Talent Center on ketterä ja moderni henkilöstöpalvelujen kumppani olipa kyse rekrytoinnista, suorahausta, henkilöstön kehittämisestä tai muutosjohtamisesta. Tutustu monipuoliseen palvelutarjontaamme tarkemmin.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus tuo joustoa yrityksen kiinteisiin kustannuksiin. Talent Centerin henkilöstövuokraus on helppo ja nopea keino saada käyttöön kunkin alan paras osaaminen ja ammattitaito oikeaan aikaan. Tunnemme tekijäverkostomme ja heidän vahvuutensa. Näin löydämme parhaiten tarpeita vastaavat ammattilaiset.

Talent Center on kokenut vuokratyönantaja, ja palveluksessamme on jatkuvasti monipuolisesti eri alojen ammattilaisia. Työntekijämme ovat viihtyneet palveluksessamme hyvin; työsuhteet ovat olleet pääsääntöisesti pitkäkestoisia.

Vuokrajohtajuus

Kaipaako yrityksesi huippuluokan osaamista muutoksen läpiviemiseen tai vaativan projektin toteuttamiseen? TalentCenterin vuokrajohtajuus on joustava resursoinnin työkalu, joka toimii tukenasi liiketoiminnan kehittämisessä.

Talent-vuokrajohtaja on käytettävissä juuri silloin, kun häntä tarvitset. Vuokrajohtaja on tulosorientoitunut päätöksentekijä ja kasvunhakija, joka uskaltaa tarvittaessa myös kyseenalaistaa nykyiset toimintatavat.

Rekrytointi

Rekrytoinnista on tullut jatkuva prosessi, jonka päämääränä ei ole enää vain uusien, osaavien työntekijöiden löytäminen. Rekrytointi on myös hyvän työnantajakuvan rakentamista ja kehittämistä. Siksi rekrytointi kannattaa antaa ammattilaisten tehtäväksi ja keskittää omat voimavarat yrityksen ydinliiketoimintaan.

Talent Center etsii oikeat osaajat organisaation kaikille tasoille kustannustehokkaasti ja nopeasti. Hoidamme koko rekrytointiprosessin alusta loppuun asiakkaamme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Rekrytointiprosessi alkaa tehtävänkuvan ja parhaiden hakukanavien määrittelyllä. Näin haettuun tehtävään löytyy paras ja osaavin tekijä.

Käytämme sekä perinteisiä että sosiaalisen median verkostojamme yrityksellesi sopivien tekijöiden etsinnässä. Uskomme vahvasti verkon tehoon rekrytointiviestinnässä sekä innovatiivisuuteen rekrytointikampanjoissa. Hyödynnämme mm. Facebookia, LinkedIniä, Twitteriä, blogeja ja YouTubea.

Executive Search / Suorahaku

Executive Search, Headhunting eli suorahaku on yleistynyt monella alalla. Käytännössä suorahaulla etsitään parhaat ehdokkaat auki olevaan tehtävään ilman julkista hakua. Suorahaulla löydetään myös ne ehdokkaat, jotka eivät aktiivisesti itse etsi uutta työpaikkaa.

Parhaimmillaan suorahaku on tehokas ja nopea tapa löytää tehtävään sopivat kandidaatit, joista yritys pääsee valitsemaan mieleisensä. Suorahakua kannattaa hyödyntää esimerkiksi uuden tekijän löytämiseksi tärkeän avainhenkilön tilalle, yllättävään rekrytointitarpeeseen tai uuteen osaamistarpeeseen.

Henkilöarviointi

Erilaiset henkilöarviointi, kuten persoonallisuus- ja motivaatiokyselyt ja kykytestaukset ovat tärkeä osa niin rekrytointiprosessia kuin henkilöstön kehittämistäkin. Palveluihimme kuuluu monipuolinen valikoima erilaisia kyselyjä ja kartoituksia aina asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Työpersoonallisuuskysely

  • Käytetään ennustamaan työsuorituksia, minimoimaan virhevalintojen riskiä ja maksimoimaan kehittämistoimien tuloksia.
  • Antaa tukea rekrytointiin, tiimin jäsenten potentiaalin kartoittamiseen, myyntihenkilöstön kehittämiseen ja esimiestyöhön.

Motivaatiokysely

  • Kyselytulosten avulla esimiehet voivat sitouttaa ja johtaa paremmin, saavuttaa tiimin täyden potentiaalin, parantaa tuottavuutta ja vähentää työntekijöiden vaihtuvuutta.

Turvallisuus- ja luotettavuusmittari

  • Soveltuu karsimaan hakijoita, parantamaan työtulosta tai sisäiseen auditointiin.
  • Ennustaa työntekijöiden poissaoloja, luotettavuutta, tuottavuutta, asiakassuuntautuneisuutta ja työn läpivientiä ilman kontrollia.

Kykytestit

  • Numeerisen päättelykyvyn testi mittaa ehdokkaan kykyä tehdä oikeita päätöksiä tai päätelmiä lukujen ja tilastojen pohjalta. Testi on tarkoitettu mittaamaan ehdokkaan kykyä käyttää numeerisia tietoja realistisessa työympäristössä.
  • Verbaalisen päättelykyvyn testi mittaa ehdokkaan kykyä arvioida kirjallisesti esitettyjen väitteiden logiikkaa. Testi mittaa ehdokkaan kykyä tehdä ja perustella johtopäätöksiä tyypillisissä työtilanteissa käytettävistä teksteistä.
  • Induktiivisen päättelykyvyn testi mittaa ehdokkaan kykyä tehdä päätelmiä ja ymmärtää erilaisten käsitteiden välisiä suhteita riippumatta aiemmin hankituista tiedoista.

Talent Center -asiakaslehti

Talent Centerin asiakaslehti
Klikkaa ja lue >

Tilaa asiakaslehti

Lomake 423729920 näytetään tässä.

Robocoastrekry

Ainutlaatuisia uramahdollisuuksia insinööreille ja diplomi-insinööreille.
Katso avoimet paikat >

Rekrytointi mielessä?

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme.
Pyydä tarjous >