Suunnitteluinsinööri – Talent Center

Suunnitteluinsinööri

Suun­nit­te­luin­si­nööri
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Har­ja­valta
Haku alkaa:14.01.2022 klo 16:15
Haku päättyy:06.02.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

Haemme Insta Automationille Harjavaltaan tai Tampereelle Valmet DNA -järjestelmää tuntevaa

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Tehtäväsi sijoittuvat Harjavallan Suurteollisuuspuiston asiakkaidemme investointi- ja ylläpitotoimintoihin. Työssäsi olet tärkeä osa asiakkaidemme sähkö- ja automaatiojärjestelmien investointien ja modernisointihankkeiden läpivientiä, joten pääset työskentelemään aina uusimpien teknologioiden parissa. Olet tehtävässäsi varmistamassa ja kehittämässä prosessien tehokkuutta pitkäaikaisille asiakkaillemme, jotka ovat merkittäviä metallurgian, kemianteollisuuden ja prosessienergian hyötykäytön osaajia. Projektien laajuudesta riippuen voit olla mukana aloituspalaverista lähtien toimintakuvauksia laatimassa, yksinkertaisista ohjelmista monimutkaisiin sekvensseihin ja niiden käyttöönotoissa. Sinun ei tarvitse olla mestari kaikessa meille tullessasi, vaan saat meiltä kattavan perehdytyksen vastuualueeseesi

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus Valmet DNA -sovellussuunnittelun parista. Tunnet prosessiteollisuuden toimintaperiaatteet, ja haluat työskennellä isoissa ja pienissä projekteissa. Arvostamme kokemusta myös logiikoista ja robotiikasta, tai haluasi kehittyä niiden osaajaksi.

Työ keskittyy Harjavaltaan, joten sinulla on tehtäväsi alussa oltava valmius sijoittua paikan päälle muutaman kuukauden ajaksi, mikäli asuinpaikkasi sijaitsee muualla. Avustamme asumisjärjestelyissä tällaisessa tilanteessa.

Työssäsi olet tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin asiakkaidemme tiimien kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja edistät luottamuksellista toimintaamme asiakkaidemme kanssa. Tehtävässä vaaditaan perustason englannin kielitaitoa.

Me Installa

Insta Automationilla sinua odottavat automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen osaavat asiantuntijat, joilta löytyy myös pilkettä silmäkulmassa. Yhdessä tekeminen ja hyvä työporukka ovat suurin vahvuutemme. Nautimme aidosti toistemme seurasta usein myös vapaa-ajallakin. Instan toiminta lähti liikkeelle noin 60 vuotta sitten asennusliiketoiminnasta, joten Automationilla pääset osaksi vahvaa ja luotettavaa liiketoimintaa, joka on kestänyt yhteiskunnan myllerryksen aikaisemminkin ja kasvanut tasaisesti.

Suomalaisena perheyhtiönä mottomme "Lupa luottaa" konkretisoituu jokapäiväisessä työssämme. Maksamme myös osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan muine etuineen. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen sujuu meillä vaivatta joustavien työaikojen ja perhemyönteisen kulttuurin ansiosta. Installa tuetaan aktiivisesti hyvinvointia ja liikuntaa esimerkiksi kattavan hyvinvointisaldon, omien lajikerhojen ja tapahtumien kautta. Meillä voidaan hyvin ja viihdytään pitkään!

Hae meille!

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään sunnuntaina 6.2.2022 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen(at)talentcenter.fi.

Insta Automation on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys, ja osa Instaa. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 550 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaaminen ja älykäs teknologia kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Meihin on lupa luottaa.

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6976033

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.