Automaatioinsinööri

Au­to­maa­tioin­si­nööri
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Har­ja­valta, Pori
Haku alkaa:18.05.2020 klo 14:30
Haku päättyy:14.06.2020 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuu­kautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Haemme Insta Automation Oy:n Porin tai Harjavallan suurteollisuuspuiston toimipisteeseen

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Vastaamme suurteollisuuspuistossa sijaitsevien asiakkaidemme sähkö- ja automaatiojärjestelmien kehittämisestä ja suunnittelusta. Olemme tärkeä osa asiakkaidemme investointien ja modernisointihankkeiden läpivientiä. Pitkäaikainen kumppanuutemme varmistaa osaltaan asiakkaidemme prosessien tehokkuuden. Pääsemme työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa pitkäaikaisissa asiakkaan projekteissa.

Haemme nyt hyvähenkiseen tiimimme Valmet DNA -automaatiojärjestelmän tuntevaa ammattilaista. Edellytämme aiempaa työkokemusta kyseisen automaatiojärjestelmän parissa sekä arvostamme tiimi- ja asiakastyöskentelytaitoa. Tehtävässä voit työskennellä toiveidesi mukaan pääsääntöisesti joko Porissa tai Harjavallassa.

Perehdytämme sinut toimintakulttuuriimme ja vastuualueeseesi. Lisäksi takaamme sinulle hyvän johtamisen, monipuoliset projektit sekä jatkuvan kehittymisen mahdollistavan toimintaympäristön. Kokonaisuudessaan meitä on Harjavallassa yli 40 henkeä pitkäaikaiset alihankkijat mukaan lukien. Meistä osa työskentelee Valmet DNA:n parissa, mutta mukaan mahtuu myös sähkösuunnittelun, instrumentoinnin ja asennusvalvonnan kovia ammattilaisia.

Suomalaisena perheyhtiönä lupa luottaa konkretisoituu meillä jokapäiväisessä työssä. Haluamme, että viihdyt meillä ja meidän kanssamme, ja pääset kehittämään osaamistasi toiveidesi pohjalta. Maksamme myös osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan muine etuineen. Installa tuetaan aktiivisesti liikuntaa esimerkiksi kattavan liikuntaedun ja tapahtumien kautta. Otti-kalakerho nappaa sinut mielellään mukaan pilkille Tampereelle vähän kauempaakin! Työn- ja vapaa-ajan yhteensovittaminen sujuu meillä vaivatta joustavien työaikojen ja perhemyönteisen kulttuurin ansiosta.  Meillä voidaan hyvin ja viihdytään pitkään!

Tiimimme asiantuntijoita asuu sekä Harjavallassa että Porissa. Harjavalta tarjoaa erinomaiset ulkoilumaastot ja liikuntatilat heti kotioven ulkopuolella sekä edullisen asumistason. Jos nautit monipuolisemmista palveluista, Porissa löytyy monipuolista tarjontaa Porin Jazzista jääkiekkoon ja maauimalaan. Golfia voi pelata vaikkapa työmatkalla Nakkilassa, vaikka kenttiä löytyy Poristakin. Kokemäenjokea pitkin veneilet näppärästi Yyterin hiekkarannoille ja Pohjanmerelle.  Mikäli harkitset muuttoa työn perässä Satakuntaan, voimme avustaa sinua asuntoasioissa tai muussa yksilöllisessä avuntarpeessasi, jotta pääset mukavasti tekemään Satakunnasta kotisi ja toteamaan, että me satakuntalaiset emme yllä maineemme tasolle jäyhyydessä.

Mietitkö vielä, olisiko Insta Automation sinun paikkasi? Lue lisää Teemun työstä Harjavallassa täältä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 14.6.2020 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi.

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Olemme osa suomalaista Insta Group -teknologiakonsernia, joka rakentaa ja kehittää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Instan erityisosaamista on turvallinen digitalisaatio sekä kyberturvallisuus, teollinen automaatio, johtamisen ratkaisut ja puolustusteknologia. Asiakkaamme toimivat älykkään teollisuuden, yhteiskunnan turvaamisen ja puolustuksen parissa. Insta kasvavana perheyrityksenä työllistää yli 1000 huippuosaajaa kolmellatoista paikkakunnalla ja liikevaihtomme on noin 130 miljoonaa euroa. www.insta.fi

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=4037255

Talent Centerillä vuokratyövälitys on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen vuo­kra­työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.