Kymppi hissikuilujen asennustyömaille

Kymppi his­si­kui­lu­jen asen­nus­työ­maille
Miejscowość pozos­tały czas apli­kowa­nia
doba
godz.
min
Apli­kuj
Lokalizacja:Pori
Start rekrutacji:06.04.2021 — 09:00
Stop rekrutacji:20.04.2021 — 23:59
Czas trwania pracy: Yli 12 kuu­kautta
Czas pracy:Ko­ko­päi­vä­työ
Rozpoczęcie pracy:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Haaslahti Oy on toiminut rakennusalan ratkaisutoimittajana jo vuodesta 1995. Yrityksen ydinosaamista ovat hissien jälkiasennustyöt hissittömiin kerrostaloihin yhteistyössä alan parhaiden toimijoiden kanssa.

Valmistus ja kokoonpano tapahtuvat omissa, korkeatasoisissa tuotantotiloissamme mahdollisimman valmiiksi. Kaikki porraskerrokset ja kuilu kuljetetaan asennuskohteeseen yhdessä, joten työ kohteessa on sujuvaa ja ketterää. Näin minimoimme asumiseen tulevat häiriöt asentamisen aikana.

Laatu ja turvallisuus määrittävät toimintaamme suunnittelusta toteutukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa tarkkaa työotetta ja jatkuvaa kehitystä niin menetelmien kuin työtapojen suhteen.

Kasvamme voimakkaasti hissien jälkiasennusmarkkinoilla ja haemme Porin tehtaallemme

KYMPPIÄ HISSIKUILUJEN ASENNUSTYÖMAILLE

Koulutustaustasi on mielellään rakennuspuolelta. Osaat lukea työpiirustuksia ja kykenet ratkaisemaan työmailla eteen tulevia käytännön ongelmatilanteita. Valvot työssäsi asennettavan hissikuilun valmistumisen ja vastaat asennusvaiheen sujuvuudesta aina loppuluovutukseen asti. Hahmotat rakennettavan kohteen kokonaisuuden ja pystyt monipuolisella teknisellä osaamisellasi tukemaan rakentamista myös käytännön tekemisessä.

Asenteesi on meille ratkaisevaa. Mikäli työhistoriasi on vielä lyhyt mutta tunnet olevasi vastuunottokykyinen ja -haluinen, perehdytämme sinut tehtäviisi. Luotettavuus, tarkkuus, omatoimisuus ja johtamishalukkuus ovat etsimämme henkilön keskeisiä ominaisuuksia. Matkustaminen ja vaativat työmaakohteet edellyttävät sinulta hyvää fyysistä sekä henkistä kuntoa.

Tiimimme liikkuvat eripuolille Suomea missä toimitaan yleensä maanantaista torstaihin. Kulku työmaille sekä asuminen järjestetään yhtiön puolesta. Maksamme osaajillemme kilpailukykyistä palkkaa.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center.

Lisätiedot tehtävästä ja yhteydenotot: Mika Niininen, mika.niininen@talentcenter.fi tai puhelimitse 040 730 3327.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään tiistaina 20.4.2021 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

https://talentcenter.fi/dla-osob-poszukujacych-pracy/stanowisko/?lang=pl&id=5379963

Agencja pracy tymczasowej Talent Center dba o pracowników.

Dokład­nie prze­myś­le­liśmy, ja­kim praco­dawcą chcemy być, czego od nas ocze­kują zarówno pracow­nicy, jak i klienci. Rozu­miemy i wywiązu­jemy się z naszych obowiązków jako praco­dawca.

Pracow­nicy mają moż­liwość korzys­ta­nia ze świadczeń pracow­niczych, które przyczy­niają się do obec­ności w pracy, jak rów­nież przeciwdziałają proble­mom.