Kassatarjoilija Savipakarin kesäkauteen 2022

Kas­sa­tar­joi­lija Sa­vi­pa­ka­rin ke­sä­kau­teen 2022
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Ul­vila
Haku alkaa:12.05.2022 klo 08:00
Haku päättyy:22.05.2022 klo 23:59
Työn kesto: 3 — 6 kk
Työaika:Muu osa-ai­ka­työ
Työ alkaa:ke­sä­työ

Ravintola Savipakari toimii Leineperin historiallisella ruukkialueella Ulvilassa, vanhassa savesta rakennetussa leivintuvassa.
Savipakarin historia alkaa jo 1850-luvulta, jolloin talo toimi Ruukin työväen leivintupana. 
Koko ruukin alue on erittäin vilkas kotimaan matkailukohde kesällä ja Savipakari toimii alueen sydämenä. Savipakarin valikoimaan kuuluvat kahvilapalvelujen lisäksi lähiraaka-aineista valmistetut ruoka-annokset sekä anniskeluoikeudet. Idyllinen miljöö kutsuu luoksensa aina uudelleen ja uudelleen ja täällä saa myös suupielensä sokeriin. Savipakarin tuoreet, omalla reseptiikalla valmistetut munkit vievät myös kielen mennessään.

Etsimme kahvila - ja ravintola Savipakariin Ulvilan Leineperiin 

KASSATARJOILIJAA 

Oletko Sinä valmis upottamaan hanskat "Pakarin ravintolasaveen"?

Etsimme kassatarjoilijaa, joille hyvän asiakaspalvelukokemuksen ja maukkaan makuelämyksen tuottaminen on intohimo. Tehtäväsi on huolehtiahyväntuulisesta palvelusta aurinkoisen pirteällä otteella, vitriinituotteiden valmistuksesta, virvokkeiden myynnistä myös anniskelutuotteiden, paikkojen siistinä pitämisestä jne. Työssäsi saat vastuuta oman osaamisesi ja tahtotilasi mukaan. Toivomme, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen. Unelmahakijamme on omatoimisesti toimelias, ahkera, luotettava ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Ajoittain työ voi olla hyvinkin kiireistä ja hektistä jossa vaaditaan hyvää organisointikykyä ja monenlaisia tiimitaitoja. Työhösi sinut perehdytetään ja pääset osaksi ammattitaitoista ja rentoa työyhteisä. Työ on kesäsesongin ajan täysin tunnein. Tehtävä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito plussaa. Hygienia - ja anniskelupassin tarvitset tässä työssä. Oma auto helpottaa töihin kulkemista. Kyseessä on kesätyö, joka alkaa sopimuksen mukaan kevään / alkukesän aikana jatkuen syksyyn. Kerro rohkeasti käytettävyydestäsi, osaamisestasi ja miksi juuri Sinä olisit hyvä tarjoilija Savipakarille. Odotamme hakemustasi täällä jo innolla!

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä sekä yrityksestä:

Johanna Sahlsten p. 044 987 2851, johanna.sahlsten@talentcenter.fi 

Mikäli koet olevasi sopiva tehtävään, niin jätä meille hakemus pikimmin, mutta viimeistään 22.5.2022 mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Talent Center Oy on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus, koulutusratkaisut sekä vuokrajohtajien välitys. 

Tutustu yritykseen osoitteessa www.talentcenter.fi ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=7350871

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.