Logistiikkasuunnittelija

Lo­gis­tiik­ka­suun­nit­te­lija
Miejscowość pozos­tały czas apli­kowa­nia
doba
godz.
min
Apli­kuj
Lokalizacja:Ul­vila
Start rekrutacji:01.12.2020 — 14:15
Stop rekrutacji:18.12.2020 — 23:59
Czas trwania pracy: 6 — 12 kk
Czas pracy:Ko­ko­päi­vä­työ
Rozpoczęcie pracy:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Satamaito on toiminut itsenäisenä maidontuottajien omistamana osuuskuntana jo yli sadan vuoden ajan. Meijeritoiminta alkoi Porissa vuonna 1902. Nykyisissä tuotanto- ja toimistotiloissa Ulvilassa olemme toimineet vuodesta 2018.

Valmistamme vuodessa lähes 45 miljoonaa litraa nestemäisiä maitotuotteita. Yli 36 miljoonaan euroon nouseva liikevaihtomme muodostuu pääasiassa nestemäisten maitovalmisteiden myynnistä vähittäis- ja tukkukaupoille. Toimitamme tuotteita asiakkaillemme kuutena päivänä viikossa, noin 150 000 litraa päivittäin.

Me uskomme hyvään tahtoon ja sinnikkyyteen, ja teemme joka päivä töitä hyvinvoivien lehmien, korkealaatuisen tuotannon ja ravitsevan kotimaisen ruuan eteen. Omilla toimillamme pyrimme myös pienentämään hiilijalanjälkeä ja taistelemaan ruokahävikkiä vastaan. Haluamme tehdä pelkkää hyvää!

 

Haemme Ulvilaan

LOGISTIIKKASUUNNITTELIJAA

Työsuhde on aluksi vuoden määräaikainen, mutta uskomme oikean henkilön ja tekemisen laadun kautta sen muuttuvan pysyväksi.

Kehitämme prosessejamme ja toimitusketjuamme jatkuvan parantamisen periaatteella. Tilaus-toimitusketjupäällikkömme tarvitsee oikeaksi kädekseen erityisesti varastologistiikan taitajan. Ymmärrät materiaalivirran sekä toimivan varaston merkityksen koko toimitusketjulle ja sen vaikutukset yhtiön kannattavuuteen.

Olet vastuussa varaston järjestyksen, vastaanoton, lähetyksen, nimikkeiden hallinnan ja saldojen kehittämisestä. Osaat soveltaa, kehittää ja käyttöönottaa tulevaa varastologistiikkajärjestelmäämme. Ymmärtääksesi toimintaamme syvällisesti, hyppäät luontevasti Excelistä haalareihin. Työpisteesi on kylmävarastossamme keskellä toimintaa, joten et voi vieroksua maitorullakoihin tai trukin rattiin tarttumista.

Analyyttisen ajattelutavan lisäksi persoonasi on helposti lähestyttävä. Jalkautat sovittuja uusia toimintamalleja käytäntöön, joten viestit selkeästi ja johdonmukaisesti. Ymmärrät ihmisten välisiä eroavaisuuksia ja sovitat omaa toimintaasi saavuttaaksesi parhaan lopputuloksen.

Arvostamme lisäksi

• tietoteknistä osaamista

• tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa

• kokemusta vastaavista tehtävistä.

Mikäli tunnistit itsesi hakutekstistä ja haluat tehdä pelkkää hyvää, tässä hakuohjeet:

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Saat lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostitse Mika Niiniseltä. mika.niininen@talentcenter.fi, 040 730 3327.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle ajoissa mutta viimeistään perjantaina 18.12.2020.

https://talentcenter.fi/dla-osob-poszukujacych-pracy/stanowisko/?lang=pl&id=4910719

Agencja pracy tymczasowej Talent Center dba o pracowników.

Dokład­nie prze­myś­le­liśmy, ja­kim praco­dawcą chcemy być, czego od nas ocze­kują zarówno pracow­nicy, jak i klienci. Rozu­miemy i wywiązu­jemy się z naszych obowiązków jako praco­dawca.

Pracow­nicy mają moż­liwość korzys­ta­nia ze świadczeń pracow­niczych, które przyczy­niają się do obec­ności w pracy, jak rów­nież przeciwdziałają proble­mom.