Sähkösuunnittelija

Säh­kö­suun­nit­te­lija
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Har­ja­valta
Haku alkaa:06.06.2022 klo 16:30
Haku päättyy:07.08.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

Haemme Harjavallan Suurteollisuuspuiston asiakkaidemme investointi- ja ylläpitotoimintoihin

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

Olet työskennellyt prosessiteollisuuden parissa tai sinulla on tähtäimessä kehittyä alan osaajaksi korkean teknologian tehdasympäristössä. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä jatkuvan kehittämisen teollisuusympäristössä ja ammattitaitoisen tiimin helpottamaan alkuasi meillä. Toivomme sinulta insinööritason koulutusta sekä perustasoista englannin kielen osaamista.

Me Installa

Insta Automationilla sinua odottavat automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen osaavat asiantuntijat, joilta löytyy myös pilkettä silmäkulmassa. Yhdessä tekeminen ja hyvä työporukka ovat suurin vahvuutemme. Nautimme aidosti toistemme seurasta usein myös vapaa-ajallakin. Instan toiminta lähti liikkeelle noin 60 vuotta sitten asennusliiketoiminnasta, joten Automationilla pääset osaksi vahvaa ja luotettavaa liiketoimintaa, joka on kestänyt yhteiskunnan myllerryksen aikaisemminkin ja kasvanut tasaisesti.

Suomalaisena perheyhtiönä mottomme "Lupa luottaa" konkretisoituu jokapäiväisessä työssämme. Maksamme myös osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan muine etuineen. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen sujuu meillä vaivatta joustavien työaikojen ja perhemyönteisen kulttuurin ansiosta. Installa tuetaan aktiivisesti hyvinvointia ja liikuntaa esimerkiksi kattavan hyvinvointisaldon, omien lajikerhojen ja tapahtumien kautta. Meillä voidaan hyvin ja viihdytään pitkään!

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, mutta viimeistään 7.8.2022 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen(at)talentcenter.fi.


Insta Automation on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys, ja osa Instaa. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 550 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaaminen ja älykäs teknologia kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa.

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=7827080

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.