Kuorma-autonkuljettaja 2 kpl Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme kahta kuorma-autonkuljettajaa jatkuviin työsuhteisiin. Työtehtäviin kuuluu pakettien kuljettamista yrityksille ja yksityishenkilöille Pirkanmaan alueella. Pirkanmaan/Tampereen tuntemus oltava hyvä. Edellytämme aikaisempaa kokemusta jakelutyöstä. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reippautta. 

Lisäksi odotamme hakijoilta sitoutumista työhön ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työajat ovat 05:00-19:00 välisellä ajalla ja odotammekin hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen, myös valmiutta työskennellä tarvittaessa viikonloppuisin ja öisin. Työpäivien pituudet vaihtelevat 5-11 h/päivä. Kokonaistyöaika tulee olemaan kaksiviikkojaksossa n. 80 h. 

Muista mainita hakemuksessasi jos sinulla on voimassaoleva digikortti valmiina. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.12.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Pakettiautonkuljettaja 2 kpl Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme kahta pakettiautonkuljettajaa jatkuviin työsuhteisiin Tampereelle. Työtehtäviin kuuluu pakettien kuljettamista yrityksille ja yksityishenkilöille Pirkanmaan alueella. Pirkanmaan/Tampereen tuntemus oltava hyvä. Edellytämme aikaisempaa kokemusta jakelutyöstä. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reippautta. 

Lisäksi odotamme hakijoilta sitoutumista työhön ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työajat ovat 05:00-19:00 välisellä ajalla ja odotammekin hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen, myös valmiutta työskennellä tarvittaessa viikonloppuisin ja öisin. Työpäivien pituudet vaihtelevat 5-11 h/päivä. Kokonaistyöaika tulee olemaan kaksiviikkojaksossa n. 80 h. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

Levyseppähitsaaja 1 kpl Lempäälä

Haemme asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu muun muassa poraus, sahaus, plasman leikkuu, särmäys ja mankelointi. Odotamme hakijoilta särmäystaitoa, hitsaustaitoa (luokat eivät tarvitse olla voimassa) fyysistä vahvuutta, omatoimisuutta ja reipasta asennetta. Työ on 2-vuorotyötä klo 6.00-14.15 tai 14.00-22.45.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.12.2017
Haku päättyy:  27.12.2017
Hae tätä paikkaa

Betonielementin valmistaja 3 kpl Kangasala, Lempäälä

Haussa nyt asiakasyrityksellemme

BETONIELEMENTIN VALMISTAJIA

Lempäälään ja Kangasalle.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo työkokemusta elementtivalmistustyöstä ja/tai osaat valmistaa muotteja.

Työ on päivätyötä ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Jos olet etsimämme henkilö, laita tietosi  (mahd.hakemus ja CV) osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja antaa Heidi Virtanen numerosta p. 044 337 4707

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  07.12.2017
Haku päättyy:  27.12.2017
Hae tätä paikkaa

CNC-koneistaja 1 kpl Pälkäne

Haussa nyt asiakasyritykseemme

CNC-KONEISTAJA

Voit olla urasi alussa oleva innokas koneistaja tai vaihtoehtoisesti jo alan ammattilainen. Työtehtävät ovat monipuolisia ja yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Tulet työssäsi käyttämään 5-akselista porttaalijyrsinkonetta ja työstät erilaisia pehmeitä materiaaleja, esim. puuta ja muovia.

Asiakasyrityksessämme tarjotaan sinulle hyvä perehdytys työtehtävään. Työ on päivätyötä. Toivomme, että sinulla on CNC-koneistuksen perusteet hallinnassa, Mastercam 5-axis tai vastaavan ohjelman tuntemusta, kuvien lukutaitoa, kone-ja metalllialan ammattitutkinto, mahdollisuus myös 2-vuorotyöhön, luovuutta ja ongelmaratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta työotetta.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan työn, mukavat työkaverit ja omaa ammattitaitoa kehittävän työn. Työ sijaitsee Pälkäneellä, jonne on n 30 min. matka Tampereelta.

Jos tunnistat itsesi kyseisestä kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Heidille numeroon  044 337 4707. 

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

LVI-insinööri 1 kpl Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta LVI osaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Eduksi katsotaan LVI-insinöörin tai talotekniikan koulutus, mutta ei välttämätön. Etsimällämme henkilöllä on kuitenki jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, ahkera asenne ja motivaatio kunnossa. Isojen talojen suunnittelua pääasiassa.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos olet kiinnostunut työtehtävästä lähetä hakemuksesi ja CV pikaisesti osoitteeseen www.talentcenter.fi/työnhakijalle

Lisätietoja antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

Mekaniikkasuunnittelija 1 kpl Tampere

Asiakasyrityksemme etsii mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme hakijoilta konetekniikan insinöörin tutkintoa, työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, aitoa kiinnostusta koneisiin ja laitteisiin, oma-aloitteisuutta sekä reipasta työotetta. Edellytämme hakijoilta myös hygieniapassia ja nuhteetonta taustaa. 

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus ja CV osoitteeessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi numerosta 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.12.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Lehti-ilmoitusmyyjä 1 kpl Tampere

Nyt etsimme asiakasyrityksellemme

ILMOITUSLEHTIMYYJÄÄ

kahteen eri ammattilehteen.

Työ tehdään etätyönä kotoa käsin ja työajat vapaasti sovittavissa eli työtä voi tehdä myös osa-aikaisesti. Työhön annetaan hyvä perehdytys/koulutus.

Provisiopalkkaus. Mahdollisuus myös hyviin ansioihin.

Työntekijältä toivotaan reipasta asennetta, rohkeutta sekä sitoutumiskykyä.

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.12.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Kirvesmies 2 kpl Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme kahta kirvesmiestä heti alkavaan saneerausprojektiin. Työmaa sijaitsee Hatanpäällä. Odotamme hakijoilta jonkun verran kokemusta kirvemiehen tehtävistä, toimeen tarttuvaa asennetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus ja CV osoitteeessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä Heidiltä numerosta 044 337 4707 ja Ingalta 050 563 0456.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  30.11.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Rakennusmies 1 kpl Tampere

Asiakasyrityksemme etsii nopeasti alkavaan projektiin ahkeraa rakennusmiestä. Osaat hoitaa muun muassa sisäremontteja ja maalauksia. Odotamme hakijoilta motivaatiota ja innostusta työtä kohtaan sekä jonkun verran työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.  Työajat 7-15.30. Oma auto ei välttämätön mutta työntekijän pitää päästä liikkumaan työ kohteelta toiselle. 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö laitathan pikaisesti hakemuksen ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Puhelin tiedustelut numerosta 044 337 4707 tai 050 563 0456.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

Katto- ja sadevesijärjestelmien asentaja 1 kpl Pirkanmaa, Tampere

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteista

ASENTAJAA

katto - ja sadevesijärjestelmien asennustyöhön.

Sinulla tulisi olla yrittäjämäinen asenne sekä hyvät kädentaidot. Eduksi katsotaan, jos sinulla on rakentamisesta jonkin verran kokemusta, sekä sinulla tulisi olla myös C-kortti. 

Sinulla tulee olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö laitathan pikaisesti hakemuksen ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Puhelin tiedustelut Heidiltä numerosta 044 337 4707.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

Farmaseutti 1 kpl Pirkanmaa

Asiakasyrityksemme etsii reipasta ja asiakaspalveluhenkistä

FARMASEUTTIA/LÄÄKETEKNIKKOA 

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa, myyntihenkisyyttä, aurinkoista asennetta ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme haluasi kehittyä lääkealalla. 

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus ja CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja numerosta p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

Betonipumppari 1 kpl Tampere

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme betonipumpparia. Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä. Eduksi katsotaan työkokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla tulisi olla myös hyvä asenne sekä olet oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä.

Mikäli katsot olevasi oikea henkilö tehtävään, soita Heidille numeroon 044 337 4707 tai Ingalle 050 5630 456 tai laita hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  11.12.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Huoltamotyöntekijä 1 kpl Pirkanmaa

Asiakasyrityksemme etsii osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä ns. joka paikan höylää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde voidaan myös vakinaistaa. Työkokemusta ei välttämättä tarvitse olla paljon, kunhan olet oma-aloitteinen ja reipas tekijä. Työ on päivätyötä ja hygieniapassi on pakollinen. Työpaikka sijaitsee Häijäässä. Työkokemus asiakaspalvelusta ja  kokemus kassan käytöstä katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla tulisi olla myös hyvät ruoanlaittotaidot. Olethan pirteä ja kehittymsihaluinen sekä sinulla on hyvät tiimityötaidot. Pääset mukaan iloiseen ja nuorekkaaseen työyhteisoön!Työsuhde voi muuttua myös jatkuvaksi. Työ alkaa heti, joten jos katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö soita numeroon 050  563  0456 tai 044  337 4707 ja/tai laita hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/työnhakijalle

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  30.11.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Taksinkuljettaja 1 kpl Lempäälä, Tampere

Etsimme asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä taksinkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla niin päivä-, yö- kuin viikonloppuvuoroja. Edellytämme hakijoilta hyvää asennetta, taksinkuljettajan ammattipätevyyttä ja Tampereen sekä Lempäälän paikallistuntemusta. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Heidi 044 337 4707 ja Inga 050 5630 456.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  03.12.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Taksinkuljettaja 5 kpl Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita taksikuskeja. Odotamme hakijoilta taksilupaa, hyvää asennetta ja joustavuutta. Toimialueena Tampere, paikallistuntemuskokeen voi suorittaa yrityksessä. Haemme sekä päätoimisia että osa-aikaisia työntekijöitä.

Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan pikaisesti hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Ingalle numeroon 050 563 0456.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  07.12.2017
Haku päättyy:  27.12.2017
Hae tätä paikkaa

Invataksin kuljettaja 1 kpl Pirkanmaa, Tampere

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä ja ammattitaitoista invataksin kuljettajaa päivä-, ilta- ja yövuoroihin. Hakijoilta vaaditaan pieni D1 kortti. Työalueena on Tampere. Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, otathan heti yhteyttä Heidiin p. 044 337 4707 tai Ingaan 050 563 0456.

Hakemuksesi/CV voit laittaa myös sivujemme www.talentcenter.fi kautta.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

Kenttätutkimushaastattelija 2 kpl Uusimaa, Helsinki

Foodwest Oy on elintarvikepohjaisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme toimineet elintarviketutkimuksen, – kehityksen ja – turvallisuuden ytimessä 20 vuotta auttaen asiakkaitamme luomaan uutta ja päivittämään vanhaa, kuluttajalähtöisesti. Palveluksessamme on reilu 20 elintarvikekehittämisen asiantuntijaa. Päätoimipaikkamme on Seinäjoki ja meillä on toimipisteet myös Tampereella ja Helsingissä.

Etsimme asiakasyrityksellemme Helsingin toimipisteeseen

KENTTÄTUTKIMUSHAASTATTELIJOITA

Etsimme aktiivisia, joustavia ja sosiaalisia henkilöitä kuluttajatutkimuksen toteuttamiseen. Kenttätiimi kerää aineistoa elintarvikkeita koskeviin tutkimuksiin

Toivomme hakijalta:

Joustavuutta

Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä

Aktiivista työasennetta

Hyvää suomen kielen taitoa

Työvuoroja on tarjolla yleensä viikoittain sopimuksen mukaan, ja työ tapahtuu normaalisti välillä maanantai-perjantai 5 tunnin aamu- ja iltavuorossa PK-seudun isoissa marketeissa. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen joustaviin työaikoihin ja lisäansioihin. Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus sivujemme kautta www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Heidi Virtaselle p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

Ohjelmistokehittäjä 1 kpl Pirkanmaa

Asiakasyrityksemme J & K International Oy etsii ohjelmistoille  kehittäjää ja windows ja Linux virtuaalipalvelimille ylläpitäjää.

Tunnet ja tiedät Windows ja Linux virtuaalipalvelimien ylläpidon sekä sinulla on kokemusta PHP:lla ohjelmoinnista. Linuxissa osaamista olisi hyvä olla Apachesta. MySQL/MariaDB kannoista ymmärrystä. Ajamme windows ohjelmia RDP yhteydellä. Olemme kehittämässä eCase ohjelmistoa asianajotoimistoille ja se vaatii IIS osaamista. MS SQL osaaminen on siinä hyödyksi. ASP.Net ympäristöistä olisi myös hyvä olla kokemusta ja ymmärrystä.

Emme edellytä kaiken edellä mainitun osaamista mutta mahdollisimman monesta osaamisalueesta on näissä tehtävissä hyötyä.

Arvostamme tehokkuutta ja halua oppia - niin ne mitä ei vielä osaa voi aina opetella.

Laitathan pikaisesti hakemusta sisään, sillä töitä meillä riittää paljon.

Olemme omien toimialojemme johtava toimija ja potentiaalia riittää. Osaavalle toimijalle on sijaa tiimissämme.

Aluksi työ on osa-aikaista, mutta mahdollisuus päätoimiseen työhön.

Laitathan hakemuksen ja CV:n sivujemme kautta http://www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja saa Heidi Virtaselta numerosta 044 337 4707

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  04.12.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Lattiapäällystystyöntekijä 1 kpl Pirkanmaa, Tampere

Asiakasyrityksemme etsii asiakaspalvelutaitoisia, tehokkaita, oma-aloitteisia lattia-asentajia laatoitustöihin.

Kohteet sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, joten oma auto välttämätön. Osaathan myös lukea rakennuspiirustuksia. Sinulla tulisi olla jo jonkin verran kokemusta alalta. Positiivinen asenne ja motivaatio ovat myös ehdoton edellytys työssä onnistumisen kannalta. Myös voimassa oleva työturvallisuuskortti välttämätön. Laatoittajilla voimassa oleva sertifikaatti ja mattoasentajilla voimassaoleva tulityölupa ovat välttämättömiä.

Asiakasyrityksemme tarvitsee myös parkettimattojen asentajia sekä lattianpohjantasoittajia.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, lähetäthän hakemuksen ja CV:n osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  29.11.2017
Haku päättyy:  20.12.2017
Hae tätä paikkaa

Levyseppähitsaaja 1 kpl Tampere

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osaavaa ja ammattitaitoista levyseppähitsaajaa Urjalaan. Asiakasyrityksemme valmistaa mm. nostolaitteiden teräsosia/teollisuusnostureiden siltapalkkeja.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta ja katsot olevasi sopiva henkilö tehtävään, niin laitathan meille hakemuksesi ja CV:si. Lisätietoja antaa Heidi Virtanen 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  03.12.2017
Haku päättyy:  21.12.2017
Hae tätä paikkaa

Raskaankaluston asentaja 1 kpl Pälkäne

Etsimme asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen raskaankaluston asentajaa. Kyseessä on ajoneuvojen huoltoa, korjausta ja yms kunnossapitoa.

Tehtävään valittavalta odotamme:

- Kokemusta vastaavista tehtävistä sekä oma-aloitteisuutta 

- Hyvää asennetta

Työ on päivätyötä. Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen ja CV:n sivuillemme www.talentcenter.fi/tyonhakijalle tai soita Riina Savonille numeroon p. 040 757 2140.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  15.11.2017
Haku päättyy:  14.12.2017
Hae tätä paikkaa

Työpaikan hakeminen

Kohdistaaksesi hakemuksesi tiettyyn työpaikkaan klikkaa sinua kiinnostavaa tehtävää ja sitten avautuvalla sivulla ”Hae tätä paikkaa”. Halutessasi voit liittää hakemukseesi ansioluettelosi, muita osaamisestasi kertovia dokumentteja, linkkejä verkkoprofiileihisi tai verkossa oleviin työnäytteisiisi. Käytämme rekrytoinnin tukena vain sellaista verkkomateriaalia, johon hakija meidät linkkien avulla ohjaa.

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa? Jätä avoin hakemus!

Voit jättää hakujärjestelmämme kautta myös avoimen hakemuksen. Kun kerrot osaamisestasi, kokemuksestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.

Jätä avoin hakemus >

Jätä avoin hakemus

Kerro osaamisestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, niin voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.
Jätä avoin hakemus >

Lue blogia

Ajan hermot -blogissa ajankohtaista pohdintaa henkilöstöpalveluista, johtamisesta ja työelämästä.
Lue lisää >