Baarimikkoja Laitakarin kesäkauteen 2022 (2 kpl)

Baa­ri­mik­koja Lai­ta­ka­rin ke­sä­kau­teen 2022
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Haku alkaa:19.04.2022 klo 10:00
Haku päättyy:10.07.2022 klo 23:59
Työn kesto: 3 — 6 kk
Työaika:2‑vuorotyö
Työ alkaa:Heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

Laitakari on niemi ja venesatama Luvialla Satakunnassa. Matkaa Luvian keskustaan on noin viisi kilometriä. BarPurje avasi ovensa meren ja maantien matkaajille 2018. Sykähdyttävän kauniissa merimaisemassa sijaitseva BarPurje tarjoaa laadukasta ruokaa parhaista saatavilla olevista raaka-aineista, laadusta tinkimättä. Täällä palvellaan iloisin mielin keväästä syksyyn, joka päivä muuttuvan merimaiseman syleilyssä. Täällä voit myös sesongin ulkopuolella järjestää yksityistilaisuuksia tai kokous- ja tykypäiviä. 

Miksi mennä merta edemmäs kalaan, purjehdi ruoan ja juoman kotiin!

Etsimme BarPurjeeseen 

BAARIMIKKOJA KESÄSESONKIIN

HiiOhoi! Margarita tai Tom Collins! Kutsu kannelle on käynyt - saavuttehan pian! 

Monipuolisessa baarimikon tehtävässä työskentelet ammattitaitoisesti anniskelu - ja tarjoilutehtävissä. Työssäsi saat vastuuta oman osaamisesi ja tahtotilasi mukaan. Etsimme ihmisiä, joille hyvän asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen on intohimo. Toivomme ennen kaikkea, että omaat reippaan, joustavan, luotettavan eritoten timanttisen työasenteen, sekä jo aikaisempaa kokemusta baarimikon tehtävistä. Olet erikoistunut erilaisten juomasekoitusten valmistamiseen ja tiskin takana olet kuin kotonasi! Lisäksi työssä on osattava suhtautua asiallisesti alkoholiin sekä tunnettava anniskelumääräykset. Työstä sujuvampaa tekee mielikuvitus, idearikkaus, taito kuunnella ja ymmärtää. Välillä tahti voi olla kovinkin aallokkoista, joten kiireen sieto pitää olla huippuluokkaa. Hyvällä huumorilla, organisoinnilla ja tiimityötaidoilla pääsee jo pitkälle horisonttiin. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, joka useimmiten painottuu loppuviikkoon. Baarimikon tehtävässä on täydet tunnit touko-kesä-heinäkuun. Tehtävä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, suomen - ja englannin kielen taitoa ja voimassa olevaa anniskelupassia. Oma auto helpottaa töihin kulkemista.

Kyseessä on kesätyö, joka alkaa sopimuksen mukaan kesän aikana jatkuen syksyyn. Olemme myös kiinnostuneita lyhyemmästäkin työpanoksestasi - kerro rohkeasti käytettävyydestäsi. 

Lähetä hakemuksesi jo nyt! Haluamme kuulla pikimmin Sinusta, osaamisestasi ja miksi juuri Sinä olisit valmis ottamaan tutkaasi BarPurjeen BarDeckin?

Täytämme paikat sopivien henkilöiden löytyessä. 

Rekrytoinnista vastaa Talent Center.

Jätä CV ja hakemus osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 10.7.2022 mennessä.

Tutustu yritykseen ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.talentcenter.fi ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).

Talent Center Oy on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus, koulutusratkaisut sekä vuokrajohtajien välitys. 

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6979388

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.