Tekninen myyjä/tiiminvetäjä

Tekninen myyjä/tiiminvetäjä
Spinea Ltd Oy
Sijainti:Helsinki
Haku alkaa:17.01.2023 00:00
Haku päättyy:14.02.2023 23:59

HAEMME TEKNISTÄ MYYJÄÄ/TIIMINVETÄJÄÄ

ilmastointilaitteiden ja lämpöpumppujen myyntiin B2B- ja B2C-asiakkaille.

Tässä tehtävässä olet vastuussa oman tuoteryhmäsi myynnistä, kokonaisratkaisujen suunnittelusta, projektien loppuun viemisestä, sekä jälkimarkkinoinnista. Tuoteryhmääsi kuuluvat ilmastoinnin jäähdytys- ja lämpöpumppuratkaisut.

Tehtävä vaatii itsenäistä työotetta, mutta myös kykyä toimia osana tiimiä. Avustat konsultoivalla ja proaktiivisella otteellasi omaa tiimiäsi sekä asiakkaitamme. Meillä kaikki tukevat toisiaan ja asiakkaatkin aistivat välittömän, mutta ammattitaitoisen tapamme toimia. Emme pelkää haasteita, vaan otamme ne aina innolla vastaan yhdessä - meillä et ole yksin.

Etsimme henkilöä, jolla on kykyä ja halua ottaa vastuuta. Saat ympärillesi oman tiimin ja vastuullesi asiakkuuksia sekä haastavia projekteja. Työsi ei rajoitu pelkästään projektien johtamiseen, vaan pääset myös mukaan koko yrityksen kehittämiseen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa työssäsi aivan uudelle tasolle.

Kuten olet aikaisemmin lukenut, niin työsi tulee olemaan monipuolinen ja haastava. Olisi upeaa, jos sinulla olisi toimialamme kokemus tai pätevyydet, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Esihenkilökokemus olisi tietenkin plussaa, mutta uskomme oikean tyypin onnistuvan esihenkilöroolissa ilman kokemustakin.

Älä pelkää hakea, vaikka et täyttäisikään kaikkia kriteerejä, sillä lopullisen valintamme ratkaisee persoonasi. Olemme kiinnostuneita henkilöistä, joilla on vahva usko omiin kykyihin ja taitoihin. Kokonaisuuksien hahmottamisen kyky, hyvät sosiaaliset taidot ja oikea pilke silmäkulmassa ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä, Tattarisuolla.

Tarjoamme sinulle räätälöidyn vastuualueen oman kokemuksesi ja kykyjesi mukaan. Tarjoamme myös haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi kilpailukykyisen kiinteän palkan perinteikkäässä ja hyvämaineisessa yhtiössä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ja laajentaa osaston toimintaa. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai alalla toiminut valmis asiantuntija.

Tervetuloa mukaan ammattimaiseen tiimiimme!

Spinea Oy on vuonna 1992 perustettu tekninen tukku- & maahantuontiliike. Asiakaskuntamme koostuu suurista kansainvälisistä yrityksistä PK-sektorin laitevalmistajiin ja jälleenmyyjiin.

Spinea Oy:n kylmäosasto tarjoaa asiakkailleen juuri oikean valikoiman tuotteita, sovellustuntemusta ja palvelua auttaakseen asiakkaita kohtaamaan kasvavat ilmastoinnin jäähdytysalan tarpeet kustannustehokkaalla tavalla.

 

Rekrytoinnista vastaa Talent Center Oy.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n viimeistään 14.02.2023 mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä sekä yrityksestä antaa Jyrki Ylänkö, p. 050 523 6270 tai jyrki.ylanko@talentcenter.fi.

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tarkoin pohtineet millainen henkilöstöpalveluiden tarjoaja ja työnantaja haluamme olla, mitä meiltä odotetaan niin työntekijän kuin asiakasyrityksenkin puitteissa.

Ymmärrämme ja kannamme vastuumme työnantajana. Työntekijöillä on käytössään hyvät työsuhde-edut, jotka edistävät työkykyä ja ennaltaehkäisevät ongelmatilanteita.