Seikkailupuisto Huikeen toimintatiimiin kesätyöntekijöitä

Seikkailupuisto Huikeen toimintatiimiin kesätyöntekijöitä
Seikkailupuisto Huikee
Sijainti:Pori
Haku alkaa:09.01.2023 00:00
Haku päättyy:28.02.2023 23:59

Etsimme kesän ylivoimaisesti monipuolisimpaan kesätyöhön 18 vuotta täyttäneitä tyyppejä, jotka rakastavat kiipeilyä eivätkä pelkää korkeita paikkoja, omaavat auktoriteettia ohjata muita, ja nauttivat ulkoilusta – hyvää asiakaspalvelutaitoa unohtamatta. Kolahtiko?

Seikkailupuisto Huikee haastaa kaikenikäisten seikkailijoiden tasapainoa ja voimaa 12:lla eri kiipeilyradalla, kolmessa eri vaikeustasossa. Huikee Trampolin Park Yyterin rannan tuntumassa taas on koko perheen trampoliinipuisto, jossa temppuilijat pääsevät kartuttamaan hyppytaitojaan. Trampoliinipuiston vierestä löytyy Mehubaari Yyteri, josta lomailijat saavat viilennystä kuumiin kesäpäiviin smoothieiden muodossa. Näitä kolmea pistettä pyörittää tulevana kesänä yksi ja sama kesätyöntekijöistä koostuva tiimi, johon toivomme sinunkin hakevan!

Mitä kesäsi toimintatiimissä sitten sisältäisi? Paljon kiipeilyä, valjaiden pukemista asiakkaille, ohjeistamista, lipunmyyntiä, smoothieiden valmistusta sekä asiakkaiden turvallisuudesta huolehtimista. Kesätyöntekijämme Milla kuvasi työpäiväänsä Seikkailupuisto Huikeessa viime kesänä. Käy katsomassa Millan MyDay-video tästä.

Mitä me sinulta odotamme? Liikunnallisuutta, rohkeutta olla esillä ja ohjata muita sekä kykyä selvitä asiakaskohtaamisista myös englannin kielellä. Ison plussan saat, jos sinulta löytyy jo aiempaa ohjaus- tai valmennuskokemusta. Meille hyvä yhteishenki on kaikki kaikessa, joten toivomme sinun olevan myös tiimipelaaja.

Työ alkaa 5.6.2023 koulutuksella ja jatkuu elokuulle. Halutessasi voimme tarjota sinulle satunnaisia viikonloppuvuoroja myös syys- ja lokakuun aikana. Palkka 10 €/h. Työtunnit vaihtelevat sesongin mukaan; heinäkuussa saat paiskia hommia lähes täysin tunnein, kun taas kesä- ja elokuu menevät vähän rauhallisemmissa merkeissä.

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi, jätäthän sen mahdollisimman pian.

 

Hakuprosessista vastaa .

Jätä CV ja hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta viimeistään 28.2.2023. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Kuronen, p. 040 553 0240 tai emmi.kuronen@talentcenter.fi.

Etkö näe itseäsi tässä tehtävässä? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme täältä.

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tarkoin pohtineet millainen henkilöstöpalveluiden tarjoaja ja työnantaja haluamme olla, mitä meiltä odotetaan niin työntekijän kuin asiakasyrityksenkin puitteissa.

Ymmärrämme ja kannamme vastuumme työnantajana. Työntekijöillä on käytössään hyvät työsuhde-edut, jotka edistävät työkykyä ja ennaltaehkäisevät ongelmatilanteita.