Seikkailuohjaajia kesäkaudelle 2022 – Talent Center

Seikkailuohjaajia kesäkaudelle 2022 (8 kpl)

Seik­kai­luoh­jaa­jia ke­sä­kau­delle 2022
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:03.01.2022 klo 14:50
Haku päättyy:28.02.2022 klo 23:59
Työn kesto: 3 — 6 kk
Työaika:Muu osa-ai­ka­työ
Työ alkaa:Touko- tai ke­sä­kuussa 2022

Yyterin oma seikkailupuisto haastaa seikkailijan tasapainoa ja voimaa 12:lla eri radalla, kolmessa eri vaikeustasossa. Puisto tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille.

Oletko 18 vuotta täyttänyt sporttinen esiintyjäluonne, joka viihtyy korkeuksissa? Nautitko ulkona liikkumisesta? Löytyykö sinusta auktoriteettia ohjaamaan muita?

Etsimme nyt

SEIKKAILUOHJAAJIA KESÄKAUDELLE 2022

Lähde elämäsi seikkailulle, jota muistelet vielä kiikkustuolissa. Tarjolla unelmakesäduuni korkeuksissa!

Tyypillinen työpäiväsi alkaa kiipeilyllä; pääset kiipeämään puiston radat läpi varmistaaksesi, että olet valmis tulevan päivän mahdollisiin pelastustehtäviin yläilmoissa. Työpäiväsi aikana kiinnität kiipeilijöille valjaat, ja opastat heitä ratoihin sekä huolehdit siitä, että jokainen kiipeilijä lähtee turvallisin mielin seikkailemaan. Vaihtelevuutta työpäiviisi tuo myös välillä puiston lipunmyynnissä ja ylläpitotehtävissä työskentely. 

Tämä kesätyö saattaa olla sinun, jos

• olet täysi-ikäinen

• olet liikunnallinen ja ulospäinsuuntautunut

• pärjäät asiakastilanteissa myös englannin kielellä

• omaat mahdollisesti aiempaa ohjaus-/valmennuskokemusta.

Meiltä saat tueksesi huikeat työkaverit ja esihenkilöt, minkä todistaa mm. se, että moni kesätyöntekijämme haluaa palata meille töihin seuraavanakin kesänä. Meillä työntekijät ovat muodostaneet niin hyviä ystävyyssuhteita, että myös vapaa-aika on usein kulunut työkavereiden seurassa! Voit lukea kahden viime kesän seikkailuohjaajamme kokemuksista täältä.

Järjestämme kaikille uusille seikkailuohjaajillemme kesän alussa kiipeilyohjauskurssin, johon osallistuminen on välttämätöntä. Työ alkaa touko-kesäkuun vaihteessa jatkuen elokuulle, tai vaihtoehtoisesti lokakuulle, jos olet käytettävissä. Huomioithan, että puisto on auki myös viikonloppuisin, joten sinun tulee olla avoin myös viikonloppuvuoroille. Työtunnit vaihtelevat sesongin mukaan.  Touko-, syys- ja lokakuussa työ on keikkaluonteista painottuen viikonlopuille. Kesä-, heinä- ja elokuu ovat kiireisimpiä; työtunnit lisääntyvät, ja heinäkuussa saat paiskia hommia jo lähes täysin tunnein.

 

Rekrytoinnista vastaa Talent Center.

Jätä CV tai vaikka videohakemus pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 28.2.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Salonen, p. 040 553 0240 tai emmi.salonen@talentcenter.fi. 

Eikö tämä tehtävä kolahtanut sinuun? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme! 

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6884117

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.