Blogi, Vuokratyö

Kausityöntekijät Yyterin ennätyskesän moottorina

Hyvä asiakaskokemus on keskeistä niin asiakastyytyväisyyden kuin menestyvän liiketoiminnankin kannalta. Erityisesti tämä näkyy elämys-, majoitus- ja ravitsemuspalveluita tarjoavien yritysten arjessa. Siellä asiakaskokemuksesta vastaavat viime kädessä asiakkaita palvelevat työntekijät. Yyterissä kesä 2021 oli kävijämääriltään ennätyksellinen, ja ennätystehtailussa keskeistä roolia esittivät Talent Centerin työntekijät.

Talent Center huolehti aiempien vuosien tapaan kausityöntekijöiden palkkaamisesta Yyteriin seikkailu- ja trampoliinipuistoon, hotelliin, lukuisiin ravintoloihin, jäätelökioskeihin ja mehubaariin. Meidän työntekijämme huolehtivat osaltaan siitä, että Yyterin kesäkauden yli 300 000 kävijää saivat vierailultaan sitä, mitä olivat tulleet hakemaan – yleensä leppoisia lomapäiväkokemuksia.

Asiakkaat tekevät liiketoiminnan ja tyytyväiset asiakkaat menestyvän liiketoiminnan.

Onnistuminen vaatii ymmärrystä ja osaamista

Yyterin kaltainen rekrytointiprosessi vaatii onnistuakseen monipuolista osaamista, ymmärrystä, kiinnostusta ja kokemusta. Me Talent Centerillä luotamme työssämme näihin vahvuuksiin:

  • Olemme kiinnostuneita sekä asiakkaidemme että heidän asiakkaidensa odotuksista.
  • Tunnemme asiakkaidemme liiketoimintaympäristön ja sen asettamat erityisvaatimukset esimerkiksi henkilöstön osaamiselle, asenteille, tiedoille ja taidoille.
  • Tiedämme, että elämystaloudessa palvelun laadulla ja sujuvuudella on suora merkitys yrityksen kassavirtaan.

Seikkailupuisto Huikeen ja Virkistyshotelli Yyterin kausityöntekijätarpeiden täyttämisessä sopiva palveluyhdistelmä on ollut rekrytointi ja henkilöstövuokraus. Olemme työllistäneet mm. ohjaajia seikkailu- ja trampoliinipuistoihin, työntekijöitä mehubaariin, jäätelökioskeille, välinevuokraukseen ja hotellin logistiikkapuolelle sekä kokkeja, keittiötyöntekijöitä ja tarjoilijoita ravintoloihin.

Löydämme sopivat tyypit erilaisiin tehtäviin ja tiimeihin – seikkailupuiston ohjaajalta vaaditaan erilaisia sosiaalisia valmiuksia ja taitoja kuin hampurilaisravintolan keittiössä työskentelevältä.

Kausityöprosessin onnistuminen vaatii oikeanlaista ja oikein ajoitettua tekemistä:

  • Aloitamme rekrytoinnin ajoissa – tammikuussa on hyvä olla jo täysi höyry päällä.
  • Varaudumme joustoihin ja yllätyksiin – tänäkin keväänä koronarajoitukset haastoivat kokonaiskuvan muodostamista työvoimatarpeista pitkälle kevääseen.
  • Löydämme sopivat tyypit erilaisiin tehtäviin ja tiimeihin – seikkailupuiston ohjaajalta vaaditaan erilaisia sosiaalisia valmiuksia ja taitoja kuin vaikka hampurilaisravintolan keittiössä työskentelevältä.
  • Hyödynnämme verkostoja, olemme aloitteellisia ja kekseliäitä paikkojen täyttämisessä.
  • Porrastamme työsuhteiden alkamisajankohtaa ja kestoa.
  • Perehdytämme henkilöstön työsuhdeasioihin – Teams-koulutukset toimipisteittäin auttavat tiedon välittämisessä ja sujuvassa vuorovaikutuksessa myös mahdollisten kokoontumisrajoitusten aikana.
  • Kysymme työntekijöiden kuulumisia myös kauden aikana.
  • Arvioimme, analysoimme ja kehitymme kesä kesältä.

Henkilöstövuokraus on vaivaton tapa rekrytoida

Talent Center on kokenut vuokratyönantaja, ja palveluksessamme on jatkuvasti monipuolisesti eri alojen ammattilaisia. Talent Centerin henkilöstöpalvelujen avulla saat helposti ja nopeasti käyttöösi kunkin alan parhaan osaamisen ja ammattitaidon oikeaan aikaan. Tunnemme tekijäverkostomme ja heidän vahvuutensa. Näin löydämme parhaiten yritys- ja toimialakohtaisia tarpeita vastaavat ammattilaiset.

Myös ulkomaisen työvoiman välittäminen kuuluu palveluihimme. Kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijoillamme on kattava kokemus ja laajat verkostot. Huolehdimme ulkomaisen työvoiman rekisteröinti- ja lupa-asiat, majoituksen sekä tarvittaessa työohjeiden käännökset ja perehdytyksen.

Henkilöstövuokraus on myös loistava tapa ulkoistaa pienen yrityksen henkilöstöasiat. TES-muutokset, työntekijäedut ja työterveyshuolto hoituu kauttamme mutkattomasti kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä – Soita tai lähetä sähköpostia!

Emmi Salonen
HR-koordinaattori
+358 40 553 0240,
emmi.salonen@talentcenter.fi