Palkka-asiantuntija

Palkka-asian­tun­tija
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:10.05.2022 klo 15:15
Haku päättyy:22.05.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

Festum Accounting Oy on Suomen Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Haluamme kannustaa henkilökuntaamme kehittymään ja olemmekin etulinjassa kehittämässä talousalan palveluita. Toimimme palvellen asiakkaitamme pienen tilitoimiston sydämellä, mutta ison tilitoimiston resursseilla.

Etsimme nyt

PALKKA-ASIANTUNTIJAA

Oletko ammattitaitoinen palkanlaskija tai vasta urasi alkumetreillä oleva talous- ja palkkahallinnosta innostunut talentti? Voit siis olla vaikka vastavalmistunutkin ilman sen suurempaa työkokemusta, sillä koulutamme sinusta alan ammattilaisen.

Etsimme tekijää ensijaisesti Porin toimistollemme, mutta voit halutessasi työskennellä myös joko Tampereen tai Kokemäen toimistollamme.

Olemme moderni tilitoimisto, jolle henkilöstön hyvinvointi ja viihtyminen on erityisen tärkeää. Tarjoamme sinulle loistavat työkaverit, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä kattavat henkilökuntaedut.

Tehtävässäsi huolehdit itsenäisesti sinulle nimettyjen asiakkaiden palkanlaskentaprosessista ja sen kehittämisestä. Olet asiakkaan luottohenkilö palkka-asioissa.

Sovit täydellisesti tiimiimme, jos olet oma-aloitteinen, halukas oppimaan uutta ja haluat kehittyä työssäsi.

Netvisor-osaaminen on eduksi, mutta mikäli et ole vielä sinut sen kanssa, koulutamme tehtävään.

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätiedot tehtävistä saat soittamalla tai sähköpostitse: Jari Nokkonen 040-523 2930 tai jari.nokkonen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle pikaisesti, mutta viimeistään sunnuntaina 22.5. Tehtävä voidaan täyttää kesken hakuajan sopivan henkilön löydyttyä.

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=7629691

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.