Yyterin Virkistyshotelli

Helmiä vaihteleviin työtehtäviin

Yyteri on kaikkien tuntema kaunis ja monipuolinen virkistyspaikka Porissa. Upeat hiekkadyynit houkuttelevat matkailijoita kauempaakin, ja hotellin työntekijöiltä vaaditaan lujaa ammattitaitoa. Hotellin ravintolassa toimii paljon työntekijöitä Talent Centerin kautta.

Yyterin virkistyshotellin ravintolavastaava Riitta Nordman kertoo, että heidän extrat ovat pääsääntöisesti siirretty Talent Centerille, ja muutama uusi ”helmi” on löytynyt rekrytointiprosessien kautta lisävahvistukseksi. Erilaiset työtehtävät vaativat erilaista osaamista – joskus vaaditaan baaritaitoja, joskus pelkkä blokkauskin riittää.

Edellinen vuokratyöyritys ei aina pystynyt toimittamaan meille väkeä, mutta Talent Centerillä tällaista ongelmaa ei juurikaan ole. Vaikka joskus olisikin vaikeuksia, aina pystyy jotain järjestelemään – joku voi vaikka haluta tehdä pidempää päivää, Riitta kertoo.

Rekrytointiprosessi on tärkeä osa vuokratyövoiman välittämisessä. Yyterin Virkistyshotelli on yksi niistä yrityksistä, jotka ymmärrettävästi haluavat myös itse nähdä ja haastatella potentiaaliset uudet työntekijät. Rekrytointiprosessin kommunikaation on pelattava sujuvan yhteistyön varmistamiseksi.

– Saamme haastatella uudet työntekijät ja valita meille sopivat. Meillä on paljon erilaisia työtehtäviä, joiden vaatimustasot ovat kovin vaihtelevia. Talent Centerin kanssa kommunikaatio pelaa ja he pitävät meidät ajantasalla rekrytointiprosessissa. Suosittelen Talent Centeriä mielelläni myös muille, Riitta kehuu.

Vieraile sivustolla
  • Yyterin Virkistyshotelli