Huoltoinsinööri

Huol­toin­si­nööri
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:17.11.2021 klo 16:00
Haku päättyy:08.12.2021 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuu­kautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Sampo-Rosenlew Oy on toiminut samalla tontilla Porin sydämessä jo yli 150 vuotta. Teollisen toiminnan juuret yltävät vuoteen 1853, jolloin Oy W. Rosenlew Ab perheyritys aloitti toimintansa. Sampo-Rosenlew Oy perustettiin vuonna 1991. Tätä nykyä yhtiö tunnetaan kansainvälisesti korkealaatuisista leikkuupuimureistaan ja metsäkoneistaan, joita toimitetaan yli 30 maahan. Sampo-Rosenlew työllistää Porissa noin 250 eri alojen ammattilaisia markkinointi-, myynti-, tuotanto-, tuotekehitys- ja palvelutehtävissä. Yhtiö tiedostaa sitoutuneen, motivoituneen ja osaavan henkilöstön merkityksen, jota ei tuotannon automatisointi pysty koskaan täysin korvaamaan.

Haemme Poriin puimuriliiketoimintaamme

HUOLTOINSINÖÖRIÄ

Saat vastuullesi Euroopan diileriverkostomme ja Suomen avainasiakkuuksien tuotetuki-, koulutus- ja palvelutehtävät. Luot koulutus- ja manuaalimateriaalit, kierrät asiakkaissamme, ja huolehdit ajantasaisesta informaatiosta kentälle. Tuet diilereitämme päivittäisellä yhteydenpidolla, ja hoidat mahdolliset reklamaatiot.

Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutason kokemusta maatalous-, metsätalous- tai rakennuspuolen koneiden huolto- ja korjaustoiminnoista. Tehtävä vaatii kohtuullisesti matkustamista ja työkielinä käytät vähintään suomea ja englantia.

Omaat hyvät sosiaaliset valmiudet ja työskentelet mielellään tehtävässä, joka vaatii oma-aloitteellisuutta ja oman vastuualueen itsenäistä hoitamista. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä, ja haluat kehittää kumppaniyhteistyötämme yhä paremmaksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen vastuualueen vahvassa kasvussa olevassa liiketoiminnassamme. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja huolehdimme ammattitaitosi ylläpitämisestä tarvittavilla koulutuksilla. Meillä on hyvät työterveys- ja liikuntapalvelut sekä eteenpäin katsova tiimi tukenasi.

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut ja lisätiedot saat soittamalla tai sähköpostitse:Mika Niininen 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään keskiviikkona 8.12.2021 mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6714585

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.