Lastaaja / varastomies

Las­taaja / va­ras­to­mies
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Kan­kaan­pää
Haku alkaa:03.03.2020 klo 00:00
Haku päättyy:30.04.2020 klo 23:59
Työn kesto: 3 — 6 kk
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Knauf Oy on vuodesta 1991 Suomessa toiminut kipsilevyjen sekä muiden rakennustuotteiden valmistukseen ja myyntiin keskittynyt yritys.Olemme osa Knauf-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista kipsilevytoimittajista ja kaikki toiminnot mukaan lukien yksi Euroopan johtavista rakennusmateriaalien valmistajista. Konserni kehittää, valmistaa ja markkinoi kipsi- ja kipsipohjaisia tuotteita sekä järjestelmäratkaisuja ympäri maailman. Suomessa toimiva kipsilevytehdas sijaitsee Kankaanpäässä, Pohjois-Satakunnassa.

Haemme Kankaanpään tehtaallemme

LASTAAJAA / VARASTOMIESTÄ

Lastaaja / varastomies toimii varastolla kiinteässä yhteistyössä niin varaston pakkaajien kuin tuotteita noutamaan tulleiden kuljettajien kanssa. Tehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelua, tavaran vastaanottoa ja rekkojen lastausta. Työn tekeminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä, sillä valittu henkilö työskentelee paljon yksin. Arvostamme hakijoissa huolellisuutta, tarkkuutta, ripeyttä työssä sekä korkeaa työmoraalia. Työhön perehdytetään, joten tärkeimpinä ominaisuuksina ovat halu ja kyky oppia sekä asenne.

Hakijalta odotetaan työturvallisuuskorttia, kokemusta lastauksesta sekä trukilla (7,5t) ja kuormaajalla työskentelystä. Lisäksi ATK-taidot katsotaan eduksi.

Työ on päivätyötä. Työ alkaa määräaikaisena kesätyönä jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi, toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella. Työ alkaa toukokuun puolenvälin jälkeen ja kestää elokuun loppuun saakka.

Rekrytointiprosessista vastaa Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jari Nokkonen p.  040 523 2930 tai jari.nokkonen@talentcenter.fi

Erkki Forsström, logistiikkapäällikkö, p. 040 3076 434 tai erkki.forsstom@knauf.fi

Seppo Huhtaniemi, työnjohtaja, p. 040 3076 425 tai seppo.huhtaniemi@knauf.fi

 

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, mutta viimeistään 30.4. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys.

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=3740950

Talent Centerillä vuokratyövälitys on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen vuo­kra­työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.