Kokki / Chef for Bistro Yvonne

Kokki / Chef for Bi­stro Yvonne
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:01.06.2022 klo 10:30
Haku päättyy:03.07.2022 klo 23:59
Työn kesto: 1 — 3 kk
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

Bistro Yvonne on moderni eurooppalainen bistro, jonka keskellä sykkii laavakivigrillin kuuma sydän ja ikkunasta avautuu upea näkymä pohjoismaiden upeimmalle hiekkarannalle. Makumaailmaa se lainaa Ranskasta, Espanjasta ja Italiasta ja raaka-aineissa luotetaan suomalaiseen paikalliseen lähituotantoon. Bistron tapaan ruokailulle ja juomiselle on yhtä paljon tilaa ja niille on annettu yhtä paljon rakkautta. Chef’s menu vaihtuu tiuhaan liitutaululla, unohtamatta klassikkoannoksia bar menusta. Lue lisää täältä.

Haemme nyt

KOKKIA KESÄSESONKIIN 2022

Valmistat vaihtuvia a la carte -annoksia, joiden viimeistelty ja näyttävä esillepano on vähintään yhtä tärkeää kuin maku. Huolehdit myös muista keittiötöistä, ja pääset vaihtuvan menun suunnitteluun mukaan.

Sinulla on alan koulutus ja jo aiempaa kokemusta a la carte -ravintolasta. Plussaa on, jos olet aiemmin työskennellyt fine dining -menun parissa, ja sinulta löytyy silmää näyttävien annosten luomiseen. Olet joustava tiimipelaaja, joka ei hätkähdä ajoittain hyvinkin kiireistä työtahtia. Sinulta löytyy organisointikykyä, ja osaat aikatauluttaa työtäsi.

Toivomme sinun pystyvän aloittamaan työt heti. Meillä pääset näyttämään taitosi kaupungin parhaimman näköalan äärelle huipputiimin ympäröimänä!

Hakuprosessista vastaa Talent Center.

Jätä ansioluettelosi pikaisesti, mutta viimeistään 3.7. mennessä osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Salonen, p. 040 553 0240 tai emmi.salonen@talentcenter.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Bistro Yvonne is a modern European bistro with the hot heart of a lava stone grill in the middle and a stunning view of the most spectacular sandy beach in the Nordic countries. The flavors on the menu are borrowed from France, Spain and Italy, and the ingredients rely on Finnish local production. As typical for a bistro, there is just as much space for dining and drinking and they have been given just as much love. Chef's menu changes frequently on the chalkboard, not forgetting the classic dishes from the bar menu. Read more here.

We are now looking for a

CHEF FOR SUMMER 2022

You prepare changing a la carte -dishes, the finishing and impressive presentation of which is at least as important as the taste. You are also responsible for other necessary kitchen work and you will get a chance to share your ideas on the changing menu.

You have a suitable education and previous experience working in an a la carte -restaurant. If you have previously worked on a fine dining menu, and you’ve got an eye for creating eye-popping portions. You are a flexible team player who is able to organize his/her work even at the busiest times.

We hope you can start right away. With us you can show your skills surrounded by the most amazing view as well as a top team!

The application process is handled by Talent Center.

Submit your CV and application at www.talentcenter.fi/tyonhakijalle latest by 3.7.2022. For further information, please contact Emmi Salonen, emmi.salonen@talentcenter.fi.

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=7735683

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.