Asiakaspalvelijoita Yyteriin kesäkaudelle 2022 – Talent Center

Asiakaspalvelijoita Yyteriin kesäkaudelle 2022

Asia­kas­pal­ve­li­joita Yy­te­riin ke­sä­kau­delle 2022
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:03.01.2022 klo 14:50
Haku päättyy:28.02.2022 klo 23:59
Työn kesto: 3 — 6 kk
Työaika:Muu osa-ai­ka­työ
Työ alkaa:06/2022

Huikee Retkipiste, Huikee Trampolin Park ja Mehubaari Yyteri avattiin Porin Yyteriin kesällä 2021. Menestyksekkään alun jälkeen kolmen toimipisteen välillä toimivaan tiimiin kaivataan lisävahvistusta.  

Etsitkö vaihtelevaa työtä? Onko asiakaspalvelu sinulle se ykkösjuttu? Oletko 17 vuotta täyttänyt?

Etsimme nyt

ASIAKASPALVELIJOITA YYTERIN TOIMIPISTEISIIN KESÄKAUDELLE 2022

Hyppää rohkeasti kolmiulotteiseen elämykseen!

Tyypillinen työpäiväsi saattaa alkaa Mehubaari Yyterissä, jossa valmistat ja myyt aidoista hedelmistä tehtyjä smoothieita Yyterin rannan tuntumassa. Vaihdat toimipistettä työpäivän aikana vastapäätä sijaitsevaan trampoliinipuistoon, jossa hyppäät ohjaajan saappaisiin. Puet hyppijöille valjaat, ja ohjeistat puiston turvallisuuskäytäntöihin. Seuraava työpäiväsi saattaakin alkaa Huikeen Retkipisteeltä, jossa vuokraat lomailijoille mm. sähköscootteja, fatbikejä ja suppilautoja.

Tämä kesätyö saattaa olla sinun, jos

• olet 17 vuotta täyttänyt

• olet liikunnallinen ja esiintyjäluonne

• pysyt mukana muuttuvissa olosuhteissa

• pärjäät asiakastilanteissa myös englannin kielellä

• sinulla on mahdollisesti hygieniapassi - ei välttämätön, mutta plussaa.

Meiltä saat kesän monipuolisimman työn lisäksi tueksesi huikeat työkaverit ja esihenkilöt, minkä todistaa mm. se, että moni kesätyöntekijämme haluaa palata meille töihin seuraavanakin kesänä. Meillä työntekijät ovat muodostaneet niin hyviä ystävyyssuhteita, että myös vapaa-aika on paljolti kulunut työkavereiden seurassa! Voit lukea viime kesän kesätyöntekijöidemme kokemuksista täältätäältä ja täältä.

Työ alkaa kesäkuun alussa ja jatkuu elokuulle. Olethan valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Työtunnit vaihtelevat sesongin mukaan; heinäkuussa saat paiskia hommia lähes täysin tunnein, kun taas kesä- ja elokuu menevät vähän rauhallisemmissa merkeissä.

Jos kiinnostuit mahdollisuudesta kartuttaa sekä myynti-, vuokraus- että ohjauskokemusta samalla kertaa, tsekkaa hakuohjeet alta!

 

Rekrytoinnista vastaa Talent Center.

Jätä CV tai vaikka videohakemus pikaisesti osoitteessa www.talencenter.fi/tyonhakijalle 28.2.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Salonen, p. 040 553 0240 tai emmi.salonen@talentcenter.fi.

Eikö tämä tehtävä ole sinua varten? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme!

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6884232

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.