Keikkatyöntekijöitä ravintola-alalle

Keik­ka­työn­te­ki­jöitä ra­vin­tola-alalle
Jat­kuva haku
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Työn kesto: 3 — 6 kk
Työaika:Muu osa-ai­ka­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Haemme asiakasyrityksillemme Poriin syksyksi ja pikkujoulukauteen

KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ RAVINTOLA-ALALLE

Oletko opiskelija, joka mielellään tienaisi opintojen ohella tai etsitkö lisätyötä nykyisen työsi oheen? Keikkatyö sopii sinulle, joka haluat työskennellä silloin, kun sinulle sopii ja kartuttaa työkokemusta mahdollisesti useammasta eri yrityksestä. Keikkatyövuorot ovat siis vapaavalintaisia ja saat itse päättää millaisissa vuoroissa työskentelet.

Etsimme keikkatyöntekijöitä eri tehtäviin ravintola-alalle. Työvuoroja on tarjolla mm. blokkareille, baarityöntekijöille, tarjoilijoille, saliapulaisille sekä tiskareille. Kaikkiin työtehtäviin ei vaadita aiempaa kokemusta, vaan iloinen ja reipas asenne vie jo pitkälle. Edellytämme kuitenkin 18 vuoden ikää. 

Kerrothan hakemuksessasi, että millaiset keikkatyöt sinua kiinnostavat. 

Kiinnostuitko? Jätä ansioluettelosi pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Salonen p. 040 553 0240, emmi.salonen@talentcenter.fi.

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6515617

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.