Meistä

Ihmiset tekevät yrityksen

Talent Center on vuonna 2010 perustettu HR-palveluiden asiantuntijatalo.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Porissa. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan HR-palvelun, jossa asiantuntijamme voivat vastata yrityksen henkilöstöhallinnosta kokonaisuudessaan tai toimia yrityksen henkilöstöhallinnon tukena valituissa kokonaisuuksissa. Meillä on pitkä kokemus suorahauista, headhuntingista sekä soveltuvuusarvioista ja kykytestauksista. Lisäksi välitämme ammattitaitoisia vuokratyöntekijöitä, jotka käyvät läpi huolellisen valintaprosessin. Luottamus, huolellisuus ja erinomainen työntekijäkokemus ovat kaikessa tekemisessämme keskeisiä arvojamme.

Arvot

Luottamus, huolellisuus ja erinomainen työntekijäkokemus

Yhtiömme arvot ohjaavat kaikkea tekemistämme. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja luoda pitkäaikaisia ja luottamuksellisia suhteita. 

Tinkimätön asiakaslaatu

Talent Center pitää sen, minkä lupaa. Vain yhdessä voimme menestyä. Pysymme ajan hermolla ja huolehdimme samalla tulevaisuuden osaamisestamme.

Tuomme energiaa - emme vie sitä

Talent Centerin palvelut rajataan ja toteutetaan niin, että asiakkaillemme vapautuu aidosti aikaa keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Olemme ratkaisuhakuisia

Löydämme asiakkaillemme ratkaisut liiketoiminnan tukiprosesseihin, jotka tuottavat strategista hyötyä ja kilpailuetua.

Reilua johtamista

Arvostamme iloista työilmapiiriä ja vastuullista toimintaa suhteessa toisiimme ja asiakkaisiimme. Viestimme aktiivisesti ja avoimesti.