Sähkösuunnittelija

Säh­kö­suun­nit­te­lija
Miejscowość pozos­tały czas apli­kowa­nia
doba
godz.
min
Apli­kuj
Lokalizacja:Uusi­kau­punki
Start rekrutacji:30.03.2021 — 09:00
Stop rekrutacji:21.04.2021 — 23:59
Czas trwania pracy: Yli 12 kuu­kautta
Czas pracy:Ko­ko­päi­vä­työ
Rozpoczęcie pracy:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Telesilta Oy on yksi Suomen johtavista laivapuolen sähköurakoitsijoista. Olemme osa Skandinaviassa ja Baltiassa toimivaa AS Harju Elekter -konsernia. Toimitamme sähköurakointia ja -suunnittelua laivateollisuudelle sekä maapuolen teollisuus- ja suurkiinteistöhankkeisiin.

Telesillassa meitä työskentelee 30 ammattilaista ja toimipisteemme sijaitsevat Uudessakaupungissa, Raumalla ja 2021 alkaen Turussa. Koko konsernissa työskentelee noin 800 alan ammattilaista. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 146 M€. AS Harju Elekter on listattu Nasdaqin omistamaan Tallinnan pörssiin.

Haemme kasvuamme tukemaan Uudenkaupungin toimistoomme

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

Sinulla on alan koulutustausta ja mielellään jo usean vuoden kokemus sähkösuunnittelusta. Toivomme sinulta osaamista Cadmatic -suunnittelutyökalusta tai kokemusta jostain vastaavasta järjestelmästä. Lisäksi arvostamme hakijoilta tuntemusta PLC -logiikoista ja vähintään kohtuullista englannin kielen taitoa.

Osaat liiketalouden perusteet, ja ymmärrät katelaskennan keskeiset periaatteet hinnoittelussa. Haluat ja kykenet ottamaan vastuuta projektiemme määrätietoisesta ja laadukkaasta loppuunsaattamisesta. Raportoit projektien etenemisestä täsmällisesti ja ajallaan, varmistaen asiakastyytyväisyyden tekemisiimme.

Tarvittaessa voit työskennellä osan ajastasi Rauman toimistollamme. Tarjoamme sinulle konsernietujemme lisäksi hyvähenkisen työyhteisön ja vakaasti omistetun yrityksen tukemaan ura- ja osaamiskehittymistäsi. Maksamme mielellämme osaamiseesi ja kokemukseesi perustuvan palkan.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center.

Lisätiedot tehtävistä ja luottamukselliset yhteydenotot: Mika Niininen, mika.niininen@talentcenter.fi tai puhelimitse 040 730 3327

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään keskiviikkona 21.4.2021 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

https://talentcenter.fi/dla-osob-poszukujacych-pracy/stanowisko/?lang=pl&id=5374999

Agencja pracy tymczasowej Talent Center dba o pracowników.

Dokład­nie prze­myś­le­liśmy, ja­kim praco­dawcą chcemy być, czego od nas ocze­kują zarówno pracow­nicy, jak i klienci. Rozu­miemy i wywiązu­jemy się z naszych obowiązków jako praco­dawca.

Pracow­nicy mają moż­liwość korzys­ta­nia ze świadczeń pracow­niczych, które przyczy­niają się do obec­ności w pracy, jak rów­nież przeciwdziałają proble­mom.