Huoltoinsinööri

Huol­toin­si­nööri
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Tam­pere
Haku alkaa:11.01.2021 klo 09:00
Haku päättyy:29.01.2021 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuu­kautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Haemme Insta Automation Oy:n Sähkönjakelu -yksikköön Tampereelle

HUOLTOINSINÖÖRIÄ

Työskentelet sähkönjakeluverkon kunnossapidon parissa vaihtelevissa projekteissa tiiviissä yhteistyössä pitkäaikaisten asiakkaidemme kanssa. Työhösi kuuluvat sähkönlaadunmittaukset pitäen sisällään kompensontilaitehuollot ja -uusinnat. Tämän lisäksi tulet työskentelemään suojarelekoestuksissa sekä käyttöönottotöissä, ja osallistut myös sähkönjakelun huolto- ja uusintaprojekteihin. Asiakkainamme ovat niin teollisuus-, sähkönjakeluyhtiöt kuin kauppakiinteistötkin. Käy lukemassa lisää täältä, mitä palveluita tuotamme asiakkaille.

Tulet osaksi Sähkönjakelun tiivistä asiantuntijatiimiä, jolta saat sekä apua että vapautta johtaa itse itseäsi. Tiimissä on monipuolista sähköalan osaamista, joten pääset halutessasi laajentamaan osaamistasi hyvin monipuolisesti. Noin kolmasosa työajastasi kuluu asiakkaillamme ympäri lähinnä Etelä- ja Keski-Suomea. Asiakkaalla otat itsenäisen asiantuntijaroolin, mutta teet tarvittaessa yhteistyötä koko tiimin kanssa, jotta voimme toimittaa laadukkaan avaimet käteen -palvelun korjaustöineen.

Tehtävässä suoriutumiseksi edellytämme sinulta osaamista ja mieluiten jo aiempaa työkokemusta sähkönlaadun mittauksista ja analyyseistä. Tämän lisäksi omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutusvalmiudet, ja haluat aidosti toimia sekä tiimin että asiakkaidemme parissa. Eduksi tehtävässä katsotaan sähköpuolen korkeakoulututkinto sekä muu sähköalan työkokemus. Englannin kielitaito on tehtävässä etu, mutta pääasiallisesti asiakaskunnassamme työskennellään suomen kielellä. Kaikkea sinun ei tarvitse osata kuitenkaan tullessasi, vaan tarjoamme sinulle luonnollisesti kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen tehtäviin.

Suomalaisena perheyhtiönä mottomme "Lupa luottaa" konkretisoituu jokapäiväisessä työssämme. Maksamme myös osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan muine etuineen. Työn- ja vapaa-ajan yhteensovittaminen sujuu meillä vaivatta joustavien työaikojen ja perhemyönteisen kulttuurin ansiosta. Installa tuetaan aktiivisesti hyvinvointia ja liikuntaa esimerkiksi kattavan liikuntaedun, omien lajikerhojen ja tapahtumien kautta. Sarankulmassa pääset hyödyntämään kuntosaliamme ja sähköpyörän latauspisteitä. Otti-kalakerho nappaa sinut mielellään mukaan pilkille! Meillä voidaan hyvin ja viihdytään pitkään! Lue lisää meistä Instalaisista täältä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 29.1.2021 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle . Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen(at)talentcenter.fi.

Tähän työtehtävään liittyen teemme perusmuotoisen henkilöturvallisuusselvityksen ja huumausainetestin ennen työsuhteen alkamista.

 

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 550 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group Oy:ta, suomalaista teknologiakonsernia, joka rakentaa ja kehittää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Instan erityisosaamista on turvallinen digitalisaatio sekä kyberturvallisuus, teollinen automaatio, johtamisen ratkaisut ja puolustusteknologia. Asiakkaamme toimivat älykkään teollisuuden, yhteiskunnan turvaamisen ja puolustuksen parissa. Insta kasvavana perheyrityksenä työllistää yli 1000 huippuosaajaa kahdellatoista paikkakunnalla ja liikevaihtomme on noin 130 miljoonaa euroa.

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=5140299

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.