Sähköinsinööri

Säh­köin­si­nööri
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Tam­pere
Haku alkaa:04.05.2022 klo 12:00
Haku päättyy:29.05.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

Haemme Insta Automationille Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen

SÄHKÖINSINÖÖRIÄ

Työskentelet sähkönjakeluverkon kunnossapidon parissa, joissa asiakkainamme ovat teollisuus- ja sähkönjakeluyhtiöt sekä kauppakiinteistöt. Työhösi kuuluvat taajuusmuuttajahuollot, suojarelekoestukset sekä mahdollisesti sähkön laadun mittaukset. Käyttöönottotyöt voivat olla osa työtäsi. Osallistut myös sähkönjakelun huolto- ja uusintaprojekteihin. Työskentelet joko itsenäisesti tai pienessä tiimissä.

Tehtävämme edellyttää sähköpuolen insinööritutkintoa ja matkustusvalmiutta pääsääntöisesti Suomessa. Työskentelet asiakasrajapinnassa, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyövalmiuksia ja vuorovaikutustaitoja. Muutaman vuoden sähköalan työkokemus ja englannin kielitaito ovat tehtävässämme eduksi. Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja koulutuksen.

Me Installa

Insta Automationilla sinua odottavat automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen osaavat asiantuntijat, joilta löytyy myös pilkettä silmäkulmassa. Yhdessä tekeminen ja hyvä työporukka ovat suurin vahvuutemme. Nautimme aidosti toistemme seurasta usein myös vapaa-ajallakin. Instan toiminta lähti liikkeelle reilu 60 vuotta sitten asennusliiketoiminnasta, joten Automationilla pääset osaksi vahvaa ja luotettavaa liiketoimintaa, joka on kestänyt yhteiskunnan myllerryksen aikaisemminkin ja kasvanut tasaisesti.

Suomalaisena perheyhtiönä mottomme "Lupa luottaa" konkretisoituu jokapäiväisessä työssämme. Maksamme myös osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan muine etuineen. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen sujuu meillä vaivatta joustavien työaikojen ja perhemyönteisen kulttuurin ansiosta. Installa tuetaan aktiivisesti hyvinvointia ja liikuntaa esimerkiksi kattavan hyvinvointisaldon, omien lajikerhojen ja tapahtumien kautta. Meillä voidaan hyvin ja viihdytään pitkään!

 

Hae meille!

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, mutta viimeistään 29.5. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi.

 

Insta Automation on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys, ja osa Instaa. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 550 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaaminen ja älykäs teknologia kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Meihin on lupa luottaa.

 

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=7599336

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.