Snuup

Helpotusta pienyrityksen arkeen

Snuup Oy on 2018 tammikuussa perustettu markkinoinnin ja myynninedistämisen toimisto. Toiminta alkoi sutjakkaasti, ja jo ensimmäisen puolen vuoden jälkeen kävi selväksi, että lisäkäsiä tarvitaan pikaisesti.

Aloitimme toimintamme keskittymällä pienyritysten tarpeisiin. Aika nopeasti kuitenkin kävi ilmi, että pienemmillä pk-yrityksillä on se suurin tarve saada myynti ja markkinointi toimimaan yhdessä. Näistä ei sitten enää selvittykään omin neuvoin, vaan tarvittiin lisää väkeä töihin, kertoo Snuupin operatiivinen johtaja Tiina Salminen.

Tärkeää oli, että rekrytointiprosessi sujuu mutkattomasti. Pienessä starttaavassa yrityksessä aika oli kortilla. Yhteistyö Talent Centerin kanssa tuli luonnostaan, sillä Tiina on aiemmin ollut Talent Centerin kautta töissä.

Arvostan suuresti sitä, miten Talent Center pitää huolta porukastaan. Työntekijät eivät ole numeroita tai kaupattavaa karjaa, vaan työntekijöitä kunnioitetaan ja heidän oikeuksiaan suojellaan. Tämän vuoksi Talent Center valikoitui myös meille työvoiman toimittajaksi. Haluamme, että työntekijöillä on hauskaa töissä ja HR-puolen hoitaa niihin koulutetut ammattilaiset. Meidän työntekijät ovat hyvissä käsissä, Tiina kertoo.

Talent Centerin yhteyshenkilö Jere Nokkonen on tutustunut Snuupin toimintaan, ja pystyy näin ehdottamaan hyviä hakijoita erilaisiin tehtäviin. Hakemusten läpikäynti ja esihaastattelut hoidetaan Talent Centerin toimesta.

Pienessä yrityksessä HR-asioiden ulkoistaminen säästää valtavasti aikaa ja asiat hoituvat varmasti kaikkien pykälien mukaan, etenkin kun kumppanina on Talent Center. Meidän ei tarvitse kuin laittaa viesti Jerelle, ja homma lähtee rullaamaan. Pystymme luottamaan siihen, ettei meille suositella ketä tahansa, vaan porukka on esihaastateltu, Tiina kehuu.

Tiina Salminen
Snuup Oy

Vieraile sivustolla