Vastaava työnjohtaja

Vas­taava työn­joh­taja
Miejscowość pozos­tały czas apli­kowa­nia
doba
godz.
min
Apli­kuj
Lokalizacja:Sa­ta­kunta
Start rekrutacji:20.11.2020 — 10:15
Stop rekrutacji:13.12.2020 — 23:59
Czas trwania pracy: Yli 12 kuu­kautta
Czas pracy:Ko­ko­päi­vä­työ
Rozpoczęcie pracy:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

MVR-yhtymä on satakuntalainen uudis-, asunto- ja korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Meillä on vankka osaaminen myös julkishallinnon ja teollisuusrakentamisen alueella. Liikevaihtomme oli 51,5 miljoonaa euroa vuonna 2019.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Satakuntaan

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Hoidat sinulle annettujen projektien valmistelua. Olet avainhenkilö projektien käytännön toteutuksessa alusta loppuun. Vastaat projektisi tuotannosta, kustannushallinnasta, laadusta, työturvallisuudesta ja ympäristöasioista sekä toimit työmaasi henkilöstön esimiehenä.

Olet koulutukseltasi vähintään rakennusinsinööri tai rakennusmestari ja omaat vähintään 5 vuoden kokemuksen vastaavan työjohtajan tehtävistä. Sinulla on laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa ja kehität työtäsi asiakaslähtöisesti. Sinulla on myös vuorovaikutteiset esimiestaidot, joiden avulla johdat työmaahenkilöstöä sekä kehität työntekijöitä ja työryhmiä.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, mukavan työilmapiirin sekä kilpailukykyisen palkan.

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi heti tai viimeistään 13.12.2020 mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Tiedustelut: Talent Center Mika Niininen p.040 730 3327 tai Jari Nokkonen p. 040 523 2930.

https://talentcenter.fi/dla-osob-poszukujacych-pracy/stanowisko/?lang=pl&id=4733644

Agencja pracy tymczasowej Talent Center dba o pracowników.

Dokład­nie prze­myś­le­liśmy, ja­kim praco­dawcą chcemy być, czego od nas ocze­kują zarówno pracow­nicy, jak i klienci. Rozu­miemy i wywiązu­jemy się z naszych obowiązków jako praco­dawca.

Pracow­nicy mają moż­liwość korzys­ta­nia ze świadczeń pracow­niczych, które przyczy­niają się do obec­ności w pracy, jak rów­nież przeciwdziałają proble­mom.