Kokki Laitakarin kesäkauteen 2022

Kokki Lai­ta­ka­rin ke­sä­kau­teen 2022
До окончания срока подачи заявлений осталось
Подать заявку на вакансию
Месторасположение:Eu­ra­joki
Начало срока подачи заявлений:30.052022 08:00
Окончание срока подачи заявлений:10.072022 23:59
Продолжительность работы: 3 — 6 kk
Рабочее время:2‑vuorotyö
Начало работы:Heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

Laitakari on niemi ja venesatama Luvialla Satakunnassa. Matkaa Luvian keskustaan on noin viisi kilometriä. BarPurje avasi ovensa meren ja maantien matkaajille 2018. Sykähdyttävän kauniissa merimaisemassa sijaitseva BarPurje tarjoaa laadukasta ruokaa parhaista saatavilla olevista raaka-aineista, laadusta tinkimättä. Täällä palvellaan iloisin mielin keväästä syksyyn, joka päivä muuttuvan merimaiseman syleilyssä. Täällä voit myös sesongin ulkopuolella järjestää yksityistilaisuuksia tai kokous- ja tykypäiviä. 

Miksi mennä merta edemmäs kalaan, purjehdi ruoan ja juoman kotiin!

Etsimme BarPurjeeseen 

KESÄKOKKIA

Maistuiskos Sulle kokkityöt saaristomaisemassa? Löytyykö sopastasi myös Sinun lusikkasi?

Monipuolisessa kokin tehtävässä pääset valmistamaan ruokia alkuvalmisteluista - á la carteen. Työssäsi saat vastuuta oman osaamisesi ja tahtotilasi mukaan. Etsimme ihmisiä, joille hyvän asiakaspalvelukokemuksen ja maukkaan makuelämyksen tuottaminen on intohimo. Toivomme ennen kaikkea, että omaat reippaan, joustavan ja asiakaspalveluhenkisen asenteen, sekä jo aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä. Ei tarvitse olla alan huippukonkari, mutta keittiökokemusta pitää olla. Työhösi sinut perehdytetään ja pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä. Omaathan ripeän työotteen, etkä hätkähdä ajoittain hyvinkin kiireistä työtahtia. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, joka useimmiten painottuu loppuviikkoon. Kokin tehtävässä on täydet tunnit touko-kesä-heinäkuun. Tehtävä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa hygieniapassia. Oma auto helpottaa töihin kulkemista.

Kyseessä on kesätyö, joka alkaa sopimuksen mukaan kesän aikana jatkuen syksyyn. Olemme myös kiinnostuneita lyhyemmästäkin työpanoksestasi - kerro rohkeasti käytettävyydestäsi. 

Lähetä hakemuksesi H E T I ! Haluamme kuulla pikimmin Sinusta, osaamisestasi ja miksi juuri Sinä olisit sopiva kokki tähän messiin. 

Täytämme paikat sopivien henkilöiden löytyessä. 

Rekrytoinnista vastaa Talent Center.

Jätä CV ja hakemus osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 10.7.2022 mennessä.

Tutustu yritykseen ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.talentcenter.fi ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).

Talent Center Oy on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus, koulutusratkaisut sekä vuokrajohtajien välitys.