Tekninen myyjä

Tek­ni­nen myyjä
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Ala­järvi
Haku alkaa:30.03.2021 klo 14:00
Haku päättyy:23.04.2021 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuu­kautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Nordautomation Oy on markkinoiden johtava tukinkäsittelytekniikan valmistaja. Yhtiö toimittaa puunjalostusteollisuuteen "avaimet käteen" -periaatteella kokonaistoimituksia, joissa yhdistyvät huippuluokan suorituskyky, toimintavarmuus ja kestävyys. Operoimme niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Yritys on perustettu 1991.Toimipisteemme sijaitsevat Kristiinankaupungissa ja Alajärvellä, ja meillä työskentelee noin 90 alan ammattilaista. Pääomistajamme on tekniikan alan kauppakonserni Addtech, mihin kuuluu yli 140 itsenäisesti johdettua ja toimivaa yritystä maailmanlaajuisesti.

Vahvistamme myyntitiimiämme ja haemme Alajärven konepajallemme

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

Toimit tärkeänä linkkinä asiakkaidemme ja tuotantomme välillä. Huolehdit osaltasi asiakastyytyväisyydestämme ja toimitusvarmuudestamme. Varmistat saha-asiakkaidemme häiriöttömän tuotannon huolehtimalla varaosatarpeiden täyttämisestä ja niiden ennakoimisesta.

Sinulla on tekninen koulutustausta, ja osaat lukea mekaanisia sekä sähköteknisiä piirustuksia. Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta tehtävistä, jotka tukevat työllistymistäsi meille. Tehtävässä vaaditaan englannin kielen osaamista. Arvostamme lisäksi erityisesti ruotsin kielen taitoa.

Otat vastuuta omasta työstäsi, ja viihdyt ihmisten parissa. Sinulla on vakuuttavat vuorovaikutustaidot, ja kykenet toimimaan nopeatempoisessa projektiympäristössä. Työskentelet pääosin Alajärven toimistolla, mutta matkustat mielelläsi tutustumaan asiakkaidemme toimintaympäristöihin, niin Suomessa kuin ulkomailla.

Olemme menestyvä ja kasvava yhtiö. Teknologiaosaamisemme on haluttua Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla. Arvostamme hyvää johtamista, tinkimätöntä asiakaspalvelua ja turvallista työympäristöä. Mikäli koet nämä asiat tärkeiksi työurallasi, niin toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center.

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä saat soittamalla tai sähköpostitse: Mika Niininen p. 040 730 3327,  mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle pikaisesti, mutta viimeistään perjantaina 23.4.2021.

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=5530439

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.