Kuljetusesimies

Kul­je­tuse­si­mies
Miejscowość pozos­tały czas apli­kowa­nia
doba
godz.
min
Apli­kuj
Lokalizacja:Har­ja­valta
Start rekrutacji:23.11.2020 — 10:30
Stop rekrutacji:07.12.2020 — 23:59
Czas trwania pracy: Yli 12 kuu­kautta
Czas pracy:Ko­ko­päi­vä­työ
Rozpoczęcie pracy:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Valtasiirto Oy on logistiikka-alan johtava ammattilainen. Tarjoamme tehokkaita ja joustavia ratkaisuja teollisuuden sisäisiin ja ulkoisiin siirtoihin, korjaamo-, huolto-, trukki- ja konepalveluihin sekä maanrakennukseen ja ulko- ja viheralueiden hoitoon ja puhtaanapitoon. Valtasiirron arvoja ovat luotettavuus, ammattitaitoisuus, prosessituntemus, monipuolisuus ja edelläkävijyys.

Haemme pysyvään työsuhteeseen Harjavaltaan

KULJETUSESIMIESTÄ

Voit olla alan kokenut osaaja tai uraasi vasta aloitteleva kyky. Omaat alalle soveltuvan peruskoulutuksen ja tunnistat itsestäsi kyvykkyyden ja halun johtaa ihmisiä. Työskentelytyylisi on vastuuta ottava, joustava ja ratkaisuhakuinen. Säilytät rauhallisen ja luottamusta herättävän käytöksen myös eteen tulleiden ongelmien edessä.

Arvostamme liiketoimintaosaamisen puolesta kokemusta kuljetuslogistiikan ohjaamisesta, hinnoittelusta sekä kustannusseurannasta. Ymmärrät kateajattelun merkityksen, ja osaat hahmottaa toimintasi vaikutukset yrityksen kannalta keskeisiin tavoitteisiin.

Työturvallisuudesta huolehtiminen on jokaisen Valtasiirtolaisen vastuulla ja odotamme sen sisäistämistä myös sinulta.

Lisäksi toivomme sinulta

• asiakaspalveluosaamista
• tietoteknisiä valmiuksia
• englannin kielen taitoa.

Me perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi, ja saat kaiken tuen sekä työkalut, joilla pääset alkuun tiimissämme. Monipuolinen työympäristömme kehittää sinua ammatillisesti, ja osaamisen karttuminen mahdollistaa tulevan urakehityksesi meillä.

Rekrytointiprosessia hoitaa Talent Center Oy.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi heti tai viimeistään 07.12.2020 mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Tiedustelut: Talent Center Mika Niininen p.040 730 3327 tai Jari Nokkonen p. 040 523 2930.

 

https://talentcenter.fi/dla-osob-poszukujacych-pracy/stanowisko/?lang=pl&id=4782831

Agencja pracy tymczasowej Talent Center dba o pracowników.

Dokład­nie prze­myś­le­liśmy, ja­kim praco­dawcą chcemy być, czego od nas ocze­kują zarówno pracow­nicy, jak i klienci. Rozu­miemy i wywiązu­jemy się z naszych obowiązków jako praco­dawca.

Pracow­nicy mają moż­liwość korzys­ta­nia ze świadczeń pracow­niczych, które przyczy­niają się do obec­ności w pracy, jak rów­nież przeciwdziałają proble­mom.