Myyntipäällikkö tai Myynti-insinööri – Talent Center

Myyntipäällikkö tai Myynti-insinööri

Myyn­ti­pääl­likkö tai Myynti-insinööri
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Ul­vila
Haku alkaa:11.01.2022 klo 15:45
Haku päättyy:06.02.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

UTU-konserni tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset sähkö- ja automaatioalan tuotteet ja palvelut. Olemme sähkö- ja automaatioalan pohjoismainen toimija suomalaisella perheyhtiön sydämellä. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tehdä kaikkemme heidän toimintansa tukemiseen. Vaadimme itseltämme parasta suoritusta ja otamme asiakkaidemme vaikeimmatkin haasteet vastaan. UTUlta saa parhaimmat tuotteet ja ammattitaidon. Toimimme Suomessa, Baltiassa ja Norjassa. Yhtiömme palveluksessamme on 180 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli 43 miljoonaa. UTU #osaajatekee.

 

UTU VAHTI -etäkunnonvalvontapalvelu ja muut uudet innovatiiviset tuotteemme tarvitsevat myyntivoimaa. Haemme Ulvilaan

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ TAI MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

Taustaltasi voit olla nuorempi sähköalaa tunteva ammattilainen tai vaihtoehtoisesti kokenut sähkötuotteiden myynnistä jo kannuksesi hankkinut tekijä. Haemme ihmistä, jolla on aito kiinnostus kontaktoida ja kohdata asiakkaitamme ympäri Suomea. Painotamme haussa myynti- ja neuvotteluosaamista.

Vasta markkinoille tuottamamme UTU Vahti-palvelutuote ja muut Sähkönjakelu ja Energia -liiketoiminta-alueen tuoteperheemme tarvitsevat aktiivista työtä asiakasrajapinnassa sekä palvelumyynti- ja tarjouslaskentaprosessien kehittämistä. Huolehdit asiakkuuksista ja myynnin toimista prosessin alusta loppuun teknisen tiimimme avustamana.

Myyntivastuullesi kuuluvat UTU Oy:n Sähkönjakelu ja Energia -liiketoiminta-alueen asiakkaat, erityisesti verkkoyhtiöt, uusiutuvan energiantuotannon toimijat ja teollisuusasiakkaat.

Arvostamme erityisesti

- sähkönjakelutuntemusta

- innostusta ja osaamista kunnonvalvontapalvelun myyntityöhön

- aktiivista ja systemaattista otetta asiakastyöhön.

UTUlla pääset työskentelemään viimeisimmän teknologian ja monipuolisen tuoteportfolion kanssa osaavassa ja hyvähenkisessä ilmapiirissä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut, vahvan tuen ja kehitysmahdollisuuksia urapolullesi.

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Katso lisätiedot tehtävästä ja jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi pikaisesti, mutta viimeistään 6.2.2022 mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Luottamukselliset tiedustelut ja lisätiedot tehtävästä antaa Mika Niininen, p. 040 730 3327 tai mika.niininen(at)talentcenter.fi.

 

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6943675

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.