Kalusteiden kokoonpano- ja kasaustyöntekijä

Kalusteiden kokoonpano- ja kasaustyöntekijä
Niemen Tehtaat Oy
Jatkuva haku
Hae paikkaa »
Sijainti:Sastamala

Etsimme tiimiimme reipasotteista ja hyvin tiimityöskentelyyn sopeutuvaa kalusteiden kokoonpano- ja kasaustyöntekijää. Arvostamme vastuullisuutta työssä, erityisesti laadun suhteen.

Odotamme hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen. Keskimääräinen työaika on noin 40 tuntia viikossa, mutta tarvittaessa työaika saattaa liukua. Valmius 2-vuorotyöhön on suotavaa, mutta ei välttämätöntä.

Tehtävä sisältää pääasiassa kalusteiden kasausta ja kokoonpanoa, mutta mahdollisesti myös muita työtehtäviä. Työssä käytetään käsityökaluja kuten ruuvinväännintä ja käsiporakonetta, eikä erityistä fyysistä voimaa tarvita. Työssä opastetaan, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Työ alkaa toukokuun alussa ja on määräaikainen marraskuun loppuun 2023 asti. 

 

Hakuprosessista vastaa Talent Center.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 30.3.2023.  Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Nokkonen, jari.nokkonen@talentcenter.fi, p. +358 40 523 2930.

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tarkoin pohtineet millainen henkilöstöpalveluiden tarjoaja ja työnantaja haluamme olla, mitä meiltä odotetaan niin työntekijän kuin asiakasyrityksenkin puitteissa.

Ymmärrämme ja kannamme vastuumme työnantajana. Työntekijöillä on käytössään hyvät työsuhde-edut, jotka edistävät työkykyä ja ennaltaehkäisevät ongelmatilanteita.