Keittiöapulainen Villilän Kartanoon (2 kpl)

Keit­tiö­apu­lai­nen Vil­li­län Kartanoon
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Nak­kila
Haku alkaa:12.05.2022 klo 08:00
Haku päättyy:22.05.2022 klo 23:59
Työn kesto: 3 — 6 kk
Työaika:Osa­päi­vä­työ
Työ alkaa:Ke­vät 2022

Villilän Kartano on kartano Nakkilassa. Kartano sijaitsee aivan keskustan tuntumassa upean puutarhan syleilyssä. Säteriratsutilasta 1450-luvulla alkunsa saaneen Villilän Kartanon historiassa riittää monenlaisia omistus - sukuja ja käänteitä. Käyttötarkoitus on muuttunut vuosisatojen - ja kymmenten aikana. Alueella on nyt monenlaista toimintaa aina kulttuuri -ja mediaopetuksesta perinnesaunaan, hotellipalvelua unohtamatta. Päärakennus toimii tällä hetkellä juhla ja kokoustalona ja ravintola Nacksby tällä hetkellä fiinisti rentona iltaravintolana. Nacksby-ravintolaan voi tulla fiilistelemään kartanomiljöötä ja nauttimaan makuelämyksiä Insalata Capresesta - Crema bruchiataan. Kartanon keittiön lautasella lähiraaka-aineet kohtaavat välimerellisen makumaailman, perinteisempiäkään annoksia unohtamatta.

"Hyvällä maulla, upeassa miljöössä"

Etsimme Villilän Kartanolle

KEITTIÖAPULAISTA

Löytyykö sinun lusikkasi tulevana suvena Kartanon kesäkeitosta?

Monipuolisessa keittiöapulaisen roolissa pääset työskentelemään keittiöväen rinnalla avustavasti. Tehtäviin kuuluu mm salaattien valmistusta, misausta, keittiön ja salin siisteydestä huolehtimista ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Etsimme mainiota tyyppiä, joille hyvän asiakaspalvelukokemuksen ja maukkaan makuelämyksen tuottaminen on intohimo. Toivomme ennen kaikkea, että omaat reippaan, joustavan ja asiakaspalveluhenkisen asenteen. Olet ahkera tiimipelaaja, etkä hätkähdä keittiön kuumuutta tai vaihtuvia tilanteita. Työhösi sinut perehdytetään ja pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä. Toivomme, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen. Unelmahakijamme on omatoimisesti toimelias, ahkera, luotettava ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Tehtävä edellyttää vähintään 17 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa hygieniapassia. Oma auto helpottaa töihin kulkemista. 

Kyseessä on kesätyö, joka alkaa sopimuksen mukaan kevään / alkukesän aikana jatkuen syksyyn. Kerro rohkeasti käytettävyydestäsi, osaamisestasi ja miksi juuri Sinä olisit hyvä keittiöapulainen Villilään. Odotamme hakemustasi täällä jo innolla!

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä sekä yrityksestä:

Johanna Sahlsten p. 044 987 2851, johanna.sahlsten@talentcenter.fi 

Mikäli koet olevasi sopiva tehtävään, niin jätä meille hakemus pikimmin, mutta viimeistään 22.5.2022 mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Talent Center Oy on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus, koulutusratkaisut sekä vuokrajohtajien välitys. 

Tutustu yritykseen osoitteessa www.talentcenter.fi ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=7356988

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.