Sähkö-Jokinen Oy – tehokasta rekrytointia ja laadukkaita henkilövalintoja

Talent Centerin ja Sähkö-Jokisen yhteistyö alkoi tarpeesta tehostaa rekrytointiprosesseja. Yhteistyön ansiosta yritys on onnistunut rekrytoimaan oikeat henkilöt tukemaan liiketoiminnan kasvua.

Talent Centerin ja Sähkö-Jokisen yhteistyö alkoi tarpeesta tehostaa rekrytointiprosesseja. Yhteistyön ansiosta yritys on onnistunut rekrytoimaan oikeat henkilöt tukemaan liiketoiminnan kasvua.

Sähkö-Jokisesta

· Toimiala: Ulkovalaistuksen tuotteet

· Liikevaihto: 9 miljoonaa euroa

· Henkilöstö: 25 työntekijää

Sähkö-Jokinen Oy on vuonna 1968 perustettu johtava alansa yritys, joka valmistaa betonituotteita, teräspylväitä, mastoja ja muita ulkovalaistuksen tuotteita. Ville Nieminen toimii tällä hetkellä myyntijohtajana ja siirtyy toimitusjohtajaksi syyskuusta 2024 alkaen.

Laadukasta rekrytointia ulkoistettuna palveluna

Sähkö-Jokinen koki tarpeelliseksi ulkoistaa rekrytoinnin ammattilaisille, koska omat resurssit eivät riittäneet. Tavoitteena oli keskittyä ydinosaamiseen ja varmistaa rekrytointien laatu.

”Tarve ulkopuoliselle avulle rekrytointeihin nousi esiin, koska olemme suhteellisen pieni organisaatio ja kaikilla on kädet täynnä töitä,” Ville Nieminen toteaa. ”Halusimme ulkoistaa rekrytoinnin ammattilaisille, jotta se tehdään laadukkaasti.”

Miksi Talent Center?

Sähkö-Jokinen valitsi Talent Centerin paikallisen markkinatuntemuksen ja luotettavan ammattitaidon perusteella. Talent Centerin laaja osaaminen ja verkostot koko Suomen alueella oli merkittävä tekijä valinnassa.

”Yrityksen avainajatuksena on profiloitua yrityksenä, joka hoitaa asiat hyvin ja laadukkaasti,” Ville Nieminen kertoo. ”Paikallisella tuntemuksella on merkitystä, mutta tärkeää on myös se, että Talent Center toimii Suomen laajuisesti.”

Saavutetut tulokset

Yhteistyö on tuonut laadukkaita työntekijöitä, ja soveltuvuusarviot ovat tuoneet lisäarvoa päätöksentekoon. Rekrytointiprosessin laatu on parantunut merkittävästi.

”Tällä hetkellä meillä on töissä useita henkilöitä, jotka ovat tulleet Talent Centerin kautta,” Nieminen mainitsee. ”Soveltuvuusarviot ovat antaneet tärkeää tukea valinnan tekemiseen.”

Konkreettiset hyödyt

Rekrytointiprosessi on tehostunut ja virherekrytointien riski pienentynyt. Yrityksen kasvaessa tarve uusille ammattilaisille on ratkaisevassa roolissa.

”Tarve rekrytointeihin ei tulevaisuudessa varmastikaan vähene, koska yritys on ollut tasaisessa kasvussa,” Nieminen sanoo. ”Siksi onkin tärkeää osua rekryissä kohdalleen kerralla ja löytää tekijöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan pidemmäksi aikaa.”

Tulevaisuuden suunnitelmat yhteistyölle

Yhteistyö Talent Centerin kanssa on ollut sujuvaa, ja kommunikointi on ollut aktiivista ja avointa. Tulevaisuudessa rekrytointitarpeet erityisesti toimihenkilöiden ja johdon osalta tulevat lisääntymään uuden omistajan myötä.

”Rekrytointi on jatkuvan kehityksen prosessi,” Nieminen toteaa. ”Pyrimme pitämään avoimen keskusteluyhteyden ja kehittämään yhteistyötä siten, että se palvelee Sähkö-Jokisen tarpeita myös tulevaisuudessa parhaalla mahdollisella tavalla.”

ville_600x800
Ville Nieminen

Myyntijohtaja / Sähkö-Jokinen Oy

Jaa tarina

Asiakastarinoita

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostin kautta.