Tiskareita keikkatyöhön kesäksi (6 kpl)

Tis­ka­reita keik­ka­työ­hön ke­säksi
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:18.06.2021 klo 13:00
Haku päättyy:31.07.2021 klo 23:59
Työn kesto: 1 — 3 kk
Työaika:Muu osa-ai­ka­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Etsimme nyt ravintola-alan asiakkaillemme reippaita ja omatoimisia 

TISKAREITA KEIKKATYÖHÖN KESÄKSI

Haluatko tehdä työtä, jossa näet kättesi jäljen välittömästi? Valtaisaa tiskivuorta katsoessasi ajattelet, kuinka hienoa, en malta odottaa pääseväni niiden kimppuun. Puhtaus on puoli ruokaa, joten työn jälkesi on asiakkaalle vähintäänkin yhtä tärkeä kuin kokin valmistama annos, jonka tarjoilijat ammattitaitoisesti tarjoilevat. Vaikka sirpaleiden sanotaan tuovan onnea, astioiden tulisi pysyä hyppysissäsi, sillä ilman niitä asiakkaat jäävät vailla elämyksiä. Piipahdat välillä ravintolasalin puolella, joten hymyn tulisi olla herkässä ja asiakkaan tervehtiminen toinen luontosi. Kiirettäkin sinun tulisi sietää. 

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Työ on yksinkertaista ja siihen oppii nopeasti. Keikkojen määrä riippuu asiakkaiden tilauksista. Vuoroja voi ottaa vastaan sen mukaan, miten itselle sopii. 

Oletko etsimämme ahkera, työtä pelkäämätön Tiskivuorten Sankari? Liity nyt kesän keikkaporukkaamme! Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä kesäsesonkiin.

Jos tunnistit itsesi, lähetä hakemus ja CV pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Sahlsten p. 044 987 2851 tai johanna.sahlsten@talentcenter.fi.

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=5853405

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.