Prosessityöntekijöitä (3 szt)

Pro­ses­si­työn­te­ki­jöitä
Miejscowość pozos­tały czas apli­kowa­nia
doba
godz.
min
Apli­kuj
Lokalizacja:Ul­vila
Start rekrutacji:29.03.2021 — 09:45
Stop rekrutacji:21.04.2021 — 23:59
Czas trwania pracy: 1 — 3 kk
Czas pracy:Ko­ko­päi­vä­työ
Rozpoczęcie pracy:Al­ku­kesä 2021

NEOREM MAGNETS OY on perustettu silloisen Outokummun juurilta vuonna 1995. Olemme korkean teknologian yritys, jonka tuotteet ovat tunnettuja ja tunnustettuja ympäri maailman johtavien kone- ja laitevalmistajien tuoterakenteissa. Valmistamme Ulvilan tehtaalla sintrattuja NdFeb kestomagneetteja ja magneettikokoonpanoja. Hitachi Metals-lisenssin ansiosta pystymme toimittamaan tuotteitamme globaalisti. Vahvuutemme perustuu pitkään kokemukseen suurten magneettien valmistamisesta, vaikeiden muotojen työstämiseen sekä monipuoliseen kokoonpano-osaamiseen.

Osaava henkilöstömme on sitoutunut laadun, työturvallisuuden ja laajasti automatisoidun valmistustekniikan jatkuvaan kehittämiseen. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001, 14001 ja 45001 sertifioidut laatujärjestelmät.

Haemme tulevaksi kesäksi, syksyllä pysyvän työllistymisen mahdollisuudella

PROSESSITYÖNTEKIJÖITÄ

Olet täysi-ikäinen, ja sinulla on mielellään ammatillinen koulutustausta joko sähkö- tai konepuolelta. Osaat lukea teknisiä piirustuksia, ja haluat työskennellä erilaisten työstö- ja mekaanisten koneiden parissa. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä.

Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ensisijaisesti haemme henkilöitä, joilla on halu työllistyä meille vakituisesti kesätyöjakson päätyttyä. Luonteeltasi olet vastuunottokykyinen, oppimishalukas ja reilu työkavereitasi kohtaan.

Meillä on hyvät henkilöstöedut, ja maksamme osaamistasi vastaavan palkan.

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävistä saat soittamalla tai sähköpostitse.

Mika Niininen 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään keskiviikkona 21.4.2021 mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

https://talentcenter.fi/dla-osob-poszukujacych-pracy/stanowisko/?lang=pl&id=5512544

Agencja pracy tymczasowej Talent Center dba o pracowników.

Dokład­nie prze­myś­le­liśmy, ja­kim praco­dawcą chcemy być, czego od nas ocze­kują zarówno pracow­nicy, jak i klienci. Rozu­miemy i wywiązu­jemy się z naszych obowiązków jako praco­dawca.

Pracow­nicy mają moż­liwość korzys­ta­nia ze świadczeń pracow­niczych, które przyczy­niają się do obec­ności w pracy, jak rów­nież przeciwdziałają proble­mom.