Pizzeriatyöntekijä

Pizze­ria­työn­te­kijä
Miejscowość pozos­tały czas apli­kowa­nia
doba
godz.
min
Apli­kuj
Lokalizacja:Rauma
Start rekrutacji:19.11.2020 — 13:00
Stop rekrutacji:06.12.2020 — 23:59
Czas trwania pracy: Yli 12 kuu­kautta
Czas pracy:Muu osa-ai­ka­työ
Rozpoczęcie pracy:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Etsimme asiakasyrityksellemme Raumalle

PIZZERIATYÖNTEKIJÄÄ 

Jos olet positiivisen asenteen omaava asiakaspalvelija, etkä pelkää työntekoa kiireen keskelläkään olet etsimämme vahvistus. Työtä on tarjolla loppuvuoden keikkaluonteisesti painottuen iltoihin ja viikonloppuihin. Työssä pärjää reippudella, ahkeruudella, tunnollisuudella ja iloisella mielellä. Työhön ja talon tapoihin perehdytetään, mutta edellytetään aikaisempaa kokemusta pizzanleivonnasta sekä hygieniapassia ja sujuvaa suomen kieltä.

Sopii mainiosti opiskelijalle tai Sinulle ketä haluaa keikkaillen ansaita välillä ja tehdä töitä omaan Sinulle sopivaan tahtiin. On kuitenkin tärkeää, että voisit työskennellä tulevan kevään aikana enenevin määrin ja tähdätä kesällä täysiin tuteihin loma-aikojen avustuksissa. 

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätietoja tehtävistä antaa Johanna Sahlsten p. 044 987 2851, johanna.sahlsten@talentcenter.fi

Mikäli koet olevasi sopiva tehtävään, niin jätä meille hakemus 6.12.2020 mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Talent Center Oy on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus, koulutusratkaisut sekä vuokrajohtajien välitys.

 

 

 

 

https://talentcenter.fi/dla-osob-poszukujacych-pracy/stanowisko/?lang=pl&id=4384879

Agencja pracy tymczasowej Talent Center dba o pracowników.

Dokład­nie prze­myś­le­liśmy, ja­kim praco­dawcą chcemy być, czego od nas ocze­kują zarówno pracow­nicy, jak i klienci. Rozu­miemy i wywiązu­jemy się z naszych obowiązków jako praco­dawca.

Pracow­nicy mają moż­liwość korzys­ta­nia ze świadczeń pracow­niczych, które przyczy­niają się do obec­ności w pracy, jak rów­nież przeciwdziałają proble­mom.