Myyntikoordinaattori

Myyn­ti­koor­di­naat­tori
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:16.09.2022 klo 15:00
Haku päättyy:14.10.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

Topteam IT Oy on vahvasti kehityksessä mukana oleva ICT-alan palveluyritys. Tarjoamme palveluratkaisuja erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin kaiken kokoisille yrityksille.

Palveluvalikoimassamme ovat yritysten ylläpitoratkaisut ja asiantuntijapalvelut kattavasti ICT-palveluratkaisuista toimistolaitteisiin, monitoimilaitteista ergonomiaratkaisuihin sekä asennus- ja ylläpitopalvelu ja asiantunteva asiakastuki. Painotamme kaikissa palveluissamme luotettavuutta, toimivuutta ja korkeatasoista laatua.

Pitkä kokemuksemme alalta ja ammattitaitoinen henkilöstömme takaavat joustavan ja asiakkaiden tarpeista lähtevän ICT-palvelun rakentamisen, kehittämisen ja ylläpidon, tulevaisuuden haasteita unohtamatta.

Topteam IT Oy:lle on myönnetty ISO 9001 Laatu-, ISO 14001 Ympäristö- ja ISO 27001 Tietoturvan hallinta sertifikaatit, jotka ovat osoitus pitkään jatkuneesta työstä Topteamin tarjoamien palveluiden ja yrityksen toimintakulttuurin kehittämiseksi ja korkean palvelulaadun takaamiseksi.

Myyntitiimimme kasvaa jatkuvasti ja etsii avukseen myyntikoordinaattoria auttamaan kasvumme vauhdittamisessa!

MYYNTIKOORDINAATTORI

Myyntitiimissämme toimit tärkeänä tekijänä myynnin kasvattamisessa. Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta ja lisämyynti jo olemassa oleville toiminimiasiakkaillemme. Tämän lisäksi pääset kehittämään myyntiämme ja odotammekin sinulta ideoita ja parhaita ratkaisuehdotuksia asiakashankintamme kehittämiseksi. Taustallasi ei ole väliä, vaan kiinnostus myyntiä kohtaan, tahto tehdä tulosta ja proaktiivinen asenne merkkaavat. Voit olla joko kokenut myynnin ammattilainen tai vasta myyntiuraa aloitteleva. Tukenasi on pieni, mutta sitäkin osaavampi myyntitiimimme, jossa tehdään töitä kovaa, mutta rennolla ja positiivisella asenteella. Työ on aidosti monipuolista ja omaa osaamistaan pääsee haastamaan ja kehittämään jatkuvasti. Työskentelemme joustavasti ja tarvittaessa hybridimallilla. Toimitilamme sijaitsevat Porissa ja Raumalla.

Mitä me odotamme sinulta?

- Todennettua kokemusta myynnistä tai suurta kiinnostusta kehittyä myynnin ammattilaiseksi.
- Yritteliäisyyttä ja aitoa kiinnostusta ICT-ympäristön teemoihin.
- Proaktiivista otetta, jota tarvitset työssä uusasiakashankinnan parissa.
- Halua ja intoa kehittää Topteamin myyntiä ja asiakaskohtaamista kaikissa kanavissa.
- Ideoita ja sinnikkyyttä luoda ja toteuttaa erilaisia markkinointikampanjoita yhdessä myynititiimin kanssa.
- Kykyä asettua asiakkaan saappaisiin ja aitoa halua auttaa asiakkaitamme menestymään.

Mitä tehtävä tarjoaa sinulle?

- Uuden oppimista, vauhtia ja rentoa menoa – meillä saat loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään kasvavassa yrityksessä, joka panostaa työntekijöihin samaan aikaan, kun liiketoiminta porskuttaa eteenpäin kovaa vauhtia!
- Mahdollisuuden vaikuttaa – arvostamme asiantuntijuuttasi ja haluamme kuulla ideoitasi!
- Reilun pohjapalkan ja toteutuneiden kontaktien + myynnin pohjalta lasketun provisiopalkkion lisäksi laajan työterveyshuollon ja joustavan työsuhteen.
- Oikeasti mahtavan työporukan – yhteisöllinen porukkamme arvostaa yhteistä tekemistä ja yhdessäoloa.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 14.10.2022 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja pyrimme etenemään rekrytoinnissa nopeasti. Työsi alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja roolista ja työnkuvasta voit kysyä Juha Suominen, toimitusjohtaja 050 517 8888 tai Jyrki Ylänkö 050 523 6270 jyrki.ylanko@talentcenter.fi.

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=8650369

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.