Henkilöstöpalvelut

Talent Center on vuonna 2010 perustettu HR-palveluiden asiantuntijatalo, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun yrityksen henkilöstötarpeisiin. Meidän asiantuntijamme voivat vastata yrityksen henkilöstöhallinnosta kokonaisuudessaan tai toimia yrityksen henkilöstöhallinnon tukena valituissa kokonaisuuksissa. Meillä on pitkä kokemus suorahauista, headhuntingista sekä soveltuvuusarvioista ja kykytestauksista. Lisäksi välitämme myös ammattitaitoisia vuokratyöntekijöitä, jotka käyvät läpi huolellisen valintaprosessin. Luottamus, huolellisuus ja erinomainen työntekijäkokemus ovat kaikessa tekemisessämme keskeisiä arvojamme.

Executive search ja headhunting

Executive Search eli Headhunting ja suorahaku ovat tehokkaita keinoja haasteellisiin asiantuntija- ja johtorekrytointeihin. Käytössänne ovat laajat verkostomme, johtotason tehtävien vaatimusten ymmärrys ja modernit työkalut.
Lue lisää

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus tuo joustoa yrityksen kiinteisiin kustannuksiin. Talent Centerin henkilöstövuokraus on helppo ja nopea keino saada käyttöön kunkin alan paras osaaminen ja ammattitaito oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan.
Lue lisää

Rekrytointi

Rekrytointipalvelumme kattaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun. Meillä on pitkä ja laaja-alainen kokemus eri toimialojen ja osaamisalueiden rekrytoinneista, ja tarjoamme alan kattavimmat rekrytointipalvelut. Perehdymme huolella asiakkaidemme liiketoiminnan erityispiirteisiin ja kulttuuriin löytääksemme parhaat osaajat.
Lue lisää

Kansainvälinen rekrytointi

Kansainvälisiltä markkinoilta löytyy paljon osaavia ammattilaisia erityisesti teollisuuden tarpeisiin. Talent Centerillä kansainvälinen rekrytointi on oma kokonaisuutensa, joka käsittää myös tulkkaukset ja asiakirjojen käännökset.
Lue lisää

Henkilöarvioinnit

Erilaiset henkilöarvioinnit, kuten persoonallisuus- ja työmotivaatioarvioinnit sekä kykytestaukset ovat tärkeä osa niin rekrytointiprosessia kuin henkilöstön kehittämistäkin.
Lue lisää

HR Partner -malli

Talent Centerin HR Partner -malli tarjoaa joustavan ja räätälöitävän palvelun organisaation HR-tarpeisiin. Mallissa Talent Center toimii organisaation ulkoisena kumppanina, joka tarjoaa HR-ammattilaisten asiantuntemusta, resursseja ja modernit työkalut asiakkaan käyttöön.
Lue lisää