Ostaja – Talent Center
Os­taja
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Har­ja­valta
Haku alkaa:12.01.2022 klo 10:45
Haku päättyy:28.01.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

Suomen johtava keittiövalmistaja Puustelli Group Oy on perheyhtiö ja osa vakavaraista Harjavalta-konsernia. Konserniin kuuluu myös Kastelli-talot Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli n.452 milj.euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli n. 1200 henkilöä. Puustelli-keittiöt ja Kastelli-talot ovat jo vuosia olleet alansa markkinajohtajia Suomessa.

Haemme kalustetehtaallemme Harjavaltaan vakituiseen työsuhteeseen

OSTAJAA

Omaat kokemusta osto- ja hankintatoiminnoista. Koulutustaustasi voi olla tekninen tai kaupallinen. Pääpaino työssäsi on ostotoiminnoissa, mutta kilpailutat myös toimittajia, seuraat tilaus- ja toimitusketjua, ja valvot vastuualueesi varastoarvoa. Toimit osana osto- ja hankintatiimiämme.

Kykenet priorisoimaan tekemistäsi itsenäisesti ja työotteesi on järjestelmällinen sekä tarkka.

Edellytämme sinulta hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Luonteestasi löytyy perustelukyvykkyyttä mielipiteillesi, palveluhenkisyyttä tiimityössä ja prosessien kehittämishalukkuutta.

 

Rekrytoinnista vastaa Talent Center.

Lisätietoja tehtävistä saat soittamalla: Jari Nokkonen, 040 523 2930 tai sähköpostitse jari.nokkonen@talentcenter.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 28.01.2022 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6946636

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.