Mediamyyjä

Me­dia­myyjä
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:12.07.2022 klo 10:00
Haku päättyy:14.08.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

SATAKUNNAN VIIKKOLEHDET

AIDOSTI PAIKALLINEN MEDIATALO

Satakunnan Viikkolehdet on paikallinen media-alan kustannusyhtiö. Paikallisena yhtiönä Satakunnan Viikkolehtien päätösvalta on Satakunnassa ja yhtiön ydinliiketoiminta-aluetta on Satakunta ja Porin talousalue. Paikallisuus on meille aidosti tärkeä asia.

Satakunnan Viikon keskiviikon maakunnallinen lehti jaetaan joka viikko 94.150 satakuntalaiseen talouteen, joten olemme tuttu kaupunkilehti lukijoillemme ja tehokas mainos- ja ilmoitusalusta yrityksille ja yhteisöille. Satakunnan Viikko oli viime vuonna Suomen suurin kerran viikossa ilmestyvä kaupunkilehti niin mediamyynnillä kuin sivumäärälläkin mitattuna.

Kustannamme lisäksi tilattavaa paikallislehti Ulvilan Seutua sekä Satakunnan Yrittäjä -lehteä. Kustannustoiminnan lisäksi järjestämme Satakunnan Messut -brändin alla vuosittain kuudet messut ja ylläpidämme suosittua lounaspori.fi -palvelua. Konserniimme kuuluu lisäksi mainostoimisto Jabadabaduu Oy.

Pitkäaikaisen avainasiakaspäällikkömme siirtyessä reserviin huippuhyvin palvelleena, haemme vakituiseen työsuhteeseen Porin toimistollemme

MEDIAMYYJÄÄ

Saat meiltä hyvän perehdytyksen printti- ja digimarkkinoinnin pariin ja hyvin hoidetun asiakassalkun. Palkkauksesi perustuu pohjapalkan lisäksi myyntiprovisioon, joten tekemisesi vaikuttaa suoraan kuukausittaiseen ansiotasoosi.

Olet aktiivinen ja ratkaisukeskeinen myyjä. Kuuntelet asiakkaittesi tarpeita ja toiveita rakentaen heille toimivia ilmoituspaketteja. Tapaat ja keskustelet luontevasti niin pienyrittäjien kuin suurten yritysten johdon kanssa.

Arvostamme erityisesti

- kokemusta myyntitehtävistä ja näkemystä digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista

- maakunnan yrityskentän tuntemusta

- rohkeaa työotetta myös uusien asiakkaiden parissa.

Tiimiimme kuuluu reilu kymmenen media-alan ammattilaista Porissa ja Raumalla. Haluamme sinustakin pitkäaikaisen työkaverin, joten toivomme sinulta sitoutumishalukkuutta yritykseemme.

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center. Lisätietoja tehtävästä ja luottamukselliset yhteydenotot  mika.niininen@talentcenter.fi tai puhelimitse 040 730 3327.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään sunnuntaina 14.8.2022 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=8181733

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.