Isännöitsijä

Isän­nöit­sijä
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Hel­sinki
Haku alkaa:02.03.2021 klo 15:40
Haku päättyy:21.03.2021 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuu­kautta, tois­tai­seksi
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Isännöintipalvelu Isarvo Oy on palvellut asiakkaitaan menestyksellisesti jo yli kolme vuosikymmentä. Tarjoamme nykyaikaista isännöintipalvelua yhdeksällä paikkakunnalla. Työllistämme n. 50 palveluhenkistä isännöinnin ammattilaista. Asiakasyhtiöiden taloudesta ja kiinteistöstä pidetään hyvää huolta, teemme oikeita asioita, ja tuotamme arvoa kiinteistölle. 

Haemme Helsingin Kampin toimistoon vakituiseen työsuhteeseen vahvaa ja osaavaa

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Jos tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta, saatat olla tuleva työkaverimme.

Olet innovatiivinen, uudistumiskykyinen ja organisointitaito sekä ajanhallinta ovat vahvuuksiasi. Asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja palveluhenkisyys itsestäänselvyys.

Osaat myös ajatella isännöintiä uusiksi. Digitaalisuus ei ole sinulle mörkö vaan mahdollisuus. Sinulla on riittävät näytöt isännöinnistä, kokemusta hankejohtamisesta sekä talousosaamista. Koulutus ja kouluttautuminen ei ole sinulle vierasta.

Koulutuksesi on vähintään IAT-tutkinto ja työkokemusta sinulla on isännöinnistä useammalta vuodelta.

Vastaat nimettyjen talo- ja kiinteistöyhtiöiden asunto-osakeyhtiölain mukaisten isännöintipalveluihin kuuluvien tehtävien suorittamisesta lain ja hyvän isännöintitavan mukaisesti. Omistat ajokortin ja ajoneuvon, jolla liikut kohteesta toiseen.

Me tarjoamme sinulle vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyisen palkan.  Saat myös tarpeellisen ammatillisen lisäkoulutuksen. Käytössämme ovat nykyaikaiset isännöintityöhön tarvittavat tietojärjestelmät. Mukavat työkaverit luovat meillä viihtyisän työympäristön.

Rekrytointia hoitaa Talent Center Oy.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.3.2021 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Heinola p. 044 988 3394 tai petri.heinola@talentcenter.fi

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus, koulutusratkaisut sekä vuokrajohtajien välitys

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=5307604

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.