Kahvilatyöntekijöitä Laitakarin kesäkauteen 2022 (2 pcs.)

Kah­vi­la­työn­te­ki­jöitä Lai­ta­ka­rin ke­sä­kau­teen 2022
Applica­tion time left
Apply for job
Location:Eu­ra­joki
Application time begins:12.05.2022 08:00
Application time finishes:10.07.2022 23:59
Employment terms: 1 — 3 kk
Work time:2‑vuorotyö
Employment start date:Kesä 2022

Laitakari on niemi ja venesatama Luvialla Satakunnassa. Matkaa Luvian keskustaan on noin viisi kilometriä. BarPurje avasi ovensa meren ja maantien matkaajille 2018. Sykähdyttävän kauniissa merimaisemassa sijaitseva BarPurje tarjoaa laadukasta ruokaa parhaista saatavilla olevista raaka-aineista, laadusta tinkimättä. Täällä palvellaan iloisin mielin keväästä syksyyn, joka päivä muuttuvan merimaiseman syleilyssä. Täällä voit myös sesongin ulkopuolella järjestää yksityistilaisuuksia tai kokous- ja tykypäiviä. 

Miksi mennä merta edemmäs kalaan, purjehdi ruoan ja juoman kotiin!

Etsimme BarPurjeeseen 

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ KESÄSESONKIIN 2022

Oletko sinä se Talentti, jonka barista-ura alkaa täältä? Vielä vailla mukavaa kesäduunia?

Etsimme ihmisiä, joille hyvän asiakaspalvelukokemuksen ja maukkaan makuelämyksen tuottaminen on intohimo. Tehtäväsi on huolehtia hyväntuulisesta palvelusta aurinkoisen pirteällä otteella, vitriinituotteiden valmistuksesta, jäätelön ym virvokkeiden myynnistä, paikkojen siistinä pitämisestä jne. Olisi hienoa, jos jo olisit vähän saanut työkokemusta esim kassatyöskentelystä. Leipuri ei tarvitse olla, mutta  mahtavaa jos onnistuisi leivonnassa, vaikka masaliisa tai korvapuustit. Toivomme, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen. Unelmahakijamme on omatoimisesti toimelias, ahkera, luotettava ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Ajoittain työ voi olla hyvinkin kiireistä ja hektistä jossa vaaditaan hyvää organisointikykyä ja monenlaisia tiimitaitoja. Työhösi sinut perehdytetään ja pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, ja työ on kesäsesongin ajan täysin tunnein. Tehtävä edellyttää vähintään 17 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa hygieniapassia. Oma auto helpottaa töihin kulkemista.

Kyseessä on kesätyö, joka alkaa sopimuksen mukaan kevään / alkukesän aikana jatkuen syksyyn. Olemme myös kiinnostuneita lyhyemmästäkin työpanoksestasi - kerro rohkeasti käytettävyydestäsi. 

Varaa paikkasi kesälle 2022, ja lähetä hakemuksesi jo nyt! Haluamme kuulla pikimmin Sinusta, osaamisestasi ja miksi juuri Sinä olisit sydämellisin "kaffilamyyjä" tähän messiin. 

Täytämme paikat sopivien henkilöiden löytyessä. 

Rekrytoinnista vastaa Talent Center.

Jätä CV ja hakemus osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 10.7.2022 mennessä.

Tutustu yritykseen ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.talentcenter.fi ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).

Talent Center Oy on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus, koulutusratkaisut sekä vuokrajohtajien välitys. 

https://talentcenter.fi/for-applicants/vacancy/?lang=en&id=6979365