Markkinointipäällikkö

Mark­ki­noin­ti­pääl­likkö
Miejscowość pozos­tały czas apli­kowa­nia
doba
godz.
min
Apli­kuj
Lokalizacja:Pori
Start rekrutacji:16.11.2020 — 09:30
Stop rekrutacji:08.12.2020 — 23:59
Czas trwania pracy: Yli 12 kuu­kautta
Czas pracy:Ko­ko­päi­vä­työ
Rozpoczęcie pracy:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Virkistyshotelli Yyteri sijaitsee keskellä Suomen kauneinta merimaisemaa. Dyynimme, rantamme ja upeat palvelumme luovat kokonaisuuden, joka jättää pysyvän jäljen jokaiseen kävijäämme. Yyteri on osin löytämätön helmi matkailun kartalla, mutta uudistamme siitä timanttia, jonka vetovoima siirtää magneettista pohjoisnapaa.

Haemme erittäin rokkaavaan myyntitiimiimme

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Urasi on nousukiidossa, ja olet miettinyt paikkaa missä voit näyttää supervoimasi koko kauneudessaan. Hallitset etenkin digitaalisen markkinoinnin salat ja osoitat meille tuloksia aiemmista tekemisistäsi, jotka saavat meidät sanattomiksi. Jo lapsena opit, että markkinointi ei ole fiiniä jorinaa, vaan älykkäiden ihmisten työ, jolla kassavirta tulvii.

Mahdollisuus liittyä vauhdikkaaseen ja osaavaan tiimiimme, sekä työpaikkamme ainutlaatuisuus aiheuttavat sinussa fysiologista hyrinää sekä kaipuuta jonnekin, mitä et ole tiennyt olevan.

Kun katsot ansioluetteloosi, näet sieltä markkinoinnin koetellun taitajan lisäksi keskittymiskykyisen mutta hyperidearikkaan Akun tai Minnin. Ääntelet myös englanniksi.

Saat meiltä maiseman, mitä kukaan muu ei voi tarjota. Elintasosi turvaamiseksi rakennamme peruspalkkaustasi tukemaan palkitsemismallin, joka kiinnittää sinut meihin kuin sen kuuluisan taulun Junttilan tuvan seinässä.

Älä pähkäile kirjoitustyylisi kanssa, vaan tee perustyylinen hakemus ja CV, ja laita ne tulemaan osoitteella www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä saat soittelemalla tai sähköpostitse Mika Niiniseltä.

040 730 3327, mika.niininen@talentcenter.fi

Hakemukset viimeistään tiistaina 8.12. Kiitos.

https://talentcenter.fi/dla-osob-poszukujacych-pracy/stanowisko/?lang=pl&id=4721288

Agencja pracy tymczasowej Talent Center dba o pracowników.

Dokład­nie prze­myś­le­liśmy, ja­kim praco­dawcą chcemy być, czego od nas ocze­kują zarówno pracow­nicy, jak i klienci. Rozu­miemy i wywiązu­jemy się z naszych obowiązków jako praco­dawca.

Pracow­nicy mają moż­liwość korzys­ta­nia ze świadczeń pracow­niczych, które przyczy­niają się do obec­ności w pracy, jak rów­nież przeciwdziałają proble­mom.