Laadunohjaaja

Laa­du­noh­jaaja
Miejscowość pozos­tały czas apli­kowa­nia
doba
godz.
min
Apli­kuj
Lokalizacja:Kan­kaan­pää
Start rekrutacji:29.09.2020 — 10:00
Stop rekrutacji:22.10.2020 — 23:59
Czas trwania pracy: Yli 12 kuu­kautta
Czas pracy:Ko­ko­päi­vä­työ
Rozpoczęcie pracy:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Knauf Oy on vuodesta 1991 Suomessa toiminut kipsilevyjen sekä muiden rakennustuotteiden valmistukseen ja myyntiin keskittynyt yritys.

Olemme osa Knauf-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista kipsilevytoimittajista ja kaikki toiminnot mukaan lukien yksi Euroopan johtavista rakennusmateriaalien valmistajista. Konserni kehittää, valmistaa ja markkinoi kipsi- ja kipsipohjaisia tuotteita sekä järjestelmäratkaisuja ympäri maailman. Suomessa toimiva kipsilevytehdas sijaitsee Kankaanpäässä, Pohjois-Satakunnassa.

Haemme nyt Kankaanpään tehtaallemme

LAADUNOHJAAJAA

Vastuualueellasi analysoit ja seuraat kipsilevyn valmistuksen prosessia ja tuotelaatua raaka-aineesta lopputuotteeseen. Teet asiaankuuluvat laboratoriotarkastukset itsenäisesti tarkistussuunnitelmien mukaisesti, seuraat linjalla prosessioperaattoreiden tekemät mittausten tulokset, ohjaat tarvittaessa laadullisesti tuotantoa ja puutut havaittuihin poikkeamiin.

Työskentelet läheisesti tuotannon kanssa päivittäisessä laadunvalvonnassa ja koeajoissa. Ohjaat tuotannon henkilökunnan laatuun vaikuttavien mittausten suoritusta. Vastaat mittalaitteiden kalibroinneista ja osallistut näiden toimintojen kehittämiseen.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutustausta ja kokemusta vastaavista tehtäväkokonaisuuksista prosessiteollisuudessa. Perusluonteeltasi olet tarkka, aikaansaava ja analyyttinen sekä sinulla on halu tehdä yhteistyötä tuotantohenkilöstön kanssa laadunvalvonnan osa-alueella. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja halukkuutta kehittää toimintoja sisäisissä ja ulkoisissa sidosryhmissä.  

ARVOSTAMME HAKIJOILTA

  • hyvää englannin kielen taitoa (konsernikieli)
  • yleisten IT-ohjelmien käyttökokemusta
  • kiinnostusta yhtiötämme ja tuotteitamme kohtaan

Tarjoamme sinulle vastuunalaisen ja mielenkiintoisen työkentän tehokkaassa tuotantoympäristössä. Arvostamme hyvää johtamista, työhyvinvointia ja kehittämisorientoitunutta tiimiämme.

Rekrytointiprosessiamme hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Saat lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostilla
Mika Niiniseltä p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään torstaina 22.10.2020 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

https://talentcenter.fi/dla-osob-poszukujacych-pracy/stanowisko/?lang=pl&id=4480564

Agencja pracy tymczasowej Talent Center dba o pracowników.

Dokład­nie prze­myś­le­liśmy, ja­kim praco­dawcą chcemy być, czego od nas ocze­kują zarówno pracow­nicy, jak i klienci. Rozu­miemy i wywiązu­jemy się z naszych obowiązków jako praco­dawca.

Pracow­nicy mają moż­liwość korzys­ta­nia ze świadczeń pracow­niczych, które przyczy­niają się do obec­ności w pracy, jak rów­nież przeciwdziałają proble­mom.