Huoltoinsinööri – Talent Center

Huoltoinsinööri

Huol­toin­si­nööri
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Uusi­maa, Es­poo, Hel­sinki, Vantaa
Haku alkaa:07.01.2022 klo 10:00
Haku päättyy:26.01.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

Haemme Insta Automationille Uudellemaalle

HUOLTOINSINÖÖRIÄ

Tehtäväsi sijoittuvat Älykkään kunnossapidon liiketoimintamme Sähkönjakelu-yksikköön.

Työskentelet sähkönjakeluverkon kunnossapidon parissa, jossa asiakkainamme ovat teollisuus, sähkönjakeluyhtiöt ja kauppakiinteistöt. Olet mukana projekteissamme aina suunnittelu- ja laskentavaiheesta varsinaisiin asennustehtäviin. Toimit itsenäisesti tai osana tiimiä, kohteistamme riippuen.

Tehtävä edellyttää sähköalan koulutusta ja matkustusvalmiutta Suomessa. Työskentelet asiakasrajapinnassa, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyövalmiuksia ja vuorovaikutustaitoja. Muutaman vuoden sähköalan työkokemus, verkkoyhtiötoimintojen tuntemus ja englannin kielitaito ovat tehtävässämme eduksi.

 

Me Installa

Insta Automationilla sinua odottavat automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen osaavat asiantuntijat, joilta löytyy myös pilkettä silmäkulmassa. Yhdessä tekeminen ja hyvä työporukka ovat suurin vahvuutemme. Nautimme aidosti toistemme seurasta usein myös vapaa-ajallakin. Instan toiminta lähti liikkeelle noin 60 vuotta sitten asennusliiketoiminnasta, joten Automationilla pääset osaksi vahvaa ja luotettavaa liiketoimintaa, joka on kestänyt yhteiskunnan myllerryksen aikaisemminkin ja kasvanut tasaisesti.

Suomalaisena perheyhtiönä mottomme "Lupa luottaa" konkretisoituu jokapäiväisessä työssämme. Maksamme myös osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan muine etuineen. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen sujuu meillä vaivatta joustavien työaikojen ja perhemyönteisen kulttuurin ansiosta. Installa tuetaan aktiivisesti hyvinvointia ja liikuntaa esimerkiksi kattavan hyvinvointisaldon, omien lajikerhojen ja tapahtumien kautta. Meillä voidaan hyvin ja viihdytään pitkään!

 

Hae meille!

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään keskiviikkona 26.1.2022 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi.

Tehtävään valittavalle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

 

Insta Automation on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys, ja osa Instaa. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 550 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaaminen ja älykäs teknologia kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Meihin on lupa luottaa.

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6909938

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.