Tekninen myyjä

Tek­ni­nen myyjä
Miejscowość pozos­tały czas apli­kowa­nia
doba
godz.
min
Apli­kuj
Lokalizacja:Ala­järvi
Start rekrutacji:30.03.2021 — 14:00
Stop rekrutacji:23.04.2021 — 23:59
Czas trwania pracy: Yli 12 kuu­kautta
Czas pracy:Ko­ko­päi­vä­työ
Rozpoczęcie pracy:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Nordautomation Oy on markkinoiden johtava tukinkäsittelytekniikan valmistaja. Yhtiö toimittaa puunjalostusteollisuuteen "avaimet käteen" -periaatteella kokonaistoimituksia, joissa yhdistyvät huippuluokan suorituskyky, toimintavarmuus ja kestävyys. Operoimme niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Yritys on perustettu 1991.Toimipisteemme sijaitsevat Kristiinankaupungissa ja Alajärvellä, ja meillä työskentelee noin 90 alan ammattilaista. Pääomistajamme on tekniikan alan kauppakonserni Addtech, mihin kuuluu yli 140 itsenäisesti johdettua ja toimivaa yritystä maailmanlaajuisesti.

Vahvistamme myyntitiimiämme ja haemme Alajärven konepajallemme

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

Toimit tärkeänä linkkinä asiakkaidemme ja tuotantomme välillä. Huolehdit osaltasi asiakastyytyväisyydestämme ja toimitusvarmuudestamme. Varmistat saha-asiakkaidemme häiriöttömän tuotannon huolehtimalla varaosatarpeiden täyttämisestä ja niiden ennakoimisesta.

Sinulla on tekninen koulutustausta, ja osaat lukea mekaanisia sekä sähköteknisiä piirustuksia. Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta tehtävistä, jotka tukevat työllistymistäsi meille. Tehtävässä vaaditaan englannin kielen osaamista. Arvostamme lisäksi erityisesti ruotsin kielen taitoa.

Otat vastuuta omasta työstäsi, ja viihdyt ihmisten parissa. Sinulla on vakuuttavat vuorovaikutustaidot, ja kykenet toimimaan nopeatempoisessa projektiympäristössä. Työskentelet pääosin Alajärven toimistolla, mutta matkustat mielelläsi tutustumaan asiakkaidemme toimintaympäristöihin, niin Suomessa kuin ulkomailla.

Olemme menestyvä ja kasvava yhtiö. Teknologiaosaamisemme on haluttua Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla. Arvostamme hyvää johtamista, tinkimätöntä asiakaspalvelua ja turvallista työympäristöä. Mikäli koet nämä asiat tärkeiksi työurallasi, niin toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center.

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä saat soittamalla tai sähköpostitse: Mika Niininen p. 040 730 3327,  mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle pikaisesti, mutta viimeistään perjantaina 23.4.2021.

https://talentcenter.fi/dla-osob-poszukujacych-pracy/stanowisko/?lang=pl&id=5530439

Agencja pracy tymczasowej Talent Center dba o pracowników.

Dokład­nie prze­myś­le­liśmy, ja­kim praco­dawcą chcemy być, czego od nas ocze­kują zarówno pracow­nicy, jak i klienci. Rozu­miemy i wywiązu­jemy się z naszych obowiązków jako praco­dawca.

Pracow­nicy mają moż­liwość korzys­ta­nia ze świadczeń pracow­niczych, które przyczy­niają się do obec­ności w pracy, jak rów­nież przeciwdziałają proble­mom.