Keittiötyöntekijä

Keit­tiö­työn­te­kijä
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:21.07.2020 klo 08:00
Haku päättyy:09.08.2020 klo 23:59
Työn kesto: 3 — 6 kk
Työaika:Muu osa-ai­ka­työ
Työ alkaa:Elo­kuu 2020

Ultra Action Park on Porin Puuvillan kauppakeskukseen avattu uusi konsepti, joka tuo Poriin mahdollisuuden päästä kokemaan elämyksiä sekä harrastamaan uudella tavalla. Puiston vetonauloja ovat mm. Olympia-tason trampoliinialue, Airbag-alastulopatja, Ninjarata, Peliareena, Kiipeilylabyrintti sekä voimistelualue ja Airtrack.

Puisto tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet yritysten virkistyspäiviin yhdistämällä aktiviteetit, ruuan sekä illanviettopaikan, sillä puiston yhteyteen on avattu myös asiakkaiden toivoma porilaisen Turo's -ravintolakonseptin street food -ravintola.

Haemme Turo’s Heavy Kebab Puuvillaan

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ

Etsimämme henkilö pyörittää street food -ravintolan päivittäistä toimintaa: valmistaa ja kasaa annoksia sekä huolehtii keittiön siisteydestä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta keittiöpuolen tehtävistä ja omistat hygieniapassin. Keittiötehtävien lisäksi työskentelet tarvittaessa välillä myös kassalla ja tarjoilemassa. Toivomme sinun olevan sosiaalinen ja iloinen tyyppi, joka toimii joustavasti tiimissä.

Työ on osa-aikainen ja alkaa elokuun alussa. Täysi-ikäisyys ja suomen kielen taito vaaditaan. 

Hakuprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jere Nokkonen p. 040 689 3312 tai jere.nokkonen@talentcenter.fi

Jätä hakemus pikaisesti, mutta viimeistään 9.8. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=4151971

Talent Centerillä vuokratyövälitys on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen vuo­kra­työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.