Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä eri alojen yrityksissä osa- ja kokoaikaisissa työsuhteissa kestoltaan viikoista vuosiin. Arvostamme reilua johtamista ja noudatamme vallitsevia työehtosopimuksia. Kohtelemme työntekijöitämme hyvin, sillä pitkäaikaiset työsuhteet ja sitoutuneet talentit ovat meidän ja asiakkaidemme etu.

Avoimet työpaikat

Valitse sijainti
 • Sijainti (kaikki)
 • Satakunta
 • Pirkanmaa
 • Varsinais-Suomi
 • Kymenlaakso
 • Pirkanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi
 • Uusimaa, Varsinais-Suomi

AUTOMAATIOINSINÖÖRI (10 paikkaa) 1 kpl Rauma

Tule mukaan tekijäporukkaan!
Sataservicessä pääset tekemään tuottavuutta - oikeasti ja monesta kulmasta.

Sataservice on vuonna 2003 perustettu kotimainen teollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkailleen menestystä prosessien tehostamisen kautta. Tarjoamme asiakkaillemme kunnossapitopalveluita, laitteiden modernisointiprojekteja ja sähkökonehuoltoa lähes 400 ammattilaisen voimin. Sataservice toimii valtakunnallisesti, pääkonttorimme sijaitsee Raumalla.

Automaatio-insinöörin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti konelinjojen logiikkajärjestelmien ja tietotekniikan korjaus- sekä muutostyöt, vianhaku, kennojen ja valosilmien lisääminen koneiden logiikkaan, ohjelmointi- ja automaatiolaitteiden käyttäminen, automaatiojärjestelmien ohjelmointi, automaatio piirustuksien korjaaminen ja täydentäminen, projektiluonteisten muutos- ja investointitöiden ohjaaminen ja veto.

 
Edellytämme sinulta: 

- automaatioinsinöörin tutkintoa 
- prosessiautomaation hallintaa 
- logiikkajärjestelmien tuntemusta 
- automaatiojärjestelmien sekä tietotekniikan tuntemista 
- automaatiopiirustuksien luku ja piirtämisen taito 
- sähkötyöturvallisuusmääräyksien tunteminen 
- englannin kielen osaaminen 


Tarjoamme monipuolisen työn vaihtuvissa projekteissa. Huolehdimme työntekijöidemme osaamisesta myös koulutusten kautta. Lisäksi henkilöstömme saa yksityisen työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja liikuntaedut.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@sataservice.com

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  19.06.2018
Hae tätä paikkaa

SOVELLUSKEHITTÄJÄ TAI TULEVAISUUDEN KOODARINERO 1 kpl Pori

Codecontrol on erikoistunut ohjelmistosuunnitteluun ja konsultointiin. Yritys on perustettu 2014 ja tiimiimme kuuluu kuusi kokenutta alan konkaria. Toimipisteemme sijaitsee Porissa ja palvelemme asiakkaitamme eri puolilla Suomea. Asiakkaamme koostuvat isoista konserneista pieniin yrityksiin.

 

Tule mukaan huipputiimiimme ja viihtymään vapaaseen mutta vastuulliseen työyhteisöömme

SOVELLUSKEHITTÄJÄ TAI TULEVAISUUDEN KOODARINERO

 

Koulutustaustallasi ei ole meille merkitystä. Olet jo ammattilainen tai vinttihuoneen valveutunut harrastelijakoodari. Ohjelmistotekniikka on intohimosi ja haluat tiimiin, jossa sinua viedään urallasi eteenpäin uusimpien tekniikoiden saattelemana.

Työskentelet tiiviisti asiakasyritystemme kanssa, joten olet käytökseltäsi ”salonkikelpoinen” mutta toimistossamme voit olla kuin Ellun kana.

Mikäli tulet Poriin muualta Suomesta kerro huolesi ja me autamme asunnon, muuton tai muun mahdollisen pähkinän kanssa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen, Talent Center Oy +358407303327 mika.niininen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  19.06.2018
Hae tätä paikkaa

Avoin kesätyöhakemus 2018 1 kpl Pori

Voit jättää hakujärjestelmämme kautta avoimen hakemuksen. Kun kerrot osaamisestasi, kokemuksestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.

Haku alkoi:  24.01.2018
Hae tätä paikkaa

Koneistaja 1 kpl Tampere

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

KONEISTAJAA

jatkuvaan työsuhteeseen.

Hakijoilta odotamme kokemusta sorvaus- (manuaali - ja CNC-sorvaus) sekä koneistustöistä. Hakijan tulisi olla asennustöihin kykenevä sekä matkustusvalmis.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus ja ansioluettelo osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  19.06.2018
Haku päättyy:  19.07.2018
Hae tätä paikkaa

Rakennussiivooja 5 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme

RAKENNUSSIIVOOJAA

heinäkuun ajaksi.

Positiivinen asenne ja motivaatio ovat ehdoton edellytys työssä onnistumisen kannalta. Voimassaoleva työturvallisuuskortti välttämätön. Työaika klo 7-14.30, kyseessä loppu- ja ylläpitosiivousta rakennuksilla.

Mikäli olet kiinnostunut työtehtävästä, laitathan hakemuksen ja CV:n osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  19.06.2018
Haku päättyy:  28.06.2018
Hae tätä paikkaa

Myyntiassistentti 1 kpl Kangasala

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratoimeksiannot, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Nyt haemme asiakasyrityksellemme jatkuvaan työsuhteeseen

MYYNTIASSISTENTTIA

Soledo Oy on kotimainen pintakäsittelyaineiden valmistaja ja maahantuoja. Valikoimastamme löytyy tuotteita niin kivelle, betonille, saumoille kuin laatoillekin. Tavoitteemme on ratkaista teollisuuden ja rakentamisen pintakäsittelyhaasteet helposti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Siksi panostamme vahvasti tuotekehitykseen ja etsimme jatkuvasti maailmalta markkinoiden parhaita innovaatioita.

Työ on päivittäin klo 8-16.00. Valittavalta henkilöltä toivotaan useamman vuoden kokemusta vastaavasta työstä. Työtehtäviin kuuluu  myynnin tukipalvelut, laskutus ja rahtikirjojen teko, jälkimarkkinointi,  myynti/markkinointiesitteiden teko sekä somepäivitykset. Mikäli olet oma-aloitteinen, energinen ja sosiaalinen henkilö, hae työpaikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 

Lisätietoja antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.06.2018
Haku päättyy:  26.06.2018
Hae tätä paikkaa

Etuputsari 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Asiakasyrityksemme valmistaa laadukkaita ja yksilöllisiä asuntoja. Haemme asiakasyrityksellemme heinäkuun puolivälissä alkavaan työhön etuputsaria tasoittamaan ja hiomaan seinien pintoja. Edellytetään reipasta ja työtätekevää asennetta sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.Työn kesto n. 1-2 kk. Työ voi jatkua mahdollisesti pidempäänkin. Mikäli olet etsimämme henkilö, hae työpaikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  18.06.2018
Haku päättyy:  08.07.2018
Hae tätä paikkaa

Rakennustyömies väliseinien valmistukseen 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme  ammattitaitoista RAKENNUSTYÖMIESTÄ väliseinien tekoon. Työ alkaa heti ja kestää max.elokuun loppun. Työtä tehdään ma-to 10 h ja perjantaipäivät ovat vapaat. Mikäli olet kiinnostunut työpaikasta, ota heti yhteyttä p. 044 337 4707 tai jätä hakemus ja CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  18.06.2018
Haku päättyy:  24.06.2018
Hae tätä paikkaa

Valimotyöntekijöitä 5 kpl Pori

Haemme asiakasyrityksellemme Poriin

VALIMOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työ edellyttää soveltuvuutta 4-vuorotyöhön. Odotamme hakijoilta korkeaa työmoraalia, ahkeraa, oma-aloitteista asennetta sekä reippautta ja tarkkaavaisuutta työssä. Metallialan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Työt alkavat elokuussa.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta valituilla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

Lisätietoja antavat Nina Vikkula p. 040 670 7987, nina.vikkula@talentcenter.fi ja Noora Häyhtiö p. 040 553 0240, noora.hayhtio@talentcenter.fi

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.7. mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  19.06.2018
Haku päättyy:  10.07.2018
Hae tätä paikkaa

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ 1 kpl Pori

Meillä A-Insinööreissä työskentelee rakennesuunnittelussa jo 340 alan asiantuntijaa. Haluamme kehittyä alan suunnannäyttäjänä edelleen ja etsin nyt kehityspäällikköä vahvistamaan joukkoamme. Jos sinulla on rautainen osaaminen ja vähintään 5 vuoden kokemus rakennesuunnittelun alalta, tervetuloa meille!

Kehityspäällikkö rakennesuunnittelun toimialalle

Vain 5 vuotta kokemusta? Se riittää, jos olet todellinen substanssiosaaja, henkeen ja vereen rakennesuunnittelija ja olet kartuttanut kokemusta vaativien kohteiden vastuullisena suunnittelijana (joko yksin tai osana muuta ryhmää). Varsinkin betonirakenteiden osaaminen sekä kielitaito lasketaan eduksi. Jos olet mallinnusosaaja, aina parempi, mutta se ei ole tässä se pääasia.

Mitä odotan sinulta? Odotan sinulta oma-aloitteisuutta, päätöksentekokykyä, ryhmätyövalmiuksia ja kykyä kehittyä edelleen omassa työssäsi.

Tarjoan sinulle näköalapaikan ja mahdollisuuden vaikuttaa koko rakennesuunnittelun toimialan kehittämiseen, kilpailukykyiset edut, matalan byrokratian ja nopeaan päätöksentekoon pystyvän organisaation tuen. Toimit suoraan toimialajohtajan työparina ja vastaat itsenäisesti, mutta tukea saaden kehitystyön jalkauttamisesta siten että myös itselläsi on ”hanskat savessa”. Työssä kehittymisen varmistamiseksi työnkuvaan kuuluu jatkuva kouluttautuminen ja alan kehityksen seuraaminen.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, niin keskustellaan lisää!

Timo Leppänen, rakennesuunnittelun toimialajohtaja
puh. +358 40 5696 123, timo.leppanen@ains.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  19.06.2018
Haku päättyy:  31.07.2018
Hae tätä paikkaa

Ravintolapäällikkö 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratoimeksiannot, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Nyt haemme asiakasyrityksellemme jatkuvaan työsuhteeseen

RAVINTOLÄPÄÄLLIKKÖÄ

Asiakasyrityksemme on maukkaasta ja laadukkaasta ruoastaan tunnettu ravintolaketju, jonka toiminnan perustana ovat korkeatasoiset raaka-aineet, ensiluokkaiset lihajalosteet, osaava henkilökunta ja hyvä asiakaspalvelu.

Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti arkipäivisille, mutta sesonkiaikoina kuten pikkujouluaikaan ja kesällä on satunnaisesti keikkatöitä myös viikonloppuisin. Valittavalta henkilöltä toivotaan muutaman vuoden kokemusta vastaavasta työstä. Työtehtäviin kuuluu myös kokkien sijaistaminen tarvittaessa. Lisäksi työ edellyttää hyvää paineensietokykyä, joustavuutta sekä sopivassa suhteessa huumoritajua. Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, hae työpaikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  17.06.2018
Haku päättyy:  12.07.2018
Hae tätä paikkaa

Metallimies kokoonpanotyöhön 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövomapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä soveltuvuusarvioinnit. 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme 

metalliteollisuuden alihankinta -ja tilaustöihin erikoistuneelle yritykselle kokoonpanotyöhön kesätyöntekijää.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on työtäpelkäämätön asenne sekä olet käsistäsi taitava. Työaika on klo 07.00-15.30. Työ alkaa heti juhannuksen jälkeen, joten lähetä hakemus ja CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  17.06.2018
Haku päättyy:  20.06.2018
Hae tätä paikkaa

TYÖNJOHTAJA 1 kpl Kankaanpää

Knauf Oy on vuodesta 1991 Suomessa toiminut kipsilevyjen sekä muiden rakennustuotteiden valmistukseen ja myyntiin keskittynyt yritys.

Olemme osa Knauf-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista kipsilevytoimittajista ja kaikki toiminnot mukaan lukien yksi Euroopan johtavista rakennusmateriaalien valmistajista. Konserni kehittää, valmistaa ja markkinoi kipsi- ja kipsipohjaisia tuotteita sekä järjestelmäratkaisuja ympäri maailman. Suomessa toimiva kipsilevytehdas sijaitsee Kankaanpäässä, Pohjois-Satakunnassa.

Nykyisen työnjohtajamme siirtyessä tuotantopäälliköksemme haemme Kankaanpään tehtaallemme

TYÖNJOHTAJAA

Johdat tuotantoprosessiamme oman vuorosi kanssa ja vastaat tuotantomme läpimenosta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Sinulla on kyky ja halu toimia esimiehenä sekä kehittää johtamistaitojasi. Johdat kokeneita ammattilaisia ja hyvän ilmapiirin lisäksi varmistat turvallisuus- ja laatuvaatimukset. Toimit läheisessä yhteistyössä tehtaan johdon ja työnjohtajakollegoidesi kanssa, joten toivomme sinulta hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi nuorekasta ja innostunutta asennetta jatkuvaan parantamiseen.

Edellä mainittujen vaatimusten lisäksi arvostamme

 • teknistä osaamista
 • SAP tai muuta ERP käyttökokemusta
 • kokemusta prosessiteollisuudesta
 • ratkaisukeskeistä ja rauhallista asennetta
 • englannin kielitaitoa

Sitoudumme henkilöstömme koulutukseen ja kehittämiseen. Mikäli tunnistit itsesi hakutekstin keskeisistä osista ja haluat työskennellä menestyvässä kansainvälisessä konsernissamme, voit olla hakemamme työnjohtaja.

Rekrytointiprosessiamme hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse tai sähköpostitse (21.6 – 7.7. välisenä aikana vain sähköpostitse) Mika Niininen, p.040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti mutta viimeistään 17.7. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.06.2018
Haku päättyy:  17.07.2018
Hae tätä paikkaa

Asennustyöntekijöitä 3 kpl

Haaslahti Oy on toiminut rakennusalan ratkaisutoimittajana jo vuodesta 1995. Yrityksen ydinosaamista ovat hissien jälkiasennustyöt hissittömiin kerrostaloihin yhteistyössä alan parhaiden toimijoiden kanssa.

Valmistus ja kokoonpano tapahtuvat omissa, korkeatasoisissa tuotantotiloissamme mahdollisimman valmiiksi. Kaikki porraskerrokset ja kuilu kuljetetaan asennuskohteeseen yhdessä, joten työ kohteessa on sujuvaa ja ketterää. Näin minimoimme asumiseen tulevat häiriöt asentamisen aikana.

Laatu ja turvallisuus määrittävät toimintaamme suunnittelusta toteutukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa tarkkaa työotetta ja jatkuvaa kehitystä niin menetelmien kuin työtapojen suhteen.

Haemme asiakasyrityksellemme

ASENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ REISSUHOMMIIN

Olet tekijätyyppi ja valmis raskaaseen, ruumiilliseen työhön, rivakkaan työtahtiin, pitkiin työpäiviin. Haluat hoitaa työsi hyvin loppuun asti ja olet ylpeä ammattiosaamisestasi. Koska vietät tiiviissä yhteistyössä tiimisi kanssa reissuhommissa neljä päivää viikossa, on tärkeää, että säilytät toimintakykysi purku- ja asennustöissä joskus esiin tulevissa, yllättävissäkin tilanteissa. Sinulla on rakennusalan koulutus ja/tai jonkin verran kokemusta alalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn nuorekkaassa, kasvavassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä pitkät viikonloppuvapaat. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta valituilla on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

HUOM! Katso yrityksen esittely YouTubesta –https://youtu.be/JR-8RpMO-VI

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Vikkula p.040-670 7987 tai nina.vikkula@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana joten jätä hakemuksesi ja cv:si pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  15.06.2018
Haku päättyy:  27.06.2018
Hae tätä paikkaa

ENERGIA-ALAN JA -JÄRJESTELMIEN OSAAJAA 1 kpl Eura

SPS Energiapalvelut Oy – Yhteistyöstä voimaa

SPS Energiapalvelut Oy on energia-alan toimijoiden strateginen kumppani, joka tuottaa niille kilpailukykyä parantavia, erityisosaamista vaativia energia-alan tietopalveluita. Meidät omistavat alueelliset sähköyhtiöt läntisessä Suomessa ja palvelemme heidän lisäkseen myös muita sähkö- ja energia-alan toimijoita monipuolisella palveluportfoliolla. SPS Energiapalvelut Oy on osa Satapirkan Sähkö -konsernia, jonka liikevaihto on noin 60 mijoonaa. Asiantuntijaorganisaatiomme koostuu noin kahdestakymmenestä ammattilaisesta.

Haemme Panelian toimitiloihimme

ENERGIA-ALAN JA -JÄRJESTELMIEN OSAAJAA

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme sähkövoimatekniikan koulutustaustaa. Sinulla on mielellään kokemusta käyttöpuolelta ja tuntemusta käytönvalvonnasta. Osaaminen it-sektorilta on ehdoton etu.

Tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja vaihteleva, joten omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Luonteeltasi olet rauhallinen, tarkka ja analyyttinen. Työskentelet osan ajasta käytönvalvonnan ”hermokeskuksessa” ja poikkeuksellisissa, sääolosuhteiden aiheuttamissa tilanteissa säilytät toimintakykysi. Sinulla on valmius myös vuorotyöhön, jota on pääsääntöisesti kesäaikana.

Olemme energia-alan tietovirtojen hallitsija ja osaaja, joten toivomme sinulta kokemusta erilaisista it-järjestelmistä ja kiinnostusta erilaisiin asiakasprojekteihin.

Lisäksi arvostamme

 • verkkotieto- ja käytönvalvontajärjestelmien osaamista
 • kaukokäytön tuntemusta
 • tietoteknistä koulutusta

Meillä on hyvin johdettu asiantuntijaorganisaatio tukenasi ja hyvät henkilöstöedut kilpailukykyisen palkkauksen ohella. Olemme asiakkaillemme elintärkeä kumppani, joten toivomme sinulta halukkuutta sitoutua meihin pitkällä aikajänteellä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 13.7.2018 mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  14.06.2018
Haku päättyy:  13.07.2018
Hae tätä paikkaa

Betonipumppari 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme

BETONIPUMPPARIA

Eduksi katsotaan työkokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla tulisi olla myös hyvä asenne sekä olet oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä.

Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli katsot olevasi oikea henkilö tehtävään, laita hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  12.06.2018
Haku päättyy:  26.06.2018
Hae tätä paikkaa

Traktorinkuljettaja 1 kpl Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme 

TRAKTORINKULJETTAJAA

elokuun loppuun, mahdollisesti pidempäänkin. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, lähetäthän hakemuksen ja CV:n osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 3374707

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  12.06.2018
Haku päättyy:  26.06.2018
Hae tätä paikkaa

Puuelementin valmistaja/kokoonpanotyöntekijä 1 kpl Pälkäne

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme Lapwall Oy:lle Pälkäneelle (Tampereelta n. 30 min.matka)

PUUELEMENTTIEN VALMISTUKSEEN/KOKOONPANOTYÖHÖN

reippaita ja hyvän asenteen omaavia työntekijöitä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla pohjakoulutusta. Soveltuva pohjakoulutus on rakennusmiehen/kirvesmiehen tutkinto, mutta reippaalla asenteella pärjää, sillä työ ei ole vaikeaa, mutta vaatii hyvän fyysisen kunnon. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja palkkaus sopimuksen mukaan. Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos työpaikka kiinnostaa, niin laita heti hakemus ja CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  11.06.2018
Haku päättyy:  11.07.2018
Hae tätä paikkaa

Lattiapäällystystyöntekijä 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Asiakasyrityksemme etsii asiakaspalvelutaitoisia, tehokkaita, oma-aloitteisia

LATTIA-ASENTAJIA

laatoitustöihin.

Kohteet sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, joten oma auto välttämätön.

Osaathan myös lukea rakennuspiirustuksia. Sinulla tulisi olla jo jonkin verran kokemusta alalta. Positiivinen asenne ja motivaatio ovat myös ehdoton edellytys työssä onnistumisen kannalta. voimassa oleva työturvallisuuskortti välttämätön. Laatoittajilla voimassa oleva sertifikaatti ja mattoasentajilla voimassa oleva tulityölupa ovat oltava voimassa.

Asiakasyrityksemme tarvitsee myös parkettimattojen asentajia sekä lattianpohjantasoittajia.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, lähetäthän hakemuksen ja CV:n osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 3374707

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  10.06.2018
Haku päättyy:  24.06.2018
Hae tätä paikkaa

RUISKUPURISTAJA 1 kpl Rauma

Leo Laine Oy on 1966 perustettu vakavarainen perheyritys Raumalla. Yhtiö toimii muovialalla, ja tuotantomme painottuu alipainemuovaukseen, ruiskuvaluun sekä muovilevyjen valmistukseen. LOKARI-tuotemerkki tunnetaan kotimaassa ja kansainvälisesti korkeasta laadustaan sekä asiakaslupausten pitämisestä. Rauman yksiköissä työskentelee 50 sitoutunutta ammattilaista ja yhtiö toimii ISO 9001 laatujärjestelmää hyödyntäen.

Ruiskuvaluyksikkömme tarvitsee lisävoimaa ammattitaitoiseen tiimiimme.

Haemme Raumalle

RUISKUPURISTAJAA

Sinulla on alan kokemusta. Tunnet eri muovilaatujen ominaisuudet ja käyttösovellukset. Hallitset kone- ja muottitekniikkaa. Olet itsenäiseen työhön pystyvä tuotantotiimin jäsen tai sen vetäjä. Kolmivuorotyö ei ole sinulle ongelma. Arvostat työelämässä jatkuvuutta, tinkimätöntä laatuajattelua ja toimit muita työntekijöitä arvostaen. Ruiskuvaluyksikön tehtävien lisäksi perehdytämme sinua muihinkin tehtäviin yhtiössämme, joten asenteeltasi olet innostunut ja halukas oppimaan eri tehtäväkokonaisuuksia.

Meille työllistyessäsi löydät

 • mahdollisuuden jatkokouluttautua
 • työntekijöitään ja jatkuvuutta arvostavan perheyhtiön
 • luotettavan ja hyvän työnantajan sekä reilun johtamiskulttuurin
 • osaamistasi vastaavan palkkauksen

Lisäksi katsomme eduksi tuotehinnoittelun ja katelaskennan perusteiden osaamisen sekä käytännön englannin kielitaidon.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse tai sähköpostitse (21.6 – 7.7. välisenä aikana vain sähköpostitse)

Mika Niininen, p.040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti mutta viimeistään 15.7. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  11.06.2018
Haku päättyy:  15.07.2018
Hae tätä paikkaa

TEKNINEN LASKIJA PORIIN 1 kpl Pori

A-Insinöörit on vahvasti kasvava, suomalainen ja ainutlaatuinen rakennusalan konsulttiyritys. Lähes 700 asiantuntijan organisaatiomme on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä kallio- ja ympäristösuunnittelun suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Meidät omistaa toimiva johto ja itsenäiset liiketoimintayksiköt ovat kivijalkamme. Vaikka moni asia meillä on maailmanluokkaa, niin päätöksenteko on silti lähellä jokaista meistä. Paras asiakaskokemus ja asiakkaidemme haasteiden ratkaiseminen ovat kaiken toimintamme tavoite. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia toimintatapoja ja teknologioita sekä omaa osaamistamme.

TEKNINEN LASKIJA (FEM) PORIIN

Etsimme sinua tekninen laskija, joka hallitset talon rakenteiden mitoittamisen jalon taidon sekä FEM-ohjelmat. Olet oikea henkilö meille, jos palat halusta ratkaista asiakkaidemme monipuolisten ja erittäin mielenkiintoisten rakennuskohteiden rakenteita ja niiden kokonaisuuksia.

Koulutuksesi on rakennusalan RI tai DI. Sinulle on kertynyt kokemusta suunnittelusta ja mitoittamisesta jo muutaman vuoden ajalta ja mahdollisesti suunnittelupätevyydenkin olet ehtinyt hankkia joltain rakennesuunnittelun osa-alueelta.

Lisätiedot ja hakeminen

Pori: yksikönjohtaja Jari Kivelä, 0207 911 769, jari.kivela@ains.fi

Heitä samaan sähköpostiin vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV – myös linkitys LinkedIn-profiiliin riittää mainiosti. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 24.6.2018. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo haun aikana.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  11.06.2018
Haku päättyy:  24.06.2018
Hae tätä paikkaa

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ JA ASIANTUNTIJOITA 3 kpl Pori

Robocoast on robotiikan ja tekoälyn kansainvälinen osaamiskeskittymä, jota koordinoi Prizztech Oy. Etsimme ulospäinsuuntautuneita ja oma-aloitteisia robotiikan ja tekoälyn moniottelijoita rakentamaan Satakunnasta robottimaakuntaa!

Robocoast -tiimissä pääset toteuttamaan yhdessä korkeakoulujen ja alan huippuyritysten kanssa modernisointi- ja tuotekehitysprojekteja, joissa luodaan uusia robotiikka- ja tekoälyratkaisuja kansainvälisille markkinoille.

Robocoast hakee

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ JA ASIANTUNTIJOITA

Haemme projektipäälliköitä, joilla on kokemusta tuotannonsuunnittelusta, tekoäly-, IoT-, ja/tai robotiikkaratkaisujen toteutuksista sekä näkemystä robotiikan tulevaisuuden kehitystrendeistä ja palvelusektorin robotisointiin liittyvistä mahdollisuuksista.

Haemme lisäksi uusia oppimishaluisia tähtiä, jotka ovat valmiita kasvamaan kansainvälisiin haasteisiin ja joilla on perusosaamista robotiikka- ja tekoälyratkaisujen kehittämisestä. Myös kansainvälisen liiketoiminnan ja viestinnän asiantuntijat ovat tervetulleita Robocoast tiimiin!

Rekrytoitavat henkilöt tulevat työskentelemään ensisijaisesti Prizztech Oy:n Robocoast R&D Center ja Tekoälystä Satakunnan menestystekijä –projekteissa.

Hakemukset tehtävään palkkatoiveineen tulee jättää to 21.6.2018 mennessä osoitteeseen: mikko.puputti@prizz.fi

Lisätietoja:

Mikko Puputti                                                                                  

Head of Robocoast                                                                        

044 710 5343                                                                                   

mikko.puputti@prizz.fi                                                               

tai

Jari-Pekka Niemi

Palvelujohtaja

044 710 5350

jari-pekka.niemi@prizz.fi

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  08.06.2018
Haku päättyy:  21.06.2018
Hae tätä paikkaa

Kuorma-autonkuljettaja 1 kpl Turku

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme asiakasyrityksellemme

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

jatkuvaan työsuhteeseen Turkuun viikonlopputöihin. 

Työtehtäviin kuuluu lavakuljetukset pääkaupunkiseudulle.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta kuljetustyöstä. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reippautta. Lisäksi odotamme hakijoilta sitoutumista työhön ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Motivaatio sekä hyvä asenne työtä kohtaan tärkeää. 

Työ on yötyötä ja toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hakijoilla tulisi olla voimassaoleva digikortti valmiina.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Haastatteluja käydään jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Inga Koivumäki p. 050 563 0456 tai inga.koivumaki@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.06.2018
Haku päättyy:  28.06.2018
Hae tätä paikkaa

RAKENNESUUNNITTELIJOITA JA PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ 1 kpl Pori

Onko rakennesuunnittelu elämäntehtäväsi tai ainakin mieluista arjen sisältöä hyvässä porukassa? Jos olet kokenut rakennesuunnittelija tai projekti-insinööri ja sopivasti haastavat hankkeet laidasta laitaan ja eri materiaaleista toteutettujen rakennusten suunnittelu saavat sormesi syyhyämään, niin meillä on paikka tarjolla juuri sinulle!

Haemme palvelukseemme

Rakennesuunnittelijoita ja projekti-insinöörejä

Koulutuksesi on RI tai DI, muutama vuosi suunnittelutyötä on jo takana ja olet jo vähintään käännellyt pätevyyshakemuksen kulmia hiirenkorvalle. Haluat tietää lisää vähän kaikesta ja tosi paljon jostakin sinua erityisesti kiinnostavasta asiasta. A-Insinöörien omassa koulutusohjelmassa AI-Akatemiassa voit täydentää osaamistasi eri tahojen kanssa yhteistyössä rakennetuilla koulutuspaketeilla. Ja mikä tärkeintä, sinulla on osaavia työkavereita, joilta saat aina vastauksia!

Lisätiedot ja hakeminen

Kysymyksiisi vastaa rakennesuunnittelun toimialajohtaja Timo Leppänen
puh. 040 569 6123, timo.leppanen@ains.fi

Heitä samaan sähköpostiin vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV – myös linkitys LinkedIn-profiiliin riittää mainiosti. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 24.6.2018. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo haun aikana.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  19.06.2018
Haku päättyy:  24.06.2018
Hae tätä paikkaa

Kokkeja 2 kpl Pori

Tuoko ruuanvalmistus sinulle nautintoa? Omaatko kiinnostuksen maukasta ruokaa ja makujen harmoniaa kohtaan? Viihdytkö työssä niin itsesi kanssa kuin porukassa touhuten? Polttavatko kokinpaperit taskuasi? Kokemustakin on, mutta työpaikka uupuu tai kiinnostus ottaa selvää erilaisesta työympäristöstä.

Haemme asiakasyrityksillemme 

KOKKEJA

Tarjoamme työtä, joka on fyysisesti raskasta, paineensietosi koetuksella ja työympäristösi kuuma. Hektisyyden vastapainoksi työ tarjoaa mielenkiintoisia, moninaisia työtehtäviä upeissa ympäristöissä, mahdollisuuden omatoimiseen työnkuvaan ja itsensä kehittämiseen herkullisten raaka-aineiden parissa esivalmistuksesta esillelaittoon. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä erityylisiin ravintoloihin niin keikka- kuin tuntityöntekijäksi.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 5530 240, noora.hayhtio@talentcenter.fi tai Nina Vikkula p. 040 670 7987, nina.vikkula@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  07.06.2018
Haku päättyy:  25.06.2018
Hae tätä paikkaa

Pakettiautonkuljettaja Turkuun 1 kpl Turku

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme asiakasyrityksellemme 

PAKETTIAUTON KULJETTAJIA

jatkuviin työsuhteisiin Turkuun.

Työtehtäviin kuuluu pakettien kuljettamista yrityksille ja yksityishenkilöille Turun alueella. Edellytämme aikaisempaa kokemusta kuljetustyöstä sekä paikallistuntemusta. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reippautta. Lisäksi odotamme hakijoilta sitoutumista työhön ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Motivaatio ja hyvä asenne tärkeää! 

Työajat ovat 06:00-18:00 välisellä ajalla riippuen reitistä. Työaikojen suhteen toivomme joustavuutta. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Inga Koivumäki numerosta 050 563 0456 tai inga.koivumaki@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  06.06.2018
Haku päättyy:  20.06.2018
Hae tätä paikkaa

Varaosamyyjä 1 kpl Kouvola

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt voimakkaassa kasvussa olevaan asiakasyritykseemme asiakaspalveluhenkinen ja myyntitaitoinen 

VARAOSAMYYJÄ.

Edellytetään automekaanikon tutkintoa, sillä autojen varaosien tunnistaminen on tärkeää sekä asiakaspalveluun kuuluu myös ns.pikahuollot. Palkkaus on neuvoteltavissa ja käytössä myös on erittäin palkitseva palkkiojärjestelmä. Jos työpaikka kuulostaa kiinnostavalta, täytä hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  04.06.2018
Haku päättyy:  04.07.2018
Hae tätä paikkaa

Kuorma-autonkuljettaja 1 kpl Valkeakoski

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme hakijoilta kokemusta kuormaamisesta ja pyöräkuormaajan vaakan käytöstä, C-korttia sekä reipasta asennetta. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työkohde sijaitsee Valkeakoskella.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä hakemuksesi. 

Puhelintiedustelut Inga Koivumäki p. 050 563 0456 tai sähköpostitse inga.koivumaki@talentcenter.fi 

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.06.2018
Haku päättyy:  02.07.2018
Hae tätä paikkaa

Duuniin ravintolaan -koulutus 10 kpl Pori

Oletko miettinyt kuinka hienoa olisi työskennellä ravintolassa?

Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle, mutta et ole uskaltanut hypätä ravintoladuunin pyörteisiin?

Nyt sinulla avautuu mahdollisuus siihen, sillä haemme tekijöitä Talent Centerin järjestämään

DUUNIIN RAVINTOLAAN- KOULUTUKSEEN

Odotamme sinulta:

 • Nöyrää, positiivista ja iloista asennetta ravintolatyötä kohtaan
 • Olet valmis tekemään töitä oppimisesi eteen
 • Asiakaspalvelun olevan toinen luontosi
 • Omaat ystävälliset ja hyvät käytöstavat
 • Valmiutta ja halua työskennellä silloin kun muut juhlivat
 • Pokkaa laittaa persoonaasi peliin
 • Täysi-ikäisyyttä

Tarjoamme maksuttoman koulutuksen, jonka avulla sinun on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksiimme Poriin tarjoilijaksi tai ravintolatyöntekijäksi.

Et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan ASENTEESI ratkaisee. Innostus saa ja sen pitää näkyä.

Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta sen puuttuminen ei ole este osallistumiselle.

Koulutus alkaa heinäkuussa ja kestää viikon.

 

Heräsikö kiinnostuksesi? Oletko etsimämme henkilö?

Jos tunnistit itsesi, lähetä hakemus ja ansioluettelosi meille pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja koulutuksesta antaa Noora Häyhtiö p. 040 5530 240 tai noora.hayhtio@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Haku alkoi:  01.06.2018
Haku päättyy:  25.06.2018
Hae tätä paikkaa

Laatoittaja 1 kpl Tampere

Haemme nyt asiakasyrityksellemme 

LAATOITTAJAA 

määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Valittavilla henkilöillä tulisi olla jo jonkinverran kokemusta märkätilojen laatoituksesta. Työnhakijoilta odotamme reipasta asennetta, motivaatiota ja oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä otetta työhön. Palkkaus on urakkapalkka. Työ kestää kesä-heinäkuun, mahdollisesti pidempäänkin. Työ alkaa pikaisesti sopivan henkilön löydyttyä. 

Laita hakemus ja CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 

Lisätietoja tehtävästä antaa Inga Koivumäki p. 050 5630 456 tai inga.koivumaki@talentcenter.fi

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  13.06.2018
Haku päättyy:  27.06.2018
Hae tätä paikkaa

Kiinteistöhuoltotyöntekijä 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting ja soveltuvuusarvioinnit.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme 

KIINTEISTÖHUOLTOON TYÖNTEKIJÄÄ

Tampereelle aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen, mahdollisuus jatkoon. 

Hakijoilta odotamme oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä ajokorttia. Työtehtävät ovat pääosin ulkotöitä. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työkohteet sijaitsevat Tampereella. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä hakemuksesi. 

Puhelintiedustelut Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai sähköpostitse heidi.virtanen@talentcenter.fi 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  18.06.2018
Haku päättyy:  02.07.2018
Hae tätä paikkaa

Palvelubussin kuljettaja 1 kpl Sastamala

Etsimme asiakasyrityksellemme  

PALVELUBUSSIN KULJETTAJAA

syksyksi koululaiskyytien tuuraajaksi Sastamalaan. Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkistä ja iloista työotetta, kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja D1-ajokorttia. Tehtävään sopii henkilö, joka on oma-aloitteinen, ystävällinen ja tulee toimeen lasten kanssa. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita hakemus ja ansioluettelo osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 

Puhelintiedustelut Ingalta p. 050 563 0456 tai Heidiltä p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  18.06.2018
Haku päättyy:  09.07.2018
Hae tätä paikkaa

Tiskari 3 kpl Pori

Nyt haussa kovemman luokan ravintola-alan duunareita.

Haemme asiakasyrityksillemme

TISKAREITA

Haluatko tehdä työtä, jossa näet kättesi jäljen välittömästi? Valtaisaa tiskivuorta katsoessasi ajattelet, kuinka hienoa, en malta odottaa pääseväni niiden kimppuun. Puhtaus on puoli ruokaa, joten työn jälkesi on asiakkaalle vähintäänkin yhtä tärkeä kuin kokin valmistama annos, jonka tarjoilijat ammattitaitoisesti tarjoilevat. Vaikka sirpaleiden sanotaan tuovan onnea, astioiden tulisi pysyä hyppysissäsi, sillä ilman niitä asiakkaat jäävät vailla elämyksiä. Piipahdat välillä ravintolasalin puolella, joten hymyn tulisi olla herkässä ja asiakkaan tervehtiminen toinen luontosi. Nautit lasien ja lautasten sujahtamisesta pakkeihin. Pataa, kattilaa, pakkia ja kasariakaan pelätä ei saisi. Kiirettäkin sinun tulisi sietää, kun työkaverit ja asiakkaat vaativat lautasia lisää.

Oletko etsimämme roiskeita ja kosteutta pelkäämätön Tiskivuorten Sankari?

Jos tunnistit itsesi, lähetä heti hakemus ja CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 5530 240 tai noora.hayhtio@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  24.05.2018
Haku päättyy:  31.07.2018
Hae tätä paikkaa

Kokoonpanoasentaja 1 kpl Sastamala

Majava Group on vuonna 1990 perustettu perävaunuja ja venetrailereita valmistava kotimainen yritys. Yrityksemme toiminta ja valmistamamme tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan; kaikki mallistomme tuotteet ovat EU –tyyppihyväksyttyjä. Vuonna 2016 noin 6000 tyytyväistä asiakasta valitsi Majava –laadun. Kotimaan toimipisteemme sijaitsee Sastamalassa, Ruotsissa toimimme tytäryhtiömme M-Trailers Ab:n kautta.

Etsimme asiakasyrityksellemme 

KOKOONPANOASENTAJAA

Odotamme sinulta reipasta ja iloista asennetta työhön ja aikaisempi työkokemus metallialan tehtävistä tai kokoonpanoasentajan tehtävistä katsotaan eduksi. Olet positiivinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvän työasenteen.

Toivomme hakijoilta:

- metallialan perustutkintoa

- reipasta osallistuvaa asennetta

- alan koulutusta ja työkokemusta

Työ on kokoaikainen ja määräaikainen. Mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen määräajan jälkeen. Työvuorot ma- to klo:7.00 – 15.30 sekä perjantai työvuoro klo: 6.00-14.30. Työ sijaitsee Sastamalassa, joten oman auton käyttö katsotaan eduksi työpaikan sijainnin vuoksi. 

Mikäli koet olevasti tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus sivujemme kautta www.talentcenter.fi/tyonhakijalle Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  07.06.2018
Haku päättyy:  21.06.2018
Hae tätä paikkaa

Toimistotyöntekijä 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä ulkoistukset.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme 

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ

jatkuvaan työsuhteeseen. 

Odotamme hakijoilta kokemusta x-Paja ohjelmiston käytöstä sekä vankkaa n. 5-10v kokemusta myynti-ja ostoreskontran hoidosta. Lisäksi sinulla tulisi olla kokemusta rakennusalan työtilausten vastaanotosta, töiden jakamisesta asentajille, ymmärrystä tuntien ja osien laskutuksesta sekä työmaa- ja loppukansioiden teosta. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Tampereella. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita hakemus ja ansioluettelo osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 

Puhelintiedustelut Heidiltä p. 044 337 4707 tai Ingalta p. 050 5630 456 

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.06.2018
Haku päättyy:  02.07.2018
Hae tätä paikkaa

CNC-koneistaja 1 kpl Mänttä-Vilppula

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

CNC-KONEISTAJAA

jatkuvaan työsuhteeseen. 

Hakijoilta odotamme jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, tulityökorttia, trukkikorttia sekä ohjelmointitaidot katsotaan eduksi. Työ on 2-vuorotyötä aamu- ja iltavuorossa. 

Asiakasyrityksellämme koneet ovat sorvit ja työstökeskukset ja ohjaukset ovat Fanuc ja Okuma, Mazak, Siemens.

Käytössä on Gibbscam ohjelmointijärjestelmä. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, työpaikka sijaitsee Mäntässä. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus ja ansioluettelo osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi 

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  13.06.2018
Haku päättyy:  27.06.2018
Hae tätä paikkaa

GROUP MANAGER 1 kpl Pori, Rauma

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy, miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Haemme Rauman toimipisteelle (tai vaihtoehtoisesti Porin seudulle)

GROUP MANAGERIA

Johdat työssäsi noin viidentoista ammattilaisen tiimiä ja olet taitava suunnittelemaan ja aikatauluttamaan jatkuvasti muuttuvia resurssitilanteita. Innostavana ja osaavana esimiehenä olet kokenut neuvottelija. Sinulla on näyttöjä projektijohtamisesta ja asiakas on aina ajattelusi keskiössä.

Edellytämme sinulta automaatiosovellusten ja -ohjelmoinnin syvällistä ymmärrystä. Olet työskennellyt aiemmin vaativien teollisuusautomaatioprojektien parissa. Ymmärrät massaräätälöinnin/”sovelluskirjaston” mahdollisuuden jo tehtyjen sovellusten jälleen hyödyntämisessä.

Arvostamme:

 • kokemusta vastaavista tehtäväkokonaisuuksista
 • halua sitoutua yritykseemme
 • tinkimätöntä laatuajattelua

 Tarjoamme:

 • motivoivan ja itsenäisen työn
 • kilpailukykyisen palkkauksen
 • vastuullisen johtamisen ja hyvän työilmapiirin
 • hyvät henkilöstöedut

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  30.06.2018
Hae tätä paikkaa

HW DESIGN ENGINEER 1 kpl Tampere, Pori, Rauma, Turku

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

HW DESIGN ENGINEER

Sinulla on jo kokemusta ja näkemystä teollisuuden sähkö-/automaatio- ja instrumentointisuunnittelusta. Arvostamme kokemusta mutta voit olla myös iältäsi nuori, tulevaisuuden tekijä.

Arvostamme

 • tehtävään sopivaa koulutusta
 • oppimiskykyä ja -halukkuutta
 • englannin kielen taitoa
 • CAD – järjestelmien osaamista (mm. EPLAN)

 Tarjoamme

 • vakituisen työn ja urakehitysmahdollisuudet
 • hyvät henkilöstöedut ja osaamiseesi perustuvan palkkauksen

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  30.06.2018
Hae tätä paikkaa

Avoin hakemus - Robocoast 1 kpl

Oletko tekniikan tai teollisuuden alan osaaja insinööri, diplomi-insinööri tai ohjelmointialan taitaja? Jätä meille CV:si avoimeen hakuun tai hae suoraan avoinna olevia paikkoja. Satakunta tarjoaa ainutlaatuisia urapolkuja kasvavilla toimialoilla. Autamme sinua asunnon haussa, puolison työpaikan etsimisessä tai missä sitten apua tarvitsetkin.

Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  31.05.2020
Hae tätä paikkaa

APPLICATION ENGINEER 1 kpl

Sermatech Group on toiminut vuodesta 1976 ja toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Raumalla ja Turussa. Palveluvalikoima kattaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, valmistus- ja asennuspalvelut, kokonaisprojektitoimitukset, tuotantolinjat ja -solut sekä erikoiskoneet ja -laitteet.

Kaikki tekemisemme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja luotettavuuteen, tämä on myös syy miksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Sermatech tarvitsee lisää ammattilaisia takaamaan asiakasyritystemme menestystarinoita.

Toimipisteesi voi sijaita Porissa, Raumalla, Raisiossa tai Tampereella

APPLICATION ENGINEER

Hallitset sovellussuunnittelun jollakin seuraavista osa-alueista:

 • PLC – laitteet ja automaatiojärjestelmät
 • teollisuusrobotit ja liikkeenohjaukset
 • näköjärjestelmät
 • IT -sovellussuunnittelun

Näistä töistä sinulla on myös kokemusta. Voit olla alan rautainen ammattilainen tai vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä jolla on halu sitoutua yritykseemme.

Arvostamme:

 • teollisuusautomaation periaatteiden tuntemusta ja osaamista
 • asiakasrajapinnassa työskentely- ja yhteistyökykyä
 • matkustusvalmiutta ja vähintään englannin kielen hyvää taitoa

Tarjoamme:

 • kykyjesi mukaisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut
 • vastuullista ja monipuolista tekemistä alan teknologisen kehityksen kärjessä
 • koulutus ja kehittymismahdollisuuksia

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut, Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita koko haun ajan, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi HETI osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  07.05.2018
Haku päättyy:  30.06.2018
Hae tätä paikkaa

Rakennuspeltiseppä 1 kpl

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haussa nyt asiakasyrityksellemme 

RAKENNUSPELTISEPPÄ

jatkuvaan työsuhteeseen. 

Olethan omatoiminen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä sekä sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työtehtäviin kuuluu mm. vesikourujen asennustöitä. Sinulla tulisi olla alan koulutus sekä työkokemusta katolla työskentelystä. Työkohteina ovat tiili- ja peltikattosaneeraukset. Uusi työntekijä perehdytetään omaan tehtäväänsä ja osaksi työtiimiä.

Työ on päivätyötä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae paikkaa osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi 

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  03.05.2018
Haku päättyy:  20.06.2018
Hae tätä paikkaa

SÄHKÖASENTAJA 1 kpl Satakunta

Goodwork Oy on monipuolinen teollisuuden sähkö- ja instrumentointiasennuksen osaaja. Toimimme pääasiassa Länsi-Suomessa. Insta Automation Oy:n tytäryhtiönä olemme osa Insta Group -konsernia.

Etsimme Satakuntaan sähköasentajaa työskentelemään erilaisissa teollisuuden sähköasennuskohteissa. Tehtävämme edellyttää soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta sähköasennustehtävistä. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt tarvittaessa työskentelemään itsenäisesti.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.06.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  30.06.2018
Hae tätä paikkaa

SOVELLUSSUUNNITTELIJA 2 kpl Satakunta

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SOVELLUSSUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet sovellussuunnittelun erityisosaaja (Valmet DNA) ja sinulla on sähkö- ja automaatiotekniikan perustuntemus. Ymmärrät teollisuuden prosesseja ja niiden säätöä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.06.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  30.06.2018
Hae tätä paikkaa

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJA 2 kpl Satakunta

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJOITA

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Sinulla on osaamista instrumentointisuunnittelusta ja perustuntemus automaatiotekniikasta. Teollisuuden prosessit ja niiden säätö sekä käytettävät instrumentit ovat sinulle tuttuja. ALMA-ohjelmiston osaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.06.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  27.04.2018
Haku päättyy:  30.06.2018
Hae tätä paikkaa

SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖRI 2 kpl Satakunta

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 480 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 800 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy ja Insta ILS Oy. www.insta.fi

Satakunnassa Insta Automation Oy:llä on vahva jalansija ja palvelemme asiakkaitamme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Tarvitsemme lisää instalaisia turvaamaan korkean asiakastyytyväisyyden sekä varmistamaan kasvustrategiamme toteutumisen. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö.

Haemme Satakunnan toimipisteisiimme

SÄÄTÖTEKNIIKAN INSINÖÖREJÄ

Pääset suunnittelupöydän takaa osallistumaan monipuolisesti myös käyttöönottoihin ja testauksiin, joten lupaamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön.

Olet säätötekniikan erityisosaaja ja tunnet automaatiojärjestelmät. Ohjelmointiosaamisen katsomme eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri).

Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja panostamme reiluun esimiestyöhön. Varmistamme hyvän johtamisen periaatteet mittaamalla henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisesti. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.06.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  30.04.2018
Haku päättyy:  30.06.2018
Hae tätä paikkaa

Maanrakennustyöntekijä 1 kpl Valkeakoski

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting ja ulkoistukset.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ

Työ on aluksi määräaikainen. Työ voi jatkua määräaikaisen sopimuksen jälkeen. Sinulla tulisi olla jonkin verran kokemusta, työhön kuuluu hyvä perehdytys. Työ on päivätyötä ma-pe Valkeakoskella ja sis. mm. putkien asennusta ja niihin liittyviä töitä. Vaatimuksena on reipas ja työtätekevä asenne sekä voimassaoleva työturvallisuuskortti ja tieturvakortti.

Hae paikkaa heti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi ja Inga Koivumäki p. 050 563 0456 tai inga.koivumaki@talentcenter.fi 

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  18.06.2018
Haku päättyy:  02.07.2018
Hae tätä paikkaa

Kaivinkoneenkuljettaja 1 kpl Valkeakoski

Etsimme asiakasyrityksellemme Valkeakoskelle

KAIVINKONEENKULJETTAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen, mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa toukokuun lopussa. Hakijoilta odotamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, reipasta asennetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja tieturvakorttia. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV ja hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  18.06.2018
Haku päättyy:  02.07.2018
Hae tätä paikkaa

Työnjohtaja maanrakennusalalle 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

TYÖNJOHTAJAA MAANRAKENNUSALAN TÖIHIN

Töitä voi olla esim. kahden kuukauden sisällä 2 viikkoa riippuen projektista. Sinulla tulisi olla mielellään kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä käytännön kokemusta mm. vesieristyksistä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit, lähetä heti hakemus ja CV osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  13.06.2018
Haku päättyy:  27.06.2018
Hae tätä paikkaa

Kaivinkoneen kuljettajan apumies 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä ulkoistukset.

Haemme nyt asiakasyritykselle

C-KORTIN OMAAVAA APUMIESTÄ/KULJETTAJAA KAIVINKONEENKULJETTAJAN TYÖPARIKSI

jatkuvaan työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset kaivinkoneenkuljettajan avustavat tehtävät. Kuljetat myös tarvittavaa maa-ainesta eri työkohteisiin. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta maanrakennustehtävien parista. Edellytämme C-ajokorttia, ammattipätevyyttä, työturvallisuuskorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, laitathan CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  13.06.2018
Haku päättyy:  27.06.2018
Hae tätä paikkaa

Kaivinkoneen perämies 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ 

jatkuvaan työsuhteeseen. Valittavalla henkilöllä tulisi osata käyttää taso-ja putkilaseria sekä hänen tulisi olla putkitustaitoinen. Työkokemusta vähintään 3 vuotta.

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö laita hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  13.06.2018
Haku päättyy:  27.06.2018
Hae tätä paikkaa

Kaivinkoneenkuljettaja 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut,rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja osaavaa

KAIVINKONEEN KULJETTAJAA

jatkuvaan työsuhteeseen. Valittavalla henkilöllä tulisi olla väh. 5 vuoden kokemus työtehtävästä sekä hänen tulisi osata käyttää tasolaseria. Kokemus pyöräalustaisien kaivinkoneen kuljettamisesta katsotaan eduksi. 

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi.

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  11.06.2018
Haku päättyy:  25.06.2018
Hae tätä paikkaa

A la carte-tarjoilija 5 kpl Pori

Haemme asiakasyrityksillemme Satakunnan alueelle

À LA CARTE -TARJOILIJOITA

Tehtäviisi kuuluu ravintolan herkullisten annosten ja juomien pöytiin tarjoilu.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta à la carte -tarjoilusta, perustasoista juomatuntemusta ja positiivista palveluasennetta. Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää sinulta kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Arvostamme positiivista ja ammattimaista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Edellytämme voimassa olevia hygienia- ja anniskelupasseja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Häyhtiö p. 040 5530 240, noora.hayhtio@talentcenter.fi tai Nina Vikkula p. 040-670 7987, nina.vikkula@talentcenter.fi

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi heti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  17.05.2018
Haku päättyy:  30.06.2018
Hae tätä paikkaa

Ammattitaitoinen raudoittaja 1 kpl Helsinki, Vantaa, Turku

Haemme asiaksyrityksellemme

AMMATTITAITOISTA RAUDOITTAJAA

aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin ja Turkuun. Työ alkaa toukokuun loppupuolella. Odotamme hakijoilta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä CV ja hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  07.06.2018
Haku päättyy:  28.06.2018
Hae tätä paikkaa

LVI-insinööri 1 kpl Tampere

Talent Center Pirkanmaa on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluhin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta

LVI-OSAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Eduksi katsotaan LVI-insinöörin tai talotekniikan koulutus, mutta ei välttämätön. Etsimällämme henkilöllä on kuitenkin jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, ahkera asenne ja motivaatio kunnossa. Isojen talojen suunnittelua pääasiassa.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos olet kiinnostunut työtehtävästä lähetä hakemuksesi ja CV pikaisesti osoitteeseen www.talentcenter.fi/työnhakijalle

Lisätietoja antaa Heidi Virtanen p. 044 337 4707

Työsuhde:  Vakituinen
Haku alkoi:  18.06.2018
Haku päättyy:  09.07.2018
Hae tätä paikkaa

Työpaikan hakeminen

Kohdistaaksesi hakemuksesi tiettyyn työpaikkaan klikkaa sinua kiinnostavaa tehtävää ja sitten avautuvalla sivulla ”Hae tätä paikkaa”. Halutessasi voit liittää hakemukseesi ansioluettelosi, muita osaamisestasi kertovia dokumentteja, linkkejä verkkoprofiileihisi tai verkossa oleviin työnäytteisiisi. Käytämme rekrytoinnin tukena vain sellaista verkkomateriaalia, johon hakija meidät linkkien avulla ohjaa.

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa? Jätä avoin hakemus!

Voit jättää hakujärjestelmämme kautta myös avoimen hakemuksen. Kun kerrot osaamisestasi, kokemuksestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.

Jätä avoin hakemus >

Talent Center -asiakaslehti

Talent Centerin asiakaslehti
Klikkaa ja lue >

Robocoastrekry

Ainutlaatuisia uramahdollisuuksia insinööreille ja diplomi-insinööreille.
Katso avoimet paikat >

Jätä avoin hakemus

Kerro osaamisestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, niin voimme huomioida sinut sopivien paikkojen avautuessa hakuun.
Jätä avoin hakemus >