Keittiöapulainen Laitakarin kesäkauteen 2022 (3 kpl)

Keit­tiö­apu­lai­nen Lai­ta­ka­rin ke­sä­kau­teen 2022
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Eu­ra­joki
Haku alkaa:12.05.2022 klo 08:00
Haku päättyy:22.05.2022 klo 23:59
Työn kesto: 1 — 3 kk
Työaika:2‑vuorotyö
Työ alkaa:Kesä 2022

Laitakari on niemi ja venesatama Luvialla Satakunnassa. Matkaa Luvian keskustaan on noin viisi kilometriä. BarPurje avasi ovensa meren ja maantien matkaajille 2018. Sykähdyttävän kauniissa merimaisemassa sijaitseva BarPurje tarjoaa laadukasta ruokaa parhaista saatavilla olevista raaka-aineista, laadusta tinkimättä. Täällä palvellaan iloisin mielin keväästä syksyyn, joka päivä muuttuvan merimaiseman syleilyssä. Täällä voit myös sesongin ulkopuolella järjestää yksityistilaisuuksia tai kokous- ja tykypäiviä. 

Miksi mennä merta edemmäs kalaan, purjehdi ruoan ja juoman kotiin!

Etsimme BarPurjeeseen 

KEITTIÖAPULAISIA KESÄSESONKIIN 2022

Maistuiskos Sulle avaustavat kokin työt saaristomaisemissa? Alkaako täältä Sinun keittiöuran alkutaival?

Monipuolisessa keittiöapulaisen roolissa pääset työskentelemään kokkien rinnalla avustavasti. Tehtäviin kuuluu mm salaattien valmistusta, misausta, keittiön siisteydestä huolehtimista ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Etsimme ihmisiä, joille hyvän asiakaspalvelukokemuksen ja maukkaan makuelämyksen tuottaminen on intohimo. Toivomme ennen kaikkea, että omaat reippaan, joustavan ja asiakaspalveluhenkisen asenteen. Työhösi sinut perehdytetään ja pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä. Omaathan ripeän työotteen, etkä hätkähdä ajoittain hyvinkin kiireistä työtahtia. Toivomme, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen. Unelmahakijamme on omatoimisesti toimelijas, ahkera, luotettava ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, joka useimmiten painottuu loppuviikkoon. Tehtävä edellyttää vähintään 17 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa hygieniapassia. Oma auto helpottaa töihin kulkemista.

Kyseessä on kesätyö, joka alkaa sopimuksen mukaan kevään / alkukesän aikana jatkuen syksyyn. Olemme myös kiinnostuneita lyhyemmästäkin työpanoksestasi - kerro rohkeasti käytettävyydestäsi. 

Varaa paikkasi kesälle 2022, ja lähetä hakemuksesi jo nyt! Haluamme kuulla pikimmin Sinusta, osaamisestasi ja miksi juuri Sinä olisit sopiva keittiöapulainen tähän messiin. 

Täytämme paikat sopivien henkilöiden löytyessä. 

Rekrytoinnista vastaa Talent Center.

Jätä CV ja hakemus osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 22.5.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Sahlsten p. 044 987 2851 tai johanna.sahlsten@talentcenter.fi

Tutustu yritykseen ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.talentcenter.fi ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).

Talent Center Oy on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus, koulutusratkaisut sekä vuokrajohtajien välitys. 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6952234

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.